090724

Hej alla!
Sitter pa ett bibliotek i Par. Har inte sa lang tid pa mig, men tankte skriva lite. Vi har det bra har, jobbar mandag till fredag mellan 8-11 och 18-21. Sa vi har langa raster pa dagarna da vi hittar pa lite olika saker.

Hoppas alla har det bra!

090713

Om fem timmar är det dags att vakna och om sex timmar bär det av till skavsta flygplats. Planet lyfter klockan 09:40. Sedan efter landningen ska vi åka med ett antal olika tåg innan vi är fram i byn Par där vår handledare ska hämta upp oss. Hoppas hela resan går bra nu, är undermedvetet nervös eller vad man ska säga. Kan inte sova i alla fall. 

Ni får ha det så bra, hoppas att det finns en dator med internet i Golant! 
God natt.
 

090712

Är uppe rätt tidigt idag, har precis duschat nu. Så jag vaknade väl till en del, eller inte... Ligger här i hotell sängen nu, syrran sover fortfarande. Men ska väl väcka henne snart för hon ska nog också duscha innan vi ska gå och äta frukost. Så jag ska passa på att göra mig iordning medans, för jag drar in till Stockholm direkt efter frukosten Familjen ska ta en senare pendel.

Ska försöka få liv i syrran nu, sedan göra mig iordning!
Ha en findag hörni :)


090711

Nu drar vi snart in till stora staden för en del shopping och sedan grönan. Pendeln går om ca 30 minuter så tänkte slänga in en kort uppdatering. Jag har fortfarande dumt nog jätteont i ryggen, är lite bättre nu efter  att jag tagit alvedon. Men vi får väl se hur det blir med karusellåkandet på grönan, känns tråkigt att inte kunna åka när man väl är där. Fast samtidigt sparar man en del pengar, så det kanske finns något bra med allt! :)

Dagen

Avresa från Hudik var vid nio tiden, vi var väl framme i huvudstaden vid tolv tiden. Då stannade vi till hos våra släktingar, för vi kunde inte checka in på hotellet innan klockan två. Så vid två tiden åkte vi till hotellet, sedan var vi här ett jag och jag upptäckte att det fanns trådlöst internet här! Rätt soft, hihi. Sedan åkte vi ut till outleten i Barkarby. Hittade ett par ascoola platådojor, men det blev inget köp. Däremot så köpte jag ett par låga pumps, eller mamma och syrran köpte ett varsitt par skor på skopunkten, så mina pumps blev gratis. Sedan fick jag även tredjeboken i twiligt serien, hittade den här sjukt billigt. Outlet ska det vara ibland :)

Nu ska jag och syrra kolla på film här. Godnatt!

I Stockholm

Det finns internet här på hotelet, så ni kan nog räkna med några uppdateringar i helgen :)

Nu ska vi snart iväg på en outlet, ska göra mig iordning bara!

090710

Är vaken tidigt idag, efter få timmars sömn. Somnade inte före tre i alla fall och klockan ringde halv sju. Fast jag kände mig inte så trött just nu, det börjar väl komma nu tror jag. Har även fått sjukt ont i ryggen, känns opassande när vi ska på grönan imorgon om vädret tillåter. Hoppas jag blir bättre och att det åtminstone blir uppehåll.

Nu måste jag lägga ner det sista i väskan, äta frukost och göra mig iordning. Sedan bär det av! Ha en fin månad alla läsare, om jag hittar en dator uppdaterar jag så klart! :)

3 månader till 18 år nu!


Golant, England


Den isolerade lilla byn.


Vandrarhemmet där jag ska jobba

En till bild på vandrarhemmet

På de bilder jag har hittat nu ser det ut att vara ett fint ställe jag hamnar på när jag väl är i England. Jag ska bo i en liten isolerad by i en månad med en kompis, Hannah. Där ska vi jobba på ett vandrarhem, bland annat hjälpa dem i trädgården, rensa ogräs och även plocka grönsaker i ett växthus som uppenbarligen ska finnas. Jag tror och hoppas att vi kommer få en rolig månad där, och att människorna är snälla :)

Hur det blir med uppdateringar här i bloggen vet jag inte, men hoppas väl att jag kan hitta en dator med internet att låna åtminstone någon gång. Ni kan ju bevaka mig med blogglovin om ni vill veta när det dyker upp en uppdatering från England.

Imorgon åker jag till Stockholm med familjen, vi ska bo på hotell och bara mysa där. Blir väl lite shopping, grönan och en utställning om Titanic. Det sistnämnda låter spännande tycker jag! Sedan lyfter flyget från skavsta klockan 09:40 på måndag morgon. Jag hoppas kunna uppdatera rätt ofta i alla fall. Skriver kanske något imorgon innan vi ger oss iväg om jag hinner. Annars så får vi ha det så bra så länge :)

Manikyr



Blev inte alls nöjd den här gången, just på den här bilden ser man alla skavanker också. Men det får duga över helgen ändå, för ikväll ska jag bara ta det lugnt. Orkar inte sitta och peta med det där dumma vitalacket..

Packning!




Hur ska jag kunna släpa på all denna packning. Haha, jag har nog med mig för mycket saker.. Men det kommer vara lite mindre efter helgen i alla fall, för en del får mamma ta med hem till Hudik igen när jag åker vidare till England.
Är det bara jag som alltid packar för mycket när man ska åka bort?

090709

Är regnigt här idag, och ändå har jag varit ute och fixat lite små saker. Var till farmor och träffade henne en sista gång på en månad. Sedan var vi på ica och köpte lite nödvändiga saker, typ tandkräm, schampo, balsam osv. Nu ska jag snart kolla över min packning en sista gång, och koka pasta till middagen samtidigt. Fattar ni hur mycket jag har packat ner för en hel månad borta? Hur ska man egentligen kunna få med sig allt man vill.. Väskan får inte väga mer än 15kg, hmm..

Jag borde..

.. skämmas, jag har verkligen varit extremt dålig på att uppdatera nu i två dagar. Och bättre blir det nog inte i en månad framöver heller. Vet nämligen inte hur det blir med Internet i England. Men jag hoppas i alla fall att det finns någon dator där som man kan få låna ibland.

Det blev inte en hel dag hemma som jag hade tänkt, tvillingarna kom till stan en sväng. Så vi tog en fika och myste till det, nu kommer vi inte att ses på nästan fem veckor tror jag det blir... Sjukt vad lång tid det blir. Men vi kommer antagligen få mycket att prata om sedan!

Nu ska jag nog ta och kolla på film, har lite svårt att sova nämligen. Börjar nog blir lite nervös in för resan och därför ligger jag bara och tänker på allt som skulle kunna gå fel..

God natt alla söta! :)

090708

Har varit en lugn dag för mig, just nu sitter jag och försöker fixa en snygg fransk manikyr. Går inte så värst bra..

Ska fortsätta med det nu :)


090707

Hoppas alla mår bra idag! Har blivit dålig uppdatering här idag. Jag vaknade rätt sent, sedan åkte vi ner på stan för att växla pengar och fixa en dator väska. Köpte även andra boken i Twilight serien, eller jag fick den gratis eftersom jag hade ett stämpelkort, så när man köpt nio pocketböcker får man den tionde gratis. Inget mig emot!
Nu sitter jag i soffan, är dåligt väder idag. Så man behöver inte känna sig dum som sitter inne. Ska nog ta och börja plocka ihop lite kläder och sådant som ska med när jag åker iväg på fredag, så jag inte råka använda de och måste tvätta igen, känns som om att det skulle vara rätt onödigt. 

Ska kolla klart på ett tv-program nu, sedan blir det nog lite packning!


Ny necessär och bok



Designen



Kände för en lite uppfräschning här på bloggen.

Vad tycker ni?

Dresscode sjätte juli


Jeans Crocker, Linne och t-shirt Hm

En vecka.

Är precis hemkommen från stan. In handlade en ny necessär till resan och även hårsnoddar och första boken i Twilight serien. Tänkte att det blir perfekt att läsa den nu när jag ska vara borta så pass länge om man får tråkigt någon kväll eller så! Resten av dagen blir nog lugn, ska väl hjälpa mamma med maten snart antar jag. Blir hemmagjorda "fiskpinnar" med potatis idag, blir säkert gott de!

090706

Jag som skulle upp tidigt imorse, pallrade mig upp vid 11 tror jag. Fast tur var väl de ändå, pappa hade åkt på att jobba så vi hade inte kunnat åka och fixa de saker vi skulle göra! Så nu sitter jag här hemma och segar, är mitt i att göra mig iordning. Snart är det lunch som gäller, sedan blir det stan. Ska växla lite pengar tror jag, så vi har det gjort och sedan kollar på lite andra nödvändiga saker som man bör ha med sig.

Måste även säga grattis till Julia som fyller 17 år idag! Grattis gumman! :D

Trött...

Är sjukt trött även fast jag bara tagit det lugnt idag, så får nog bli en tidig kväll för mig. Ska försöka sova ut ordentligt i natt. Imorgon blir det nog stan för att växla lite pengar, köpa en dator väska och fixa lite smått och gott innan Englandsresan. Måste nog även börja packa lite kläder som är rena så jag slipper tvätta dem igen innan helgen bara för att jag skulle råka använda dem. Vill att allt ska vara rent när jag packar upp det, även fast jag självklart måste tvätta en del där ändå. Kan inte fatta att jag snart åker, det är sjukt! Om en vecka sitter jag antagligen på hotellrummet i Stockholm och är sjukt nervös inför flygresan till morgonen efter. Man får väl hoppas att allt går bra och att jag och Hannah inte springer bort oss på flygplatserna. Haha, det skulle i alla fall inte förvåna mig!

Nu ska jag glo en del på tv tror jag!

090705

Så, nu är jag vaken efter en okej sömn i natt. Kunde inte somna till en början, men det var skönt att vara hemma i alla fall. Oj, fick ett sms av Hannah nu. Måste dra, ska göra mig iordning. Hon skulle komma till stan om typ en timme. Så skriver något senare.

Ha en bra dag! :)


...

Hemma och är less på allt, skriver imorgon när jag förhoppningsvis är på bättre humör.

Godnatt alla underbara!

Lördag kväll!

Nu har jag precis duschat. Så ska börja göra mig iordning nu innan tvillingarna ramlar in. Vi ska sedan vidare till några andra kompisar, kommer nog blir en grym sista partykväll innan jag åker bort en månad!

Hoppas alla får en lika grym kväll som min kommer bli! :D

Dresscode fjärde juli


Långtröja Cubus, Tights Gina tricot

090704

God morgon! Här vaknade man kanske för en halv timme sedan, så är snart dags att kliva upp och äta frukost. Vet inte om det blir en sväng på stan efter det. Fast jag ska nog spara mina pengar till Stockholm på fredag! Det kommer bli grymt! :)

Nu ska jag äta frukost!


Kväll

Det blev en hemmakväll för mig tillslut, men det är mysigt de med! Sitter och kollar på Da vinci koden med mamma och pappa nu. Så ska väl ta och springa tillbaka till tv:en! :)

Hoppas ni har en fin kväll! ^^

Piknik på gräsmaln


Vi låg runt pajformen och delade kladdkakan i lika stora delar, mysigt! :)


Mina fina flickor, Anna, Julia, Julia! :) <3


Juliorna! :)

Det blev en mysig piknik på maln, vi trotsade regnet och allt. Lite synd att det skulle regna lite idag när det varit så fint väder i nästan två veckor. Men det gick bra ändå. Vi gjorde mackor och sedan åt vi en av kladdkakorna jag bakade igår. Den blev supergod och perfekt kladdig, inte som den andra lite torr. Tur var väl de! 
Vi måste göra om det snart flickor :)  

Dresscode tredje juli


Linne Vero Moda, T-shirt Gina Tricot, Shorts Carlings 

090703

Hinner egentligen inte skriva något just nu. Ska snart slänga mig in i duschen och fräscha till mig lite, sedan blir det handling med Julia E och Anna, vi ska fira Julia W som fyller 17 år på måndag! Efter vi har firat henne ska jag till min morbror, där blir det tårta och grejs! Sedan hinner jag kanske hem, annars åker jag direkt till mina andra kompisar och kanske grillar och lite annat. Så vi får se när jag har tid att uppdatera nästa gång!

Hoppas ni får en bra dag! :) <3

Kladdkaka

Nu har jag bakat två kladdkakor, sjukt vad svettigt det var. Fick öppna båda fönstren i köket, annars så hade jag nog svettas ihjäl.. Men jag tror ändå resultatet blev super gott! Vi ska troligtvis ha en ikväll, vet inte än om mormor och morfar kommer förbi en sväng med folket från Norge, annars så får vi väl svulla i oss den själv. Den andra ska vi ha imorgon :)


Örhängen


Åtta par nya knoppar till öronen för tjugo kronor, rätt okej :)

090702

Får väl börja med att säga grattis till min morbror som fyller 36 år idag, Grattis! :D

Just nu sitter jag vid pappas dator och håller på att dö av värmen, är så sjukt varmt här... Men man ska absolut inte klaga! Tidigare idag har jag varit på stan, är handelnsdagar här i staden idag och imorgon. Men jag köpte faktiskt i princip inget, riktigt bra gjort. Ska nog ta och spara mina pengar till Stockholm om en vecka, och efter den helgen i Stockholm åker jag till England, Golat i en månad, så då lär det också behövas lite pengar! Men jag köpte i alla fall åtta par örhängen för en tjuga, vilket kap! Lite senare ska jag till mormor och morfar och efter de blir det grillning hemma med familjen, alltså en riktigt myskväll!

Hoppas ni också har en bra dag! :)

Nattblogg igen

Har blivit en del sena kvällar nu på senaste tiden, men är snart dags att sova för min del. Hoppas verkligen att det kommer vara lugnt här i området imorgonbitti så jag slipper vakna av någon snickare eller något liknande, det är så otroligt irriterande. Och jag behöver sova! Så snälla, inget byggande eller något sådan imorgon tack!

Kom hem för ungefär en timme sedan, var med Lovisa och Mathilda på stan och tillslut så hamnade vi hemma hos en kompis och var där ett tag innan jag drog hem. Men det har i överlag varit en bra, kul och lugn kväll :)

Nu ska jag sova, höres imorgon!

090701

Det är sjukt, men nu är det juli månad. Tiden går otroligt fort!

Idag har jag varit hos mormor och morfar en sväng och hälsat på dem och släkten från Norge som är här, sedan åkte jag och mamma och köpte mjukglass, verkligen super gott i värmen. Och nu sitter jag hemma vid pappas dator en snabbis! Får se vad som händer senare, men det blir nog lugnt ikväll. Kanske drar ner på stan en sväng rätt sent med några kompisar.




Cooling i brills *not* xD