Halloween


21års fika.


Sliten

 
Bilden beskriver exakt hur jag känner mig efter dessa smått stressiga dagar då vi har byggt upp en hel butik. Nu har va endast lite små fix kvar, sedan är det helt klart och bra blir det! Så imorgon kväll klockan 17-20, har vi smygpremiär i butiken, sedan öppnar vi ordentligt på torsdag klockan 10. Ska bli roligt att äntligen få öppna och  komma igång med klädförsäljningen igen. Men nu ska jag försöka sova, har skaffat mig världens strösta bula på baksidan av huvudet, vilket gör det svårt att ligga ner då det ömmar som.. jag vet inte vad. Ajaj! 
Godnatt! 

8 Oktober

Trött! Är verkligen inte van detta med att kliva upp tidigt, extra jobbigt när det är så mörkt ute nu också. Har tänt lite levande ljus i lägenheten för att mysa till det lite. Försöker få i mig lite frukost i skrivande stund, sedan ska jag fixa mig och dra till jobbet. Blir nog en lång dag idag också, om vi ska hinna få iordning innan öppningen på onsdag eftermiddag!
 

3 Oktober

God morgon! Idag är jag uppe med tuppen, ska strax ge mig iväg mot Norge och gå på första upplärningsdagen inför nya jobbet. Ska blir riktigt spännande och roligt! Hoppas språket inte krånglar till det för mycket bara.
Ha en toppen dag!

Woohoo!

Har just fått veta att jag fått ett nytt jobb, känns hur superdupermegafantastiskt som helst! Får veta mer om hur det kommer gå till imorn, men förhoppningsvis så börjar jag redan på fredag, spännande!