Lördag.

Började morgonen med lite simning, för att sedan röra mig vidare mot spa-avdelningen för att bubbla lite och få massage! Inte en så tokig start på helgen. Nu efteråt känner jag mig helt orkeslös, men härligt var det! Ska strax börja laga middag, lyxar med plankstek idag och lite vin, är det lördag så är det. 
 
Jag tidigare imorse.

Sjunde februari.

Känner mig duktig idag, tog mig egenom ett tungt pass på gymmet imorse och sedan har jag donat och städat i lägenheten på eftermiddagen och lagat god mat. Allt på en och samma dag, ibland kan lediga dagar vara effektiva! Imorgon är det dags för jobb igen, men sedan är jag ledig hela helgen, vilken lyx! Har föresten bokat en liten måndag till torsdags weekend(om man nu kan kalla det de) i slutet av mars till London. Ska bli riktigt roligt och skönt att komma hemifrån i några dagar. 
 
Bilden är tagen på Kreta i Augusti förra året, längtar tillbaka!

Naglar.

Kände att jag måste liva upp tillvaron lite, är rikgit less på snö, snö och snö nu. Så för att hjälpa våren på traven tänkte jag att färgglada naglar kanske hjälper? Eller kanske inte, men lite roligare är det iaf! 
 

Måndag.

Är ledig idag, men har ändå lyckats ta mig upp tidigt. Är helt död och värre ska de blir, för nu väntar ett pass på gymmet!

Foto.


Februari.

Fredag första februari och jag är ledig, känns skönt! Fast har lite att göra idag, ska blandannat spendera större delen av eftermiddag i tvättstugan. Men ska även försöka klämma in lite träning och städning. Blir en riktig "fixa allt tråkigt dag". Men måste finns sånna dagar också! Sitter här nu, och leker lite i fotoshop och laddar upp med en energirik frukost, måste få göra något roligt också.