29 Juli.

Tröttare människa får ni nog leta noga efter. Men imorgon ska jag äntligen få vara ledig en dag, sedan jobbar jag två dagar och efter det har jag en tre dagars ledig helg! Min enda lediga helg i augusti. Får tänka på den fina lönen som kommer i September, så känns det inte så illa ändå!

Ska snart hoppa i säng här nu, sova så jag orkar med en tur till Ikea imorgon. Måste köpa några saker som inte kom med i leveransen vi fick för någon vecka sedan, så vi kan fortsätta fixa med nya köket! Vi har fått upp överskåpen, och det blir sååå bra. Längtar till det är klart.

Godnatt på er!

Löning.

Dags att ta cykeln ner till stan och få luggen klippt, blir tokig när jag inte ser något. Å det gäller ju att passa på när lönen trillar in på kontot!
Ha en fin dag.

24 Juli

Dagarna bara springer förbi, men nu har vi äntligen efter två månader internet hemma igen. Så nu ska jag försöka uppdatera lite mer här, och visa er vår nya lägenhet. Det är en del kvar att göra, men det artar sig mer och mer hela tiden. Längtar till det är klart och vi bara kommer kunna bo här. Projektet just nu är att byta kök, därför står nu hela vardagsrummet fullt med monterade kökskåp och kylskåp med mera. Allt ska på plats i helgen, ska bli spännande att se resultatet när det är klart!