Lördagens förfest.


Dagens.


100329

Men hallå där! Blev lite dåligt med uppdateringar i helgen. Men jag har knappt varit hemma känns det som. Fredag så var jag ute och åkte, sedan så tog jag det lugnt på kvällen. Kollade lite vad som skulle behövas om jag ska ha champagne-frukost här på studenten :) Lördag var jag borta hela dagen, sen väl hemma var det bara att duscha och slänga på sig partykläderna, grymt kul kväll hos Julia först och sedan på krogen! Och söndag låg jag typ bara och sov, ibland får man ju för mycket av det goda ;) haha
Fast nu är det måndag och nya tag som gäller, projektredovisning på onsdag. Så jag och Hannah jobbar för fullt med att få ordning på allt nu. Får hoppas att resultatet blir bra!

100326

Har varit en låååång dag! Har varit och hämtat tyget till min balklänning, är så spännande. Längtar så otroligt mycket till studenten nu! Men det är nog dags att sova snart, för morgondagen lär också blir väldigt lång. Blir antagligen en lång party natt, Julia fyller 19år idag, så hon ska ha en liten förfest imorgon. Blir säkert grymt kul de :)
Fixade naglarna tidigare idag, resultatet blev ju sådär. Men det är iaf bättre än den skrikande rosafärg jag haft på naglarna i veckan.

100325

Börjar bli trött, men det är ju dags att sova snart så. Idag har jag varit på information om olika Universitet/högskolor. Det låter verkligen så lockande, så jag hoppas att jag blir antagen på någon av de utbildningar som jag ska söka nu snart. Om så flyttar jag efter sommaren, de skulle vara underbart! :)
Efter de skrev jag religionsprovet, gick väl sådär. Man får väl hoppas på det bästa! Men skit samma, nu är det helg och det blir förhoppningsvis en händelserik sådan. Vi får väl se :) hihi.
Från och med nu är torsdagar min favorit dag, eftersom jag är ledig på fredagar!

Sådär.

Härligt, äntligen klar med sammanfattningen av Islam. Eller nått, de är väl ungefär de vi ska kunna imorgon på provet. Om jag missat nått så är det väl bara att dra till med något trovärdigt på provet ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, ska vara på skolan runt halv elva imorn, så liten sovmorgon får jag allt :)

Plugg.

Dags för mer religionsplugg, wiiho!

Balskor?


Idag!


100324

Härliga onsdag, eller ja! Var en kort skoldag idag, lärarna har nå grejs nu på eftermiddagen så jag slutade sedan halv tio imorse. Skönt för min del, för om inte lärarna haft något annat i eftermiddag hade jag haft över fyra timmarshål. Buhu, men nu slapp jag ju de :)
Jag sitter hemma i soffan och slappar just nu. Men har iaf hunnit med att läsa igenom allt i religions boken om Islam. Har prov på det imorgon, känns väl sådär. Men får hoppas att jag fixar det! Senare ska jag och mamma ner på stan och köpa tyget till min balklänning, spännande! Jag fick även hem skorna igår, och de passade perfekt. Känns riktigt bra faktiskt. Längtar som en galning till studenten och balen nu!
Dags att ta tag i lite röjning här nu tror jag, hänga upp lite kläder osv i garderoben bland annat.

100319

Sitter hemma i soffan, är ju ledig på fredagar :) Men dock känner jag mig inte alls pigg, förkylningen släpper inte och jag hade ont i halsen imorse när jag vaknade. Fan! Blir till att ligga hemma hela helgen och göra allt för att bli frisk. Jag har just rört ihop en kopp varmchoklad, så sitter och små dricker den nu. Den är fortfarande för varm ^^ Gjorde en egen blandning med kakao, blev riktigt bra faktiskt. Så nu ska jag krypa ner under en filt och kolla på en film :)

...

Ska livet vara såhär?

100318

Sitter hemma i soffan och hostar som en galning, jag som inte ville bli smittad. Men eftersom mamma legat sjuk är det nog inte så konstigt. Ska snart göra mig iordning, måste till skolan och skriva ett prov. Sedan ska jag hem och kurera mig, finns förhoppningsvis någon bra film att kika på här hemma :)

100317

Vilken lång dag det har varit. Klockan ringde kvart i sju imorse, var på skolan vid åtta och skrev sista provet i Biologi B kursen. Hoppas jag fixade de med bra resultat nu så jag får ett fint betyg i kursen :) Efter det var det en kortis lektion och sedan tre och en halv timme hål. Så jag och Hannah drog på oss solglasögonen vi köpte i Gävle och gick ner till stan i det fina vädret. Blev myslunch på Jambo! Efter de vandrade vi lite på stan och sedan tog vi bussen tillbaka till skolan och vår sista lektion, som vi förövrigt fick sluta en timme tidigare på.
Så jag vandrade hem och pluggade lite fysik, har prov imorn. Och peppar peppar ta i trä, jag tror jag faktiskt kan fixa det med ett bra resultat!! :) Sedan hämtade jag lillasyster på hennes skola, övningskörningen går riktigt bra nu. Wiiho, lite teori och någon körlektion till. Sen så ska väl körkortet vara kirrat. Känns som att det är en del pågång just nu, tur de så jag har något att sysselsätta mig med.
Nu ska jag sova bort min förkylning. Godnatt!

Tränat.

Var duktig och tog en till 45 minutare på springbandet idag, och lite styrka efter. Är kanske på gång med att komma igång med träningen nu igen, peppar peppar :) Hoppas jag inte blir sjuk nu bara, brukar ha en tendens att det blir så. Nu efter träningen har jag bara tagit det lugnt, ätit middag med familjen och sedan kollat lite smått på Luftslottet som sprängdes med mamma och pappa. Lite segt att de sen igen, var ju inte längesen jag såg den sist. Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och kolla på någon serie. Kanske Sex and the city :)

100312

Åh, vilken härlig fredag det är. Solen skiner och jag kan använda skin jackan igen :) Har varit en sväng på stan nu på morgonen och hjälpt pappa handla med farfar, passade även på att hämta lite papper om sommarjobb. Måste ju börja söka nu, och hoppas på det bästa, att man får något! Annars lär ju inte sommaren bli speciellt kul. Jaja, är ett tag kvar dit än, men det känns verkligen som att våren är på väg nu. Så jag ska ut och njuta i solen nu, får bli en liten promenad :)

100311

Vaknade halv åtta imorse, men somnade som tur om och vaknade igen runt elva. Hade en okej kväll igår, var otroligt mycket folk ute. Så det blev lite smått rörigt ibland. Men jag spenderade inte en krona, så känns som att kvällen var rätt lyckad ändå :)
Nu ska jag ta och fixa iordning mig lite och dra in till stan så småningom. Ska hälsa på en kompis som tråkigt nog ligger på sjukhuset. Hoppas hon kryar på sig snart! :) <3

Utgång.

Då är jag klar för utgång, väntar bara på sällskapet som ska hämta mig om ungefär en halv timme. Blir förhoppningsvis en rolig kväll :)
Så jag får väl säga god natt nu, så skriver jag imorgon igen.

100310

Idag var man uppe med tuppen, nästan iaf. Hoppade väl upp ur sängen runt halv tio. Hannah kom hit ungefär en timme senare, och sedan dess har vi pluggat projektarbete och stekt pannkakor. Blev riktigt lyckat faktiskt :)
Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma förbi, vi ska ut och promenera lite. Mys! Sedan blir det uppladdning, det är ju lilllördag, och vad är en lilllördag utan utgång när det är lov, inget ;) Så jag ska tagga till och sedan dra ut med några vänner. Blir säkert roligt! :)
Dags för en promis!

Natti natti.

Ja, nu är filmen slut. Den får ett godkänt iaf, men hade kunnat varit mycket bättre! Så nu är det nog dags att sova för min del, projektdag imorn. Därför blir det till att sälla klockan, ska vara på skolan runt 10-tiden.

Godnatt!

Åh, mys.

Har just krypit ner i min renbäddade säng, finns nog ingen härligare känsla än när man är ny duschad och lägger sig i en säng med rena sängkläder :)
Jag ska nog ta och spana in Luftslottet som sprängdes nu, har ju fortfarande inte sett den. Nästan skandal! Jag har inte allt för höga förväntningar på den, men jag vet att boken är grym. Så man får ju hoppas på en bra tolkning till filmen.

Fyfan.

Har precis dödat 45 minuter av mitt liv på pappas springband, och sedan 15 min styrka!

Nytt i garderoben.


100309

Godmorgon solstrålar! Själv vaknade jag vid 9-tiden, trots att jag får sova. Jag har ju sportlov! :) Idag blir det nog bara en skön dag hemma, kolla på massa gamla sex and the city avsnitt kanske. Fast jag måste gå en sväng till skolan och hämta projektmappen, jag och Hannah ska jobba som tusan med det imorgon! Är dags för redovisning snart, och vi ligger väl inte allt för bra till om man säger så. Men bara vi tar tag i det så blir det nog bra, hoppas jag.
Nu ska jag kolla på senaste Gossip girl avsnittet, ÄNTLIGEN!

Gävle!

Har varit en rolig och mysig dag i Gävle med Hannah! Vi gick runt och kollade i de flesta affärerna och käkade pizza på ett ställe med lite crazy personal typ. Först så försöker han skämta med Hannah om att han gjort fel sports pizza till henne å när vi sedan går, så säger han åt oss att komma fram till disken igen. Då frågar han oss om vi är svenskar? Hahah! Han tyckte iaf att jag såg mer svensk ut än Hannah, och sedan gav han oss en varsin ros som han vikt av papper för att vi skulle komma tillbaka någon gång. Vi trodde vi skulle dö, hur sjukt? hahaha. Händer alltid tokiga saker när Hannisen är med ;)
Jag fyndade lite sker också, en till kavaj. Samma modell som den jag köpte i Sthlm, fast en grå :) Sedan blev det en tröja, sjal och solglasögon. Tror dock jag ska lämna tillbaka sjalen och solglasögonen. Känns inte riktigt som jag nu när jag väl är hemma. Tur att båda affärerna finns i stan :)
Laddar upp fler bilder senare eftersom det inte vill fungera just nu!

Två dagens från veckan.


Veckan som varit.

Ja, jag har ju inte skrivit så mycket som ni säkert märkt. Skärpning Emma! Fast jag har inte så mkt nytt att berätta egentligen. Har varit lite skola, myskvällar och en sväng till Sthlm den senaste veckan.
Var i Sthlm över dagen i fredags, "studiebesök" på kth. Riktigt intressant faktiskt, att höra vilka åsikter en student som går där har angående högskolan osv. Känner verkligen för att söka dit, så de ska jag göra och sedan hoppas på det bästa, att man blir antagen :) Annars hade jag inte alls mycket tid över när jag var där, men hann springa in på HM och införskaffa en kavaj och en t-shirt. Mycket nöjd!
Imorgon är det Gävle med Hannah som gäller, kommer bli riktigt skönt att åka iväg en sväng igen. Och sällskapet gör de inte alls sämre :D

100301

Mars månad, nu kanske våren är på väg snart?! Hoppas! Idag blir det en dag hemma, känner mig inte fullständigt pigg. Och jag vill minst av allt bli sjuk nu, för har massa saker planerade i slutet av veckan. Bland annat ska jag åka en sväng till Stockholm och besöka KTH, sedan kanske jag hinner med lite shopping också innan tåget går hem igen. För sen på fredag kväll är det dags för första nedräkningsfesten till studenten. Det kommer bli så otroligt roligt!
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sedan sätta mig och skriva några skolarbeten.