Tisdag!

Det är galet vilken träningsvärk jag har i benen efter gårdagens gympass.. Och jag måste dessutom spinga upp och ner i trappor för jag hade oturligt nog lyckats pricka in just denna tisdag i tvättstugan. Men snart så är allt tvättat och jag slipper kuta upp och ner mer. Sitter här och kikar på tågbiljetter och sommarjobb nu, funderar på att åka hem till Hudiksvall igen i slutet av mars, för då fyller Julia 20 år, de kan jag ju inte missa!
Ska sätta mig och försöka få ihop ett CV, och sedan söka jobb. Bör nog få de gjort nu snart!

Heeelg på ingång!

Fredag förmiddag och solen skiner utanför fönstet, det kan nog inte bli en så mkt bättre start på helgen! Ska snart göra mig i ordning och åka in till stan och kika lite, känner ett otroligt shoppingsug. Men som fattig student lär det bli dåligt med shopping, så låt denna vecka gå fort så vi får pengar så jag kanske kan köpa mig något litet iaf.
Tror jag dessutom har löst mina studieproblem, och det känns hur bra som helst! Kändes så jobbigt förra veckan, men uppenbarligen kanske allt har en lösning ändå :)
Nää, föna håret och fixa lite nu!
Ha en fin fredag i solskenet :)

Ny!

Nu ringer och smsar jag med denna finfina mobil! Är supernöjd med mitt senaste inköp :)

Söndag!

Godmorgon på er! :)
Igår kväll hade jag en super mysig kväll med några tjejkompisar, vi kikade på den urusla melodifestivalen, kikade på någon konsig film och pratade massa, det behövs ibland :) Men nu sitter jag här, funderar på om jag packat ner allt som ska med hem till Karlstad igen, mitt tåg går härifrån klockan 11:03, önska mig lycka till med tågresan och att jag slipper förseningar. Jag brukar alltid ha otur med sånt!
Nä pressa ihop väskan och käka lite frulle, sedan drar jag!

Fredag!

Är vaken tidigt idag! Ska snart åka iväg till min gammla gymnasium och kika på en i-val konsert som en av mina vänner ska vara med i, tar med mig Anna och Julia :) Efteråt så åker jag ner på stan, möter upp mammsen sedan ska vi ta en liten mysdag på stan, gå runt och kika lite, kanske fika osv! Tror den här dagen kommer bli riktigt bra! :D

Hudiksvall!

Sitter vid köksbordet hemma hos föräldrarna nu, har precis gjort mig i ordning. Ska träffa Anna så fort hon är klar på sitt studiebesök, så medan jag väntar ska jag ta och försöka läsa lite matte! Jag känner verkligen inte för det, kikade lite nyss och insåg hur otroligt mycket efter jag ligger, omänskligt! Usch :(
Aja, det är skönt att vara hemma iaf. Och få en paus från mattestressen nere i Karlstad! Hoppas ni får en bra torsdag :)

Beger mig hemåt imorgon!

Har just bokat tågbiljett hem till Hudiksvall till imorgon, ska åka hem och tänka över var jag vill göra med mina studier. Så därför ska jag iväg och träffa studievägledaren nu, så jag har något att fundera över när jag väl är hemma :)

Tidig morgon!

Jag är verkligen inte någon morgonmänniska, vem har kommit på att man ska måsta kliva upp ur den varma sköna sängen så här tidigt på morgonen? Mkt dumt iaf!
Ska ta och fixa håret nu, elr så drar jag bara på mig en mössa och sedan gå till Universitetet och försöka vara uppmärksam på en matteföreläsning. Känner mig totalt otaggad, matte är verkligen inte min grej. Tror jag har valt väldigt fel utbildning helt enkelt..

Ojoj..

Måste bli bättre på att uppdatera här! Fast det händer inte så mkt intressant i mitt liv ändå så ;)
En glad nyhet är att jag har fått lägenheten jag visade tidigare, så det kommer bli en flytt i slutet av april antagligen, Längtar!! :D Annars så har jag också blivit bättre i förkylningen som jag åkte på och har kommit igång smått med träningen igen, det känns hur bra som helst :)
Jag ska fortsätta plocka ihop här nu, och se till att få disken ren innan jag ska försöka plugga lite matte igen, önska mig lycka till!