Dagens outfit


Jeansleggings Vila, långtröja Vero moda, armband & halsband Hm, Sjal Vila

My love is back!



Jaa, mobilen är tillbaka! Jag måste framstå som en extrem mobilnörd nu. Fast jag kanske är det också.. Nu kan jag i alla fall lyssna på musik igen när jag cyklar till skolan osv. Perfekt!

090331

Sista mars idag, vill bara påminna er om ni glömt de. Alltså är det första april imorgon, hoppas ingen jäkel ger sig på att lura mig. Kan vara lite lättlurad ibland oturligt nog.

Idag har vi haft någon "framtidens dag" i skolan, rätt okej. Men var otroligt dålig kommunikation om den här dagen. Man fick inte veta något, hmm.. Aja, men nu är ju skolan över för idag och imorgon är det en helt vanlig skoldag. Det är bara sju skoldagar kvar innan påsklovet också. Längtar nu, ska bli jättehärligt med lov! Förhoppningsvis ska jag väl kunna planera in lite roliga saker under den veckan.

Nu har jag precis ätit två mackor, kom hem för ca en timme sedan. Nu sitter jag här och hoppas på att min mobil ska ha kommit tillbaka från reparationen Är så trött på den gamla jag har nu, finns ingen kamera eller mp3 på den. Så jag kan inte lyssna på musik. Tråkigt!

Kalas


Jag och Elin i bilen


Fyra generationer


Gammelfarfar och Gammelfarmor

Oj, så segt det går att ladda upp bilder. Därför får det räcka med dessa. Nu ska jag kolla på Familjen Annorlunda.
Hörs! :)

Designen

Vad tycks om den nya designen?
Jag ville ha något lite mer vårigt, men vet inte alls om det blev så bra. Får sitta och trixa lite med det senare.

Nu måste jag göra mig iordning. Familjen kommer nog hem snart och då ska vi ju till gammelfarmor och gammelfarfar =)

090330

Hejhoppsan! Idag är det äntligen lite vårligt väder fast det blåser otroligt mycket. Var lite jobbigt att cykla fram och tillbaka två gånger när det var mot vind. Jo, cykla fram och tillbaka. Först cyklade jag till skolan imorse, ca 1,5km. Inte alls långt, sen till Ica för att lämna in en ansökan om sommarjobb. Men nejdå, bara för att jag är född i oktober och inte fyllt 18 än får jag inte söka sommarjobb där, så himla surt. Då är det i princip kört eftersom alla säger, nej tyvärr du måste vara 18 fyllda, sådana är reglerna! Frustration... Sen måsta jag cykla hem igen för att låsa dörren efter sotaren som varit här idag, så jag passade på att byta till träningskläder hemma även fast jag tog med dem till skolan, sen cyklade jag tillbaka till friskis (som jag cyklade förbi när jag måsta hem för att låsa efter sotaren) och gymmade lite. Skönt att träna igen, måste försöka komma igång ordentligt nu och inte ta typ 3-4 vilodagar på rad. 
Det känns som om att jag har cyklat runt mycket idag!

Så nu sitter jag här hemma och väntar på att det ska bli lite varmvatten så jag kan duscha, ska nog ta och äta något innan. I eftermiddag åker jag till forsa för att fira gammelfarmor som fyllde 87år den 20 mars och gammelfarfar som fyller 96år idag, Grattis till dem! :)


Gammelfarfar och Gammelfarmor på julafton 2007

Stieg Larsson



Nu ska jag ge denna boken en chans till, började läsa den i slutet av sommarlovet och hann aldrig läsa klart den pga att skolan började och all tid behövdes till plugg osv istället.

Så nu ska jag läsa lite och sedan sova!
Börjar klockan 08:05 imorgon och slutar extra sent eftersom jag ska ha båda fysiklektionerna.

Godnatt sötnosar :)

Fysik A


Sitter i sängen och pluggar fysik nu, ska göra provet imorgon eftersom jag var sjuk i fredags. Och för engångsskull så känns det faktiskt rätt bra, jag kanske kan det här?! :)
Så jag ska plugga på lite nu, göra ett testprov vi fått och kolla lite på uppgifterna i boken. Sen ska jag ta mig ut och promenera lite tror jag. Orkar inte gymma idag, det får bli imorgon.

090329

Då är sommartiden äntligen här igen och vi har förlorat en timme. Klockan är ju egentligen tio i ett nu. Vaknade halv elva imorse, så sov egentligen till halv tio.
Gick upp, åt frukost för en gångs skull. Tog mitt godis som var kvar sen igår och gick ner och kollade på en film. Marley & Me, den såg bra ut på reklamen men var rätt seg måste jag säga. Det finns alltså bättre filmer.

Nu ska jag skölja ur håret så jag får någon ordning på det sen drar jag nog till gymmet för lite träning, ska bli härligt eftersom jag inte tränat sen i onsdags!

Bye bye så länge.

090328

Har varit en super härlig dag trots det dåliga vädret måste jag säga. Vaknade tidigt efter en i princip sömnlös natt, men det gick. Tog det lugnt, kollade på Lost sedan gjorde jag mig iordning och gick till bussen för att möta Linus =)
Kul att träffa honom igen, eftersom vi inte ses så ofta. Men jag hoppas det kommer bli bättring på den fronten nu.

Ikväll har jag inte gjort något överhuvudtaget, åkte med mamma till Ica för att köpa lite godis. Träffade Anna där, alltid lika trevligt. Åkte hem, kollade på Robinsson och nu ska jag nog ta och kolla på någon film, mysigt!

Så säger godnatt till alla nu, Hörs imorgon!

Ingen bio

Som rubriken säger blev det ingen bio, kände mig helt enkelt för hängig.. Blev dock bättre när jag fått i mig lite mat. Men jag hoppas de andra tyckte filmen var bra =)

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik med lite levande ljus tända och tänker, helt perfekt!
Så ska ställa ifrån mig datorn nu, vi hörs imorgon!

Godnatt, sovgott!

090327

Vaknade med huvudvärk imorse, så bestämde mig för att ligga kvar i sängen. Det känns lite bättre nu, och jag hoppas det blir bättre till kvällen då jag planerat att gå på bio med Julia, Anna och Michael. Vi ska se Män som hatar kvinnor, jag hoppas den är värd de 100 kronor det kostar att se den! Synd att det ska vara så dyrt med bio.

Men idag är det fredag, vilket innebär början av helgen. Härligt =)
Dock har jag inget planerat än så länge, men jag hoppas att det blir en roligare helg än den förra.

Nu ska jag ta mig ner till mitt rum och sedan ska jag nog duscha, vill vara fräsch till ikväll.

Vi hörs senare!

Myskväll

Åh, vilken mysig kväll. Tack Julia för att jag fick komma =)
Vi blev bjudna på god mat och god efterrätt, Julia hade stått i och gjort nästan allt själv. Det var bara pajdegen hon fått hjälp med.
Vi pratade om gamla öster minnen och massa andra saker.


 


Födelsedagsbarnet Julia och Anna <3


Julia och Julia <3


Julias klasskompisar Thea och Emelie =)


Vi fick god efterrätt!


Kvällen slutade med lite klassiska filmsnuttar på youtube.


Så nu är det snart dags för mig att sova, har fortfarande kvar den otroligt irriterande huvudvärken så får se om det blir skola imorgon. Hoppas på att jag mår bättre i alla fall!
God Natt allihopa! =)

Middags outfit


Jeansleggings Vila, Tröja JC, Sjal Pieces, Smycken Ur & Penn

Myndig ;)



Grattis på din 18-årsdag vännen! <3

090326

Har haft konstant huvudvärk hela dagen. Så kämpade mig igenom skoldagen. Var på väg att ge upp på slutet, men som tur var hade vi vår bästa lärare som lät oss sluta två timmar tidigare på vår tre timmar långa samhällslektion. Så jag gick hem tog en alvedon och käkade några mackor. Känner fortfarande av huvudvärken, så får nog ta en till alvedon innan jag åker på 18-års middag klockan 18:00. Ska bli kul, så hoppas jag mår bättre då! =)

Nu har jag precis duschat och ska snart torka håret, sminka mig, måla naglarna och välja middagskläder. Lägger kanske upp en outfit senare.

Hoppas ni får en rolig kväll!

Dagen outfit



Jeans Crocker, Linne Hm, Tröja Åhlens, Halsband Ur & Penn

090325

Oj, har inte hunnit blogga något idag. Så slänger in ett litet snabbt inlägg nu!

Skolan var rätt seg idag, efter skolan så gick jag hem och sedan kom Anna hit när hon slutade. Vi gjorde smoothie och pratade lite. Sen så blev det lite plugg, fysik för min del och matte för Anna och nu snart ska vi iväg till gymmet! Härligt, skönt att komma igång riktigt. Jag har till och med fått iväg mamma på ett jympa pass nu. Hon har verkligen lagt av de senaste veckorna. Men nu måste jag få henne att komma igång igen. Så nu har jag bara min största utmaning kvar, att få iväg pappsen till gymmet. Haha, eller inte. Men det skulle vara kul att få iväg honom någon dag och slippa höra hans suckande hela tiden om allt han borde göra osv.

ojoj, nu måste jag klä på mig! Anna kommer snart tillbaka, hon skulle bara hem och hämta träningskläder.

Hoppas alla har det bra! =)

Trötter

Är helt slut nu, jag tänkte skippa träningen idag. Men när Anna ringde och frågade om jag skulle med så gick de ju inte att säga nej, jag hade ju ändå tänkt tränat men de kändes så segt att åka dit själv. Är alltid roligare om man har någon med sig tycker jag!
Så vi körde på i gymmet ikväll, så jag missade NCIS idag. Hmm, hoppas de går i repris!

Nu ska jag läsa lite mer i fysiken och sen sova. Eller så kanske jag väljer att sova på engång.

Godnatt allihopa <3

090324

Dagen började med sovmorgon till klockan 10:15, så jag passade på att ta en riktigt varm dusch imorse. Tror det blev hela 20 minuter, så var riktigt ren efter den! Sen första lektionen i skolan hade jag matte idag, vi skulle göra komplettering på sånt vi missade på prover förra veckan. Och jag fick total hjärnsläpp, fast jag hoppas att jag fixade det ändå! Annars ligger man nog inte alls så bra till..

Nu ska jag nog ta något att äta, sen ska jag läsa igenom kapitlet Termofysik i fysikboken. Har prov på fredag, är så otaggad som man kan bli. Men men, man får ju hoppas att man klarar sig bra ändå!


Mango/Hallon smoothie



Medan mamma och Elin tog glass efter middagen så bestämde jag mig för att göra smoothie, var ett tag sen jag gjorde de nu. Tappade lusten när något hände med mixern och smoothiesarna började smaka bränt, hmm. Fast nu fungerar den som vanligt igen som tur är, för jag skulle inte klara mig utan den!

Annars så har jag inte orkat koncentrera mig så mycket på matten, känns som om att jag kan det där jag ska visa att jag kan imorgon rätt bra redan. Har bara engelska läxa kvar att göra, vi skulle lyssna på något och skriva svar på några frågor. Så jag ska väl ta och göra de snart, man måste nog installera engelskabokens program på datorn. Segt, men jag får väl göra de antar jag annars går det nog inte att lyssna på den där saken!

Tillbaka till stenåldern

Haha, eller ja inte riktigt. Men jag saknar redan min mobil och mobilkameran. Hoppas de går fort så jag får tillbaka den om typ en vecka!

Denna skönhet har jag just nu:

 


Aja, nu måste jag plugga lite matte. Har komplettering på senaste provet imorgon, var tydligen något jag inte riktigt hade koll på då. Ops! hehe..

090323

Mina vår drömmar är krossade! Eller jag tog väl i lite nu, men det snöar och har gjort det sedan igår kväll. Jag vill har VÅR nu, är sjukt less på alla snö. Mamma sa att det skulle snöa till på onsdag, men sen skulle det bli fint väder med mycket sol till helgen, hoppas på det jag! =)

Idag var det min vanliga korta skoldag på måndagar, började klockan 09:05 och slutade klockan 10:20 idag(lektionen håller på till halv egentligen men vi fick gå tidigare), inget mig emot! Pappa hämtade upp mig vid skolan och vi åkte ner på stan för att lämna in min mobil på lagning. Har någon stenåldersmanik nu som jag fick låna av affären, men får se om jag hittar någon annan bättre här hemma.

Nu ska jag laga frukost/ lunch, pasta och bacon blir det idag!

Fantomen?



Sääxi!
Haha, lillsyrran gick klädd så här innan jag åkte iväg på träningen ikväll och sjöng att hon var fantomen på operan.. xD Hon är har tydligen kommit på att filmen med det namnet är bra, jag har ingen aning då jag inte sett den.

Blev i alla fall träning med Anna ikväll, mycket trevligt. Dock är inte mina knän helt okej kände jag under passet, får ta det lite lugnt med de påfrestande rörelserna undre jympapassen. Kanske är därför jag gymmat en del på senaste tiden, eftersom lederna gör ont när man hoppar runt som en tok, hmm. Det tål ju att tänkas på!

Nu ska jag nog ta och gå upp en sväng och göra en smoothie och glo lite på Beck, de sänder sista filmen ikväll. Fast jag har redan sett den. Har även hört att det ska komma fler?

Hoppas alla har det bra!
Puss & Kram

Kanin



Fick en chokladkanin av mamma i fredags, lite tidigt kanske eftersom de inte är påsk än.
Men god var den ^^

Snart är helgen över

Har precis ätit middag nu, mamma och pappa var lata så de fick bli pizza och mc donalds mat idag.. Känner mig som ett riktigt svull nu efter all skit jag ätit i helgen. Ska dra ner nu, som jag sagt många gånger innan. Men jag och Hannah ska göra ett schema igen som vi gjorde i december. Är mycket lättare att hålla sig ifrån alla godsaker om man har ett vad med någon, fast vi ska få äta lite på helgerna den här gången =)

Vid halv sju kommer Anna hit och då cyklar vi till friskis för att vara aktiva, blir ett medelpass idag! Passar mig faktiskt väldigt bra eftersom jag mestadels gymmat de senaste två veckorna.

090322

God morgon söndag! De ser ut att vara rätt fint väder ute, så det får nog bli en härlig promenad i solen idag! Ska även försöka ta mig iväg till gymmet, men de får bli ikväll.

Nu ska jag gå upp och äta frukost, förhoppningsvis händer det något kul idag eftersom resten av helgen har varit riktigt seg.

Ha det bra!

090321

Nu är det kväll igen, har inte varit hemma så mycket idag så har inte kunnat blogga. Först stan med familjen sen åkte vi till mormor och morfar där vi blev kvar ett tag. Nu snart ska jag nog se på Robinson premiären, antagligen är det bara någon skit men det ska bli kul att se ändå! Till det och som efterrätt blir det nog tårta =) hihi


090320

Äntligen helg! Idag har det varit skola och sedan träning för min del, så har alltså inte hänt så mycket. Måste tydligen springa upp och hjälpa syrran med något! Skriver lite mer snart.


 
Så, tillbaka. Hon ville ha hjälp att skriva ihop mixern, att hon aldrig kan lära sig att göra så simpla saker själv. Suck, lite och bortskämd är vad hon är. Aja, ikväll händer inte mycket. Alla mina kompisar har massa andra planer som inte inkluderar mig som vanligt. Tråkigt, JA!
Så jag sitter hemma och nöter säsong ett av en ängels tålamod, det är faktiskt rätt okej. Åtminstone om man inte har någon annat för sig så här på en fredag.
Hoppas på att någon har lust att hitta på något imorgon, vi får väl se!

Hoppas alla har det bra så hörs vi imorgon!
Kram kram.

Hemma

Stressade klar uppsatsen, och just när den blir klar kommer min lärare och säger att hon tar in dem på onsdag istället. Får jag bli sur eller?! Nu kan jag i alla fall fixa till den så att den förhoppningsvis blir bra. Skönt!

Tänk att våren äntligen nästan är här nu, är soligt och fint idag också =)
Längtar så till det börjar bli riktigt varmt ute nu. Hoppas de inte tar allt för lång tid.
Nu ska jag vila lite sen ska jag nog försöka ta mig iväg till friskis och gymma lite, har varit lite latis nu igen och inte varit dit och tränat på en vecka nu snart igen. Fast jag har ju promenerat istället så har fortfarande rört på mig!

Ha det bra så länge, skriver nog ikväll.

090319

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan och ska fortsätta skriva på uppsatsen, den ska vara inne halv tre så förhoppningsvis hinner jag få klar den innan de eftersom den inte fick vara längre än två dataskrivna sidor, så jag måste börja nu. Skriver något senare när jag är hemma igen!

Kram Emma

Uppsats



Nu ligger jag här i sängen och försöker skriva den jäkla uppsatsen, men det går verkligen inte. Jag har ju inte kommit någon vart och har suttit här i två och en halv timme nu, suck! Sjukt trött är jag också, skulle kunna somna när som helst. Så det blir nog till att stänga av datorn nu och försöka ladda om och ge den här uppsatsen en ny chans imorgon och hoppas på att jag har bättre inspiration då!

God natt allihopa!

090318

Oj, vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden. Men har nog lite idé torka och sen känns det som om att jag gör samma saker hela tiden.

Idag har varit en dag med dålig kommunikation Först bestämde några i klassen med vår miljö lärare att vi skulle få sovmorgon idag, men det hade så klart inte jag och några till fått reda på så vi fick sitta i en och en halv timme på skolan imorse och vänta på att lektionen skulle börja. Sen när den lektionen väl var över hade vi nästan två timmar hål innan nästa lektion, så det var bara till att vänta. När det väl är dags för lektionen att börja så fick vi veta att läraren var borta så då var det ändå ingen lektion.. Segt att vänta så mycket, fast jag och Hannah hade roligt ändå! =)

Nu måste jag skriva min uppsats som jag inte kommit igång med än, den ska in imorgon..

Ha det bra så länge! Puss

NCIS

Just nu ligger jag i soffan och glor på NCIS. Jag har nog sett alla avsnitt innan den nya säsongen som sänds nu. Förut vid sextiden åkte jag iväg med mamma och övningskörde, haha. De var ju rätt kul, men hon pratar kanske lite för mycket och medan pappa pratar för lite när vi kör. Men jag är i princip vän med kopplingen nu! =)

Åter till tv, bye bye!

090317

Idag är det verkligen vår ute, solen skiner och det är varm! Om det kommer mer snö nu kommer jag bli riktigt sur, ge mig vår och sommar nu. =)

Nu sitter jag hemma i soffan, ska strax börja skriva på en uppsats om Diktatur och Demokrati som ska vara klar till på torsdag. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva då vi har gått igenom allt redan och gjort en hel del uppgifter om det. Kommer i princip bara bli en massa upprepning i uppsatsen, men visst.

Lite senare får det nog bli en promenad om det fina vädret håller i sig!
Men nu ska jag skriva lite, ha det bra!

<3

Lång dag

Som rubriken säger har det varit en otroligt lång dag. Illamåendet har i alla fall gått över, fast jag känner mig ändå rätt slö. Hoppas inte jag är på väg att bli sjuk, vill inte de! Men de får väl framtiden avgöra.
Har skrivitren engelska uppgiften idag och skrivit ihop en sammanfattning som jag ska använda att plugga in internationella ekonomi provet med. Hoppas det inte blir allt för svårt..

Nu måste jag kolla om pappas dator är igång så jag kan skriva ut lite saker.
Skriver nog något mer innan de är dags att sova!
Höres då :)

090316

Dagen har inte börjat så bra, har varit illamående sen jag klev upp vid kvart i sju. Klarade nästan inte av att kliva upp pga illamåendet, men de var bara att ta sig i kragen och dra sig upp. Jag borde väl försöka äta något men bara tanken på mat får mig att bli ännu mer illamående. Aja, nog om det. Hoppas ni har haft en bra morgon i alla fall =)

Idag blir det till att vila, plugga och kanske träning ikväll om jag mår bättre. Vi får se!
Men nu ska jag kolla lite på tv, sen renskriva en engelska uppgift och sedan plugga till provet i internationell ekonomi imorgon..  Suck!

Vi hörs! =)


Rubrik

Hade ingen fantasi till rubriken just nu. Jag hoppas att alla haft en bra dag, för de har i alla fall jag haft =)
Nog för att de var lite stressigt en sväng, men vad gör man inte ibland.

Jag kom hem från Sundsvall vid halv sju tiden, var sjukt kallt ute när man steg av bussen, brr! Väl hemma gjorde jag en smoothie eftersom familjen redan hade ätit middag. Det var även fulla huset av folk när jag kom hem, mormor, morfar och farmor var här. Jaja, jag bör nog sova nu snart!

Hörs imorgon!
Godnatt <3

090315

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen idag, eller kanske inte. Klev kanske upp för en timme sedan! Nu har jag i alla fall tagit en lång varm dusch, utan att tänka på den dumma fysik uppgiften vi fick i fredags. Så nu är det dags för frukost och sen ska jag göra mig iordning, bussen till Sundsvall går klockan 11:25 från stationen så den är nog här halv kanske. Skönt att jag fortfarande har så pass mycket tid på mig, jag hatar när det blir jättestressigt!

Nu frukost, hörs ikväll!
Kram Emma

Äntligen klar!

Så, då var äntligen vinterekologi uppgiften klar! Så skönt, de händer verkligen inte ofta att jag sitter uppe så här länge och skriver på en skol inlämning Speciellt inte på en lördag, men ibland måste man. Nu har jag i alla fall en sak ur världen, perfekt!

Men nu ska jag sova, blir upp tidigt imorgon.
Sov gott!

090314

Hej allihopa! Har varit dålig uppdatering idag, men jag har inte varit hemma eller så har jag pluggat. Är snart klart med vinterekologi-inlämningen nu snart, skönt då har man en sak ur vägen och bara 3-4 styckna kvar. Men dem får jag ta på måndag då jag bara har en lektion, perfekt plugg dag. Ska väl försöka få lite gjort imorgon också, fast ska till Sundsvall så vi får väl se. Tar kanske med ett block och penna på bussen och skriver lite då, man har ju inte så mycket att göra när man sitter på en buss i totalt tre timmar på en dag så då är det ju ett perfekt plugg tillfälle.

Nu har jag kollat på melodifestivalen med familjen, operasångerskan vann. Personligen tycker jag nog H.E.A.T var bäst, har inte riktigt bestämt mig! Men nu får vi ju hoppas att det kommer gå bra för i Moskva för bidraget som vann! =)

Hörs imorgon, nu tillbaka till plugget!
God natt!

Fredag kväll

Vilken kväll, jag sitter och pluggar. Lite sjukt är det allt, men fick så otroligt mycket över helgen så jag måste. Sitter här i soffan och skriver på inlämningen av Vinterekologi, så tråkigt! Ska nog ta en paus nu och kolla vem som får lämna Let's dance ikväll, vem tror ni åker?

090313

Fredag den 13:e nu igen, var en månad sen senast. Den dagen i februari råkade jag inte ut för något dåligt men däremot idag så bestämde sig verkligen alla lärare för att ge oss en massa läxor, prov och inlämningsuppgifter. Tungt, två ska vara klara redan på måndag och jag har inte ens börjat än.. Så jag har uppenbarligen en plugghelg framför mig!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet, känns som om att det går rätt bra med träningen nu. Är skönt att jag kommit igång igen, vill ju ha en tränad i sommar. Så vi får väl se hur det går! 
Nu ska jag snart springa iväg och duscha, gjorde aldrig de på gymmet då jag inte kände för att släpa med duschgrejer till skolan idag. Sen blir det mat, pappa ska göra köttgryta. Mumsigt! =) 

Kram Emma  

090212

God morgon! Har en sådan otrolig träningsvärk idag.. Fast de ska ju kännas när man tränat! Idag har jag ju som sagt sovmorgon till klockan 11:15, men jag vaknade halv nio så klart bara för att jag får sova. Hade kunnat sovit till tio. Jaja, nu  är jag i alla fall vaken. Fast tänker inte gå upp än, ska ligga här och ta de lugnt bara =) 

Hoppas alla får en toppendag! 
Kram kram 

Lite sugen kanske..


Undra om dessa är snygga i verkligeheten?
 Är lite sugen på att inhandla dem till i sommar, 198 kronor från Hm!

Skakigt

Överansträngde mig lite på gymmet ikväll tror jag, skakar så fort jag spänner mig minsta lilla nu. Men träningen måste verkligen ha tagit i alla fall, härligt! Kommer antagligen ha träningsvärk imorgon, blev dåligt med stretching idag nämligen.. Inte alls bra, men jag hann inte. Men de känns bra att jag kom iväg till gymmet, även om jag var totalt opeppad. Var inte speciellt kul idag heller, men de gick ju!

Aja, nu är det nog dags att släcka lampan snart. Är rätt seg i kroppen nu och skulle verkligen behöva sova. Tur att jag börjar klockan 11:15 imorgon, så blir en lång härlig sovmorgon för mig. Det gillas mycket! =)

Hoppas alla haft en bra dag annars!
Hörs imorgon. God natt!

090311

Sitter fortfarande i skolan, fast jag har slutat. Fick sluta 30 minuter innan lektionen var slut, härligt! Fast jag och Lovisa sitter kvar och skriver klart en rapport. Eller ja, hon skriver och jag kollar på. Jag skrev mycker förut idag så tycker att de är hennes tur nu :P

När jag kommer hem blir det mat med det samma så den hinner lägga sig så jag slipper håll på träningen ikväll, blir troligtvis gym med Matilda och Anna, kul! Är mycket roligare att träna med några kompisar än ensam tycker jag.

Aja, åter till rapporten!
Hörs, Kram Emma

090310

Vilken seg dag det har varit! Blir så depp när det bara snöar och snöar hela tiden, var tog solen vägen? Ge mig sommar nu!

De var riktigt tungt att kliva upp imorse, klockan ringde 06:00.. Men de var bara för att jag skulle hinna duscha innan skolan. Imorgon för den ringa en halvtimme senare så jag får sova lite till =)
Förutom skolan har jag inte gjort så mycket idag, tanken var att jag ska iväg och träna nu snart. Men eftersom mamma och pappa åkte bort kan jag inte få skjuts och jag känner verkligen inte för att cykla till friskis så kanske tar min vilodag idag istället för imorgon. Så får det nog bli!

Nu tänker jag slappa framför tv:en.
Ha det bra!


Promenad

Mamma tyckte jag skulle följa med ut och gå eftersom hon var så duktig att laga middag precis till min träning idag. Så blev de istället för ett medelpass idag. Fast det var rätt härligt med frisk luft, jag är helt enkelt ute för lite. Men jag är ingen vintermänniska, så längtar till sommarn. Då kommer jag vara ute mycket!
Under promenaden sprang jag in på ica och köpte färg till håret, min utväxt började synas för mycket. Så nu är man ny färgad/blekt. Härligt, jag känner mig alltid mycket fräschare när håret är ny färgat.

Men nu börjar klockan bli mycket, skolan börjar klockan 08:10 imorgon och slutar klockan 13:45 tror jag! Skriver något imorgon i alla fall, hörs då.
Godnatt, kram Emma


Så vackert, not! haha. Resultatet blev bra i alla fall tror jag :)

Dagens outfit



Jeans leggings Vila, t-shirt Hm, Väst Veromoda, Halsband Ur & Penn

090309

Vaknade av snöras från taket imorse, dålig tajming tycker jag av snön att rasa ner just imorse. Nog för att jag skulle upp så därför gjorde de inget, men de var väldigt kul att försöka ta sig ut sen. Plumsa ut i en meter hög snö i klackar... Men pappa hade varit duktig och skottat fram trappan igen när jag kom hem efter min en och en halv timmes långa lektion idag. Väl hemma gjorde jag smoothie till frukost, har nästan blivit beroende av de nu. Tur att det inte är så onyttigt!

Nu måste jag springa och hämta posten, pappa är orolig över att brevbäraren inte kom fram till postlådan p.g.a alla snö, haha.

Höres!

Stan igår

Just ja, glömde visa bilderna jag knäppte igår när The Poodles var i stan och signerade sin nya singel. Syrran var så klart framme och skulle ha autografer :P






Men nu är det dags att sova, skola imorgon. Börjar klockan 09:20, så ska väl orka upp och gå på den enda lektionen för dagen. Måste bara komma ihåg att ställa väckarklockan, fast jag egentligen bara vill glömma de och fortsätta ha lov imorgon!

Godnatt!

träning och middag

Åh, vad härligt det var att träna. Blev gym idag! Jag och Anna åkte till friskis vid 16 tiden och kom hem för ett tag sedan vid 18 tiden. Vi var nog där i bra precis två timmar, men vi duschade också. Och eftersom de har världens bästa duschar på friskis kan man stå där hur länge som helst =)
Väl hemma igen stod middagen redan på bordet, perfekt! Man blir ju alltid så hungrig när man tränar. Idag blev de kyckling och ris, lite lyx på en söndag kanske. Men ibland ska det vara så också! 

Nu ska jag sätta mig och renskriva en uppgift till i-valet på tisdag. Suck, nu börjar skiten igen! Jag får försöka tänka positivt, de är ju trots allt bara fem veckor till nästa lov.

Nu plugg, hörs!  


090308

God morgon! Känner att jag skulle behöva sova längre, men när föräldrarna håller på och väsnas hur mycket som helst är det rätt omöjligt. Nu är det sista dagen på lovet, känns rätt tungt. Vill verkligen inte till skolan imorgon, nog för att jag bara har en lektion som alltid på måndagar. Helt värdelöst! Nu får jag se fram emot nästa lov vecka 16, påsklov. Jag hoppas de här sex veckorna i skolan kommer gå fort så man får vara ledig sen igen! =)

Dagens planer är inte många, ska nog bara slappa hemma till ikväll då jag ska iväg och träna en sväng!

Nya smycken



Halsband



Två armband



Örhängen

090307

Jag hann inte blogga imorse, mamma väckte mig vid 12 och då måsta jag bara klä på mig och göra mig iordning om jag vill med till stan. Efter de åkte vi till mormor och morfar en sväng =)

Köpte lite smycken på stan, visar lite bilder senare!
Nu ska jag fixa lite middag snart.

Kram Emma

Fredagkväll

Kvällen ser ut att bli riktigt seg, har ingen aning om vad man skulle kunna hitta på. Känns som om att jag suttit här i mitt rum i sju år nu.. Nog för att jag trivs här, men lite sällskap vore inte helt fel måste jag säga!

Hade så tråkigt att jag redigerade lite bilder på picnik.com, de blir faktiskt riktigt snyggt =)
Jag gjorde ett litet kollage av några outfits:


Men nu ska jag nog gå upp och kolla vad mamma och Elin gör, kanske fixa något gott att äta och kanske se någon film!

Dagen outfit



Jeansleggings Vila, tröja Monki, väst VeroModa, Sjal Åhlens

Middag!

Nu är det dags för middag snart, tacos! Och alla som känner mig vet att jag inte äter köttfärs så därför tycker de inte att jag äter tacos, vilket kanske är sant. Men de blir i alla fall pitabröd, grönsaker och ost. Emmas special tacos, hehe.

Jag tänkte att det var dags att slänga upp en dagens outfit nu igen, var ett tag sen sist. Men har blivit lite dåligt med outfits nu under lovet då jag mest bara sprungit runt i myskläder =)

090306

Äntligen fredag är det många som säger idag, men inte jag! Fredag innebär att skolan börjar på måndag igen, känner nästan av skolångesten redan nu. Nej, usch nu ska jag inte tänka på det! Vad ska alla göra idag? Jag har lust att hitta på något roligt men har inte kommit på något än, ska tänka på saken medan jag dricker upp min smoothie. Känns som om att jag alltid dricker de nu, tur att de är rätt nyttigt och gott! Nu blev det en smoothie med frusna hallon och blåbär, banan och vaniljyoghurt.

Nu ska jag kolla lite på någon film eller något, ha det bra så länge!
Kram Emma

Gyminstruktion

Så, nu har jag mitt eget träningskort på gymmet. Nu är det bara till att ta sig dit lite oftare och träna också! Men det kanske blir mer motiverande nu när man vet precis vad man ska göra och hur maskinerna fungerar, hoppas på det i alla fall. Drar nog dit imorgon för mitt första pass efter eget schema.

Annars så blev det stan en sväng idag, jag var duktig och köpte inget. Måste spara lite på pengarna nu! Men pappa bjöd på fika så var lite onyttig idag, så de fick bli helgens lördagsgodis typ. Nu har jag gjort en smoothie, kanske för att känna mig lite nyttigare, vem vet.
Provade göra med frusna hallon, frusen mango och vaniljyoghurt. Blev riktigt god, prova de =)

Nu ska jag kolla runt lite på Internet!
Kram Emma

090305

Godmorgon!
Fick en ordentlig sovmorgon idag, så känner mig rätt utvilad! Men snart är lovet slut och då blir det tidiga mornar igen, segt! Aja, man får njuta av det goda så länge =)

Nu ska jag upp och äta frukost/lunch sen blir det kanske stan en sväng, vi får se. Verkar vara rätt fint väder, så ut ska jag i alla fall.

Ha en bra dag alla!
Kram Emma

God natt

Har varit dålig med bloggande från min sida i två dagar nu. Men jag har inte haft tillgång till datorn, har massa andra saker för mig nu på lovet säger vi.
Idag kom i alla fall Hannah hit, trevligt! Vi kollade på En prinsessas dagbok 2 och Mamma Mia, ibland är det bara härligt att kolla på film.

Imorgon ska jag försöka komma ut lite, kanske åker ner till stan en sväng. På kvällen blir det gyminstruktion! Nu ska jag komma igång med träningen i gymmet också, med ett riktigt träningspass och inte bara köra lite på måfå!

Dags att sova nu snart, sov gott!
Kram Emma


Shopping igår!


Sjal från Pieces



Tröja från JC


Jeans leggings från Vila

090304

Godmorgon alla morgonpigga!
Jag vaknade för en halvtimme sen och kunde inte somna om, skit också. Känner mig inte riktigt utvilad men visst. Kanske ska gå upp och fixa en smoothie till frukost, mums!

Måste plocka undan lite i mitt rum också innan Hannah kommer hit efter tolv någongång! Ska hinna med att duscha också. Men jag har tre timmar och lite mer på mig så det är lugnt, än så länge i alla fall.

Snart frukost!
Kram Emma

090303

Suck, så trött jag är!
Vart en shopping tur till Sundsvall idag med Julia, Julia, Anna och Michael! Trevligt, trevligt =) Dock gick det väl egentligen lite för mycket pengar för min del, mer än halva studiebidraget efter ca en vecka.. Aja, jag får försöka klara mig med lite pengar. Köpte jeans leggings, randig tröja och en somrig sjal! Visar bilder imorgon eftersom jag inte orkar knäppa några nu.

Eftersom jag är så trött ska jag nog släcka lampan snart! Vill ju inte vara helt död imorgon när Hannah kommer hit och gör mig sällskap! Superskojigt =)

Men godnatt allihopa!
Kram kram

Lugnt kväll!

Har varit hemma ett tag nu efter träningen så har hunnit varva ner, duschat och ätit middag. Idag hade mamma lagat tjockpannkaka, de gick väl de också. Till kvällsmål funderar jag på en smoothie med vaniljyoghurt, mango och hallon. Vet inte om det är gott, men de låter lite spännande i alla fall!

Imorgon blir det shoppingdag med Julia, Julia och Anna i Sundsvall. Därför blir det antagligen lite snålt med uppdateringar här! Men jag är ju tillbaka imorgon kväll =)

Kram Emma

Träning

Nu drar jag iväg och tränar, är nog hemma kvart i sex igen! Då blir det middag och lite Harry Potter maraton med lillsyrran! Åh, jag längtar verkligen till i sommar när nästa film kommer på bio =)

Hörs senare!

090302

Har precis varit och handlat med pappa, han är en sådan person som tydligen inte klarar av att åka och göra det själv. Så jag fick helt enkelt offra mig, fast så illa var det väl inte. Fick ju komma ut i vintervädret en sväng i alla fall!
Jag som vill ha vår och på allvar trodde den var på väg i fredags, men nejdå så fel jag hade. Det har i princip bara snöat i två dagar nu, i för sig väldigt lite men det har snöat! Ge mig sommar nu!

Idag händer nog inte mycket, klockan är ju redan 14:20. Men det är härligt med lov, klarade faktiskt av att sova riktigt länge imorse igen vilket jag inte klarat på väldigt länge! Det kanske beror på rullgardinerna, även fast de inte blev så bra med dem. Aja, jag ska i alla fall försöka ta mig iväg till friskis och träna om någon timme. Blir nog ett medelpass idag igen! Tagga!

Hoppas alla har fått en bra start på veckan!
Kram Emma

Söndag kväll!

Jag lyckades dra mig iväg till friskis tillslut, så de blev träning idag! Körde ett medelpass. De gick väl bra, mina leder knakar jättemycket när jag rör på mig så de gör ont. Så därför är det svårt att verkligen ge allt man har! Men förhoppningsvis blir det bättre när jag kommit igång riktigt igen.

Nu ligger jag i sängen, gav upp Beck filmen på 4:an när det var paus för nyheter. Finns det något störigare än den pausen på 4:an om man kollar på en film?! Som tur är så har jag redan sett den där filmen. Så gick ner till mitt rum istället.

Härligt att slippa söndagsångest idag! Det är ju sportlov! =D
Hoppas alla har haft en bra dag, nu säger jag godnatt!
Kram Emma

Smoothie



Har gjort världens godaste smoothie till filmen jag ska se nu, har valt att se Black book som är baserad på verkliga händelser från andra världskriget. Personligen tycker jag den filmen är bra, har redan sett den hur många gånger som helst och tröttnar inte på den!

Smoothie:
2 dl vaniljyoghurt
2 dl frusnahallon
½ banan
Mixa ihop

090301

Ny månad, mars innebär väl att det äntligen bli vår? Jag hoppas på det  i alla fall! Ser ut som om solen skiner så är nog fint väder ute.

Somnade strax efter elva igår kväll, var så otroligt trött efter veckan i skolan(som i för sig var slapp) och fredagen med tjejerna. Så vaknade runt halv tolv idag, härligt att få sova ut riktigt ordentligt för engångsskull! Fortsättningsvis idag ska jag ta det lugnt nu och försöka dra mig iväg till friskis för att träna lite senare ikväll. Ska komma igång med träningen nu när det är ny månad och dra ner på alla onyttigheter, mår så mycket bättre av det!

Nu ska jag slappa framför en film!
Hörs, kram Emma