Fransk manikyr


Vilken miss.

Senast jag var ute och gick med kameran så insåg jag att jag glömt minnes kortet hemma, och idag så upptäckte jag att batteriet i kameran laddat ur sedan sist jag använde den.. Så idag blev det inte heller några nya bilder att visa här i bloggen. Men det kommer med tiden, det kan ni ge er på!

12 November

Att kliva upp tidigt är inte riktigt min grej! Men nu är tvätten ren och jag ska ta och få i mig lite frukost och sedan sova lite till tror jag, gäller att passa på när man är ledig. Finns inget bättre än att ligga och dra sig i sängen och inte behöva kliva upp! Så tillbaka till slappandet.

Pust.

Har jag inte träningsvärk imorgon så måste jag göra något fel när jag tränar. Mina ben är helt döda nu, känns faktiskt bra! Får nog bli ett pass på gymmet imorgon också, nu jäklar ska jag komma igång ordentligt. Har precis tänt lite ljus här i lägenheten och ska krypa ner i soffan och kolla på några avsnitt av How I met your mother nu. Perfekt söndagskväll!

11 November

 
Sitter här och försöker få i mig denna inte helt okej smakande baren och laddar upp inför ett pass på gymmet! En hemma gjord proteinbar, som skulle ha smak av chokladbollar, men inte då, jag hoppades nog på för mycket. Vet inte om nyttiga saker någonsin kommer smaka bra, men en vackerdag kanske jag blir van, man kan alltid hoppas. Annars så hade jag hoppats på bättre väder idag, så jag kunnat ta med mig kameran på en promenad, men det ser inte allt för lovande ut just nu! Vi får se hur dagen artar sig, jag är i alla fall ledig. 

Pipi


Lek med kameran!


10 November

Godmorgon alla morgonpigga! Själv har jag varit uppe sedan strax innan åtta, trots att det är lördag. Men så är det när man jobbar helg. Känner att energinivån ligger lågt idag, men hoppas det blir bättre snart och att kunderna(norrmännen) är trevlig idag! Efter arbetspasset idag, så är jag ledig i fyra dagar. Lite väl lång ledighet, men det fungerar. Nu tickar klockan på här, ska fixa dagens lunch och sedan ge mig iväg mot Nordby.
Ha en bra dag!