100930

Idag är det sista September och underbart höstväder ute! Snart ska jag dra iväg till skolan och efter det blir de mys på stan med Mariélle på tjejkväll, affärerna har öppet till kl 21 ikväll. Så får se om det blir någon shopping, jag bör iaf köpa en linjal, passare och blyertspennor med olika tjocklek på stiftet. Det behövs till min rittekniksuppgift, så man kan fixa en finfin ritning. Hehe, får väl se hur vidare fin den blir!
Nä ska ta och dra på mig höstjackan och bege mig ut i solen tror jag :)

Fotbad

Ikväll blir det mys framför tv och lite fotbad. Mina fötter behöver tas om hand lite, så får hoppas smärtan minskar nu efter denna kur :)

Graffiti nagellack

De blev ju riktigt coolt faktiskt, ska ta och trollabort allt vitt nagellack som hamnade utanför naglarna nu!

Paket!

Tittade till posten idag, å chockerande nog hade jag fått några brev. Bland annat ett paket av Anna och Julia, sötnosar! :) De gjorde helt klart min dag, jag som har gått runt och känt mig lite nere. Men ni fick mig att le!
Nu ska jag ta tag i väskan och packa upp alla rena kläder jag har med mig hem från Hudik!

Lördag

Sista dagen hemma i Hudiksvall, sedan åker jag tillbaka till kära Karlstad! Längtar lite :)
Idag kommer släkten hit, de ska fira mig innan jag åker tillbaka. För jag kommer inte kunna vara hemma när jag fyller år. Och eftersom det bara är två veckor dit så tar vi det nu på engång när jag väl är hemma. Så vi har lagat massor av pajer och lite bakverk till kaffet efter åt, blir muumsmums de här! Undra hur mkt man har gått upp i vikt efter den här helgen? :O Uhhh, blir diet nästa vecka! (Elr inte) ;)
Ska göra mig iordning nu! Ha en fin regning dag alla :)

Fika i Hudik med lillsyrran!

Är hemma i Hudik över helgen, känns lite konstigt. Men det är roligt att träffa alla igen, fast har ju egentligen inte varit borta så länge. Knappt ens en månad!
Igår vandrade jag på stan med Anna, och på kvällen blev det mys med Anna, Julia och Julia. Idag fikade jag på stan med lillsyrran å nu på eftermiddagen så har jag förberett inför lite 19års-kalas imorn. Jag ska bli firad två veckor tidigare i år, för jag kommer inte kunna åka hem när jag fyller år!
Nu ska jag äta mat, och sedan ta det lugnt hemma ikväll. Jessica ska komma förbi en sväng, det kommer bli super trevligt!

MIN!

Härligt med tv igen!

100907

Seeeg tisdag! Har nästan bara legat inne på soffan idag, trots det fina vädret! Har pluggat till tentan på fredag, elr ja iaf försökt. Tycker boken inte verkar vara någon höjdare precis..
Jag har just varit iväg och handlat lite mjölk och bröd, de var nog dagens jobbigaste aktivitet. Att behöva gå ut, haha. Är verkligen super trött!
Aja, lite mer plugg sedan så ska jag glo på Idol klockan 20:00!

Partyskadad.

Nu har jag bott nere i Karlstad i lite mer än en vecka, å jag stormtrivs! Det är så underbart skönt att få komma bort från lilla Hudik.
Under den här veckan så har det varit skola och nollning om vartannat, jag har träffat otroligt många trevliga och sköna människor :) Är dock väldigt sliten av på tok för mkt festande, lite sömn och skola. Inte en speciellt bra kombination. Men är det nollning så är det, å speciellt med gröna laget som leder stort! :D
Men nu måste jag dra mig tillbaka mot plugget, imorgon är det skola (någon gruppöving och föreläsning), sedan flottbygge på nollningen! Skoj.
Ja, så här såg min tå ut när jag kom hem från välkomstfesten i fredags. Dock väldigt mkt blodigare..

1 september!

Idag är jag ledig, skönt! Så ska passa på att städa lite här nu, sedan så ska jag och Natalie dra iväg och handla lite :)
Är sjukt hes efter två dagar nollning nu, haha. Men det är galet roligt! Igår var det stadsvandring som gällde. Vi fick bland annat stå på led och förflytta ett litet glas med vätska mellan varandra med endast munnen, bygga mänsklig pyramid, klädstreck, trycka ihop alla på så lite yta som möjligt och springa runt i stan sent på kvällen och leta efter lite konstiga saker. Skojskoj!
Nä, städa var det!