29 Juni

Här har det inte varit mycket uppdatering under veckan. Har varit ute och åkt rätt mycket med familjen som är på besök! Får visa lite bilder från det sedan, nu ska jag och Daniel till polisen och fixa pass. Så förhoppningsvis blir det en liten weekend i Augusti.

23 Juni

Idag sov jag länge, välbehövligt! Och efter det har jag inte gjort något speciellt, mest lyssnat på regnet som smattrat på fönstret och läst lite om fotografi! Finns så otroligt mycket att lära sig, olika knep som egentligen är väldigt simpla men gör att ett foto får mycket mer känsla liksom. Det är lite svårt att förklara, men otroligt roligt!

Imorgon kommer mamma, pappa och syster hit för att hälsa på en vecka. Ska bli roligt att träffa dem igen, vi sågs senast när jag var hemma i slutet av Februari!

Försökte fånga regnet på bild, gick inget vidare! Men övning ger väl färdighet, visst säger man så? 

Midsommar

I år så blev det midsommarfirande en dag för tidigt för min del. Hade en riktigt mysig dag på Tjärnö med Daniel och hans familj. Vi plockade en fin midsommarbukett att ha på middagsbordet och fixade. Drack en mumsig drink i solen och bara tog det lugnt. Riktigt härligt! Blev bjuden på mumsig mat och efterrätt, en riktigt klassisk jordgubbstårta.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, Daniel kommer åka till jobbet vid 18-tiden. Så efter det får det nog bli soffmys med något mums för mig. Är lite krasslig, så en riktig slappkväll för mig själv behövs nog.
Nu tänker jag bjuda på lite bilder från igår och samtidigt önska er en glad midsommar!
Fick även besök av en älg, häftigt men tyvärr kom den aldrig så nära att jag kunde ta en ordentligt bild på den. Bättre fotolycka en annan gång!

Nytt!

Har börjat bli van detta objektivet nu, vilket är betydligt mycket större än det jag hade innan. Än har jag inget att klaga på, utan känner mig mer än nöjd med mitt senaste tillskott i kameraväskan!

18 Juni

En dag, EN dag kvar! Sedan ska jag äntligen få vara lite ledig och få fylla på energi förrådet, det behövs verkligen efter allt jobbande. Har verkligen lagt märke till att sommaren och högsäsongen för köpcentret är på ingång de senaste dagarna! Jag tror inte att någon kan förstå hur mycket folk det kommer dit och hur mycket de handlar, innan man sett det med egna ögon. Så nu ska jag strax hoppa i säng, så jag orkar ta mig igenom morgondagen. Sedan kommer jag vara en glad Emma igen! Får dessutom kanske ett efterlängtat paket imorgon, då blir jag ännu gladare! Natti!

15 Juni

Jag bara jobbar och jobbar! Mina tre ledigadagar den här veckan blev till en, vilket innebär att jag just nu jobbar ytterligare sju dagar i rad. Börjar känna mig sliten och har en förkylning som retas. Men jag kämpar på! Ska bli skönt till midsommar, då SKA jag vara ledig i fyra dagar och verkligen bara ta det lugnt och sedan så kommer familjen ner V.26, så då ska jag hitta på massa saker med dem! Kommer bli mysigt. Nä, jag har inte tid att sitta här och skriva en roman, måste fixa det sista och sedan dra iväg till jobbet. Ha en härligt fredag i solen!