Blommor

 

Födelsedags frukost!Överrasknings frukost såhär på födelsedagen. Inte alls dåligt!
Jag har verkligen värdens bästa pojkvän!

Höstfint

Ni ser förebilderna, då förstår ni att det behövdes lite uppfräschning på altanen! Blev riktigt fint om jag får säga de själv. 
 
 
 
 

Padda

 
Fick syn på denna sötnos igår, kameran låg tyvärr hemma så mobilen fick agera stand in.
Fungerade ju det också!
 

Sjunde Oktober

Har blivit sent två kvällar i rad nu, vilket man känner idag. Känns som att ögonen går i kors snart. Var skönt att jobba tidigt pass idag, så man slipper komma hem så sent. Har mest suttit i soffan och funderat över mat och tårta inför födelsedagen! Peppad som få, inte på att blir äldre med på att baka en smarrig tårta.

Om en timme kommer sambon hem från jobbet å sedan blir det sängen för att ladda inför eventuell träning följt av jobb imorgon!

FredagsmysDe här och en film har min fredagskväll bestått av. Riktigt myspys med min bästa! Dags att sova nu, så vi orkar med morgondagens festligheter.
Godnatt!

Smygtitt

Så här ser vårt vardagsrum ut just nu, äntligen är soffbordet på plats och även så nya fina färgglada gardiner! Det gjorde ett ordentligt lyft för hela rummet, varmare och mer inbjudande!
Snart helg!

Tiden springer iväg, som alltid nu för tiden. Imorgon är det redan fredag och sedan ledig helg, riktig lyx! Blir liten inflyttnings/födelsedagsfest och massa mys med Daniel. Ser fram emot det. Först ska jag få sovit och jobbat ett pass till, förhoppningsvis lär det gå fort då vi har super erbjudanden i butiken nu. Ta 3 betala för 2, på typ allt! Så kom och fynda.
Nu är det dags att borsta tänderna och hoppa i kojs, god natt!

Oktober!

Ny månad och nya tag! Är hemma i Strömstad nu igen efter en vecka hos familjen i Hudiksvall. Har varit kul att träffa alla, men det blir samtidigt intensivt, något att göra hela tiden. Så är skönt att vara hemma igen. Idag har det tvättats en hel del kläder och vi har även fått vårt vardagsrumsbord levererat, äntligen! Och det blev riktigt bra, ska visa bilder snart.
Dags att hoppa in i duschen nu, tvätta bort svetten sedan passet på gymmet och sedan hoppa i säng.
<3