091230

Tjena! Är allt bra med er? :) Här är det toppen, kan inte förklara med ord hur skönt de är med lov! Idag blir det lite städning, kan ju inte se ut som en svinstia imorn när det är nyår. Efter det så ska jag duscha och fixa mig för att sedan åka till en kompis på en lite försenad 18-års middag. Blir helt klart supermys de!

Nu dammsuga, inte så roligt men nödvändigt äre!


091222

Vaknade med ont i halsen imorse, inte så roligt. Hoppas verkligen inte att jag är på väg att bli sjuk, vore inte alls roligt. Ska ner på stan och köpa förköp till utgång på juldagen nu. Känner mig väldigt taggad! :D haha.

Så måste springa och göra mig i ording innan mamma psykar!
Ha en fin dag!


Mys.

Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu, känns underbart att man inte behöver tänka på att det är dags att lägga sig för att man ska upp tidigt imorgon. Men jag ska nog försöka ta mig upp i lagom tid ändå och ta en promenad till Ica för att köpa lite ingredienser till ett julbak. Mamma har bokstavligen sagt till mig att jag absolut inte får vistas på stan samtidigt som henne imorgon, hehe spännande :)

God natt!  



Lite bilder.

Förfest i fredags!
Hade superkul med mina tjejer :D


Julkonsert i kyrkan förra tisdagen.
Mina lillasyster spelade på sin coola blå elcello :)


091221

Ny vecka, den första på jullovet och den näst sista på året! Helt otroligt att det snart är år 2010, det kommer bli ett mycket spännande år för min del. Studenten, resande, förhoppningsvis en flytt för att plugga vidare i någon större stad osv. :)

Idag är jag insnöad. Finns inte en chans att ta sig ut, har inget emot det. Är skönt att sitta inne och slappa bara. Jag hoppas att mamma ska fixa mat snart och efter det ska vi nog baka lite knäck och tekakor. Mums!


091219

Har ingen röst idag, blev på tok för mycket skrikande av någon anledning igår. Men sjukt roligt hade jag (:

Idag ska jag till min kusin på kalas. Han fyller 13 år, måste vara tråkigt att fylla år såhär nära julafton. Men men, ska upp till mormor och morfar och hämta mitt smink först så jag slipper se ut som ett monster. Känner mig sååå sliten. Fast så ska det vara ibland.
Ska gå upp och försöka få i mig något ätbart nu och sedan duscha tror jag.


091218

ÄNTLIGEN är det jullov! Känns underbart, just nu sitter jag bara hemma i soffan och njuter av ledigheten. Tänkte gå till skolan och lyssna på julavslutningen, rektorn ska väl prata antar jag. Men ångrade mig när jag såg att det är -22 grader ute, sjukt kallt. Så jag känner absolut inte för att gå till skolan just nu, stannar hellre kvar hemma i värmen :)

Ikväll är det party som gäller, har lånat en lägenhet som vi ska förfesta i och sedan blir det g-fest. Här ska firas att det är lov! Hihi, blir massa mys det. Förfest med de närmaste kompisarna kan inte gå fel! ;) hihi
Ska nog ta och äta frukost nu.


Äntligen!!




Ja, nu har det snöat ett tag. Är lite mer än en decimeter pudersnö på marken nu. Äntligen kan man börja känna att julen närmar sig :) Var supermysigt att promenera i snön, blev nästan en två timmar lång promenad tror jag. Sedan var man kall och väldigt blöt när man kom hem, men det var de värt!
Ska ta upp turismhäftet som ligger här bredvid nu och läsa skiten och sedan sova tror jag. Börjar klockan 08:05 imorgon, inte alls lockande om man säger så.
Godnatt!


njaa..

mycket plugg har det väl inte blivit idag, känner mig riktigt osäker på turismen även fast det är en väldigt lätt kurs. Man behöver i princip bara hålla reda på vart olika sevärdigheter ligger. Måste sätta mig och läsa igenom de jag skrivit till provet nu. Är skönt att ha en bra sammanfattning så man slipper sitta och läsa allt vi inte behöver kunna :)

Och snart blir det promenad med Anna, alltid trevligt!


091214

Nu är det bara tio dagar kvar till julafton, hur sjukt är inte det? Skönt att jag är klar med alla julklappar i alla fall. Händer verkligen inte ofta att jag är det såhär tidigt innan jul. Brukar alltid springa runt som en galning den 23:e och kolla efter de sista paketen. Men nu slipper jag det i år, skönt!

Idag är det måndag och ny vecka. Sista veckan innan jullovet! Hur underbart låter inte det? Dock vaknade jag med huvudvärk imorse så blev kvar i sängen. Vaknade igen vid halv tolv, så det blev alltså ingen skola idag. Får tagga till imorgon istället. Har två prov då, så lär ju inte missa de. Sedan är det nationella i Matte D på torsdag, känns ju sådär. Men det är sista som ska göras innan lovet, så det är bara att ta tag i det. Ska se till att få lite Samhälle B och Turism gjort nu så jag klarar proven imorgon :)


091208

Tjingeling babes :) Är allt bra? Jag mår prima, är bara lite trött. Men lite sömn ska väl lösa de problemet förhoppningsvis. Snart ska jag åka iväg till Vattrång. Blir myskväll med Mathilda och Lovisa igen! :D
Det ryktades något om pepparkakshusbygge, blir kul de!

Nej, har inte tid med detta. Ha det bäst!


091204

Blogga är nog inte min grej för tillfället. Finns inte så mycket att skriva om, men tänkte att de var dags nu ändå. Kvällens planer blev väl just förstörda. Hade tänkt dra upp till Sundsvall och festa, men personen vi skulle sova hos hade dragit hem till föräldrarna ett antal mil bort. Så jag blir nog bara hemma ikväll, får bli party night i stan imorgon kväll istället :)

Nu blir det snart Idol och godis tror jag, ha en superkväll!