Sista April


25 April

Onsdag å strax ska jag gå till stationen och sätta mig på tåget till Uddevalla, där hämtar Erika upp mig och så får jag åka med henne till Trollhättan å där stannar jag till imorgon förmiddag. Tror det kommer bli riktigt roligt! Tyvärr träffas vi inte så ofta längre eftersom hon svikit och flyttat hem. Trist! Men vi får göra det bästa av situationen. Annars så är allt bra, är ledig från jobbet nu i tre dagar, sedan jobbar jag lördag och är ledig söndag. Lite mycket ledighet kanske, men ibland så är schemat tydligen lagt så.

19 April

Så, då var det dags. Nu har jag köpt ett träningskort, så nu jävlar ska här tränas. Började idag med ett CX WORX-pass. Ett pass som fokuserar mycket på bålstabilitet, faktiskt kul men svårt i början. Blir nog bättre och bättre för varje gång man kör det passet. Nu är jag öm i hela kroppen, så träningsvärk imorgon är ett faktum. Fast det är så det ska vara, de ska kännas liksom! Nu är det snart matdags, å sedan blir det en kväll i soffan framför tvn.

Vaniljbullar


16 April

Solen skiner utanför fönstret och jag ska snart ge mig iväg för att spendera dagen i en klädaffär. Kommer bli hur bra som helst, å skönt med ett lite lugnare jobb efter en små stressig helg på caféet. Är inte alls van den stressen som är där efter att ha jobbat mycket på Cassels. Men nu är det över, café jobbet alltså. Så nu kan jag lägga all min energi på säljarjobbet, Wiiho!

15 April

Dags att ge sig iväg till det sista jobbpasset på Café Julia, ska bli skönt att bara ha ett jobb att koncentrera sig på efter idag!

5 April

Skärtorsdag! Jag är garanterat på väg att bli riktigt förkyld nu. Var helt död igår kväll och inte är det bättre nu på morgonen. Vill inte, men jag har väntat på det länge så.. Nu ska jag bita ihop och strax sätta mig i bilen och köra till jobbet för personalmöte sedan ska jag vara ledig resten av dagen och även morgondagen. Kommer bli riktigt skönt att bara få ta det lugnt!

2 April

Dags att ge sig iväg till jobbet! Hoppas ni får en fin dag i solen.

1 April

Har ni blivit lurade idag? Jag har faktiskt kommit undan det. Har jobbat hela dagen, på caféet. Har två pass kvar att jobba där nu, sedan är min uppsägningstid slut. Kommer bli skönt att endast kunna koncentrera sig på jobbet som säljare sedan! Är så glad att jag fick det jobbet, det gör allt så mkt bättre i vardagen. Jag får tillbaka lite rutiner, dagarna går lite fortare, jag tjänar mer pengar å jag får träffa massor med människor! Hur superbra som helst! Nu är det snart dags att krypa i säng, för att sedan ta sig upp och ge sig iväg och jobba mellan kl 10:00-18:00.
Godnatt!