090928

Tyckte dagen tiden i skolan gick fort idag, men resten av eftermiddagen har varit riktigt seg. Skulle väl egentligen ha passat på att plugga hur mycket som helst. Men har inte orkat.. Blev lite övningskörning istället, superkul nu när det går bra!

Imorgon är det skola mellan klockan 08:05 till 16:00, tungt med så långa dagar måste jag säga. Dirket efter skolan drar jag till gymmet för en work out och sedan blir det plugg har jag en känsla av. Två prov den här veckan, Fysik B på torsdag och något i miljöpolitiken på fredag.

Nu ska jag sova, är sjukt trött!


090927

Städa, städa och städa. De har jag gjort hela dagen, men nu är det skinande rent. Ett tag i alla fall :)
Ska snart upp och fortsätta rensa gästrummet, ser ut som ett skräprum just nu. Är alltså superrörigt, och så kan jag ju inte ha det när jag har min garderob där, hehe.

Annars så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt hela helgen. Blev en sväng till gymmet igår morse och sedan åkte jag till stan. Köpte en ny foundation, hoppas den är bra. 100% fri från parfym ska den vara, och det kan inte vara annat än bra för min hy. Sedan fikade jag med familjen, myys!

Nu ska jag upp och plocka, sedan blir det nog plugg. Har ett tungt fysik b prov på torsdag...

Äntligen en egen skinnjacka!



Köpte en skinnjacka idag, halva priset på Carlings. Så fick den för 800 kr istället för 1600 kr. Kap säger jag! :D


090925

Åh, äntligen är det helg! Ska bli superskönt att få sova lite längre imorgon efter två dagar då jag börjat åtta och måstat kliva upp strax innan sju. Är absolut inte vad vid det.
På lunchen idag var jag ner på stan och köpte en ny jacka, dom har halva priset på carlings hela helgen. Hur grymt är inte det?!

Nu ska jag fortsätta kolla på idol :)


090924

Den här dagen har gått åt till förberedelser till matte d provet imorgon. Det känns rätt bra, men vill ändå inte tro för mycket, finns risk att jag blir riktigt besviken då. Annars så händer det inte mycket, tränade lite igår och ska nog iväg imorgon igen. Känns bra, nu jäklar ska jag komma igång! :)

Nu ska jag vila så jag orkar upp till imorgon, klockan 8:05 ska jag vara på skolan och skriva matte prov. Önska mig lycka till!


090922

Tänkte bara hälsa er alla godnatt! Imorgon är en ny blogg dag förhoppningsvis.


090920

Dålig uppdatering, men men. Idag har jag varit riktigt duktig! Först så vaknade jag och städade undan klädhögen i mitt rum och dammade lite. Sedan pluggade jag matte i säkert en timme, behövligt. Har prov på fredag, sedan var jag och Anna ute och gick, blev väl ca 4-5 km + att vi körde medelpass på friskis nu ikväll. Mitt första träningspass på jag vet inte hur länge, sedan i april kanske. Hoppas att jag äntligen ska komma igång nu, mitt mål är att komma iform ordentligt till studenten då det är bal och allt :)

Nu ska jag snart sova, skola i morgon igen. Börjar klocken 9:30 tror jag, det betyder sovmorgon!


MJ



Vad tycker ni om Michael Jackson tavlan syrran har fixat?
Hon tog bilden och klistrade dit texten.
Jag tycker den blev riktigt snygg!


Nya koftor.


Blå Cheap Monday kofta, lite lagomt oversize.


Lila kofta från Hm, helt perfekt längd.

Nu är det bara en svart längre kofta som fattas ^^


090919

Har ni haft en fin dag? Min har varit rätt bra :)
Först åkte jag på stan med mamma och lillsyrran, sprang runt och kollade lite. Längtar verkligen till jag får lite pengar nu, risken finns nästan att jag skulle kunna shoppa upp allt på engång. Fast det ska jag inte! (Ska= får inte). Men jag fick iaf en ny blå kofta från Cheap Monday av mamma, men ska betala halv sedan när jag fått studiebidraget.

Nu ska jag ha filmkväll med mamma och pappa, blir nog män som hatar kvinnor.


Tatuering.

Nu när jag snart fyller 18, funderar jag starkt på att tatuera mig. Någon fin textrad i nacken :)
Kanske något som denna? De står "kärleken övervinner allt" 


090918

Har varit hemma från skolan idag. Känner mig väldigt hängig, så blir en lugn helg för min del. Lite plugg måste jag nog ta och hinna med. Ikväll har jag myst i soffan framför idol med Ben & Jerry's :)

Ska snart börja dra mig neråt till mitt rum och sängen. Men först blir det borsta tänderna och sånt.


090917

Ännu en skoldag är över, och helgen närmar sig! :) Fast än är den inte här, så ska sätta mig och plugga på miljöpolitik nu. Har ett muntligt prov imorgon, eller var man ska kalla det. Så man bör väl vara påläst antar jag, tur att det är mycket sunt förnuft. Sedan ska jag nog plugga matte också, har prov om en vecka. Vill verkligen att det ska gå bra!

Plugg, plugg och plugg, livet är härligt ibland!


Höstsol.

Var en härlig promenad i höstsolen, jag gillar nog hösten. Är fint nu när det är soligt på dagarna och inte alls för kallt. Sedan så fyller jag ju år snart också, längtar! Men men, nu är det snart dags för Idol. Det är audiotions som är roligast med hela programmet!


Litteraturhistoria.

Varför ska jag behöva lära mig det här? Vilka århundrande alla litteratur epoker var, författare för varje epok osv. Känns riktigt onödigt! Men men, tänker gå ut och gå nu. Får fortsätta med den här skiten senare.


090916

Hemma från skolan, skulle egentligen slutat om en kvart. Men vi fick dagens svenska timme till arbete på egen ort. Så jag ska väl sätta mig med litteratur historia nu, har inte börjat med den uppgiften än. Jag är så sjukt lat när det gäller skolan.. Måste ta mig i kragen nu!

Plugg plugg..


090915

Vilken bloggtorka jag har just nu. Det blir väl bättre med tiden!

Har inte hänt mycket idag, skolan mellan 10-16. Sedan hem och plugga lite mer, var även iväg en sväng med pappa. Han behövde köpa strumpor, haha! Nu ska jag se på Hell's Kitchen och sedan blir det sängen!

Godnatt!


090913

Söndag igen, har lite ångest. Skola imorgon igen. Hoppas den kommande veckan också kommer gå fort.

Igår kväll kom Lovisa hit, vi kollade på film och tog det lugnt här hemma bara. Super mysigt! :) Och idag har vi varit ute och plockat blåbär och sedan gjort hallon/blåbärs muffins, mums. Men nu har hon åkt till stallet igen och jag sitter här hemma bara. Ska nog ta och städa mitt rum kanske, duscha och sedan plugga.

Vad hittar alla ni på idag då?


090912

Lördag, och jag har haft huvudvärk hela dagen. Men det är bättre nu! Skönt. Sitter här hemma och väntar på att Lovisa ska bli klar med hästarna, efter det ska vi hitta på något. Antingen blir det myskväll hemma eller så drar vi iväg på party, eller varför inte en blandning? Vi får se vad som händer.

Annars så har det varit en lugnt dag, men har ändå hunnit varit ner på stan en sväng. Provade ett par assnygga boots som jag verkligen ville ha. Men tack vare mina dumma högvsitade fötter fick jag inte på mig dom :(
Så irriterande! Därför börjar min jakt på ett par andra nu! Det hade ju varit perfekt att önska sig ett par i 18-års presnet.

Nu är det dags för middag!


Youghurt + True Blood


Dagens.


Tights Lindex, Linnen och kofta Hm


090911

Är allt bra med er? Jag hoppas det. Själv är jag lite små trött efter skolveckan, men annars så är det bra. Just nu sitter jag på vår inglasade altan och myser med lite levande ljus och musik. Men det hade varit trevligare med lite sällskap.

Idag har jag inte gjort så mycket, hade bara en lektion i skolan så slutade klockan 11:05. Kändes bra eftersom det är fredag och allt. Sedan gick jag på stan en sväng, köpte ett par svarta nylonstumpbyxor. Sedan följde jag med mamma till farfar en sväng och efter det har jag bara varit hemma. Just nu sitter jag och väntar på att Lovisa ska höra av sig, vi har tänkt att ha myskväll ikväll så fort hon blir klar med hästarna. Men vi får se, hoppas hon hör av sig i alla fall. För jag kan inte få tag på henne eftersom hon inte har någon mobil, lite smått störande faktiskt :P haha.

Nu är det väl snart idol, så ska se på det och äta middag samtidigt!
Ha en fin fredagskväll :)


090909

Lite roligt datum idag, håller ni inte med?

Känns som om att dagen har varit lång, var skola mellan klockan 09:30 - 14:00, skulle slutat klockan tre egentligen men som alltid när vi har Marita får vi sluta tidigare. Man är så van det att man blir shockad om hon håller kvar oss en hel lektion. Efter skolan gick jag med tvillingarna till stan, men de åkte rätt fort till sin träning så då gick jag runt lite själv och kollade. Så det blev lite shopping för mig, silver schampo, lång kofta, strumpbyxor med mönster och en ring. De gick väl på 460kr ungefär, så nu är pengarna jag fick till marknaden slut. Tur att jag ska putsa fönstren åt farmor nu i veckan, får väl 200kr för det. Alltid något nu när man inte fått något studiebidrag. Sedan blev det en promenad hem från stan också, så har gått lite idag. Känns bra!

Nu har jag kollar på fotbollen, vi vann med 1-0 tack vare att Malta gjorde självmål. Det är alltid något i alla fall, så nu sitter jag och väntar på dagens Idol avsnitt. Ska nog plugga lite matte nu när jag ändå bara sitter och gör ingenting.


Idol + övningskörning.

Är vad min kväll har tillbringats med. Övningskörningen gick faktiskt rätt bra, lärde mig lite nya saker. Hehe, är inte långt till jag får ta körkort nu. Fast det blir nog inte förens nästa år ändå. Som pricken över i, så var det första avsnittet av höstens Idol. Är alltid så roligt att se alla som gör bort sig, dock var det inte så många ikväll. Blir kanske fler imorgon.

Nu ska jag plugga lite och sedan blir det nya säsongen av Hells's Kitchen klockan 22!


090908

Har varit i skolan och haft två timmar tursim. Just nu har jag nästan tre timmars hål, så har cyklat hem, (bor bara fem minuter från skolan) gjort frukost och ska passa på att plugga lite nu så jag slipper de i eftermiddag! Vad duktig jag känner mig som utnyttjar tiden bra. Eller, jag ska försöka i alla fall.

Nu plugga!

090907

Kom precis hem från en promenad nu, blev 4km i riktigt snabb takt ikväll. Det känns som en bra början, för nu ska jag verkligen komma igång med min träning. Men är fortfarande snuvig så får nöja mig med raska promenader just nu.

Annars så har dagen varit rätt seg, skolan mellan halv tio och ett. Sedan åkte jag hem, har fixat lite med något vi fick i uppgift att göra i dag på 40 minuter och sedan redovisa imorgon.. Suck, hur fort tror lärarna att man jobbar egentligen?! Tur att det inte var någon stor grej.

Nu ska jag springa ner och duscha, sedan äta lite youghurt.


090906

God eftermiddag!
Är väldigt snuvig idag igen, är så less på det nu. Vill vara frisk! Annars så har det bara varit en lugn dag idag. Har kollat på True blood på Svt-play. Det är en otroligt dålig kopia på något sätt av Twilight, fast jag är nog fast ändå. Nu sitter jag här och kollar på min stora dumlevinst, fattar inte varför jag skulle vinna en sådan nu? Jag som hade bestämt att jag inte skulle äta något godis efter den här helgen, då självklart så ska mamma köpa några lotter för 20kr och gå och vinna 2kg dumle. Aja, vi får se hur det blir med godisstoppet om man säger så. Får väl köra igång lite senare med det då annars, men träningen ska jag i alla fall köra igång med så fort jag är frisk!


Big Dumle.


090905

Hej alla glada!
Känns som om att dagen har varit lång och jag har haft mycket att göra. Vaknade vid 12-tiden, var hemma ett tag. Kollade på lite tv osv. Sedan åkte vi till mormor och morfar och var där, de bjöd på mat. Sedan åkte vi till marknan, så jag och mamma gick runt där ett tag. Jag köpte ett par nya väldigt mysiga vantar till i vinter och marknadsgodis. Så har sparat rätt mycket av pengarna jag fick innan helgen :) Blir nog lite höstkläder-shopping för dem!


Gissa vad jag vann? ;)


090904

Hejhej! Ledsen för den dåliga uppdateringen igår och idag. Jag har bara inte haft tid, har inte de nu heller egentligen. Men tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg ändå :)

Ska snart ner till stan, är den årliga marknaden i helgen. Visst, det var mycket roligare när man var mindre. Fast det är ju ändå en tradition att åka ner och gå runt där, så de är vad jag gör till en början ikväll. Senare kanske de blir lite party någonstans, eller så får det vänta till imorgon. Vi får se!

Nu ska jag i alla fall iväg!
Ha en rolig kväll nu ;)


Lugn kväll hemma.

Har precis kommit hem från min "halvfarmor" som fyller år idag. Så blev lite fika och presenter där, trevligt! :)

Resten av kvällen blir det till att ta det lugnt, känner mig helt slut även fast jag inte gjort något idag. Ska i alla fall försöka ta mig iväg till skolan imorgon. Man missar så mycket annars, och det är inte så roligt när man måste ta i kapp allt senare. Fast har faktiskt varit duktig och jobbat ikapp de två matte lektioner jag missat nu! 

Ska glo på tv nu, hare!  


Dagens.


Jeans Cheap Monday, Linne Hm, Spetströja Gina tricot, Kofta Bikbok, Sjal Vila


Måste piggna till lite nu.

Känner mig helt slut trots att jag inte gjort annat än att ligga i soffan hela dagen, suck! Så är dags för en dusch nu, som förhoppningsvis får mig att vakna till.


090902

Är hemma från skolan idag, sjukling som jag är. Fast inte är det någon höjdare precis, hade hellre varit i skolan. Men just nu har jag inte ork, har huvudvärk, halsont och är sjukt snuvig. Är nästan svårt att andas.. Hoppas på en bättring till imorgon, då ska jag banne mig till skolan.
Senare idag ska jag nog till Astrid och farfar. Astrid fyller år, så borde väl följa med mamma dit eftersom pappa jobbar.

Just nu ligger jag i soffan med syrran och kollar lite på Sagan om konungens återkoms, mycket bra film!


Dagens.



Tights Gina tricot, Tröja Bikbok, Sjal Vila, Halsband Ur & penn, Armband Hm


090901

Ny månad men en hyfsat dålig första dag. Min förkylning ger inte med sig och jag kallsvettas konstant, inte så roligt. Blev en kort dag i skolan, gick mellan 8-12. Sedan drog jag mig hemåt, blev för jobbigt att vara i skolan helt enkelt. Så missade tre lektioner, matte, fysik och hållbart samhällsbyggnad. Men de tar jag ikapp här hemma snart. Efter jag kom hem har jag vara legat på soffan och slumrat lite. Har även kollat på film, Harry Potter och halvblodsprinsen. Tycker faktiskt fortfarande att den inte är så bra...

Hoppas ni har haft en bra dag :)