Nyklippt


Fast frisyren gör sig verkligen inte bra på bild, usch! Blir kanske bättre när jag själv fixar det imorgon. Tycker själv att frisören fönade det lite för "runt". Så därför får ni nöja er med en tjuvtitt nu bara :)

Kvällens outfit!


Jeansleggings Vila, Linnen Hm


Armband, det med peacemärket från Okej. Det andra har jag gjort själv.

090630

Nu är jag hemkommen från frisören. Blev rätt bra, ser väl för det mesta ut som innan. Bara lite kortare och ny blekt hårbotten. Visar kanske bild senare. Måste laga mat nu, så hinner inte skriva något mer. Men jag ska försöka uppdatera senare, pusspuss!

Bränd

Blev dålig uppdatering idag också, hmm.. Måste blir bättre på det där med att uppdatera. Förhoppningsvis så kommer det väl igång snart igen :)

Har alla haft en bra dag? Själv har min varit bra. Vaknade upp hos tvillingarna, sedan kom mamma och hämtade mig. Väl hemma packade vi bilen och åkte iväg till stranden. Var hela 23 grader i vattnet så hade inga problem med att bada. När vi åkte hem märkte jag att jag bränt mig lite.. När vi var hemma hoppade jag in i duschen sedan cyklade jag till farmor med en film hon ville se. Så det blev väl en cykeltur på ca 7km fram och tillbaka i värmen. Känns bra eftersom jag inte rör på mig allt för mycket nu för tiden. Efter det har jag bara suttit på altanen och tagit det lugnt, så härligt!

Nu är det i alla fall dags för sängen. Imorgon står klippning och färgning på schemat. Hoppas det blir bra!
Godnatt!

090628

Ny vecka, nya tag. Kanske! Idag blir det stranden för min del! Tar med kameran så blir väl kanske lite bilder senare.

Hamnade hos tvillingarna i Vattrång igår, därför blev det dåligt med uppdatering igår kväll. Blir troligen lite bättre idag! Hinner inte skriva så mycket mer, men jag hoppas ni får en fin dag!

Hölik!

Åkte ut till Hölik en sväng med mamma, pappa och farmor idag! Var hur härligt som helst där ute, och det blåste vilket var bra annars så hade man säkert dött i värmen! Och jag tog mitt första dopp för året, i havet! Var säkert bara 17-18 grader. Brr, pappa fegade ur. Men jag doppade mig i alla fall. *STOLT*


Hölik


Hölik


Farmor, mamma och pappa


Och en liten bild på mig...
Det där blir föresten också en outfit bild.
Shorts Carlings, Linne & väska Hm, Skor Eurosko


Nattblogg

Hej alla nattugglor! Jag kom precis hem, hängde på mamma när hon skulle tanka bilen. Så vi passade på att ta några varv runt stan och kollade på lite folk innan vi åkte hem igen! Är rätt kul att se på folk när de är påverkade :) haha! Längtar verkligen till jag fyller 18, shit vad kul vi kommer ha då! Är ca 104 dagar kvar tror jag, känns verkligen som en evighet. Hoppas det kommer gå fort. Om man tänker lite långsökt så är det nästan bara en månad kvar när jag kommer hem från England. Åker dit om två veckor på måndag och blir borta en månad! Kommer nog bli grymt, och det är dessutom en bra erfarenhet! Kan berätta mer om det när de närmare sig :)

Det här blir dagens sista inlägg, så godnatt!

Dagens shopping fynd!


Klänning från Carlings, 249kr!


Shorts från Carlings, 399 nedsatt till 99kr.

Fick det av mamma, mormor och morfar :)


Fika på stan med släkten!


Mamma och lillsyrran Elin


Morbror och mamma


Mormor


Morfar


Pappa

Forsa

Kom precis hem. Först har jag varit på stan med familjen, mormor och morfar. Fick ett par shorts och en klänning, visar dem lite senare. Sedan åkte vi hem, syrran hämtade lite packning för hon ska sova hos en kompis sedan åkte vi iväg igen, vi skjutsade henne till kompisen och så åkte jag och mamma till Forsa. Där hälsade vi på gammelfarmor och gammelfarfar. Men nu är jag hemma igen som sagt. Är väl snart dags för middag kanske, eller vi ska försöka komma på någon i alla fall!

090627

God morgon! Var riktigt skönt att sova lite längre idag, var så otroligt trött igår när jag kom hem från stranden. Är det bara jag som blir väldigt trött efter en hel dag ute i solen?

Idag tror jag att jag ska vila mig från solandet, känner att speciellt ansiktet måste få vila lite. Är alldeles rinnig i ögonen eller vad man säger, antingen beror det på att jag bränt ögonlocken eller så har jag åkt på ögoninflammation.. Jag får väl hoppas på att det är de förstnämnda. Fast egentligen vet jag inte vad ögoninflammation innebär. Men men, om det inte går över får man väl ta sig till läkaren kanske.

Nu ska jag göra mig iordning, sedan bär det av mot stan. Det öppnar en ny affär i lilla Hudik idag som ska sälja Cheap Monday, så måste åka dit och kika lite :)

Kväll!

Har varit dålig uppdatering idag, men men. Har varit på stranden och solat idag, känner mig helt sönder bränd på pannan och ögonlocket. Inte alls det roligaste, men de försvinner ju förhoppningsvis snart. Smörjer med återfuktande kräm hela tiden. Nu ska jag kolla lite på tv, hoppas alla har haft en bra dag! :)

090626

Är uppe tidigt idag, kunde inte sova efter att någon snickare eller något började arbeta vid 06-tiden imorse. Åhh, idioter! Nu ska jag börja göra iordning lite saker här hemma, packa väskan och smörja in mig. Sedan bär det av till stranden! Så Vi hörs nog inte förens i eftermiddag då jag kommit hem igen, ha en fin dag! :D

Soligt!

Har i princip solat hela dagens känns det som. Fast jag har nog inte legat ute i solen nu på en timme i alla fall. Började bli lite röd så tar de lugnt resten av dagen så jag inte bränner sönder mig, skulle inte vara kul! Men jag tror jag har fått lite färg, det visar väl sig bäst efter jag duschat ikväll!

090625

Godmorgon alla pigga! Närå, klockan är faktiskt rätt mycket nu ändå. Så de flesta är nog vakna. Här ringde klockan halv tio. Skulle åka ut i tid till stranden, men hur det än blev så blir de inte av idag, imorgon kanske. Så nu ska jag fixa lite musik och sedan lägga mig och pressa på gräsmattan! Nu jäklar ska jag ha färg!! Haha, man kan i alla fall hoppas.

Ha en fin dag alla underbara läsare :)
Svarar på kommentarer lite senare!

Filmtajm igen tror jag.

Syrran vill tydligen se V for Vendetta, så tror de får bli så. Tänkte bara slänga in ett inlägg här först. Har föresten precis målat naglarna med ett av de nya lacken, blev rätt coolt. Men jag tror nog det skulle vara mycket snyggare om man var lite brunare. Så jag hoppas på lite mer färg imorgon när jag åker ut till stranden med familjen. Då blir det pressning hela dagen :D



Dresscode tjugofjärde juni


 Gamla avklippta jeans, Linne Hm, Vero Moda, Halsband Vero Moda, Armband Six, Kicks

Shopping!


Linne från Hm, 29:50kr. Billigt och bra!
Blir ett perfekt strandlinne :D


Bikini, 79:50kr per del. Somrigt fin tycker jag!
Fast halva Sverige har säkert den redan.


Fyra negellack från Depend, 25kr st.
Perfekt för mig som vill kunna måla naglarna i många olika färger :)

The city

Åkte in till stan med mamma en sväng när jag hade fräschat till mig lite. Tog en dusch eftersom jag var sjukt svettig efter klippningen av gräsmattan. Så idag blev det lite shopping, fick en ny bikini av mamma sedan köpte jag fyra nagellack, eller mamma betalade ett, och ett linne på rean på Hm. Ska ha det som strandlinne eftersom det är så pass djupt urringat. Blir säkert bra med bikinitoppen under! Visar mina fynd senare, lägger även upp dagens outfit då.

Klippt gräset

Har klippt halva gräsmattan nu, gick runt i bikinin i hopp om att få lite färg. Efter halva så tog bensinen slut, haha. Så nu har jag legat och pressat i 45 minuter istället. Ska snart ut igen, måsta bara ta en liten paus. Annars dör man ju nästan av värmen!

Ska hämta en vattenflaska nu sedan pressa igen!

090624

Mamma väckte mig för en kvart sen och frågade om jag skulle med ut och gå en sväng, men jag orkade inte.. Men hon sa också att det är över 30 grader varmt i solen, så jag slängde mig upp i princip. Så nu sitter jag på altanen i bikinin och käkar frukost. Ska smörja in mig snart så jag inte bränner sönder mig helt och sen blir det pressning. Nu banne mig ska jag bli brun!

Hur är erat väder idag? :D

*Besöksrekord igår* ^^


Frukost :)

Filmtajm!



Kom på nu att jag glömt kolla på både Hell's kitchen och fotbollen. Illa Emma, hur är det egentligen med närminnet? Haha. Aja, blir att kolla på film nu istället. Hoppas den är bra! :D

Tisdagkväll!

Det blev aldrig stan för mig idag, tar det imorgon. Istället åkte jag med pappa och tankade bilen och handlade lite till middagen. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar lite halvt på tv. Är väl första avsnittet av Allsång på skansen för sommaren på ettan klockan åtta va? Blir nog att jag kollar på de lite. Mamma ska nog helt säkert se det i alla fall. Sedan blir det Hell's kitchen och fotboll, Sverige vs. Serbien ikväll. Ska zappa mellan de kanalerna då. Haha, vilken nörd jag är!



 


Långsamt

Har varit underbart väder nu på förmiddagen, tyvärr hann jag inte sola så mycket som jag tänkt. Måsta skjutsa syrran till någon kompis, sedan hamnade jag hos farmor en sväng. Och nu går det inte riktigt att sola, har mulnat på. Men jag hoppas på strålande solsken imorgon igen.

Funderar på att dra ner på stan och inhandla en ny bikini och nagellack nu. Alltid trevligt med någon ny färg till naglarna :)

090623

Tisdag, och det är underbart väder ute. Ska fixa lite fukost nu sedan ska jag gå ut och lägga mig på gräsmattan och läsa Flickan som lekte med elden, andra boken i Stieg Larssons millennium serie. Hoppas verkligen att den är lika bra som den första.

Nu frukost sedan stekning! :D

Kvällen får ...

... avslutas med två fula bilder på mig och Lovisa. Är från förra veckan då jag sov hos henne och Mathilda. Nu ska jag kolla vidare på beckfilmen de sänder på fyran, har redan sett den hur många gånger som helst. Men skitsamma, har liksom inget annat för mig.

Sov gott alla! :)


Efter sol kommer regn..

.. eller är det tvärt om. Har i alla fall varit underbart väder hela dagen, dock har jag ändå inte haft tid att sola. Lite trist, men jag ska försöka ta igen det imorgon. Ska bli ännu varmare imorgon! Just nu sitter jag på altanen och hör regnet smattra mot taket, lite mysigt är det allt och det åskar också. Fast tror det är påväg bort nu, så en riktigt urladdning nu och skinande solsken imorgon. Jag hoppas på det!

Nu är det snart dags för middag, kyckling, ris och stekt ägg. Super gott! Så jag ska gå och skära upp lite grönsaker genast, hehe.


Dresscode tjugoandra juni


Tights Gina Tricot, Linne Vero Moda, T-shirt Gina Tricot, Halsband Gyldfynd

(Ursäkta den otroligt dåliga bilden. Och jag tycker själv inte att detta var allt för snyggt idag, kännde nog egentligen bara för att gå runt i mjukiskläder.)

090622

Har haft mycket för mig idag, så har inte hunnit uppdatera. Tvillingarna kom hit typ halv nio imorse, vi var här till tio tror jag. Sedan åkte vi ner på stan och uträttade några ärenden. Sedan var jag inte hemma förens vid halv tre tror jag. Lång dag på stan och nu ska jag snart iväg igen, vi hann nämligen inte med allt..

Så uppdaterar lite senare igen, mamma ropar att vi ska åka nu! Blir kanske en dagen outfit senare, även om jag känner mig väldigt ful idag..


Sommar på ingång?

Har precis lagt mig nu, ska försöka somna tidigt. Tror jag ska ställa klockan på ringning så jag kommer upp i tid imorgon. Ska ner på stan och fixa lite saker med mamma. Bland annat kolla om mitt bankomatkort fungerar i England, kolla adaptrar eftersom eluttagen inte ser likadana ut i England som här och sedan var det något kort som man ska ha med om man blir sjuk, från försäkringskassan tror jag de var. Men innan de blir det nog stan med tvillingarna en sväng. Tänk att det är cirka tre veckor till jag och Hannah åkte till England helt själva i en månad, undra om jag redan börjar få lite resfeber. Nä, så kan det väl ändå inte vara...

Och föresten, kolla den kommande veckans väder. Ser ut att bli en vecka på standen nu, så kanske även jag får lite färg! :D


Bakat tekakor


Deg på jäsning


Köksbordet blev till "Bakbord"


Tekakor på jäsning


Dags för gräddning!


Färdiga!


Av den sista degklumpen gjorde jag en liten tekaka med ett E på :D

Bilder sedan midsommaraftonen







090621

Åter igen är jag väldigt dålig på att uppdatera. Ska försöka bli bättre på det snart igen, ny vecka imorgon vilket innebär nya möjligheter Eller hur?

Idag sov jag till ett, riktigt skönt. Så känner mig rätt utvilad nu. När jag vaknade så var mormor och morfar här, så pratade lite med dem. Sedan åkte de vidare och då åkte jag med familjen ut till Saltvik för att köpa rökt sik, det är verkligen hur gott som helst. Så ska baka tekakor att äta sik på nu snart. När vi köpt siken åkte vi till farfar en sväng och lämnade lite sik hos honom också. Han blev jätte glad. Och nu är vi hemma igen, har varit en lugn och skön dag i hittills. Men så ska det ju vara på söndagar.

Ska skala potatis till middagen nu!

090620

Blev en rätt rolig kväll igår, vi åkte ut till Horte och spenderade kvällen och natten där med några klasskompisar. Men nu är jag hemma igen och har precis duschat, så nu ska jag endast ta det lugnt idag. Det behöver jag, eftersom jag sov rätt dåligt i natt. Så blir det ju oftast, fast vi trängde ju ihop oss tre stycken i en 120cm bred säng. Det går ju faktiskt bra ibland! :)

Tror kvällen blir lugn för mig idag, ska bara vara hemma! Känns skönt de. Ska glo lite på tv nu, skriver väl något lite senare!

Midsommar!

Vi har precis kommit tillbaka till Vattrång från en stuga vi varit i. Mysigt! Vi åkte dessutom traktor med vagn efter klädd i björk hem. Det har jag aldrig gjort förut, men det känns verkligen som midsommar när man gör det. Snart ska vi gå till några grannar här och grilla sedan blir det mellanfjärden tror jag, med några andra kompisar. Blir säkert en grym kväll!

Dresscode nittonde juni


Klänning Carlings, Bolero Gina Tricot, Halsband Ur och Penn, Armband Kicks




090619

Glad midsommar! Vad har alla för planer idag? :)
Själv ska jag bara vara hemma nu på förmiddagen, sedan åker jag till Vattrång och äter middag där med twinsen och sedan blir det nog party ikväll. Känns som om att denna dag kommer bli riktigt kul! Och man får ju hoppas att vädret håller i sig, för just nu tittar nästan solen fram. Men bara det inte blir regn så är jag nöjd! Senare idag ska jag även försöka lägga upp en dagens outfit, känns som om att det var väldigt längesedan sist. Överhuvudtaget så var det längesedan jag la upp någon bild. Och jag har märkt att läsarna blivit färre under tiden, alltså tycker ni att det är roligare om man läggar in lite bilder också? I så fall ska jag försöka göra det lite oftare.

Nu blir det frukost och sedan dusch. Ska även göra mig iordning, kommer lite bilder senare!
Ha en findag allihop! :D

090618

Hemma från Sundsvall nu, det har varit en trevlig dag. Men jag hade kunnat stannat ett tag till och kollat mer. Men har man en otålig familj som inte gillar shopping så har man.. Har varit hemma sedan 17-tiden någon gång tror jag. Men har inte hunnit slänga in något här förens nu! Ska nog ta och ringa tvillingarna nu snart och höra hur det blir imorgon :) Blir ju midsommar i Vattrång, blir säkert väldigt mysigt och kul de! :D

090617

Har försökt bloggat flera gånger idag, men det har inte fungerat. Allt i inläggen jag skrivit har försvunnit när jag klickat på publicera. Lite smått irriterande, så hoppas att det här fungerar nu!

Jag sov i Vattrång i natt, som ni redan visste. Så imorse tog jag bussen därifrån vid halv tolv. Väl hemma blev det en uppfriskande dusch och sedan har jag nördat Sims, åter igen väldigt tragiskt. Men har man inget annat att göra så varför inte! Nu på kvällen har jag även klippt gräset åt mamma och pappa. *Host* Duktigt av mig *Host*.

Men nu är det i alla fall snart dags för att sova, blir Sundsvall imorgon! Så vi ska försöka åka härifrån vid nio tiden, det brukar aldrig bli så men ändå. Så ska väl upp vid halv åtta kanske. Fast det går ju ann några dagar även fast det är sommarlov :)

Hoppas att ni har haft en bra dag! Sov gott :)


Kväll i Vattrång

Sitter vid tvillingarnas dator just nu, dem sprang ut för att ta in hästarna. Så då tänkte jag passa på att slänga in ett litet inlägg. Fast har egentligen inte så mycket att säga, är rätt lugnt här. Vi ska nog ta och kolla på en film snart, myyys! :) Tror det är någon typisk tonårsfilm. Men det är ju alltid kul!

Aja, nu är de nog tillbaka snart. Skriver nog något imorgon när jag är hemma igen. Ha det så bra tills dess!
Godnatt på er!

Trött

Det är sjukt hur trött jag är idag, kanske har vilat för mycket nu och inte är van vid det? Jag vet inte riktigt, men ska nog ta och försöka rycka upp mig lite nu! Har redan tvättat håret och torkat det, så är bara lite mascara som fattas sedan är jag klar för att hitta på något. Tror jag skulle träffa tvillingarna en sväng nu ikväll. Det blir säkert trevligt :)

Nu ska jag hjälpa mamma med middagen, höres!


090616

God morgon alla! Känner mig rätt seg idag. Men bara jag kliver upp så blir det nog bättre. Tyckte mamma sa något om att jag skulle putsa altanfönstren idag. Vill väl inte, men får väl ta och göra de om jag vill ha lite pengar. Det ska ju i alla fall inte bli jätte dåligt väder, så ska nog gå att vara ute :)

Ska väl försöka orka kliva upp nu då, så jag får fönstren gjorda tidigt!
Ha en fin dag allihopa :)

Långsam dag!

Har inte alls gjort mycket idag. Åkte ner till stan och hämtade syrrans mobil som kommit tillbaka från reparationen sedan åkte jag och mamma och handlade. Annars så har jag bara suttit och nördat sims 2. Det är tragiskt! .. haha. Segt har det varit i alla fall.

0900615

God morgon, eller ja. Kanske god förmiddag till och med. Jag har nästintill precis vaknat och ska snart kliva upp ur sängen. Eller så ligger jag kvar här ett tag, är så otroligt härligt att bara ligga och dra sig hur länge som helst! Speciellt nu när man kan göra de också. Senare idag kanske det blir stan en sväng, fast har inte riktigt bestämt mig än.

Ska nog gå upp och äta lite frukost nu!

Klockan 23:52

Hemma igen, blev inte så sent eftersom jag måste ta hänsyn till att pappa ska upp klockan 04:00 och jobba imorgon. Men det var en mysig kväll. Tyckte att filmen var bra, men boken är nog ändå bättre. Var så längesedan jag läste den så minns det inte helt. Fast så är det nästan alltid, att boken är bättre än filmen.

Imorgon blir det nog en lugn dag, vi planerade att åka till Sundsvall och shoppa lite. Inte jag men twinsen skulle shoppa, jag tänkte bara hänga på. Men sedan komma de på att Lovisa hade tandläkartid, så det blev inget. Men vi tar det en annan dag. Vi hittar säkert på något kul ändå, som alltid!

Nu ska jag snart sova, och jag hoppas på att bara utvilad när jag vaknar imorgon. Känns som om att jag inte har varit det på hur länge som helst. Men nu är det lov, och då måste man ju bli utvilad.

Godnatt!

Myskväll men tjejerna

Nu är jag hos Julia, så nu blir det myskväll med de bästa i världen. I taket lyser stjärnorna och massa snack står på schemat.
Så nu ska jag ge all min uppmärksamhet till tjejerna :)

090614

Nu är jag hemma igen. Kom hem för en halvtimme sedan kanske, blev som sagt myskväll hos tvillingarna igår. Vi kollade på Sweet home Alabama :) Myyyys!

Snart ska jag gå ner och duscha, känner mig alltid så ofräsch när jag sovit borta. Sedan blir det filmmys med Julia, Julia, Anna och Matilda. Vi ska se I taket lyser stjärnorna. Hoppas den är bra, fast tror nog att jag har lite för höga förväntningar på den. Men det blir nog mysigt ändå, var ett tag sedan jag hittade på något med tjejerna nu sist. Vi måste börja träffas oftare ;)

Aja, duscha vare!

Lugn kväll

Åkte till tvillingarna ikväll. Blir en lugn filmkväll :)

Tänkte bara skriva de, så uppdaterar jag när jag kommit hem imorgon igen.
Ha en rolig kväll!

Rent och fräscht

Klar med städningen nu, skönt att äntligen få ordning i rummet. Har sett hemskt ut hela veckan. Men nu är det rent och jag hoppas att det förblir så ett tag framöver, eftersom det är så tråkigt att städa.
Nu sitter jag uppe i vardagsrummet med mamma och Elin, de kollar på Oliver Twist. Vet inte om jag tycker det är så bra. Annars så blir det nog en lugn lördag skulle jag tro, kanske åker in till stan en sväng när jag fräschat till mig. Eller så får det bli en mysdag hemma, har inte haft det på hur länge som helst känns det som!

090613

Har nästan precis vaknat, känns skönt att få sovit ut lite eftersom jag var extremt trött igår. Är kanske på lite bättre humör idag också, får väl hoppas på det i alla fall. Funderar på om jag ska ta och städa mitt rum. Det ser verkligen hemskt ut här.. Smuligt, dammigt, står lite disk här osv. Det är nog dags för en storstädning. Men först ska jag gå upp och fixa en smoothie till frukost!

Midnatt

Nästan i alla fall. Är väl snart dags för sängen nu tror jag, är rätt trött och besviken på några. Men men, nu är det sommarlov. Så därför ska jag inte vara nere. Nog för att kvällen blev tråkig, men får ta igen det någon dag. Försöka i alla fall. Ska nog zappa runt lite på tv nu eller så kollar jag runt lite på internet. Tror lillsyrran har somnat här bredvid mig så hon lär inte säga så mycket om jag byter kanal. Ajaj, det är blev ett otroligt tråkigt inlägg.

Skriver imorgon när jag förhoppningsvis är fräsch och utvilad! :D

Less..

Det får bli en hemmakväll istället. Är så less på några nu, så vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag som hade sett fram emot en rolig kväll. Skit också. Fin början på sommarlovet..

Aja, hoppas alla har en bättre kväll än mig :)
Puss på er!


Kvällens planer??

Nu är det bara massa problem känns det som. Men jag hoppas det fixar sig, för jag vill ha roligt ikväll. Det måste ju finnas någonstans där vi kan vara. Nu ska jag försöka få tag på twinsen igen, hoppas det blir en bra kväll ändå!

Studenttåg

Jag var klantig och glömde kameran hemma när jag åkte in till stan, men kollade i alla fall på alla studenter. Tyckte inte att det var så bra drag på dem, men nästa år ska det vara ett jäkla drag! :D

Det blev i alla fall liet shopping innan jag åkte hem igen, köpte en ny mascara och ett armband. Är det någon som provat marscaran på bilden här nedanför? Är den bra isf? Jag hoppas att den är det :)



Lugn förmiddag

Har tagit det otroligt lugnt nu på morgonen. Men jag har ändå hunnit fixa en uppfriskande smoothie, peela hela kroppen, lagt en ansiktsmask, rakat benen och tagit en lååång dusch! Hur härligt som helst. Och det bästa är nog ändå att jag är ensam hemma. Fast tror familjen kommer hem snart. Mamma och pappa jobbar en sväng och Elin har väl haft avslutning. Nu funderar jag på att börja göra mig iordning, typ torka håret, smink osv. 

Ett sammanfattande ord om min första riktiga morgon på sommarlovet är underbar! :D

090612

Godmorgon! Är uppe tidigt idag trots att jag kunnat sova länge. Hör studenterna som går förbi utanför huset hela tiden, man blir så glad av att höra dem. Och det gör även att man längtar ännu mer till nästa år! Då smäller det :D Men jag har fortfarande hela trean kvar, det blir nog ett roligt år.

Min morgon startades med en mango/hallon smoothie, mumsigt. Snart ska jag ta mig ner och duscha så man är fräsch senare. Blir stan vid 12-tiden då det är studenttåg osv. Hoppas det inte blir regn! Sedan ska jag hem och äta lite med familjen innan Lovisa och Mathilda kommer och hämtar mig. Då drar vi till deras stuga, kommer bli en roligkväll där! :)

Ha en super fin dag :D

...

Kom inte på någon bra rubrik till det här inlägget som ni ser. Sitter i mitt rum och lyssnar på Breaking Benjamin nu, var otroligt längesedan jag lyssnade på dem sist. De är faktiskt riktigt bra! Annars har jag inte gjort så mycket idag, var till farmor en sväng med familjen och sedan var vi och handlade. Köpte hem lite nyttiga saker, då jag verkligen känner att jag inte mår bra av allt svull som blivit de senaste veckorna. Känns som om att man lagt på sig flera kilon... Dålig tajming nu när det är beach säsong snart. Men får väl bli lite hårdträning fram till England och mycket nyttigare kost! Fast det börjar på måndag ;)

Imorgon kväll blir det party, måste ju fira att vi äntligen har sommarlov. Kommer nog bli väldigt kul! Innan det ska jag ner på stan och kolla studenttåget och kanske fika glass på skutan. Det är tradition när vi får sommarlov.

Nu ska jag snart sova, eller ska vänta på att Lovisa ringer först. Men det här blir i alla fall sista inlägget ikväll. Godnatt!

Tårta!



Nu är tårtorna klara, blev hur grymma som helst. Trodde det skulle vara mycket svårare att lägga på marsipanen, men det gick faktiskt riktigt bra! Så nu är det snart dags för avslutningsfika med klassen :D


090611

Är upp tidigt även fast jag inte har sista samlingen med klassen förens vid 14-tiden. Men snart kommer Lovisa hit och då ska vi fixa lite. Kommer nog blir bra :)

Fast jag måste göra mig klar nu, ska åka och fixa en grej innan hon kommer. Har cirka en timme på mig. Hoppas alla har det bra!
Höres senare.

Fotboll

Har just sett fotbolls matchen. Den slutade ju bra till slut, 4-0 till Sverige, gött! Nu ligger jag i sängen, ska ta och kolla på en film tror jag. Ska passa på att mysa till det riktigt ordentligt nu en vardagkväll när jag inte behöver gå upp så gräsligt tidigt imorgon. 

Hoppas ni haft en fin dag, God natt!  

090610

Jag har sommarlov! :D
Fattar det inte, men så är det. Och jag klarade matten, hur sjukt härligt som helst! Det här måste vara bästa dagen på riktigt länge.
Jag och Lovisa kom på en super idé som vi ska fixa imorgon innan skolan, blir en överraskning för alla i klassen. Nu ska jag snart se Sex and the city på 3:an, sedan blir det bara lat dag för mig. Känns så underbart, jag har inget att göra. Kan bara sitta och slappa utan att tänka på att jag borde plugga.

SOMMARLOV! <3


Hell's kitchen

Känns som om att dagen har varit väldigt långt. Men nu är det snart dags för sängen igen. Börjar klockan 9 imorgon, härligt med sovmorgon. Nu har jag bänkat mig framför tv apparaten igen, som alltid nästan. Missade att de sände två avsnitt i rad av Hell's kitchen så såg bara halva av det första. Men nu ska jag se hela andra avsnittet.

Vad gör ni andra en kväll som denna när det snart är lov och allt? :)


Grattis!



Grattis på fjortisdagen :D haha
Lillsyrran blir 14år idag!

090609

Soft idag i skolan, om man bort ser från matte provet jag hade. Hoppas för allt i världen att det gick vägen. Får antagligen veta de imorgon. "Håll tummarna". Annars har det bara varit betygsnack idag, är väl lite missnöjd. Men men, finns inte mycket att göra åt det..

Nu sitter jag hemma vid pappas dator, lillsyrran sitter här bredvid och nördar Sims 2 vid en annan dator. Kanske nördar lite jag med snart.

Ska även plugga lite till biologiprovet imorgon. Blir sista skolsaken innan sommarlovet. Tänk att det här blir mitt sista sommarlov, kommer aldrig mer ha det sen. Därför gäller det att njuta ordentligt av det :)

Nu ska jag lyssna på musik och njuta av att lovet i princip är här och sedan läsa lite biologi.


Dresscode åttonde juni


Jeans leggings Vila, t-shirt och tröja Hm, Halsband Guldfynd

090608

Måndag och sista veckan innan sommarlovet. Jag slutar på torsdag, dör av längtan! Äntligen är sommarlovet är snart :D

Idag var det fysik som vanligt, endast en timmes lektion. Men vi hade bara betygsnack idag. Jag klarade provet, vilken lättnad. Så fixade betyg i den kursen idag. Känns hur skönt som helst, nu har jag bara matten kvar att oroa mig över. Får antagligen veta imorgon eftermiddag hur jag klarade provet imorgon. Min lärare sa att han kunde rätta proven på en gång eftersom det endast är tre stycken som ska göra det. Lätt rättat och några prov. Men det känns inte alls så bra, ska sätta mig och nöta matte nu. Jävla skit kurs, och jag som ska läsa D och E i trean.. Haha, vi får se hur det går.

Var föresten en sväng ner på stan idag också med Lovisa och Mathilda, alltid trevligt! Så jag passade på att köpa en present till lillsyrran som fyller år imorgon ;)

090607

Oj, vad seg jag är idag. Kom hem vid nio imorse, utan att ha sovit på hela natten i princip. Men vi hade en trevlig kväll igår, dock glömde jag kameran hemma så finns inga bilder.

När jag väl var hemma imorse så tvättade jag bort sminket, borstade tänderna och sånt. Sedan drog jag på mig en mjukiströja och la mig i sängen för att sova. Sedan väckte pappa mig vid ett tror jag. Men jag låg kvar i sängen en timme till tror jag. Har kollat lite på Lost och Greek nu, orkar verkligen inte göra något. Är så skönt att bara ligga i sängen. Fast jag måste nog gå upp och fixa något att äta nu snart. Börjar bli hungrig.


Solig eftermiddag?

Nu har nästan alla åkt hem igen, så börjar bli lugnt. Nu sitter jag och väntar på att flickorna ska höra av sig så vi ska kunna börja planera kvällen. Vi får se vad som händer, men det blir säkert kul! Men det ser ut att bli fint väder i alla fall, härligt :)

Nu ska jag ta och vila lite. Hoppas det blir middag snart!

090606

Nu har twinsen precis åkt hem för att ta hand lite om sina hästar, men dem kommer tillbaka lite senare i eftermiddag. Jag bör ta det lugnt innan så jag är lite piggare och med taggad för lite partaj ikväll!  Somnade inte för ens vid fyra imorse. Och var iskallt i mitt rum så frös hela tiden.. Snart kommer släkten hit, vi ska fira min lillasyster som fyller år till veckan. Blir säkert trevligt, även fast jag är sjuk trött. Så måste väl kila nu och göra mig iordning och käka nått.

Hoppas alla får en fin nationaldag :)

Gårdagen!

Då var det fredag igen, vilket blev ytterligare en dålig bloggdag för min del.

Åkte till skolan en timme innan första lektionen imorse för att plugga lite matte, men dom det blev så mycket plugg vet jag inte.. Sedan hade vi englska och betygsnack. Jag får väl vara nöjd med betyget jag fick. Sedan hade vi hål hur länge som helst, så jag och Hannah passade på att fixa klar powerpointen till redovisningen på eftermiddagen. Det gick väl okej bra, är inte helt nöjd.

Väl hemma vilade jag ett tag innan jag följde med mamma och pappa till Ica för att handla, sedan kom flickorna hit bra precis till att jag kom hem. Och efter det har vi bara myst, kollat på film och spelat lite spel :)

Nu ska jag nog snart sova, om jag hittar något bra ställe att sova på. Finns nämligen två personer som snott min säng..

Godnatt!

Sängdags

Nu lägger jag ner plugget för idag, känner verkligen att jag behöver sova. Är sjukt trött efter denna otroligt långa skit dag. Hoppas starkt på att morgondagen kommer bli grymt mycket bättre, och det tror jag också. Den ska ju spenderas med Mathilda och Lovisa bland annat!

Men nu sova, Godnatt :)

090604

Fysikprovet gick nog inget vidare har jag en känsla av. Men jag hoppas i alla fall för fullt på ett godkänt, annars kommer jag få sjuk panik och inte veta var jag ska ta vägen. Fatta om man skulle lyckas med IG i både matte och fysik när man läser teknikprogrammet. Det skulle verkligen vara riktigt illa..

Aja, nog om skolan. Fast har inte så mycket mer att säga om dagen, har nog varit i skolan hela dagen. Har suttit hemma nu på eftermiddagen och försökt fixa klar powerpointen till imorgon. Men nu orkar jag inte mer, så därför får Hannah göra resten nu. Ska istället försöka börja läsa på rapporten lite så jag vet vad jag ska säga på redovisningen imorgon, vill verkligen inte göra den, men måste antar jag.. Hatar redovisningar!

Men nu tillbaka till plugget, längtar sjukt mycket till sommarlovet nu. Bara en vecka kvar!

Dags för fysikprov!

Nu ska jag dra tillbaka till skolan och få det dumma fysikprovet gjort! Faan, det kommer gå åt helvete... Åhhh, ångest! Men aja, ett IG till är väl lugnt. Not!.

Uppdaterar när jag är hemma igen! Cirka halv fyra kanske :)

090603

Slutade skolan vid elva, då satt vi kvar och skrev lite på en uppgift i samhällskunskapen och sedan pluggade vi lite fysik. Känner verkligen att jag har panik över fysiken, kan i princip inget och måste verkligen klara kursprovet imorgon. Vet bara inte hur jag ska kunna fixa det. Är ju sjukt svårt! Blir plugg hos twinsen senare i alla fall, så får hoppas att jag lär mig allt då.

Nu ska jag fixa lunch, sedan blir det lite rapportskrivning!

Desscode andra juni



Jeansleggings Vila, Linnen Hm och Vero moda, Halsband Vero moda, Kofta Bikbok

090602

Hemma från skolan. Satt kvar med Lovisa ett tag nu efteråt och pluggade fysik, vi har kursprov på torsdag. Önska mig lycka till, för det lär verkligen behövas. Men jag tycket ändå vi grejade rätt många uppgifter idag. Har även pluggat en massa matte idag, och känner mig faktiskt lite säkrare på allt. Hur grymt är inte det? Jag som har varit så anti hela grejen med matten, känns lite bättre nu i alla fall och jag hoppas provet på tisdag kommer gå vägen. Annars så har jag en rapport som ska skrivas, så funderar på att sätta mig ner och göra klar den nu och sedan om jag hinner åka in till stan en sväng och kolla efter present åt lillsyrran som fyller 14 om exakt en vecka idag.

Det var är liten sammanfattning av min dag! Hur har ni haft det? :)


090601

Ny månad, nya tag! Ska försöka i alla fall. Bloggen har tyvärr lidit av dålig uppdatering idag pga att vi har bytt internetleveratör här hemma. Så nu har jag även snabbare internet, känns bra så man inte behöver vänta i år på att internet ska ladda klart!

Idag åkte jag till skolan en timme innan fysiken började för att plugga lite matte, gick väl sådär måste jag säga. Känner mig helt otaggad, men får väl hoppas att provet nästa vecka går vägen och att jag fixar ett G i kursen. Efter fysiken gick jag, Hannah, Lovisa och Mathilda hem hit och pluggade vidare ett tag. Gick väl lite bättre då. Sedan gick vi och köpte glass på Ica, mumsigt! Och efter de gick vi hem igen och fick då besök av Mattias och Christoffer, trevligt!

Nu ska jag glo lite på Shrek, sänds på tv4 och även fixa med en powerpoint till en redovisning på fredag.
Hoppas alla haft en bra dag.