Sista januari.

Jobbar tidigt pass idag, skönt eftersom jag alltid stänger annars och inte är hemma förns strax efter halv nio. Är dock otroligt trött denna morgon, och det är några ute och borrar i trappuppgången, känns som att hela huset nästan skakar.. Hoppas att det där de gör blir klart snart!

Dags att ge sig ut på de glashala vägarna till Nordby! Fick uppmaning om att det gick i 30km/h sista biten in till stan tidigare i morse, så får åka i tid till jobbet så jag hinner fram!

Något nytt.

Denna kommer blir en storfavorit så fort det bjuds på lite varmare väder!
 
 
 
 

tjugoåttonde.

Här finns det inte mycket täcken på liv. Har jobbat så pass mycket och samtidigt varit sjuk, så tid och ork har inte riktigt funnits för att blogga! Ska försöka bättra mig i februari. Har just börjat läsa en fotokurs i bildbehandling, så kan hända att jag får en del bilder att visa upp här.

Så, då var det dags att ta sig ut och gräva fram bilen och sedan åka iväg till jobbet!

sjunde.

Finns inte ord för hur trött jag är i dessa dagar. Mycket nytt att lära sig och massor av information på det nya jobbet, kombinerat med något skit virus i kroppen och dålig sömn. Inte bra! Men idag har jag en ledig dag, riktigt skönt. Tittar på klockan nu och inser att nästan halva dagen redan passerat. Synd att tiden alltid går så fort när man är ledig. Har fixat lite här hemma och helt glömt bort att äta frukost, får ta och fixa någon lättare lunch snart så jag är redo för en sväng på gymmet när Daniel kommer hem! Tänkte försöka mig på det där att träna bort det  gnagande influensa viruset! 

tvåtusentretton

Nytt år, nytt jobb och massa nya möjligheter. Bara jag kunde bli av med förkylningsviruset som verkar trivas väldigt bra i min kropp så hade allt varit på topp! Gjorde första dagen på Ecco idag, har otroligt mycket att lära när det gäller skor. Men det ska bli roligt och lärorikt. Har även förnyat utseendet lite, klippt håret. Lite rakare lugg och mera uppklippt, blev lite skillnad. Dyker kanske upp en bild på håret snart. Ikväll har jag bara vilat och vårdat fötterna, aj så ömma de var, är förhoppningsvis bättre imorgon!