Kvällens outfit.


Dock är smyckena ej med på bilden, men blir lite ringar :)


100108

Fredag, sista helgen på jullovet tar sin början. Får så extremt mkt ångest när jag tänker på att det är dags för skolan igen på måndag. Längtar inte! Men innan det är dags så ska jag ha två grymma dagar. Ikväll blir det försenad 18 års middag hos Anna, kommer bli jättemysigt. Och imorgon blir det paaaarty, är verkligen taggad till tusen!
Men nu först ska jag efter att ha dammsugat hela huset fräscha upp mig med en lång och varm dusch. Sedan blir det till att välja kläder och sminka sig till ikväll. Kanske laddar upp kvällen outfit senare :)


Power walk.Åh, jag har just varit duktig och invigt pappas löpband! Härligt, blev en power walk idag. Lite mjukstart, för jag vill ju inte se råka bli sjuk om jag nu väl börjar träna igen.
Så nu är det bara en dusch som fattas!
Ikväll funderar jag på utgång, men får se om jag får med någon. Annars blir det myskväll hemma :)


Bröd bak.Finns det något godare än hembakt bröd? Nej!
Så idag har jag bakat tekakor. Om jag känner familjen rätt lär de gå åt fort här hemma.
Men vi får väl försöka snåla lite :)100106

Lite sent att säga godmorgon, men de gör jag ändå. Har nästan precis vaknat. Jag måste försöka vända tillbaka dygnet nu igen, för snart börjar skolan. Längtar inte, om jag fick bestämma skulle det vara lov någon vecka till! Fast det är klart de ska bli skönt att komma tillbaka till alla rutiner :)
Vad ska ni hitta på idag då? Jag funderar på att gå ner och städa mitt rum, dammtroka och dammsuga. Det lär nog behövas och sedan efter det dra på mig träningskläder och inviga pappas löpband. Jag borde skämmas som inte har gjort det än! Så måste ta mig i kragen och göra de idag.
Dags att sätta igång!


100105

Tisdag. Idag har det inte hänt mycket, vaknade runt halv tolv och har bara suttit i soffan sedan dess. Fast nu funderar jag helt klart på att rycka upp mig lite. Gå ner och duscha och sedan göra mig iordning. Måste finnas något att hitta på, börjar bli lite smått rastlös av att bara sitta hemma.
Vi får se vad som händer :)


Mys söndag.

Jag har inte gjort ett skit idag. Kom hem strax innan klockan 03:00 i natt. Så blev en rätt lång sovmorgon idag. Vaknade runt halv ett tror jag, inget mig emot. Och dessutom har jag inte gjort annat än legat i sängen idag. Så känner mig nästan utvilad nu.
Har bara glott på Sex and the city, är snart klar med första säsongen nu. Säger bara att det är sjukt bra, kan se det hur många gånger som helst! Fast nu är det dags för middag.

Hoppas ni haft en lika mys söndag som jag! :)


100103

Nytt år, sjukt vad tiden går. Snart fyller väl bloggen ett år också om jag inte minns helt fel :)
Just nu sitter jag i en kompis lägenhet i stan, är verkligen stendött här. Ska nog ta bussen hem om 40 minuter. Ska försöka ta tag i bloggandet efter en otroligt lång sov morgon när jag väl är hemma!

Godnatt!