Brun..

.. eller något sådant. Jag har redan lyckats få färg på magen. Det brukar vara extremt svårt för mig, och nu ser det faktiskt nästan brunt ut också. Åtminstone för mig som burkar vara il röd. Det känns i alla fall rätt bra, ska steka med twinsen och Hannah imorgon också. Blir nog grymt det. Vi ska passa på att plugga samtidigt, inte så roligt. Men det är verkligen ett måste nu. Sista ansträngningen innan sommarlovet kan man väl säga.

Nu ska jag snart sova, är rätt trött efter helgen. Så god natt :)



Brun? Jo, fast liite röd också :)
 

Solat!

Vädret är underbart! Har legat och solat i någon timme nu, är väldigt röd på ryggen men resten av kroppen har klarat sig! Nu är det dags att åka till farmor där blir det god mat och förhoppningsvis hinner jag sola lite mer :)


Blekfisen Emma!
Förhoppningsvis är jag lite brunare (läs rödare) ikväll :)

090531

Sista maj idag och morsdag! De hoppas jag ni inte har glömt. Nu ligger jag ute på gården och solar i det underbara vädret. Det blåser lite, men det gör inget. Om det skulle vara vindstilla skulle man nog inte kunna ligga här. Medan jag njuter av solen försöker jag få en uppsats skriven, fast det går segt. Så jag lägger nog den åtsidan nu och fortsätter i eftermiddag då det är middag hos farmor.



Här ligger jag med datorn och försöker plugga..

Alldeledes..

.. försena kvällar har det blivit denna helg. Var hemma strax efter halv tre igår och nu kom jag hem bra precis till halv två tror jag. Är så sjukligt trött nu, måste sova snart. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg först!

Hoppas alla haft en härlig dag i solen. Det har jag haft, har till och med fått lite färg. Och det ska bättras på imorgon(idag).

GODNATT!

090530

Nu har det verkligen varit dåligt med uppdateringar. Men har inte haft tillgång till datorn, därför har det blivit så. Igår var jag med tvillingarna hela eftermiddagen och kvällen så då blev det ingen dator. Jag kom hem strax efter halv tre i natt, och då var det sova som gällde. Och nu idag har jag varit ute i tvillingarnas stuga hela dagen. Jag har för engångskull en fullspäckad helg!

Snart ska jag iväg igen, blir njutånger ikväll tror jag. Eller vi får se vilka som ska dit, annars så stannar jag hemma och kör myskväll framför tv:en. Är ju Robinson finalen ikväll och den vill man egentligen inte missa!

Ska duscha nu och fräscha till mig lite efter dagen pressning i solen.
Ha en fin lördagkväll!

Helgens väder!


Fatta hur underbart det kommer bli!
Nu ska jag verkligen lyckas bli brun i helgen.

090528

Har varit i skolan och på stan en sväng idag. På skolan var det miljö och idrott som stod på schemat. Miljön var rätt seg som vanligt, men man överlever ju. På idrotten hade vi orientering, fy tusan! Jag trodde verkligen inte att min kondis var så dålig, pinsamt! Måste verkligen träna upp den nu. Var sjukt jobbigt som ni säkert fattar. Jag råkade självklart också kliva rakt ned i någon vattengrop av nått slag, äckligt. Lerigt var det också. Efter idrotten cyklade jag hem för att fräscha till mig en aning, sedan gick jag till stan. Träffade twinsen där och kollade lite på kläder. Funderar på att köpa något nytt till imorgon. Men vi får se!

Nu har jag precis duschat, härligt. Så nu är man helt fräsch igen :D
Ska dra mig mot tv nu snart, sex and the city klockan fem. Det får man ju inte missa!

No life

Har extremt tråkigt och kan inte sova, så gjorde något test eller vad det är. Men nu är det i alla fall ändå dags att stänga av datorn!



OM DIG

Namn - Synnöve Emma Rosén

Bor - Hudiksvall

Syskon -  En lillasyster

ålder- 17, snart 18!

Född - 1991-10-10

Ögonfärg -
 Blå

Längd - 1.67m kanske?

 Sko storlek - 39-40

Höger eller vänsterhänt - Höger

Stjärntecken - Våg

Hårfärg - Blond

Födelseort - Hudiksvall




DAGENS..

Låt- Alter bridge - Open your eyes

Saknad - Fint väder!

Kläder - Jeans, T-shirt, Ballerinas

Smink - Miniralfoundation, täckstift, marcara

Mat - hmm, kyckling och yoghurt


Köp - Lunch

Göra sen - Sova, skola imorgon

Godis - Kladdkaka

Pinsammaste - Inget speciellt


SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - Har aldrig gjort det!  


Tycker du om godis - Självklart

Hur många gånger i veckan äter du godis - För många!

Äter du oftast nyttig mat - Nja, händer väl.

Tycker du att du själv är söt/snygg - Nope

Du ger mycket komplimanger till andra - Sometimes.

Är du nöjd med ditt förnamn - Ett av sveriges vanligaste

Du tycker att du själv är smart - Haha, nej!

Vad är det sämsta hos dig - Att jag är tystlåten

Vad är det bästa hos dig - ingen aning?

har du bra självförtroende - Beror på

Många timmar om dagen sitter du vid datorn - Varierar


Gillar du skolan - Inte alls, sommarlov nu tack

Har du någon gång skolkat - Jaa.

Spelar du något instrument -
Nej, inte längre. Har spelat fiol och blockflöjt

Sporter/aktiviteter har du gått i -
F&S

Har du några tatueringar - Nej!

Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - För många

Tycker du om djur - Jorå.


BRUKAR DU...

Sova -
När jag kan

Ta mediciner du inte borde ta - Nej

Röka - Nej, USCH!

Snusa - Bläää

Skada dig - Nää

Klä dig i svart - Hm, inte helsvart.

Lita på folk - Aa, dem bästa! <3

Skada dig med flit - Neej

Drömma mardrömmar -
  Aah, ibland

Gå i skolan - Aa

Gå i kyrkan - Nej

Ljuga -
...

Vilja dö -  Nää


NÄR...

Åt du senast-  Vid nio kanske

Läste du ut en bok senast -  För en månad sedan

Köpte du något senast - Idag

Vad? - Lunch

Svor du senast - Minns inte

Sjöng du senast - Nyss

Klagade du senast -  Idag?

Klantade du dig senast -  Igår?



HAR DU...

För många vänner -
Nope, men har de bästa!

Skadat någon?
Nej

Färgat håret - Ja

Några tatueringar - Nej

Egen dator - Yesbox

Gjort bort dig rejält - Har jag säkert



ÄR DU...

Snäll -  Jorå

Snygg - ...

Söt - ...

Kort - mm!


Klockan..

.. börjar bli mycket. Är snart dags att lägga sig. Skulle väl egentligen lagt mig för länge sedan, men har bara inte blivit så! Kommer bli otroligt svårt att komma upp imorgon när klockan ringer vid halv åtta. Har som tur är en timmes sovmorgon, de är verkligen värt hur mycket som helst!

Sussa sött!

090527

Har åter igen inte hunnit blogg idag. Kom hem från skolan vid halv fyra tror jag. Stannade kvar med Lovisa och Mathilda ett tag eftersom de missade bussen hem. Väl hemma vilade jag lite och sedan skjutsade vi iväg lillsyrran till hennes konsär. Och nu är vi hemma igen, har precis ätit lite kyckling och dricker just nu en youghurt.

Vi käkade lunch på stan idag, mysigt! Och bättre blev det när vi sedan drog hem till mig och bakade kladdkaka innan vi skulle tillbaka till skolan igen för en sista lektion för dagen.
Bilder sedan vi lunchade på stan idag:


Mathilda och Lovisa



Hannah och jag

Nu ska jag kolla på RENT HUS. Är hur vidrigt som helt, fattar inte hur man kan bo i en sådan röra.

Snart sova

Nu är det snart dags för den elaka kocken på tv igen, hehe. Måste ju kolla hur det går, ska även hålla koll på fyran vid tjugo i elva och se vilket Lost avsnitt det är som sänds ikväll. De måste ju nästan börja komma ikapp de jag missade pga ipred skit lagen..

Men men, Godnatt alla! ;)

Seeeg

Trött är rätt ord att beskriva mig med just nu. Har nog inte sovit ordentligt sen i torsdags. Fast har ju haft grymt kul istället, så det kompenserar liksom.

Nu ska jag ta och duscha, piggnar förhoppningsvis till en aning. Sedan blir det tv för hela slanten ikväll!

090526

I dag har jag flängt runt som en idiot känns det som. Först när jag väl kom till skolan hade jag glömt böckerna till första lektionen hemma, så då fick jag cykla hem och hämta dem. Sedan skulle jag till tandläkaren och därför måsta jag gå fram och tillbaka mellan stan och skolan. Väl tillbaka på skolan fick vi reda på att sista lektionen var inställd så då gick vi ner på stan igen. Känns som om att jag har gått en hel del idag och att det inte är undra på att jag fått skavsår av de nya gladiatorskorna. Besöket hos tandläkaren gick föresten bra som alltid!

Nu ska äta och sedan sätt mig i solen tror jag :)

090525

Åh, vilken otroligt underbart härlig måndag det har varit! Är sjukt fint väder här fortfarande. Dagen började med fysik, enda lektionen vilket var helt perfekt när det är så fint väder. Efter lektionen drog jag, Lovisa, Mathilda och Anders till min farmor. De satt och solade på balkongen medan jag slet som ett djur med att få farmors fönster putsade. Haha, eller slet och slet. Det gick fort och smärtfritt som man brukar säga, och man gör ju allt för lite pengar till sommaren! Sedan åkte vi och hämtade upp lite mer folk och drog sedan ut till maln, där blev det lite beachvolley , lite solning och mjukglass.

Har varit en toppen dag! Och nu snart kommer tvillingarna hit för att plugga lite och sedan sova här, blir grymt de! :D

Hoppas alla haft en lika toppendag som jag.

Tv-kväll

Har haft och har fortfarande en riktig tv-kväll framför mig. Har kollat på både GREEK och Gossip Girl idag. Fast jag hade redan sett GREEK avsnittet, längtar till kanal 5 kommer ikapp USA med sändningen av den serien. Och Gossip Girl var ju lika bra som vanligt. Nu väntar Twilight och en stor popcorn skål. Har ju bara sätt ungefär halva den filmen än, så nu tycker jag det är dags att se hela.

Hoppas ni får en bra kväll!


Soliga söndag!

Verkar var väldigt fint väder ute, så ska snart ut. Har precis sett klart reprisen på Robinson sedan igår. Är nog lite förvånad över att Erik röstades ut. Men så är det ibland.

Nu ska jag ut och hjälpa pappa med något och sedan putsa altanfönstren åt mamma! Wiieho, känner verkligen att jag inte har energin för det. Men om man ska få ihop några pengar till i sommar så måste jag ju "jobba" lite. Även om det bara är hemma, det blir ju i alla fall något.

090524

Vaknade rätt tidigt idag, klockan tio tror jag. Och jag känner mig inte alls utvilad.. Så idag blir det nog bara en lat dag hemma. Ska försöka ta mig ut på en promenad om det är fint väder. Har inte dragit upp rullgardinen än, så har ingen aning om hur vädret är. Men jag hoppas på det bästa!

Nu ska jag upp och äta frukost och sedan kolla på reprisen av Robinson eftersom jag inte var hemma igår när de var.
Hoppas alla får en härlig söndag!

Härlig kväll!

Dock en tidig, men ibland behövs det. Känner verkligen att jag behöver sova ut riktigt ordentligt nu. Så därför blir det sängen snart. Just nu sitter jag vid köksbordet och äter mackor och dricker vatten, faktiskt väldigt gott för tillfället. Snart ska jag gå in på toan och tvätta bort sminket och borsta tänderna, efter de blir det sängen. Har typ bara sovit 12 timmar på tre dagar. Vilket är på tok för lite för mig..

Aja, hoppas alla haft en grym kväll.
Godnatt!

090523

Är sjukt dålig på att uppdatera här just nu. Blir bättre när helgen är över, lovar!

Nu kommer snart några kompisar och hämtar mig, vet inte riktigt vart vi ska. Men blir nog kul! Annars så har jag varit på stan en sväng idag och sedan har jag hjälpt mormor och morfar beställa biljetter till Gotlandsfärjan.

Nu ska jag dra!

090522

Nu är jag hemma efter en mysig kväll i en stuga med några vänner. Blev en lyckad kväll måste jag säga! Fast lite kallt var det ibland.

Snart ska jag träffa Anna, vi ska hitta på något. Blir säkert kul eftersom vi inte ses så ofta.

Har inte så mkt att dela med mig av nu, hoppas alla har det bra! :)


Stugdags!

Nu drar jag, höres imorgon!

090521

Härliga lediga torsdag! Ska snart göra mig iordning nu och åka och köpa lite saker vi glömde igår sedan bär det av ut till en stuga någonstans där det blir grillning och mys med flickorna och några till kanske. Vi stannar där till imorgon så kommer bli dåligt uppdaterande här.

Vad ska ni göra nu när vi är lediga i hela fyra dagar? :)

Rent hus

Onsdagkväll = Rent hus. Jag brukar kolla på det, man blir riktigt illamående när man ser hur folk bor. Kan det liksom vara sant?! Passar även på att bleka utväxten nu, så sitter här med blekningsgrejen i håret. Hoppas det inte blir missfärgat!


Dresscode tjugonde maj


Jeansleggings Vila, Linne Vero moda, Kofta JC, Armband Six

090520

Är faktiskt lite finare väder idag, varmt är det i alla fall. Härligt, eftersom det har varit lite grått och trist ett tag nu. Slutade skolan vid 11-tiden idag! Då gick jag och Lovisa till Ica där vi mötte Mathilda och sedan handlade vi mat och massor med godis till imorgon. Kommer bli grymt kul :)
Så idag ska jag bara vara hemma och vila så jag orkar med morgondagen då jag är riktigt trött. Och det slog mig nu att långhelgen ÄNTLIGEN är här, vi är lediga i hela fyra dagar :D


090519

Vilken seg dag det har varit. Kändes som om att skoldagen varade i en evighet och mitt i allt ställer de till med brandövning, mitt uttryck blir ORKA!.. Dagen blev inte bättre av att jag körde totalt på np i matte, faaan också.. 

Nu är det taggande som gäller till på torsdag, kommer bli grymt girls! :D Wiiho.

Ska börja plugga till miljöprovet nu, det ska jag banne mig ha MVG i! (Jag kan i alla fall drömma^^)


Klar..

.. eller inte riktigt. Men jag har läst en massa saker nu och gått igenom alla instuderingsuppgifter och facit till dem, så nu måste väl i alla fall något ha fastnat som jag har användning av imorgon på provet?! Får hoppas på det :)

Så nu är det dags att sova, börjar tio över åtta imorgon och slutar kvart i två. Blir då en sväng in till stan för att lämna tillbaka de högaskorna. Får se om jag kanske köper något nytt linne istället eller om jag sparar pengarna..

Godnatt!


Promenad dags!

Hinner inte till gymmet idag, för har verkligen inte lust att stressa sönder där. Så därför får det bli en extra lång promenad nu med bra musik i öronen! Det behövs verkligen eftersom jag och syrran dumt nog bakade super goda chokladmuffins, och jag har ätit några för många nu...

Väl hemma sen ska jag duscha och sedan läsa på till provet imorgon. Helt sjukt att jag i princip inte lärt mig något på de veckorna vi hållit på det valutor och skit.


Gladiator sandaler




Mamma och pappa har övertygat mig om att jag antagligen kommer ha mer användning av dessa, så därför lämnar jag tillbaka skorna i förra inlägget. Fast det är rätt okej ändå, sparar lite mer pengar eftersom de andra var dyrare! ^^

Skor




Är rätt nöjd med dem, man blir riktigt lång också! :D

Dresscode artonde maj


Jeans Crocker, Linne och T-shirt Hm

Besöksrekord igår :)

Haha, små mesigt eftersom det fortfarande är väldigt få läsare. Men hade ändå besöksrekord igår. Hoppas ni gillar min blogg och fortsätter besöka den :D

090518

Nu är jag hemma från skolan, slutade vid halv elva tror jag. Hade lite extra fysik. Och en god nyhet är att fysiklärarna har skjutitfram kursprovet en vecka, Halleluja! :D Så då kanske man hinner repetera hela kursen, fast kommer säker gå skit ändå.

Blev en sväng på stan nu på förmiddagen också, köpte två par skor. Platå(?) och gladiatorsandaler. Dock ska jag nog lämna tillbaka gladiatorskorna och köpa några somriga linnen istället. Vi får se hur jag gör när jag provar skorna hemma. Ett par ska i alla fall tillbaka, för jag har inte råd med båda..

Hoppas ni har en fin dag i det gråmulna vädret!


Bedtime soon.

Sitter i soffan nu, har precis duschat och smörjt in mig med dove lotionen med lite BUS i. Så nu får vi se hur fläckig jag är imorgon. Är mest orolig för ansiktet kan jag väl säga!

Ska ta och gå ner nu och lägga mig i min säng med nya lakan i och läsa två kapitel i Internationell ekonomi-boken. Jippie! :D not.

Sleep tight everyone!

 


Ser väldigt inbjudande ut. Fast inte lika mycket på bild ^^

Promenad i solen!

Väl klar med städandet och mitt i allt plugg bestämde jag mig för att ta en promenad i solen. Behövde verkligen lite energi! Nu är jag hemma igen och borde fortsätta plugga. Men jag vet inte om jag har koncentrationen för det. Får väl bli en lång pluggdag imorgon istället när jag bara har en lektion.

Nu är det dags för Gossip Girl, har längtat så! =) haha

090517

Vaknade vid elva idag, gick upp och åt frukost sedan kollade jag på Robinson eftersom jag missade det igår. Blev lite förvånad vid utröstningen, men men..

Idag är det plugg, städning och kanske träning som står på schemat. Om det inte bli gym så ska jag åtminstone en långpromenad.

Nu ska mamma ha datorn, höres senare!

Norge!


Vi får säga grattis till vårt grannland norge som vann årets Esc! 
Han är ju sjukt söt, Alexander Rybak "ögongodis".

Eurovision song contest


Nu hejar vi på dig, snart är det dags att redovisa resultaten av kvällens röstning!

Kväll

På väg hem från kalaset åkte vi in på Ica, mamma och pappa skulle köpa något till maten. Så jag passade på att köpa en ny dove lotion och en ny läppsyl. Snart åker jag nog ner på stan en sväng, är cruising ikväll. Men blir nog inte där länge. Känner nog inte för det, är ändå inga där som jag känner då alla mina vänner alltid har andra planer som inte inkluderar mig..

Hoppas ni får en härlig lördagkväll men en del schlager =)


Dresscode sextonde maj


Jeansleggings Vila, Linne Hm, T-shirt Gina tricot, Skor Din sko

Kalas på G!

Så fort syrran ätit upp så åker vi iväg till Iggesund på kalas, blir säkert trevligt! Tar med kameran dit så blir kanske lite bilder senare. Bjuder även på en dagens outfit när jag är hemma igen.



 


090516

Godmorgon! Idag ska jag nog ner på stan och kolla lite, behöver nya skor som sagt. Senare kanske jag även följer med mamma och pappa på barnkalas. Beror på om de inte blir där så länge. Måste nog plugga också, har två prov till veckan. På tisdag och onsdag, internationell ekonomi och miljökunskap. Känner mig helt otaggad, som vanligt antar jag.

Nu ska jag upp och käka frukost och sedan gör mig iordning!
Ha en härlig lördag.

Singstar




Blev lite singstar nu på kvällen med mamma och Elin, rätt okej sysselsättning även om jag faktiskt börjar tröttna en aning på det nu. Någon annan som brukar sjunga singstar, kanske på fester eller nått? =)

Snart är det sängen som gäller för min del, ska försöka sova ut ordentligt och vakna av mig själv imorgon. Fast är egentligen hur sugen som helst på att åka upp till Sundsvall och shoppa. Känns som om att det var evigheter sedan jag köpte något sist. Visst det är ju jättebra, sparar ju pengarna istället. Men inser nu att vissa sker faktiskt fattas. Typ ny bikini, gladiator sandaler, någon somrig tröja osv. Det får kanske vänta till nästa helg. Då är vi lediga hela fyra dagar, ska bli hur skönt som helst!

Nu ska jag dra mig neråt mot mitt rum, sitter vid pappas dator just nu bara eftersom den var närmast.
Godnatt!

Hiss eller Diss?



Hittade denna i mammas garderob, vad tycker ni?

Cykeltur till Ica!


Lite cool himmel!

Lillsyrran!

Så nu sitter jag här med en liten påse Bubblizz :)

Outfit femtonde maj


Jeansleggings Vila, Linne och kofta Hm

090515

FREDAG! Äntligen är det helg.
Min dag började inte alls bra, nationella fick mig på riktigt dåligt humör. Det är sjukt hur dåligt det gick! Men jag får väl hoppas på det bästa och att jag klarade G i alla fall. Annars kanske man är rätt illa ute...

Min kväll blir lugn tror jag, ska kanske göra pappsen sällskap på nattbussen ikväll. Blir kanske skoj, träffa dem som varit på g-festen eller annan fest som ska hem. Om jag ska orka det borde jag dra iväg och träna nu och sedan sova ett tag. Annars kommer jag somna för vi lär nog inte vara hemma innan halv tre i natt.

Hoppas ni haft en bättre dag än mig hittills :)


Dålig bloggdag

Få bli ett kort inlägg nu för jag känner att jag egentligen inte har några idéer om vad jag ska skriva.

Men hmm, jag är i alla fall sjukt trött i benen efter långpromenaden idag. Ska snart sova och försöka kravla mig upp tidigt imorgon för att vakna till ordentligt innan nationella i Matte C. Jag längtar inte alls. Men får hoppas på det bästa!

Lite blev det, men nu önskar jag er god natt.

090514

Är rätt slut just nu, i benen mest tror jag. Blev tre varv runt Lillfjärden på Idrotten, blir lite mer än sex kilometer sedan gick vi ju till och från skolan då också vilket blir 1,5 kilometer Så totalt blev det ungeför 7,5 kilometer. Härligt! Då är man klar med dagens träning typ, fast vi får se om det blir lite mer ikväll.

Ska glo på en film nu, orkar inte gå ut även fast det är fint väder. Det blåser för mycket.

Godnatt

Nu är det dags att lägga sig, måste försöka sova ordentligt i natt och med det innebär att somna innan klockan 24. Imorgon börjar skolan klockan 9:00 så jag har en timmes sovmorgon, känns perfekt. Dessutom har vi inte så mycket att göra imorgon heller. På miljön blir det repition till prov nästa vecka, på idrotten springa (gå) runt lillfjärden, och sedan på samhällskunskapen ska vi på estet treornas teater! Soft dag :)

Sov sött allihopa!

Kallt!

Kom precis hem från en promenad idag. Tror jag gick lite längre än vanligt, skönt det eftersom det inte blev någon annan träning idag. Nu ska jag snart duscha, bara mamma blir klar!

090513

Hejsan! Har varit dåligt med uppdateringar idag, men det blir så ibland. Dagen började med skola och sedan så åkte jag ner på stan en sväng. Elin skulle köpa något och hon ville att jag skulle vara med tydligen. Sedan så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Är helt slut, men funderar på om jag ska gå en promenad snart om det inte regnar. Annars blir jag bara hemma resten av dagen! Skulle väl kanske ha pluggat lite matte också, fast känns lite sådär. Om jag inte lärt mig något på ett år hur ska jag då kunna lära mig det till på fredag? Tror det blir lite svårt..

Ska lata mig framför tv en liten stund nu!
Hoppas ni har det bra.

Trött!

Sitter i soffan just nu, väntar på att Hell's kitchen ska börja. Men får se om jag orkar kolla på det ikväll. Är rätt trött efter träningen och jag behöver bra med sömn nu dagarna innan fyra timmars provet på fredag. Äh, jag tror inte det kommer hjälpa om jag lägger mig tidigt, har ändå svårt att somna!

Har inget mer att skriva just nu, så får bli ett kort inlägg.
Vi hörs imorgon, Godnatt!

Min eftermiddag

Slutade skolan vid två idag, var kanske hemma kvart över. Då värmde jag lite mat och åt även två mackor. Sedan pluggade jag lite matte inför nationella på fredag och sen bytte jag om för att åka och träna. Blev gymmet idag igen. Härligt! Imorgon ska jag nog ta och köra ett lätt pass, kanske bas. vila på torsdag så jag kan passa på att plugga mycket matte så jag klarar provet! Känns skönt att man har kommit igång igen. Nu banne mig ska jag få ordning på min kropp litegrann till bikinisäsongen. Fast kommer ju inte hinna, men pyttelite i alla fall. Får väl satsa allt till sommaren 2010 =) haha!  

Nu ska jag ner och duscha snart, bara det blir lite varmvatten, vill ju inte råka ut för att duscha i iskallt vatten så väntar nog lite till!

Outfit tolfte maj


Jeansleggings Vila, Linne Hm, Tröja Stadium, Armband Six

090512

Godmorgon! Jag tvingade mig upp idag och då skriver Hannah att hon försovit sig. Suck! Så nu har jag hur mycket tid som helst på mig innan jag måste vara på skolan. Och jag har träningsvärk idag. I magen och armarna! Men så ska det ju vara =)

Nu sitter jag och äter frukost. Ska snart börja göra mig iordning och sedan slappa lite innan jag måste cykla till skolan. Skriver något när jag är hemma igen! Ha en fin dag.

Blåsigt

Hemma igen, blev en kortis runt Ullsäter. De var väldigt blåsigt men en helt perfekt tur ändå tycker jag. Och det var skönt med lite frisk luft, huvudvärken har faktiskt släppt också! Skönt. Fast jag känner att jag fortfarande går runt och kisar, men det beror på att jag är väldigt trött. Blir som sagt sängen tidigt ikväll.

Men hur härligt är det inte! De är vår, jag sitter ute på altanen med datorn just nu, det var 20 grader i skuggan när jag gick iväg alldeles nyss och nu är det ca 15 grader varmt. Sitter här och ser på solnedgången och lyssnar på musik :) Alla människor i familjen är borta(dock kommer pappa nog hem snart) så därför kan jag göra vad jag vill, Hehe ^^

Nä, nu ska jag lägga ifrån mig datorn tror jag och bara njuta av kvällen!
Skriver något imorgon. Ha en fin kväll!
Godnatt.

Trött och huvudvärk

Åh, så seg jag blev efter träningen. Måste vara eftersom min kropp inte alls är van efter en och en halvmånads uppehåll. Är lite små irriterad också, projektarbetet går inte just framåt. Det är svårt att hitta bra fakta man skulle kunna använda sig av. Så det får helt enkelt inte bli någon sovmorgon imorgon, utan jag får hoppa upp och vara glad vid sjutiden som vanligt. Är så otaggad!

Nu funderar jag på att gå en kort promenad, rensa tankarna lite och möjligen få bort huvudvärken! :) Efter det blir de nog sängen för mig del om jag ska orka upp tidigt imorgon.


Tränat!

Hur grym är inte jag som trotsade mig själv och cyklade iväg till gymmet? Nejdå, nu överdrev jag väl lite. Men jag tog mig iväg fast jag inte kände för det. Nu när det är gjort känns det jättehärligt! Så nu är det dags för en uppfriskande dusch och sedan ska jag plugga på ett projekt i Internationell Ekonomi så jag får sovmorgon imorgon! Känner att jag behöver det :) 

090511

Tjosan! Hemma igen efter dagens skola, slutade för ungefär en halvtimme sedan. Nu sitter jag vid pappas dator, orkade inte hämta min. Men snart så ska jag fixa en lättare lunch och cykla iväg till gymmet efter det. Innan gymmet kanske jag och pappa åker och kollar på färg till altanen också. Ska prata lite med honom så vi får klart det där ute någongång!

Nä, nu blir det frukost/Lunch!

Godkväll!

Har varit en rätt långsam dag, i förmiddags var det lite folk här som grattade pappsen. Var väl trevligt! Ännu trevligare är det väl ändå att det bara är fem månader till min 18 års dag idag! Jag längtar hur mycket som helst. Fast det känns ju väldigt långt fortfarande.

Och trekronor spelade ju bronsmatch idag, vilket slutade bra efter lite spänning tycker jag! Det blev i alla fall en tredje plats i VM! =)

Nu på kvällen vid åtta direkt efter Gossip Girl drog jag på mig jackan och skorna och gick på en promenad, känner mig lite duktig nu. Har inte träna på en och en halv månad nu. ÅNGEST! Men imorgon blir det banne mig gymmet som gäller för min del. Så blev en mjukstart med promenaden ikväll!

Ska ta och lägga ifrån mig datorn nu och glo lite på Brudens bäste man, hoppas den är bra!


Kalas!


Födelsedagsbarnet!

Mamma, Elin, morfar och mormor

Farfar, farmor, faster och kusinen

Och den supergoda morotskakan och jordgubbstårtan!

43 år!


Grattis pappa! :)

090510

Är  vaken tidigt idag. Känner mig rätt utvilad ändå, men det blir nog mycket bättre efter en uppiggande dusch! Senare blir det litet kalas här hemma, pappa fyller nämligen 43 år. Så därför kommer några släktingar hit, blir väl antagligen god tårta som mamma har gjort osv. Snart ska jag nog springa upp med lite presenter. Måste kolla om lillsyrran är vaken först.

Hoppas ni får en underbar söndag!


Film

Sitter hemma i soffan just nu, ska snart ta och gå ned till mitt rum. Måste bara tvätta ansiktet och borsta tänderna först! Alltså är det bara en lugnt lördagkväll här hemma. Funderar på om jag ska se någon film nu, någon som har ett föreslag på en bra? =)

Outfit nionde maj


JeansLeggings Vila, Linne Hm, T-shirt Monki, Sjal Åhlens, Armband Six

090509

Är hemma nu igen efter en sväng på stan och handling med farmor. Känner mig helt plötsligt trött, sov nog för lite i natt trotsallt! Just nu ligger jag i soffan på altanen, är så varmt och härligt här nu när det är vår. Så jag tänkte börja läsa andra boken i Millennium serien. Lite senare blir det filmmys med min lillfjortis till syrra! <3


Ingen vinst..

Nej, de gick inte. Blir bronsmatch på söndag mot Usa, men vi får väl hålla tummarna för en tredje plats då i alla fall!

Mamma och pappa kom precis hem, så jag är inte ensam längre. Hmm, hade faktiskt hoppats att de skulle vara borta längre. Ska nog snart lägga mig tror jag. Känner att jag behöver få sova ut ordentligt.
Blir troligen inget Sundsvall imorgon heller. Lovisa kunde inte åka för hon har tävling och Hannah skulle kanske till sin mormor. Men hon har inte hört av sig som hon sa att hon skulle göra, så jag antar att jag blir hemma. Får väl städa istället. Pappa fyller år på söndag så då kommer släkten och då måste det ju vara rent och fint här hemma enligt mamma... Wiiho, jag som typ har saker överallt.. Haha!

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Skriver något imorgon!
God natt.

Sverige Vs Canada

Det ser mörkt ut nu...

Outfit åttonde maj


(Konstig bild)
Jeans Crocker, Linne Hm, Tröja Vero Moda

090508

Äntligen helg! Det ska bli så skönt med två dagar ledig, och förhoppningsvis hinner jag vila lite då jag varit helt slut hela veckan.

Idag var det nationella i Engelska B, det hade kunnat gått bättre. Men när man fullständigt suger på engelska finns det inte mycket man kan göra.. Nu är det i alla fall lugnt på provfronten till nästa fredag då det är nationella i Matte C, fyra timmar utan rast! Usch, längtar inte.

Ikväll blir det myskväll helt själv, funderar på att fixa till naglarna(de börjar bli långa), och sedan kanske lägga någon ansiktmask. Vi fårse, men en sak som är säker är att jag ska se ishockeyn! Heja Sverige, även om jag tror att de får kämpa mycket för att kunna vinna ikväll. Men man hoppas ju så klart. 

Nu hoppas jag mamma kommer hem snart så hon kanske kan bleka mitt hår! Har en förskräcklig utväxt just nu. Fast hon hinner antagligen inte, men jag hoppas i alla fall. 

Laddar kanske upp några fula bilder sedan håltimmen idag senare.
Jag säger bara RIGHT ROUND!  


Ishockey

Blev inget vilande idag, istället hamnade jag i stan. Mamma ville ha smakråd på några kläder efter hennes möte på banken. Men mötet drog ut på tiden så jag fick gå runt på stan en och en halv timme själv och då hann affärerna stänga innan hon var klar. Surt, jag som var så snäll och följde med även fast jag egentligen inte orkade!

Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på hockey matchen. Bara sista perioden kvar nu, hoppas verkligen på en vinst nu. Det ser i alla fall bra ut, just nu står det 2-0 till Sverige! =)

Efter matchen blir det sängen för mig, får hoppas på att jag kan sova ikväll så jag är utvilad till nationella imorgon! Usch, jag vill inte göra de där dumma proven.. Sen ska jag försöka komma igång med träningen imorgon igen. Måste börja nu, funderar på om det är för att jag inte tränat på ett tag nu som jag börjat få ont i kroppen. Eller kanske inte, men men..

Nu säger jag god natt för idag, sov gott!

Eftermiddag

Skolan är över för idag, härligt! Workshopen var faktiskt rätt rolig. Lite annorlunda saker i skolan är alltid kul! Men nu är jag i alla fall hemma igen, ska ladda upp ordentligt till engelska nationella imorgon. Längtar inte alls, usch! Så ska bara ta det lugnt och slappa framför tv:en nu ett tag och sedan ska jag iväg till Ica och köpa lite sker att ta med till provet imorgon. Måste ju ha något energigivande!

090507

För ovanlighetensskull tänkte jag slänga in ett litet inlägg tidigt på en vardagsmorgon! Brukar aldrig hinna det innan skolan.

Just nu sitter jag i en sal på skolan med en laptop och pluggar miljö, väder och klimat. Rätt tråkigt och tiden går segt. Lektionen slutar klockan 10:30 tror jag, då är det dags för lunch och sedan idrott. Men jag ska inte vara med idag pga min axel, så blir nog en promenad eller något! Sedan är det någon Workshop med två ingenjörer som kommer till skolan. Får se om det blir kul. Slutar vid halv tre någon gång, så vi hörs efter det någon gång!

Ha en bra dag! =)

Smygfoto


Hannah, är det du som är smygknäpparn? ^^

Dagens outfit sjätte maj


Jeansleggings Vila, Linne och tröja Hm

090506

Hej! Känns som om att jag är rätt dålig på att blogga just nu, men det blir bättre snart. Har inte varit hemma så mycket och nu snart ska jag sätta mig och skriva klart en rapport som ska in imorgon tror jag. Eller det kanske var på fredag, blir skönt att ha den klar i alla fall. Alltså har det inte varit mycket tid över till bloggen.

I helgen blir det troligtvis en sväng till Sundsvall på lördagen med Hannah och Lovisa. Lite bowling och shopping tror jag stod på schemat! Blir säkert skoj =)
På fredag ska både mamma, pappa och Elin bort. Så jag blir hemma själv. Någon som vill hitta på något? Lite sällskap är alltid trevligt, men annars så klarar jag mig väl själv i några timmar också.

Nu är det rapportskrivning som gäller!

Tv-kväll!

Snart är det dags för Hell's kitchen vilket är ett måste att se för mig, det är synd att det går så sent bara så här på vardagar. Fast jag tror att det även går i repris på söndagar klockan 18, ska ta reda på det eftersom tv4 snart har kommit ikapp med Lost avsnitten sedan man slutade ladda hem de. Så då blir det Lost som gäller istället för Hell's Kitchen självklart!

Någon mer än jag som gillar dessa serier?

Det här får bli sista inlägget idag. Så godnatt !

Varma mackor


Hemma

Blev en promenad från stan till mormor och morfar eftersom mamma skulle lämna bilen på pappas jobb. Så vi var där ett tag innan pappa kom och hämtade mig. Då åkte vi till Ica och handlade lite och nu är jag hemma igen. Snart ska vi göra varma mackor i ugnen, till det får de bli lite sallad! Mm, gott!

090505

Tisdag idag, har varit en seg dag och det har inte blivit så mycket bättre i skuldran sedan igår. Pallar inte gå runt och se så stel ut, det är tråkigt. Hoppas det är bättre imorgon!

Nu sitter jag hemma i soffan, slutade skolan vid två tiden idag. Väl hemma kände jag mig dyngsur eftersom det självklart började regna på hemvägen.. Nu bad lillsyrran mig om hjälp med något. Får se vad det är och om jag orkar hjälpa henne, är nog något med matte.

Lite senare efter middagen så åker jag till mormor och morfar en sväng med mamma tror jag medan syrran spelar cell och har dansträning.

Hörs senare!

Lugg


Tänkte att det var dags att visa en riktig bild på luggen som jag klippte för en vecka sedan imorgon. Är rätt nöjd själv faktiskt för engångsskull :)



Just nu sitter jag här hemma i soffan, är inför eurovision song contest på tv så mamma kollar på det. Ska skala en satsumas nu och sedan gå och värma vetekudden som ligger på min axel igen. Jag har ingen aning om vad jag har gjort, men är svullen vid mitt vänstra skulderblad. Gör i alla fall sjukt ont! Aotch! :/  

Sverige Vs Frankrike



Dagens outfit fjärde maj

  
Jeansleggings Vila, Linne Gina Tricot, Kofta Bikbok

090504

Nu är jag hemma igen efter dagens skola. Vi var endast fyra stycken på halvklass lektionen i fysik idag, vad hände med alla andra? Fast de gick ju bra ändå, jag var ensam tjej vilket kanske inte är så konstigt då killarna dominerar i klassen.

Nu sitter jag i soffan hemma, har precis gjort i ordning frukost som jag ska äta nu. Hann som vanligt inget innan skolan, men på måndagar är det ändå rätt okej eftersom jag är hemma strax innan halv tio igen.


 


Frukost!

Just nu, klockan 22:10



Är trött fortfarande faktiskt vilket är rätt ovanligt eftersom jag alltid brukar piggna till på kvällen. Undra om jag håller på att bli sjuk, typ förkyld eller något eller så är det som mamma sa idag, att jag kanske är allergisk mot pollen. Skulle inte vara förvånad om jag ärvt de av pappa som med allt annat.. Suck. Men jag får hoppas att jag bli bättre och att det inte är så.

Nu är det snart dags för mig att stänga av datorn och sova om jag ska orka upp till min ända lektion imorgon. Fysik mellan klockan 08:05 till 09:15, fast vi brukar för det mest få sluta nio. Tycker det är synd att det inte går att flytta lektionen så vi kunde på helledigt på måndagar. Fast har vi klarat det du nästan hela tvåan så klara vi nog det de 39 dagar som är kvar innan sommarlovet också! Shit det är bara 39 dagar kvar, sjukt vad tiden har gått fort.

Men nu ska jag sova snart, sussa sött allihopa! :)

Bilder från 1 maj.

Jag har inte fått alla bilder av Julia sedan tjejkvällen än. Men tänkte att jag kan väl ta och visa några av de jag har ändå!

 
  
 

Äh, de tar så förbaskat långtid att ladda upp bilderna så det här får räcka just nu!
Mysig middag och spakväll hade vi  i alla fall =)

Shopping igår!


T-shirt från Gina, 129 kr


Undisar, dock tre par. Från Friis & Company, 89 kr.
(Utförsäljning på Olika som gått i konkurs)

090503

Hejsan! Kände mig utvilad när jag vaknade vid tio eftersom jag somnade så pass tidigt igår kväll. Fast nu är det lika illa igen, förstår inte vad det är för fel. Är så sjukt trött hela tiden!..

Nu håller jag på och hjälper pappa på altanen. Vi är faktiskt klara med väggarna snart, då är bara taket kvar. Hehe, bara och bara..

Aja, ska gå ut nu igen!

Rooosa!



Nagellacket jag köpte idag är riktigt rosa, känns absolut inte som jag men det är ändå kul att prova något nytt!

Nu ligger jag i sängen, Anna kom hit och kollade på Robinson med mig. Mycket trevligt. Men hon åkte hem nästan direkt efter åt eftersom hon blivit väldigt förkyld och behöver vila, så vi får ta vår myskväll en annan helg. =)

Ska snart sova nu, är så extremt gräsligt trött. Det måste bero på att jag vaknade så tidigt i fredags och var vaken till sent i går natt efter vår spakväll. Men men, ibland får man ju offra sig!

Nu önskar jag er alla god natt!
Sleep Well.

Möljen!






090502

Åh, härliga sommar! Typ, det är hur fint väder som helst. Har varit ner på stan en sväng idag, blev lite shopping. Fick en tröja av mamma och sen så köpte jag tre par trosor och ett nagellack. Visar de kanske senare :)

Nu ska jag inte sitta här längre, ska ut i solen och bli brun(röd)!
Bye bye.

Åh :D

Blev en hur mysig kväll som helst! Det ska göras om någongång brudar :)

Först åt vi middag och pratade en massa. Sedan gick vi ner till källaren där vi hade gjort iordning duschrummet till ett spa ungefär, med massa krämer osv. Så de blev en riktigt sommar uppfräschning! Vi provade även att vaxa benen vilket i princip inte fungerade och det gjorde inte alls så ont som vi alla trodde att det skulle göra. Hmm..

Visar bilder imorgon!
Nu är det dags att sova tror jag.
Godnatt.

Kvällens outfit

Jag bestämde mig för att prova lillsyrrans trashade tights ikväll, men jag vet inte om det passar mig! Fast det får gå ändå för den här gången :)


Tights ?, Linne Hm, Fodralkjol Åhlens, Långtröja Cubus

Trash! Ojdå, glömde rotera bilden..

wieee!

Nu kommer tjejerna, vi hörs senare!
Blir antagligen en del bilder från kvällen senare =)
Ha en härlig fredagskväll!

Strax..

.. kommer tjejerna hit för att förbereda maten med mig innan födelsedagsbarnet anländer vid 17:30-tiden kanske. Kommer bli en jättemysig kväll med ett roligt och mysigt tema. Berättar mer om det sedan uti fallat Julia kanske läser detta^^

090501

Första maj idag! Det innebär ledighet och jag skulle ha kunnat sova hur länge som helst, men självklart så vaknar jag klockan 08:15. Så typiskt mig! Nu funderar jag på om jag kanske ska gå upp till köket och ta en macka och sedan leta reda på någon gammal film som jag inte sett på länge. Låter rätt bra de =)

Annars så ska jag vara med tjejerna idag, vi ska handla och fixa till ikväll! Kommer bli jättekul <3