Körkort!

Äntligen så fixade jag det idag, så nu är det bara bilen som fattas. Men den kommer väl så småningom :) Är underbart skönt att ha pinan över iaf, nu får jag köra så mycket bil jag vill, å dessutom ensam. Inte dåligt alls :)

Trääna!

Skulle ha varit på gymmet för länge sedan, men morgontrött som jag är har jag inte lyckats ta mig upp ur sängen. Men nuså, ska bara borsta tänderna så ska jag cykla iväg :)

Söndagkväll.

Har haft en lugn och skön helg. Igår kväll var det crusing i stan, så åkte runt i Mustangen hela kvällen, inte alls dumt! Var en riktigt mysig stämning faktiskt :)
Idag har jag övningskört massor och varit ute och promenerat, imorn får det bli ett riktigt träningspass igen när friskis öppnar igen efter helgen. Ska snart hoppa i säng, imorn är det dags för jobb igen. Dock på eftermiddagen, men får ett dagis till att städa imorgon. Det innebär mer jobb, men också mer lön så inget mig emot.
Hoppas ni haft en bra helg!
Godnatt.

Stockholm.

Är i Stockholm för tillfället. Jag och pappa åkte hit idag, för att slippa åka så tidigt imorgon när det är meningen att vi ska hämta upp mamma och lillsyrran från Gotlandsfärjan och sedan åka hem igen. Lite onödigt att följa med egentligen när jag kunnat vara hemma ensam, men ändå skönt med lite miljöbyte. Alltså har min dag beståt av träning, jobb och massa bilåkande. Så är rätt trött nu, blir nog att hoppa i säng snart. Tänkte kanske hinna med en liten promenad imorgonbitti innan vi ska åka till färjan och hämta upp resten av familjen! Vi får se hur de blir.
Godnatt på er.

Tränat!

Jobbet gick fin fint, fast måste verkligen säga att man känner sig rätt så hjälplös så här förstadagen så man inte riktigt har koll på något alls. Men jag tog mig igenom det och det kommer med säkerhet bara bli bättre och bättre för varje dag, bara man kommer in i det.
Efter jobbet drog jag direkt till friskis och gymmade lite, skönt. Lika skönt var det väl inte att cykla hem den dryga kilometern i skyfall, blev verkligen genomvåt. Mycket skoj att få av sig kläderna som var fastklistrade på kroppen när man kom hem.
Nu ska jag äta mat, pappa har gjort köttgryta med brunsås och potatis. Han inte säga hur mycket jag har saknat de under Karlstad tiden. De kommer sitta perfekt nu efter träning.

Regn, regn och åter regn.

Denna härliga svenska sommar, visst är det mysigt med regn. Men det blir lätt uttråkande speciellt just nu, när vi har problem med allt vad teknik heter hemma. Vi har ingen tv, telefon och inget internet. Skitgrejer som inte går att fixa, har varit så sedan i fredags, galet. Tur att jag har ett mobiltbredband med kontantkort så jag iaf kan surfa lite.
Snart ska jag iväg och göra första dagen på ett städvik jag har i en månad, städa på dagis. Det blir nog trevligt och direkt efter det tänkte jag ta mig ett ordentligt pass på gymmet! Är helt rastlös i hela kroppen, så det behövs.