Helg!

Skönt det ska bli med helg nu :) Ska försöka vila upp mig ordentligt, blir lite shopping och fest! Vi ska ha maskeradfest i korridoren, elr man kanske skulle säga halloweenfest, de flesta klär nog ut sig till något läskigt, hehe!
Nu sitter jag hemma i soffan, precis hemkommen från skolan och en lite redovisning. Den gick inget vidare, men uppenbarligen blev jag iaf godkänd då jag fick gå från rummet utan att han sa något extra till mig, skönt! :)
Så jag ska nog ta en sväng till stan snart, gå och kika lite i lugn och ro. Och invänta familjen som kommer på besök under helgen, dom ska hjälpa mig att köpa ny säng. Ska bli sååå grymt skönt att äntligen få en bekväm och bra säng, så jag kan sova bättre :)

....

Jag sitter här och skriver och skriver, ändå tycker jag inte att det blir något innehåll i rapporten. Jobbigt läge liksom, börjar även få huvudvärk. Är nog inte riktigt min dag idag! Så nu ska jag glo på Hell's kitchen och sedan krypa i säng tror jag. Får ta fin slipandet på rapporten imorgon!

101027

Idag känner jag mig lite halv seg, kan bero på att jag var till uppe till sent i natt och måsta upp tidigt  onödigt tidigt imorse. Men men, nu sitter jag här hemma i soffan och ska försöka ta tag i mitt projekt. Galet att vi endast får 3 och en halv dag på oss totalt att göra en undersökning på och skriva en rapport. Men jag har nästan gjort hälften, så det är lugnt, jag kommer hinna klart :)

Vatten och fukt!

Sitter i mitt rum å kikar lite på tvn. Äter mandariner och dricker vatten, har sjukt sötsug som jag försöker bli av med, har lyckats i två dagar nu. Så bara att kämpa vidare! Imorn blir det till att handla då både mitt kylskåp och min frys ekar tomma, inte bra..
Snart kommer Daniel hit, då blir det filmmys. En perfekt paus från pluggandet :)

Dagens mysoutfit.


Söndag!

Vaknade lite ont i halsen idag, hoppas det bara är tillfälligt. Vore inte roligt att bli sjuk nu, fast blir jag de är det bara till att gilla läget!
Nu ska jag ta en promenad till stan och hämta min hårddisk hos Daniel, ett perfekt tillfälle att röra på sig lite och rensa tankarna. Jag MÅSTE ta mig i kragen och börja träna, och sluta äta massa onyttiga saker. Mår inte alls bra av den här livsstilen..
Aja, nu en promis på vägen mot ett förhoppningsvis nyttigare liv!..

Fredagsmys!

Ska snart dra mig mot bussen och åka in till stan. Ska kika på idol och film hos Daniel, perfekt start på helgen. Imorn tror jag att jag ska ta och vandra på stan lite, är otroligt shopping sugen. Men jag kanske borde vänta till studielånet kommer på måndag. Skönt att man inte är totalt pank trots att det gått en månad sedan sist :)
Nu måste jag gå, hoppas ni får en grym fredagkväll!

Döda mig...

Sitter här och läser på inför slutredovisningen om Eldstadsprojektet som är idag. Börjar bli jobbigt nervös nu, det hade känts bättre om man fått veta hur många man ska redovisa för. Hoppas verkligen inte att det är för hela klassen, för då är det typ 40pers. Vettetusan om jag fixar det alltså, men men. Jag har min text och kan läsa de jag ska säga om det krisar sig totalt.
Hoppas ni får en bra dag, min kommer säkerligen bli finfin bara redovisningen är över!
Puussss

Tvätt i massor..

Sitter här i soffan och väntar på att nästa tvättmaskin ska bli klar. Tvätta är verkligen astråkigt, men uppenbarligen ett måste! Påminn mig om att inte vänta till alla mina kläder är skitiga nästagång ;) haha. Blir ju supermkt att tvätta..
Senare idag blir det lite skissritning med Sofia och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. Studenttorsdag i stan kanske?

Nästa, Bunkern!

Ska snart dra på mig skorna och vandra till Bunkern och delta i höstens föreningsmöte. Sedan blir det kanske någon cider med folket, det är ju trots allt lill-lördag ;)
Såhär ser jag ut ikväll ^^

101020

Känner mig lite piggare idag, dock är det föör tidigt för att kliva upp. Men jag ska försöka ta mig i kragen nu och vandra till universitetet i kylan för att få lite projektarbete gjort.

Fryser

Idag har det varit en kall dag, har gått runt och frusit hela tiden och känt mig allmänt hängig. Hoppas inte jag är på väg att bli sjuk, de passar verkligen inte nu när det är dags för slutspurt i kursen, vilket innebär hemtenta och rapportskrivning. Så nu ligger jag och vilar i soffan, har tänt massor av ljus så de gör det lite mysigare och skapar lite värme!

Dagens!

Det var ett tag sedan jag visade en outfit här i bloggen, så tänkte att det var dags för en nu igen :)

Manikyr!

Ny fixade naglar, finfint! :)

Ny vecka!

Så, då var det måndag igen. Jag ska snart vandra till skolan i den fina blåsten, har bara handledning på 20 minuter, för min grupps projektarbete idag. Så de går fort, efter de ska vi nog skriva klart rapporten. Vi ligger bra till, så de borde gå fort. Efter de ska jag åka in till stan och fixa en tvättkolv, så jag kan boka tvätttid. Till min nuvarande passar inte nyckeln, super konstigt. Men jag börjar få tvätt panik, så hoppas verkligen de finns tvätt tider så jag kan boka en när jag fått min tvättgrej.
Näää, springa till skolan var de! Ha en toppendag! :)

Fredagkväll!

I fredags var det utgång som stod på schemat. Med Mariélle, Sune och Daniel! :) Hade riktigt rolig kväll, så tänkte ta och dela med mig av lite bilder.
Två glada killar när de insåg att de fick ge mig ytterligare nio klunkar i det underbara ölspelet! ;)

101017

Godmorgon!
Jag har haft en riktigt bra helg, synd att den gick så fort bara. Men snart är nästa helg här, så det gör inget. Veckorna går så otroligt fort nu för tiden.
Idag blir det en soft dag, fast jag lär ha en del energi att göra av med. Sov i 14 timmar i natt, när hände de mig senast?
Ska nog försöka få lite disk diskad och sedan baka chokladmuffins tror jag, mumsmums :)

101010, klockan 10:10

Min lillasyster kan det där med bra timeing. Fick ett grattissms kl 10:10. Rätt häftigt :)

Årets "tårta" :)

Japp, lyxade till det med en Ben & Jerry half baked på 19års dagen :) Suupermums!

101010

Skojigt datum idag, å dessutom min födelsedag :) 19 år, känns som en helt värdelös ålder men de är iaf ett år närmare 20.
Igår kväll var det fest, och idag mår man som man förtjänar. Men roligt var det, verkade som att nästan alla planerade att supa ner mig ordentligt. Å de lyckades väl sådär! Men men, nu funderar jag på att dra mot Ica och köpa ingredienser till en tårta, de kan man ju inte missa när man fyller år!

101009

Har precis kommit hem, tagit en dusch å nu börjar uppladdning inför paarty ikväll! :) Lär förhoppningsvis bli riktigt grymt! Innan de ska jag färga håret på Mariélle och fixa lite med mig själv. Måste fundera ut vad tusan jag ska ha på mig ikväll, hoppas jag har något som passa bra.
Hoppas ni får en bra lördagkväll, för de ska jag ha!

101006

Onsdag, halva veckan har snart passerat! Längtar så till helgen, då blir det 19-års fest eftersom jag fyller år på söndag. Ska bli superduperroligt! :D
Men först har jag en del plugg som ska fixas, bara jag tar mig i kragen och får det gjort så är det säkert klart på en timme. Har bara så otroligt svårt att komma igång med det. Fattar inte var för jag alltid skjuter upp saker hela tiden..
Aja, nu ska jag ta och plugga! Sedan blir det kanske lite filmmys :)

101005

Igår var det kanelbullensdag, vilket firades med stort bullbak av mig och Mariélle! Skojsigt, nu har vi asmkt bullar och ingen frys att frysa in dom i.. hm!
Var otroligt trött imorse när klockan ringde, och träningsvärken var inte att leka med när jag skulle resa mig upp. Haha, men så ska det ju vara! :D
Nä, nu måste jag slänga på mig jacka och skor och vandra till skolan. Har bara lite diskussion med mina projektkompisar idag, så det går säkert fort! Ha en fin dag :)

Myslördag! :)

Ikväll blir det myskväll med Mariélle, vi har gjort kycklingpaj och jappmoussé. Mumsmums! Vilket lyx, lär nog inte bli så ofta som fattig student. Men bland så måste man ju skämma bort sig :)

Blååå!