100526

Hallå! Har varit dålig uppdatering här ett tag nu. Har haft mycket i skolan, så har lagt ner tid på det och övrig tid inte orkat skriva något. Men nu har jag bara två saker kvar, sedan är skolan över. Åtminstone gymnasiet! :) Snart bara två veckor kvar till studenten, LÄNGTAR! Det kommer bli galet roligt.
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska åka in till stan och sola, måste ju jobba på brännan i solarium eftersom jag inte ger mig iväg på någon studentresa. Sparar dom pengarna istället och lägger dem inredning eller liknande till en lägenhet i höst :)
Ska fixa lite här hemma nu!

Ny bakat, mums :)


God natt!

Ny duschad, levande ljus, en stor mugg varmchoklad och en mjuk säng! Perfekt av slut på min dåliga dag med huvudvärk i massor.
Hoppas på en bättre dag imorn, nattinatti :)

Balklänningen!


100505

Åh, vilken dag! Så sjukt trött i benen å det värker. Har vandrat runt stan varv efter varv idag, plus några utsvängningar utan resultat. Så motion har det inte varit dåligt med idag måste jag säga, och det borde även bli mkt vandrande imorgon. Då är det studiebesök med skolan som gäller, på Iggesund papperboard. Vi ska vara där i hela sex timmar, så mina ben lär vara riktigt möra innan morgondagen är över.
Nu har jag precis krypit ner i min renbäddade säng, ny duschad och fräsch! Så är snart dags att sova då man måste vara uppe med tuppen imorgon, nästan iaf.
Godnatt på er alla :)

Mys!

Levande ljus.
Bäddad säng, med rena sängkläder!
Å förstås datorn, musik och lite plugg.

Alltså är allt som alla andra kvällar :)

Lite närmare målet.

Jag börjar få liiiite färg, helt otroligt. Är ju en av dom som har riktigt svårt att bli brun. Blir röd ist.
Men jag kämpar på, vill verkligen inte vara blek på studenten!

Fysik B

Jag försökte, fattade inget och gav upp.
Provet imorgon känns verkligen inte som någon höjdare!

Dagens mys.


100502

Då var snart en till otroligt tråkig helg över. Fast jag har studiedag imorgon, känns riktigt bra det :) Idag har jag tagit tag i mitt dammiga rum, har torkat alla bänkar och ställt i ordning allt. Så nu känns det rent och fint igen! Borde snart ta tag i lite plugg tror jag. Har tre dagar i skolan till veckan, vara det är prov två av dessa. Fysik B prov och något i Miljötekniken. Jag har inte börjat pluggat till något av dem än, känns inte alls bra :/ Så ska nog ta tag i det, men först blir det något att äta!