Ikväll!


100730

Oj, tänk vad tiden går! Bloggen har legat åt sidan nu ett tag, har blivit så med tanke på jobb och sånt. Gör för det mesta inget annat än att kliva upp tidigt på morgonen, cyklar till jobbet och sedan hem igen. På kvällen är man så trött att jag bara ligger hemma och latar mig och laddar inför morgonen efter. Vilket liv, är det så här det är att vara vuxen? :P haha. Måsta bara skriva de!

Men tänk, nu har jag bara två veckor kvar här på mitt sommarvik. Sedan så flyttar jag antagligen hemifrån och börjar plugga igen. Känns faktiskt riktigt spännande, har fortfarande ingen aning om var jag kommer börja plugga. Men jag hoppas verkligen att jag bli antagen, för ett år till i Hudik låter inte alls lockande! Jag behöver upptäcka något nytt, något större. Lilla Hudik har gjort sitt nu.

Jo, nu är det nog dags att lägga ner lite med energi på jobbet. Hmm, fast här händer inget. Nästan folktomt, och idag var det endast 86 patienter som skulle anmäla sig, trots de så är det många som aldrig dyker upp. Så blir nog inte alls mkt att göra här. Vill att dagen ska gå fort iaf, helst hade jag velat ha helg NU!! Fast snart så är den här sin tur är :)


100712

Då var det dags för ännu en dag på jobbet! Har redan varit igång här i en timme. Men den här veckan jobbar jag ensam, utan han som lärde upp mig förra veckan. Känns bra, sitta här ensam och kunna göra lite mer som man vill. Typ blogga eller sitta på facebook när det inte händer något vettigt :) haha. Jag har nog ett av de softaste jobben i sommar, skönt!
Aja, ska koncenterar mig lite mer här. Hoppas ni får en fin sommardag :)


Gatufesten i Sundsvall

Hade en grymkväll i Sundsvall med Julia, Matilda och Thea i fredags. Vi var upp på gatufesten och lyssnade på musik och bara var :)

Outfit, Gatufesten!


Naglar

Nymålade naglar, vettetusan som de var en så snygg färg. Men det får sitta kvar ett tag ändå!

Piknik med flickorna :)


Eclipse


Nu är det snart dags för nattbio med syrran.
Hoppas den här filmen är bättre än New moon, som bara var en besvikelse!