Studentmössan har kommit!


100425

Åh, vilken otroligt tråkig helg det har varit! Är det nå fel på mig eftersom aldrig någon vill hitta på något med mig? :S
Jag har iaf hunnit med en sväng på stan, fixat lite små saker inför studenten. Hälsat på gammelfarmor och gammelfarfar igår, idag har jag varit hos farfar och Astid en sväng. Känns som det har blivit mycket hälsa på släkten i helgen. Jag har även promenerat otroligt mkt i min ensamhet, måste ju se till att ta vara på det fina vädret som har varit :)
Nu är det väl snart dags att krypa ner i sängen. Skola imorgon igen! Känns ju sådär, har sjukt mkt som ska göras. Men snart är det över, studenten närmar sig med stormsteg :D

Dagens.


100420

Tror jag kollade på klockan minst 100gånger innan jag gick upp imorse, vaknade före åtta när jag inte behöver gå upp före 11. Bra! (Y) Men låg kvar och drog mig, sedan klev jag upp och tog en uppfriskande dusch innan jag fixade mig och drog till skolan. Gick mellan klockan 12:25 och 16:00 idag. Segt, men de är iaf över för idag.
Nu sitter jag hemma i soffan och borde sätta igång och läsa om Hinduismen, har muntligt prov imorgon. Men man fick ha med sig anteckningar, så det ska nog gå vägen hoppas jag.
Nu måste jag diska lite, jippie!

Nymålade naglar.

Dock fick jag tag på sämsta lacket som bara klumpade sig, men ärs. Nu får de se ut så ett par dagar!

Vår!


Promenad.

Sådär, klar med en del av religionen. Nu behöver jag lite ny och fräsch luft i lungorna, så har dragit på mig lite myskläder och ska ut och njuta av solen nu. Får passa på att rensa tankarna lite samtidigt :)

Dagens.


100419

Då har man gjort en lektion idag, typ 40 minuter tog den och var helt värdelös. Haha! Så nu har jag två och en halv timmes hål, fast bara två timmar kvar nu. Därför cyklade jag hem, kände inte för att sitta ensam så länge på skolan. Ska försöka skriva lite mer på religionen nu och laga lite lunch, så får vi se om jag cyklar tillbaka till skolan sen. Känner mig inte helt kry idag och jag har dessutom massor att gör, plugga till proven senare i veckan. Så att jag missar en lektion gör inget, de hinner jag ta ikapp :)

100418

Sitter på verandan och pluggar, känns som att jag inte gjort annat på hela helgen nästan. Seeegt! Men snart så är gymnasiet över, läääängtar! Studenten om 54 dagar, hur underbart låter inte det!? :D
Nu har jag massa religion och skriva å även en del miljöteknik att läsa in. Två prov dagarna efter varandra nu i veckan som kommer, och jag kommer inte alls hinna med att plugga till båda. Toppen!

Ut.

Drar ut en sväng och åker lite bil med en kompis som precis tagit körkort, blir nog roligt för de var länge sedan vi hittade på något sist. Så nu får vi se var kvällen tar oss :)

Äntligen!

Ja, de måste jag nog säga. Nu är väskhängaren, kroken eller vad jag ska kalla det uppskruvad. Fick den i julklapp, så måste säga att det tog lite tid. Men så här blev det iaf, är mkt nöjd! :)

100417

Vaknade runt tio tiden idag, efter det har jag varit på stan en sväng. Tror jag äntligen har hittat min vita studentklänning :) Visar bild på den senare, när jag hunnit ladda batteriet till kameran. Just nu sitter jag hemma i soffan och tar det lugnt, men ska ta tag i lite plugg som bör göras under helgen. Så, ja pluggdags här alltså!

Dagens.


100416

Här vaknade jag för ungefär en timme sedan, älskar fredagar nu för tiden då jag är ledig. Så underbart! Men har dock en del plugga att fixa ändå, så nu sitter jag på vår inglasade altan och skriver lite arbeten. Känns skönt att kunna sitta här ute igen, när solen ligger på här mitt på dagarna kan det bli upp emot 40 grader varmt här inne, puh! Men det är härligt, nu är ÄNTLIGEN våren här :)
Nej, det här går inte. Tillbaka till jämförelserna mellan Kristendomen och Islam.

100412

Första dagen efter påsklovet är gjord, var riktigt jobbigt att kliva upp imorse. Men det gick tillslut! Jag invigde min nya vårjacka, så underbart att våren äntligen är här. Så man slipper frysa ihjäl när man ska promenera till skolan på morgonen. Efter skolan har jag försökt plugga en del matte, men glömde så klart miniräknaren på skolan. Så de var lite klurigt! Nu sitter jag bara och softar i soffan, ska snart krypa ner i sängen så jag orkar upp i tid imorgon och kan fixa lite körkorts-teori på körskolan innan de är dags för skolan som börjar halv ett imorgon!

Dagens.


Sundsvall

Drar iväg på en shoppingtur med mamma, Elin och farmor :)

100406

Sjukt härligt det är med lov, fast gillar inte att de har börjat bygga ett nytt hus på granntomten(IGEN!). Byggarna börjar ju jobba klockan sju på morgonen, och då vill jag ju sova eftersom det är lov. Idag har jag bara tagit de lugnt, legat hemma i soffan och kikat på några avsnitt av Gossip Girl och Lost. Jag har dessutom tappat rösten helt nu, snälla göra mig frisk! Känns verkligen jätte skumt att inte kunna yttra ett ord ens, haha.
Nu har jag precis duschat, ska ta och torka håret nu och sedan fixa mig lite. Blir bio med Lovisa, Mathilda och Lars ikväll, myys :)

Suck.

Hosta, ingen röst, nyser, ont i halsen.
Yeah, vilket lov jag har!

100401

Jag har faktiskt inte blivit lurad idag, skönt! :) Annars så mår jag bättre än vad jag gjorde igår, dock väldigt ont i halsen. Men att man fått tjuvstarta på påskägget gör ju att man känner sig lite bättre, hihi! Ska bli så underbart med långhelg och påsklov, blir nog lite party har jag en känsla av, härligt!
Elevrådet gömde chokladkaniner på skolan idag, jag hittade dessa två och en lite större. Mmm, mums! :)

.

Påsklov, ÄNTLIGEN!! :D