Matematik föreläsning strax!

God morgon på er! Hoppas allt är bra :) Jag mår lite lite bättre idag, så ska snart be ge mig iväg till universitetet och gå på min första matematik föreläsning, har redan missat två den här veckan, känns sådär då jag kommit fram till att det är rätt svårt! Varför ska jag ens plugga matte, jag gillar det ju inte. Aja, jag får se det som en utmaning! :)
Hoppas ni får en fin onsdag!
Såhär ser jag ut idag :)
(Dålig mobilkamera-bild)

Matematik för ingenjörer.

Ligger halvdöd i soffan och läser i matteboken. Har missat de två första dagarna på mattekursen nu, jäkla förkylning och feber som gör mig helt orkeslös och nästäppan ger mig extrem huvudvärk! Har verkligen inte tid till att vara sjuk nu. Så ligger här i soffan och pluggar på det jag missat nu i två dagar. Som tur är så är det mest repition från gymnasiematten, lite tur iaf. Fast inte för att jag var speciellt bra på matte då heller, men jag känner iaf igen det mesta, så det känns okej än så länge :)

Lägenhets erbjudande!

Har fått ett erbjudande på en egen lägenhet med kokvrå. Känns superduper verkligen, så ska iväg och kika på den någon dag under veckan, sedan får vi se vad jag tycker. Hoppas verkligen att jag gillar den, så jag äntligen kan få ett eget kök, typ :)


Tentadags!

Önska mig lycka till, känner mig inte alls tillräckligt förbered. Menmen, det är väl bara att gå dit och försöka. Kan jag inte så kan jag inte.. Efter tentan taggar jag förhoppningsvis till för fest, men vi får se :)

Tentaångest!

Har just hoppat ur duschen, så nu myser jag ner mig i soffan i morgonrocken och försöker läsa till morgondagen tre(!) tentor. Känner mig måttligt motiverad måste jag säga, men jag hoppas det ändå går vägen denna gång. Annars skulle det kännas väldigt tungt! Längtar så till det är över imornkväll, har tenta tid mellan klockan 14-19, fem timmar. Hoppas det räcker. Nu ska jag läsa, sedan se till att försöka få en riktigt utvilande nattsömn, och tagga sönder till att fixa tentorna imorn! Hejaheja.
God natt alla fina människor :)

Svinalängorna.

Har sett en riktigt rå och hemsk film ikväll, på bio med några tjejer från klassen. Verkligen ett toppen initiativ efter en lång dag med mycket plugg. Vi såg den nya filmen med Noomi och Ola Rapace, Svinalängorna. Tänk att ganska många människor verkligen har det så, som de i filmen. Verkligen en riktigt gripande film, och väldigt se värd om man klarar av att se känslomässigt hemska filmer.
Nu när jag kom hem för ca en timme sedan så fick jag nog på allt stök i min lägenhet, så gick ut med disken till köket, fick den diskad och sedan rensade jag rummet och plockade undan all skit! Så nu ser det fint ut igen :D
Jag är nog effektivast på nätterna, hmm.
Nä, nu måste jag sova. Ska ta bussen till Daniel imorn klockan 08:50, han ville visst trycka i mig lite frukost innan träningen klockan 11:00, undra varför?
God natt på er! :)

110111

Hejåhå, galet mycket jag har att göra nu. När det gäller plugget alltså, på tok för mkt! Men kämpar mig framåt, har just fixat klar min del av grupparbetet, så nu ska jag sätta mig och plugga på massa miljö/energiord som vi ska kunna till tentan på fredag och läsa lite fakta. Får ta räknandet imorgon! Hoppas verkligen den här tentan går vägen nu, annars kommer det kännas tyngre än vad det redan gör :(
Har funderat smått på att byta utbildning, men för tillfället skulle det bli väldigt krångligt. Så om jag skulle göra det, blir de efter sommaren, men vi får se :)
Nu plugga vidare, och sedan laga mat!
Ska även försöka bättra mig på uppdaterandet här, får ta små pausar i pluggandet lite då och då ;)