Besöka missarna

Om en timma ska vi vara hos Daniels kollega och hälsa på små missarna igen. Ska bli kul att se om de vuxit mycket sedan sist. Längtar tills vi får hem dem, troligen den 2 juli. Så är ca 2 månader kvar ännu. Och tyvärr så kryper ju tiden fram när man längtar till något. Förhoppningsvis kommer det gå lite fortare när nya jobbet drar igång och jag jobbar något mellan 10-12 timmar om dagen i två veckor, 21 maj smäller det. Men innan det ska jag träffa alla nya kollegor på en "Kick-off" som arbetsgivaren kallade det, nästa fredag i Göteborg. Ska bli kul att se vilka jag kommer att jobba med i Tax freen! 
 
 
 
 

MacBook Air

 
Nyaste tillskottet i elektronikfamiljen! 
 
 
 

Ny vecka

Så har måndagen gått. Har inte gjort värst mycket, men har iaf varit till AF och informerat om att jag fått jobb. Skönt att ha det ur världen. Sedan har det mest varit vardagliga syslor, lite plock, tvätt och laga mat. Längtar till jobbet drar igång så man kommer in i en bättre rutin igen. Blir lätt bara slappdagar för mig, när jag är ledig så mycket. Och det är egentligen inte så bra..
 
Håller på att slutföra min fotokurs nu, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Har bara väldigt svårt att komma på ett bra tema till sista uppgiften. Hoppas det släpper imorgon! 
 
Bjuder på en gammal måsbild i ny tappning, Godnatt på er!