Apelsin.



Är äntligen klar med samhälls uppgiften, så har bara lite matte kvar nu. Fast först ska jag äta upp min nyskalade apelsin. Apelsin = Mycket c-vitamin, alltså ännu ett försök att bli frisk. Fast den här gången är det ju både uppfriskande och gott. Mycket bättre än honungste. Nu tillbaka till pluggandet!


Plugg.




Försöker få lite plugg gjort nu, men det går riktigt segt. Egentligen så är det inte mycket som ska göras heller, så om jag bara kan lyckas komma igång så är det säkert klart på mindre än en timme. Har fem stycken lite mer redogörande frågor att svara på i Samhälle B och sedan några matte tal att göra, hur svårt ska det egentligen vara att komma igång?! Är nästan så att jag redan är skoltrött, och då har vi knappt gått en vecka efter sommarlovet än. Måste vara rätt illa, men jag ska stå ut och arbeta upp mina betyg! :)


Dagens.


Jacka Nike, Väska Wedins, Skor Converse (Ej på bild)


Jeans Cheap Monday, Linnen Hm och Veromoda, Kofta Hm


090831

Sista augusti idag och solen skiner faktiskt här utanför fönstret. Sitter hemma i köket nu och ska snart sätta igång med lite läxor som måste göras, några instuderingsfrågor i Samhälle B och sen så skulle vi jobba lite med Sinussatsen i Matte D innan lektionen imorgon. Gillar att mina måndagar fortfarande är korta nu när vi har nytt schema. Har två lektioner nu istället och slutar vid 13-tiden, fast det var ju ändå mycket softare att sluta klockan 10:30 som vi gjorde i hela tvåan på måndagar.

Nu ska jag slänga ihop lite lunch, sedan plugga.


Orange nails.



Eftersom det har varit en rätt seg kväll med mycket hostande tänkte jag att det kunde vara lite uppiggande att ta bort mitt slitna rosa nagellack och måla naglarna orange istället! De blev rätt coolt, men om det ser orange ut vet jag inte. De lär väl ändå få sitta kvar till helgen. Hoppas jag är bättre i förkylningen då, för kommande fredag lär bli grym!
Nu sitter jag och väntar på att Sagan om konungens återkomst ska börja, visst har jag den själv på film. Fast på Vhs och det betyder dålig kvallite.. Ska köpa alla de där filmerna på dvd, snart.

Nu ska jag bara ta det lugnt och knapra halstabletter.


090830

Sitter hemma i soffan just nu, kollar lite på sagan om de två tornen. Missade den igår, så passar på att se den nu innan den tredje filmen sänds ikväll. Jag har dessutom blivit förkyld, hur kul är det? Har hur ont i halsen som helst och är lite hostig, så försöker få i mig lite honungs te nu. Är verkligen inte gott, men det lindrar halsen.

Ska fortsätta se på filmen nu!


Te i min Londonmugg :)


Igårkväll.



Middag.


Ett lite klent tacos bord, men en bild iaf!


Nu är det snart dags för tacos här hemma, sedan kommer Anna och gör mig sällskap till Ica där vi ska köpa något gott till myskvällen. Jag har inte bestämt mig, men kanske lyxar till det med en Ben & Jerrys glass. Får se vad plånboken tillåter.

Jag kommer sova kvar hos Jessica i natt, så vet inte riktigt hur det blir med uppdateringar här. Om jag inte får låna hennes dator så uppdaterar jag väl imorgon när jag är hemma igen, då lär det väl också bli lite bilder från kvällen :)

Hoppas ni får en fin kväll!

 


Nya byxor.


Fick ett par svarta Cheap Monday jeans av mamma idag, Tack! (:


Dagens.


Leggings Gina Tricot, Linne JC, T-shirt Åhlens


090829

Hej bloggen!
Har varit otroligt dålig på att uppdatera nu i några dagar. Jag har helt enkelt inte haft något att skriva om. Idag är det lördaga, vilket innebär ledighet. Härligt! Ska nog börja göra mig iordning snart, sedan drar jag in till stan en sväng tror jag. Ikväll blir det myskväll med mo-flickorna, ska bli så roligt att träffa allihopa igen! Vi har nog en hel del att prata om, nu är Jessica hemma efter sitt år i Usa också, så hon har nog lite att berätta.

Kommer bli en bra dag idag! (:


Mo-flickorna! :D


090826

Hann inte med någon uppdatering imorse, men nu är jag hemma igen. Blev en sväng på stan efterskolan med Anna. Dock regnade det asmycket, så man blev dyngsur. Inte roligt! Men blev inget shoppande idag, har inte så mycket pengar och eftersom det inte är något studiebidrag den här månaden måste jag verkligen spara!

Nu ska jag plugga, Matte D.

 

Promenad.

Blev en promenad med mamma nu på kvällen, härligt. Jag får se det som en liten mjukstart på träningen som jag måste komma igång med igen. Känner att jag inte mår bra av att bara sitta stilla, men ändå är det otroligt svårt att komma igång. Nu är det snart nya avsnitt av Navy CIS på trean, efter det dusch och sedan sängen med en bra bok!


Hannah a.k.a Smygknäpparn.
Jag lite smått depp idag när vi var helt idé lösa angående vårt projektarbete.

På skolan.

Sitter i en datorsal på skolan nu, försöker planera projektarbete med Lovisa och Hannah. Men det går verkligen inget vidare, vi har inga idéer över huvudtaget.

Så vi ska fortsätta och tänka lite nu.

090825

Sovit bra? Det har nog jag gjort. Lite synd bara att syrran lyckades väcka mig en timme tidigare än nödvändigt. Hon smsar och frågar om jag kan knyta slipsar... hmm. Nu är jag i alla fall uppe, håller på att grädda baugetter i ugnen. Ovanligt bra frukost för att vara jag. Sedan ska jag göra mig i ordning och dra till skolan, skönt ändå att kunna ta det extra lugnt eftersom jag inte börjar förens klockan 09:00. I eftermiddag slutar jag nog vid två-tiden skulle jag tro, förhoppningsvis ännu tidigare! Dagen består endast av projektplanering, så jag antar att det inte kan ta hur lång tid som helst.

Nu ska jag fixa i ordning lite här!

Läsa.

Blev en rätt lång eftermiddag. Efterskolan gick jag hem, åt "lunch" och sedan tog jag det lugnt ett tag. När pappa väl var hemma tog jag med mig honom till stan för att köpa en bok, får lite abstinens nu när jag inte har något att läsa. Så han köpte tredje Stieg Larsson boken åt mig, Luftslottet som sprängdes. Hoppas den är lika bra som dom två tidigare! För att ta reda på svaret ska jag lägga mig och läsa nu innan det är dags för att sova. Jag har sovmorgon till nio i morgon, känns skönt.

Sov gott alla söta ^^

Sluta tidigare.

Ja, så var det. Vi fick sluta tidigare, inget mig emot. Fysik är verkligen inte mitt ämne som jag sagt så många gånger förut. Idag handlade det om optik, den del vi missade i A-kursen innan sommarlovet. Men nu är det också klart och vi slipper prov på det, härligt! 
Nu funderar jag på att dra iväg och träna, fast jag känner verkligen ingen motivation för det. Kanske tar det imorgon istället. Fast egentligen borde man passa på nu när det är gratis vecka på friskis. Vi får se.

090824

Godmorgon! Jag hoppade upp ur sängen vid tjugo i sju tror jag, fast känner mig faktiskt hyfsat pigg. Nu kommer mamma snart hem och hämtar lillsyrran, så då tänker jag passa på att tigga skjuts till Hiab. Ska dit på studiebesök med skolan, inte så roligt *gäsp*. Om det provisoriska schemat vi fått för de första dagarna stämmer slutar jag vid halv fyra idag, så vi hörs väl runt den tiden.

Ha en super dag! (:

Ny duschad.

Nu ligger jag nerbäddad i min sköna säng, nyduschad och fräsch. Älskar som sagt känslan av rena sängkläder! Tror nog att jag kommer sova bra i natt, hoppas det i alla fall för jag behöver nog rätt mycket energi till i morgon. 

Ska fortsätta och lyssna på lite musik nu och bara ta det lugnt.
Godnatt!  


seg dag.

Måste verkligen säga att denna söndag har riktigt segat sig fram. Jag har städat, kollat på film och bara varit. Rensat datorn på massa skit saker i hopp om att den ska bli lite snabbare. Jag tror det har hjälpt lite, eller så inbillar jag mig bara. Nu snart ska jag nog ta och duscha och sedan bädda sängen med rena sängkläder. Älskar den rena känslan att gå och lägga sig ny duschad och fräsch i en säng med rena sängkläder, hihi! Någon som håller med mig om det?

Nu ska jag snart förflytta mig till duschen, sedan sitta vid datorn lite innan det är dags att sova. Är dags för tredje skoldagen i morgon efter sommarlovet. Studiebesök på Hiab och sedan två-tre timmar fysik. Känns lagomt roligt!


Klar med städningen.

Så, nu är mitt rum nystädat igen. Härligt! Får se hur länge hyllorna håller sig dammfria. Ett tag hoppas jag i alla fall! Just nu ligger jag i sängen och latar mig, känner mig rätt trött faktiskt. Men jag funderar ändå på att gå ut och promenera lite för trots allt så skiner solen ute just nu. Fast först ska jag läsa ut tredje Twilight-boken, har inte många sidor kvar!


090823

Har varit dåligt med uppdateringar nu. Men igår hann jag verkligen inte, mormor fyllde 60 år så var fullfart hela dagen!
Först sov jag rätt länge, kom hem vid tre på lördag morgon efter en väldigt rolig partykväll med pinglorna ;) Så när jag väl vaknade lagomt trött var det bara att fixa sig och dra iväg igen, men det gick det också. Sen var jag hos mormor hela dagen utan tillgång till internet.

Idag ska jag nog bara vara hemma, måste städa mitt rum! Dammsuga, damma, plocka undan kläder, bädda nytt i sängen. Ska börja dona lite så fort jag ätit lite frukost. Sedan ska jag försöka ta mig ut på en långpromenad, hoppas bara vädret tillåter det!

Hoppas ni har haft en bra helg! Imorgon är det skola igen..

090821

Skoldag två. Idag bär det av till Boda borg med klassen, kommer helt klart bli grymt(hoppas jag i alla fall). Bussen går från skolan om cirka 55 minuter, så jag har fortfarande gott om tid på mig. Har ni andra börjat plugga något i skolan än, vi har vår första fysik lektion på månad, känns lite sådär.. Så får väl passa på att ha extra skojigt idag nu då! Nu måste jag upp och fixa lite, puss!

Första dagen över.

Då var första dagen över, det tog ungefär 50 minuter om ens de. Så nu är jag hemma igen, sitter här vid köksbordet och äter frukost. Två mackor och ett glas juice, när jag ätit klart ska jag ta mig i kragen och dammsuga huset igen. Det behövs verkligen, fattar inte hur det kan bli så otroligt skitigt på engång! Jag hinner i alla fall ta det lugnt sedan ett tag innan mamma slutar jobbet, för då ska jag med henne till mormor och morfar för att baka tårta! Och ikväll blir det girlspower night på en av affärerna i stan, så då ska jag dit med mina tjejer och kolla in alla grymma priser som skulle vara där endast ikväll. Låter spännande! 

Nu dammsugaaaa!  

Dagens.


Tights Gina tricot, Linne Marwin och Monki, Kofta JC, Halsband Ur & Penn

090820

Då var det dags, skola igen! Mitt upprop är klockan 09:30, så Julia kommer hit klockan 09.05 så cyklar vi tillsammans till skolan då. Trevligt med lite sällskap (:
Sammanlagt tar uppropet och samlingen med klassen kanske en och en halv timme, så jag har en kort skoldag framför mig.
Så nu ska jag ut och torka av sadeln på mig cykel så det är klart när Julia kommer, ha en bra dag allihopa :)

Snart stan.

Nu drar jag in till stan snart, mamma vill ha hjälp att hitta någon bra present till mormor och morfar. Så självklart ställer jag upp :)

Skriver senare och lägger kanske upp en dagen outfit.
Puss på er!

090819

God förmiddag hörrni!
Idag är sista dagen på mitt sista sommarlov, tänk att jag aldrig mer kommer ha sommarlov! Det känns lite underligt. Någon som också är underligt är att jag inte har ångest eller panik över att skolan börjar igen, tycker nog mest bara att det ska bli kul. Träffa allt folk igen och få lite struktur på livet igen, eller vad man ska säga.
Funderar på att gå ner och duscha nu snart och sedan hitta på något, men vet inte riktigt vad än. Jag ska i alla fall inte göra som igår, sitta hemma i myskläder hela dagen.

Måste även passa på att säga grattis till morfar som fyller 64 år idag! (: Så vi kanske åker dit senare idag, fast vi ska fira både honom och mormor på lördag. För på lördag fyller mormor 60 år. Så då blir det stortkalas där.

090818

Jag känner mig riktig seg idag, har fortfarande på mig myskläder och funderar på att ha det hela dagen. Jag har precis tagit bort min franska manikyr för den började se hemsk ut, så ska fixa något nytt nu tror jag. Nagelfreaket Emma!

Hoppas ni har en bra dag.

Skolstarts shopping.

Har varit på stan idag. Först med Mathilda och Lovisa och när de drog hem gjorde Matilda mig sällskap! Många Matilda nu, eller ja två i alla fall. Jag köpte en ny väska, en penna och stift. Så nu känner jag mig rätt jobbigt luspank. Tror jag har 300kr att leva på till slutet av september, låter inte kul..
Visar bilder på väskan och pennan senare.



 


Jag a.k.a smygknäpparn. Matilda på stan!


Var inte grodan supercool? haha^^

Dagens.


Jenasleggings Vila, Linne Marwin, T-shirt Monki

090817

Lovisa ringde och väckte mig för ungefär en halv timme sedan, jag som hade varit duktig och ställt klockan på tio. Men men, hon och Mathilda var på väg inte till stan och ville att jag skulle komma ner, så jag har precis duschat nu och ska börja göra mig i ording innan jag promenerar in till stan. Vid ett tiden ska jag träffa en annan Matilda och så ska vi shoppa grejer till skolstarten! Hur otroligt roligt låter det inte? Haha, ska försöka hitta en ny väska som man kan ha mycket saker i, lite roligare även fast det är något till skolstarten.

Nu frukost och sedan göra mig iordning!
Ha en bra dag.

Ny design.

Jag knåpade ihop en provisorisk design för ett tag nu, vet inte riktigt hur jag vill att bloggen ska se ut. Men jag kommer nog på något till slut, tills dess får det här duga.

Annars så har det bara varit en lugn dag för mig, har läst lite i boken och bara softat. Men det är väl det söndagar är till för eller hur?
Imorgon ska jag på stan med Matilda, vi ska shoppa saker inför skolan osv. Blir nog roligt, har inte träffat henne sedan avslutningen, i juni.
Nu ska jag ner och duscha, sedan blir det väl sängen. Måste försöka vända tillbaka dygnet nu när det är skola snart!

090816

Vaknade rumt halvt tio imorse p.g.a att mamma och lillsyrran hade något psykanfall.. Åh, ledsamt! Syrran har kommit in i värsta tonårstrottsen nu. Stööörande!
Så jag passade på att läsa lite, sedan när de drog iväg sov jag en halv timme till och nu har jag precis slägit ihop en sockerkaka, mumsigt! (:
Jag bakar nog för mycket, hmm.. Men det är kul, och bara för att jag bakar behöver det ju inte betyda att jag äter allt själv.

Nu ska jag nog ta och kolla på film snart, är rätt dåligt väder. Ser ut att kunna börja regna när som helst.

Kvällens.


Jeans leggings Vila, Linne och Jacka Hm, Klocka England, Armband Lite olika.

Paaartaj!

Nu är det utgång på G! Eller ja, någon hemmafest i alla fall. För jag är ju inte 18 än tråkigt nog. Men vi får se vad vi hamnar. Har en super kväll allihopa (:

090815

God morgon!
Hoppas allt är bra med er idag, själv känner jag mig lite slö. Somnade sent i natt så är nog därför. Nu sitter jag i sängen, har precis ätit en skål med yoghurt och flingor. Så nu funderar jag på om jag ska hitta på något idag eller bara ta det lugnt och kolla på film. Mamma och pappa har en elektriker på övervåningen som hjälper dem med altanen, dra strömt och sådant där. Men han röker så förskräckligt mycket, så det lucktar illa i hela huset när han är här. Därför håller jag mig helts på mitt rum.

Nu tillbaka till booooken! :D

Lugn kväll.

Har varit en soft kväll här hemma. Mamma och pappa var lata så det blev hämtmat, kinamat. Mums! Sedan så cyklade jag en sväng till ica och köpte liiite hedligt svenskt lösviktsgodis. Saknade det i England. Så jag njöt utav det framför något tv-program. Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite, ni som inte läst Twilight serien, gör det! (:


Nytt i garderoben.


Tre baslinnen grått (ej på bilden), vitt och svart från Marwin JC. Svarta och bruna strumpbyxor, Åhlens.


Klocka från England, 40kr


Klänning från London


Jacka från Nike Town, London


Pumps från Din sko.


Finns mer saker som jag inte hunnit fotat än.

Bakning.

Efter att ha bakat och städat har jag nu duschat. Nu resten av dagen känner jag nog bara för att ta det lugnt, därför fick det bli myskläder idag som ni ser i inlägget nedan. Nu har jag snott pappas dator, så sitter nog kvar här ett tag och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Ska lägga upp lite bilder på nya saker jag införskaffat senaste månaden tror jag.



Hallonmuffins och rulltårta! Mums ^^

Dagens.


Mjukisar, Linne Marwin, T-shirt Bikbok

090814

Fredag igen! Vaknade runt elva tiden idag tror jag. Skönt att sova lite längre, och man bör väl passa på nu innan skolan börjar igen. Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag fortsätter med syslorna här hemma. Har precis dammsugit huset åt mamma (så att jag kan få lite pengar även fast det inte är studiebidrag den här månaden) och nu ska jag fortsätta med att baka. Det blir någon sorts hallonmuffins tror jag och sedan ville syrran att jag skulle göra en rulltårta. Vi får se vad jag hinner med! Tur att det inte är så fint väder i alla fall eftersom jag ska vara inne. 

Senare idag kommer nog Lovisa och Mathild hit, vi hittar säkert på något kul! (: 

 

Vattrång.

Var på stan med syrran och kollade lite i förmiddags. Jag köpte tre baslinnen och två par strumpbyxor. Sådant som alltid behövs. Sedan åkte jag hem och lämnade sakerna och sedan vidare till Vattrång. Där träffade jag Mathilda och Lovisa. Alltid kul att vara med dem, sen så hade vi ju lite att prata om nu när vi inte träffats på över en månad. Men vi plockade även hallon, så jag ska baka någon sorts kaka imorgon.
Nu har jag precis ätit middag, toast med sallad och gurka. Mumsigt. Har faktiskt varit duktig och inte ätit något godis eller sånt idag.

Nu ska jag kolla vidare på tv sedan läsa. Boken är så bra!

Frukost.

Blev mackor med stekt ägg, sallad och gurka. Kändes rätt nyttigt, tyvärr blev det ingen bild. Nu ska jag göra mig iordning och sedan gå in till stan, såg i tidningen att JC har nyöppning med billiga jeans och sånt. Så vi får se vad jag kommer hem med :)

Ha en bra dag!

090813

God morgon! Är vaken tidigt idag, Lovisa skickade just ett sms vilket är orsaken. Fast det är bra, så jag vaknar och kommer upp i tid. Funderar på att gå till stan och kolla efter lite saker till skolstarten. Nya skrivblock, väska, pennor, sudd.. Är det någon som vet om ämnesblock är bra? Sådana block man kan skriva fem olika ämnen i. Funderar på att köpa ett sådant block, men vet inte om det är praktiskt. Fast det borde de väl vara?

Nu ska jag gå upp och fixa frukost!

Ny fixade naglar.

Ikväll har jag fixat naglarna, blev de vanliga. Fransk manikyr, tycker det känns fräscht. Hade inte med det till England, så känns extra bra att vara hemma och få fixat naglarna ordentligt. Haha, oj så ytligt de låter. Visar kanske bilder imorgon då min kamera inte gick att starta just nu på grund av svagt batteri.

Nu ska jag läsa lite mer i tredje Twiligt boken och sedan sova.

Bakning.

Så, nu har jag snott ihop en kladdkaka med svenska ingredienser. Den ser så otroligt mycket godare ut än de vi gjorde i England. Mitt svull liv fortsätter alltså nu när jag är hemma igen. Men från och med nästa vecka ska jag köra igång med träningen igen och börja äta nyttigare på veckorna och belöna mig själv med lite godis eller något på antingen fredag eller lördag. Låter som en bra plan som jag hoppas kunna hålla mig till.

Annars så blev det en lugn dag ändå, ska träffa mina vänner imorgon istället. Ska spring och kolla till kakan i ugnen nu. Ha det bra så länge!

090812

Nu är jag vaken, lyckades sova lite längre idag än igår. Skönt! Idag ska jag nog ta det lugnt och tvätta klart mina kläder och sedan träffa några kompisar. Det blir nog kul eftersom vi inte träffats på länge! :)

Nu blir det frukost.

Home, sweet home.

Det går inte att beskriva hur skönt det är att vara hemma igen. Just nu sitter jag i mitt rum, helt ensam. Ensamheten är helt underbar, misstolka mig inte Hannah. Vi hade hur kul som helst i England, men man måste få vara ensam också ibland. Och de har jag inte varit på över en månad nu. Så har tänt lite ljus här i mitt rum och lyssnar på musik. Sitter även här och funderar över en ny header till bloggen eftersom den nuvarande är väldigt oaktuell. Men min fantasi är inte så bra just nu, men förhoppningsvis lyckas jag knåpa ihop något nytt under de närmsta dagarna.

Nu ska jag bara njuta av ensamheten och kolla igenom nästan 800 foton från England.
Godnatt! (:

Dagens, i England


Jeans leggings Vila, Linne Monki, Armband Six, kicks., Kofta JC


Shorts och t-shirt Carlings, Sjal Åhlens


Jeans leggings Vila, T-shirt D12(England), Linne Hm, Armband Lite olika.

Dagens.


Jeans & Linne Hm, Jacka Nike, Klocka England, Converse

Länk till bilder från England!

http://www.facebook.com/album.php?aid=96051&id=577697990&l=986b88165b

Stan

Hemma från stan. Var även till mormor och morfar en sväng, farmor var inte hemma så dit ska vi ikväll. Nu sitter jag vid pappas dator och ska börja lägga upp bilder från England på Facebook. Kan länka det sedan.

Nu har mamma gjort lunch, så ska äta!

090811

God morgon! Nu har jag vaknat efter kanske sex timmars sömn. Kan inte sova längre även fast jag känner mig rätt trött. Antar att det är en vana att vakna vid nio, eller åtta som klockan är i England. Idag ska jag åka på stan och köpa lite saker som jag var tvungen att lämna kvar i England, som ansiktskräm, ansiktspeeling och massa sådana saker. Är man dum och packar så man får övervikt får man offra sig ibland. Fast allt var i princip slut ändå, så de är lungt. Efter det ska jag träffa släkten, farmor fyllde 70 år medan jag var borta så ska till henne med en present. Vet inte om mormor och morfars presenter får vänta till veckan när de också fyller år.

Nu ska jag upp och äta min första svenska frukost på en månad!

Hemma igen!

Får bli ett kort inlägg med tanke på hur mycket klockan är. Planet landade i eftermiddags vid femtiden på Skavsta. Men det har varit milslånga bilköer så pappa har åkt omvägar vilket tog lite längre tid än den vanliga vägen. Men nu är jag i alla fall hemma igen, kom väl hem till huset för en och en halv timme sedan. Nu ligger jag i min otroligt sköna säng och bara njuter, kommer sova underbart gott i natt!

Ett kort inlägg som sagt, ska försöka kläma in något inlägg imorgon mellan allt jag ska göra.
God natt kära läsare! (:

090804

Hej alla!
Allt ar bra med mig, men langtar hem. Ar bara nagra dagar kvar har nu, pa fredag aker jag och Hannah till London och blir dar over helgen och sedan flyger vi hem pa mandag. Idag regnar det, som vanligt maste jag saga. Har nastan inte gjort nagot annat under tiden vi varit har. Hoppas det blir battre nar vi ar i London.

Ha det bra alla, till veckan kommar uppdateringarna tillbaka med jamna mellan rum som vanligt!
Puss pa er! <3