...

Så small det till, halsen är helt tätt och jag kan nästan inte prata. haha, lämpligt till min tredagars ledighet. Får hoppas jag blir frisk innan det är dags ge sig på jobbhelg sedan! Kikade på Halv åtta hos mig på tv4 igår, de är från min lilla hemstad denna vecka! Skoj och se folk man faktiskt känner igen. Ska ta och försöka fräscha till mig nu och sedan gå ner mot staden, ska få rishögen till hår klippt idag. Funderar på att förändra frisyren lite, så hoppas på att det blir bra! 
 

Trötter.

Efter en natt med dålig sömn och sedan nio timmars jobb, så ska det bli skönt att snart få hoppa i säng och sova några timmar innan det är dags att ge sig iväg till jobbet igen! Känns som att det är de enda jag gör, sover och jobbar alltså! Men det är roligt och tiden går snabbt och snart är semestern här. Längtar, kommer hända mycket under de tre veckorna. 
 
Nu kommer strax Daniel hem, vilket innebär sooovdags! 
Godnatt. 
 
En bild från när jag var hemma i Hudik senast!

Fredag

Så då går jag på jobbhelg, blir fyra dagar i rad nu! Skönt med lite att göra. Antagligen blir det en lugn dag på jobbet, då det är 17 maj och Norges nationaldag. Men vi får se, de älskade norrmännen slutar aldrig att förvåna oss! 
 
Ha en finfin fredag alla! 

Maj.

Just sett en riktig rysare till ishockeymatch, med bra slut. Så nu kan jag gå och lägga mig och sova gott i natt, lär jag behöva! Annars så rullar livet på, snart bara en månad kvar till vi får tillträde till vårt nya boende, då blir vi sambos på riktigt jag och Daniel, kan inte bli annat än bra! Annars så gör jag nu min andra veckan på mitt nya jobb, säljare på Iittala outlet. Känns helt klart toppen, ett nytt jobb där jag faktiskt får jobba och dessutom lite fler timmar/vecka. Tackar och tar emot jag!
 
Lite vårkänslor här på västkusten!