Lång dag!

Idag har jag åter igen promenerat en del, dumt nog i endast linne så nu är mina axlar och övredelen av ryggen ilröda! Kan inte säga annat än AJ, men man får ju skylla sig själv. Så nu hoppas jag på lite sämre väder imorgon, så min hud får vila sig lite.
Nu ska jag kika på lite Hellcats innan det är dags att sova. Godnatt!

Soooligt

Galet vilken underbar dag det har varit, blev en skönt promenad till stan med gott sällskap och sedan lite ögonshoppande. Sedan tog jag bussen hem och käkade lite, och efter det tog jag en bok och satt mig ute på gården och läste lite. Och bli inte förvånad nu när jag säger att jag tyvärr brännt mig lite, inte så farligt som tur är :)
Nu ska jag äta nygräddat bröd och mysa ner mig i soffan, får bli lite kesela glass senare, mums!

Fredag

Har just tagit hand om mitt diskberg och ätit frukost. Ska snart ut och promenera i solen, idag får det bli i shorts och linne, så hoppas på att få lite färg på min bleka kropp! Om en vecka är jag snart hemma i Hudiksvall igen, ska bli skönt att komma ifrån allt som påminner om pluggstressen. Kommer dock bli väldigt svårt att packa allt jag vill ha med, ska ju vara hemma superlänge. Men det löser sig väl, är van att agera packåsna så fort jag åker hem, haha!
Ha en fin dag i solen hörrni :)

Kvällsmys.

Sitter och myser med massa frukt i soffan framför tvn! Skön torsdagskväll :)

Stekande sol!

Har just varit ute och promenerat i lite mer än en timme. Galet vad varmt det blev trots en svag bris, men skönt att röra lite på sig! Nu måste jag laga mig något att äta och sedan tror jag att jag ska ta och börja kika lite i körkortsboken, har en två veckors intensivkurs inbokad från den 13:e juni. Känner tagget lite, ska bli skönt med eget körkort.

Redan Juni!

Det är helt galet vad tiden går fort, kan inte riktigt fatta att det redan är juni. Tyckte precis att det var kallt och snöigt ute liksom, men nu är det soligt och stekhett, underbart! Riktigt synd att man inte har någon balkong till lägenheten som man kunde sitta ute och sola på. Får pressa massor när jag är hemma i Glada Hudik igen.
Ska strax ta och käka lite frukost och sedan ta en promenad i solen tror jag, det låter som en toppen idé! Ha det bäst fina ni :)