Midsommar

Glad midsommar allihopa :)
Jag har just fixat i ordning mig, är nästan klar. Ska bara dona lite med håret. Sedan så ska jag iväg till Matilda och fira midsommar med de bästa <3
Det blir trerätters, och gott att dricka, mums! Allra bäst är nog efterrätten, jappmousse! Så underbart gott :D

Studenten 2010!


Sol! :)

Åh, vilken härlig kväll det är. Solen skiner och jag sitter på altanen i min tunna fina sommarklänning och lyssnar på musik, UNDERBART! :)
Har just kört veckans tredje träningspass, powerwalk på springbandet och sedan en hel del styrka! Pust, men nu känns det finfint i kroppen. Så ska nog ta och unna mig en mumsig cider här i solen, mys!
Hittade en tre år gammal bild på pappas dator, haha.
Då var man liten och blond!

100622

Kändes hårt att behöva kliva upp så "tidigt", men nu är det gjort. Ska vara på mitt sommarvik om en halvtimme och skriva på anställningsbevis och få reda på vad jag kommer tjäna på de 6 veckor jag ska jobba, spännande :)
Efter de kanske jag går en sväng på stan, eftersom jag ändå är där! Måste dra nu, ha en fin tisdag!

:)

Tog mig i kragen och kämpade lite på springbandet idag. Blev en powerwalk på 5km, tog 44 minuter. Så ska väl inte vara allt för missnöjd då jag inte tränat på huuuuur länge som helst! Efter det blev de lite styrka. Måste verkligen försöka hålla i det här nu, och köra något liknande åtminstone 2 gånger till den här veckan :)
Så nu ligger jag här, lite lagomt nöjd och läser en bra bok och äter vindruvor! Vilken perfekt kväll :)

100621

Åh, är lite små seg idag. Lite sömn, vakande på tok för tidigt. Idag är det soligt och fint, så för ett tag sedan så käkade jag lite vattenmelon i solen, härligt! Så nu ska jag nog ta och dra på bikinin och lägga mig ute på gräsmattan och sola lite. Måste ju bättra på brännan, nu när det är sommar :)

Natt manikyr

Tänkte att det kanske är dags för ett nytt inlägg här, som visar att jag lever. Har varit en riktig period av bloggtorka nu. Får se om jag fixar att bättra mig! Imorgon är det två veckor kvar av min ledighet, sedan så börjar sommar vikariatet som jag lyckats få. Men det känns bra, får förhoppningsvis ihop lite pengar så man kan hitta på något när jobbet är klart :)
Just nu ligger jag i sängen och grejsar med naglarna, klockan halv tre på natten. Men skit samma, är ju ledig. Så kan sova lite längre än vanligt. Nu ska jag nog ta och läsa min bok, och sedan släcka lampan. För det är trots allt en dag imorgon också!

100603

Åh, äntligen är man klar med allt i gymnasiet. Har en ledig vecka kvar till studenten nu! LÄNGTAR! :D Idag är det fotografering med den vita klänningen och mössan som gäller, vid 16-tiden. Så nu innan de tänker jag lägga mig på gräsmattan och jobba lite på brännan.