Min lägenhet!


Bullar!

Har inte varit någon vidare dag idag, men lite bullbak har jag iaf fått gjort!
De blev mycket mumsiga kan jag lova :)

Naglar.

Såg en gammal bild där min naglar syndes och fick superlust att fixa fransk manikyr igen.
Så fixade det, sååå snyggt!

Kvällspromenad!

Efter maten blev det en härlig promenad i kvällssolen! Inte alls illa, innan jag vände hem igen slog jag mig ner på en brygga och njöt lite av det lugna vattnet :) Härlig kväll!

Ny vecka, nya tag!

Vilken härligt solig måndag vi har, höll på att flyta bort ute i solen nyss! Äntligen är det vår på riktigt. Nu har jag precis kommit hem från stan, har varit och uträttat lite ärenden. Så nu funderar jag på att baka bullar till på fredag när mamma, pappa, mormor och morfar kommer ner och hälsar på, är ju alltid trevligt att ha något att bjuda på om man fåt besök :)

Försöker plugga..

..vilket inte alls går något vidare. Men är någon förvånad liksom! Känns som det är sällan jag får plugg gjort när jag säger att jag ska plugga. Funderar på att baka något gott nu, som jag kan ha och äta på medan jag skriver på arbetet som ska vara klart imorgon. Helt otroligt att jag alltid ska vara ute i sista minuten, att man aldrig blir bättre utan gör samma sak varje gång.
Aja, baka och plugga!
Hoppas ni har en roligare lördag :)

Träning!


Lördag!

Ska snart sätta mig på bussen och dra iväg till friskis och köra ett medelpass så här på lördagsmorgonen! Härligt, ska bli skönt att träna lite. Var över en vecka sedan sist, usch. Måste verkligen ta tag i det nu, MÅSTE!
Efter det blir det buss hem igen och massa plugg, ska försöka satsa på att skriva klart ett arbete idag och om jag fixar det kanske jag kan hitta på något skoj ikväll :) Vi får se!
Ha en härlig lördag allihopa!

Dagens!


Torsdag!

Älskar att solen skiner när man vaknar nu för tiden, underbart att det äntligen är vår! Har just varit på stan och kikat lite, längtar till nästa vecka då vi får pengar igen. Det är behövligt för tillfället!
Jo, min uppdatering här kommer sina som vanligt då jag inte har något internet i nya lägenheten ännu! Ska se till att fixa det idag. För den här gången hade jag oturen att alla trådlösa nätverk runt om är lösenordsskyddade, men jag klarar mig :)
Hoppas ni får en fin helg allihopa, :)

Tisdag!

Godmorgon!
Nog för att jag har varit upp sedan strax efter kl 8, men ändå. Igår fick jag nästan ordning på allt i lägenheten, har placerat in alla kläder i garderoben/byrån, torkat av hyllor/bord och placerat ut lite ljusstakar och sånt. Det känns superbra, nu fattas bara att spegeln i hallen ska upp på väggen och ett klaffbord jag ska ha på väggen i mitt lilla kök, sedan är det i princip klart! Känns superduper :)
Men nog om lägenheten, just nu kikar jag smått på tvn medan jag skriver en uppgift som ska vara inlämnad på söndag. Känns som att jag kommer hinna klart i tid för engångsskull!

Flytt!

Jag har haft en riktig bloggtorka nu, men ska försöka komma igång med lite uppdatering här nu igen känner jag! Just nu håller jag på att flytta från studentkorridoren och in i min alldeles egna lilla etta, så det är rätt mkt att göra. Men det blir super bra, kommer trivas super när jag fått ordning på allt :)
Nu ska jag äta lite och sedan ska jag och Daniel flytta lite saker från Campus till nya lägenheten!