101227

Ska snart åka iväg och äta middag med tjejkompisarna. Kommer bli mycket mysigt :) Jag tänkte att jag skulle inviga min nya skjorta, så därför blir kvällens outfit denna!
Ha en fin måndagskväll alla (:

Julafton!


Kort hår!

Före
Efter

21 december 2010

Sitter här i mitt rum nu och kollar på packningen och tänker efter en sista gång så jag inte glömt lägga ner något. Vid 13-tiden tar jag nämligen tåget hem till Hudiksvall över jul och nyår. Blir hemma i nästan tre veckor närmare bestämt!
Jag tänkte ta och dela med mig av lite bilder sedan mina fina kompisar var här förra helgen och lite annat, men det får bli ikväll eller imorgon :)
Hoppas ni får en fin tisdag!

Plugg vecka på ingång.

Efter att ha haft en underbart trevlig helg när de bästa tjejerna i världen kom och hälsade på mig här i Karlstad, så börjar nu råplugget inför nästa tenta som är på fredag. Sitter i Daniels soffa och svär för mig själv för att jag inte fattar ett skit, samtidigt som han sitter och muttrar över sin engelska uppsats, så vi befinner nog oss på samma nivå ;) haha
Nää, ska sätta mig och läsa om massa olika sätt att räkna ut olika saker på nu. Och se om något går in så jag iaf har en minimal chans att klara tentan. Vill verkligen inte få underkänt på den!

Tisdag!

Har suttit här och pluggat hela förmiddagen, känner att jag varit riktigt duktig. Och det fick faktiskt rätt bra för engångsskull! Så för att belöna mig själv lite nu, åker jag en sväng till Ikea med Sofia för att fylla på min ljuslåda som börjar bli tom, och det går ju verkligen inte för sig i dessa mörka och kalla tider. Då är det som mysigast att elda levande ljus när det blir mörkt, vilket är väldigt tidigt nu!

Till julafton?

Ett av mina senaste shoppingfynd, tycker verkligen om den. Och det blir helt klart perfekt till en fest i helgen och sedan till på julafton, tycker ni inte? :)

Chokladkalender.

Köpte en chokladkalender idag, överlycklig! Haha, än är jag inte tillräckligt "vuxen" för att inte ha en ;)