090131

Då var det bara cirka en och en halv timme kvar på årets första månad. Jag tycker Januari har gått riktigt fort, tur är väl de för nu vill jag ha vår!

Just nu sitter jag och kollar på film med lillsyrran. Myspys! Ikväll blev det National Treasure 2. Tycker de filmerna är riktigt bra. Men nu är den snart slut, ska nog ta en snabbdusch då. Vi får se, mamma och pappa är i alla fall borta. Härligt!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, ska försöka skriva nått imorgon.

Godnatt!

090129

God morgon!
Hur mår alla idag? Själv mår jag inte så bra.. Håller nog på att bli sjuk. Men jag tog mig iaf iväg till skolan ändå, så nu sitter jag i skolan och har miljö. Vi håller på och gör en powerpoint om människans evolution. Inte alls så kul, men de blir inte så svårt i alla fall!

Aja, nu ska vi fortsätta. Skriver nått när jag är hemma igen.
Kram

Trött

De blev aldrig stan, syrran vägrade föjla med. Kanske tur i oturen, för jag är så sjukt trött. Så de var härligt med en slappdag hemma. Dock ska jag följa med mamma på föräldramöte på skolan vid sju tiden någongång. Jag som knappt orkar hålla ögonen öppna..
Jag måste vara på väg att bli sjuk eller något, brukar känna mig såhär då! Usch, jag hoppas inte de. Vill vara frisk nu och komma igång med träningen igen!

Nu ska jag göra mig i ordning. Hörs senare!

090128

Så härligt de var att få sova längre idag. Jag vart faktiskt förvånad när jag vakande och klockan var halv tolv. Så länge har jag inte kunnat sovit på riktig länge. Fast jag känner mig ändå inte riktigt utvilad. Tur att de bara är två dagar kvar i skolan nu innan de är helg igen.
Nu ska jag ta och göra mig iordning och dra med mig lillsyrran till stan. Var längesen jag var där nu! De går i perioder, ibland är man ner varje dag men nu på senaste tiden har jag inte varit där på flera veckor känns de som.


Grym kväll!

Vilken kul kväll de blev.
Vi har firat Matilda igen, som fyller 18år idag! Blev verkligen en lyckad kväll. Hennes mamma hade fixat middag och efterrätt (såklart tårta). Sen fick vi även basta och bada vedkar. Jätte mysigt! Kul att träffa några tjejer från Matildas klass också.
Tack för en toppen kväll!

Nu ska jag nog sova snart, blev så otroligt trött. Tur att det är studiedag imorgon. Helt perfekt eftersom man blev så trött efter allt roligt.

Godnatt allihopa, sov gott!
Kram

090127

Dagen började med en timmes försovning, missade första lektionen. Suck! Annars så har väl dagen flutit på som vanligt. Var till syon en sväng också, måste kolla upp massa saker nu innan man ska välja alla kurser till trean. Så nu känns de rätt bra igen, fick rätt okej svar på de frågor jag hade.

Ni ska jag duscha, gör mig iordning sen blir det en helkväll med vännerna! Hiihi, ska bli grymt!

Popcorn



Mamma har gjort mumsiga popcorn. Så nu sitter vi här i soffan. Jag, mamma och lillsyrran. Vi kollar på Bonde söker fru! Inte så bra, men de går.

Vad ser härligast ut?


Vinter?



Sommar ?


GE MIG VÅR OCH SOMMAR NU!!!

Latis no.1

Vad lat jag känner mig, slutade vid halv nio imorse och ändå har jag inte fått något gjort idag. Jag som skulle träna och plugga lite på några engelska glosor. Tur att de är slappt i skolan, annars så skulle jag bli trokig så trött som jag är hela tiden.

Imorgon måste jag försöka träna om jag hinner, har något inplanerat imorgon kväll som jag berättar om senare. Vet inte om det blir av än, men jag hoppas!

Nu tillbaka till tv, haha. Går inte bra för mig idag!

090126

Härligt med ny vecka full av många nya möjligheter. Kanske inte, vi får se.

Måndagen har väl börjat bra, men de var lite tugnt att ta sig till skolan innan klockan åtta imorse för att bara ha en halvtimmes lektion... Kan de inte bara flytta den här helt onödiga lektionen, jag skulle ju inte har något emot att vara ledig på måndagar liksom.

Nu ska jag äta frukost och kolla lite på tv.

Kram!

Godnatt

Har varit dålig uppdatering här på bloggen i några dagar nu, ska försöka bli bättre på de. Känns lite patetiskt att skriva massa saker som ändå inga läser..

De blev absolut inget gjort idag. Jag har legat i sängen hela dagen och plöjt igenom fyra avsnitt av Dirty, sexy, money, ett avsnitt av Lost och den tre timmar långa filmen Hitler: The Rise Of Evil. Väldigt bra, men lite seg att se allt på engång eftersom den var väldigt lång.



Värd att se även fast den var väldigt lång!

Nu är de snart dags att sova, om jag kan. Har ju bara legat och latat mig hela dagen som jag sa innan. Men skolan börjar klockan 08:05 imorgon. Har bara en lektion så de borde man väl orka med även om man är trött.

Godnatt!


090125

Blev sent i natt, somnade någon gång vid tre tror jag så känner mig riktigt seg idag. Därför blir det en dag framför datorn. Ska kolla på lite serier jag har, just nu Dirty, sexy, money. Vet inte om det är så bra, men jag ska ge de en chans! Sen så har jag nya Lost avsnitt att se också! Vad glad jag blev igår när jag såg att de var tillbaka igen.
Aja, nu ska jag kolla vidare och vila lite. Blir antagligen träning ikväll!

Bilder från kvällen





Allihopa <3

Kommer kanske fler bilder senare.
Nu ska jag nog ta och sova, klockan börjar bli lite mycket nu.
God natt!

Kvällens outfit



Linne Cubus, Spetsbolero VeroModa, Fodralkjol Åhlens, Strumpbyxor Kappahl

Klar med städningen

Så, då var mitt rum ny städat igen. Skönt!
Nu ska jag snart gå upp och sminka mig och fixa håret, ska vara hos Julia fem över halv sex. Har fortfarande gott om tid på mig, härligt!

Skriver något mer senare ikväll, kommer även kanske några bilder sen kvällen med tjejerna!

Kram Emma



Ny städat

090124

Godmorgon alla!
Jag vaknade precis, det är helt otroligt att jag inte kan sova längre än till tio, halv elva på helgerna längre. Annat är de förstås på vardagarna när man måste upp, då kan man sova hur länge som helst.
Nu snart ska jag gå upp, äta lite frukost sen ska jag börja fixa efterrätten till ikväll. Jappmoussé, supergott! Sen blir de även till att städa mitt rum innan tjejerna ska komma, är lite för dammigt på hyllorna nu..

Vi hörs senare!

090123

Har haft mycket att göra idag, så har tyvärr inte hunnit blogga.

Dagen började med skola mellan 09:10 - 14:55. Direkt efter skolan åkte jag till gymmet och tränade med Matilda och Anna, efter de har jag inte gjort så mycket.
Just nu sitter jag i soffan med mamma och pappa och kikar lite på Let's Dance, inte så bra. Men när alla vänner har andra planer på fredagarna finns de inte så mycket att göra.

Längtar till imorgon, kommer bli en super mysig kväll med mina favorit tjejer! Älskar er <3





Vi fem imorgon, de kommer bli super! :D

090122

Hej allihopa! Har varit en seg dag idag, haft långdag i skolan och är bara allmänt trött. Träningsvärken tar kol på mig.. Just nu sitter jag hemma i soffan och tar de lugnt, har tänt lite ljus och eldar i kaminen. Riktigt mysigt! En bra sak som jag gillar med hösten och vintern är att vi kan elda i kaminen, de låter så härligt och blir varm och skönt i huset! Det gillas!

ONT

Vilken lång dag det har varit. Är riktigt trött nu så ska nog sova snart, om jag kan sova. Har så fruktansvärt ont i hela kroppen. Har nog aldrig varit så här överansträngd i alla muskler. Nästen hela kroppen skakade efter jag tränat på gymmet idag. Lite läskigt faktiskt, men de blev bättre när jag fick lite mat i magen efteråt.

Skolan börjar klockan 08:05 imorgon så jag bör nog sova nu om jag ska orka kliva upp när klocka ringer.

Godnatt


På skolan

Nu sitter jag på skolan och ska undersöka lite om intagningspoängen till högskolan efter gymnasiet. Fattar inte så mycket av alla listor. Men snart slutar vi i alla fall, skönt!


090121

Får morgonen börja sämre eller? Har träningvärk sen igår, kunde knappt kliva upp ur sängen. Men nu är jag ändå uppe så nu är de rätt okej. Men så smsar en kompis, "visst börjar vi 09:00 idag?" Då har vi tydligen fått en timmes sovmorgon idag, vilket de bestämde i torsdags när jag var hemma och sjuk. Suck, då hade jag ju kunnat sova en timme till nu. Varför kan inte folk bara berätta saker som blir bestämda när man är sjuk...
Aja, ska ta och klä på mig nu, gå upp och kanske äta frukost annars gör jag mig bara iordning. Jag kan ju sega hur mycket jag vill, har ju en timme extra på mig.


Träning

Är som spagetti i hela kroppen nu. Men de var riktigt härligt med ett styrkepass, blev bodypump idag! Men jag längtar inte till imorgon när träningsvärken antagligen kommer. Uhh, kommer antagligen inte kunna gå. Det kommer i alla fall se väldigt kul ut antar jag, haha.

Nu blir det lite tv och kvällfika! hihi, mysigt!

Kram Emma

090120 Outfit



Jeans & linnen Hm, kofta JC, sjal Indiska

090120

Äntligen hemma från skolan, har lite huvudvärk så de var skönt att vi slutade tidigt idag. Nu sitter jag i soffan och äter våfflor med sylt, ska kolla på top model nu. Säsong 11, har alla avsnitten så ska nörda de till jag ska iväg och träna med Matilda ikväll! 

 

Björn!



Han är ju så jävla grym! :D

Ikväll

Ojojoj, vilken seg dag det har varit. De blev ingen träning, så har bara suttit hemma. Har eldat i vår kamin för att det inte ska vara svin kallt här, nu är de nästan för varmt.. ops!

Nu ska jag snart kolla på idrottsgalan, tyckte mamma sa att de var ikväll. Om jag inte hinner skriva något mer ikväll så säger jag god natt redan nu!

Sov gott allihopa!

Lunch



De blev aldrig någon frukost, fixade lunch istället.
Som alltid på måndagar blev det bacon och tagliatelle, mumsigt!

Outfit 090119



Strumpbyxor & linne Hm, Tröja Åhlens, Kofta Gina Tricot, Klocka Axent

090119

Okej, då var skolan avklarad för idag och klockan är bara 11:00. Vad ska man hitta på resten av dagen? Jag ska nog kolla lite på några engelska glosor som vi har i läxa till imorn och sen ska jag träna ikväll. Men de tar inte alls så lång tid, undra om jag ska ta och baka något idag igen. Jag bakade två sorters muffins förra måndagen, då jag slutade kl 09:15 eftersom vi hade halvklass lektion.
Det är så extremt onödigt att ha den där fysik lektionen på måndagar, man går dit för att sedan gå hem igen efter ca 1 timme och 30 minuter.

Aja, nu ska jag gå och äta frukost. Jag är alltid så dålig på att äta tidigt på morgonen innan skolan..
 
Kram Emma

God Kväll

Nu är det snart dags att släcka lampan för några timmars sömn innan skolan börjar imorgon. Jag längtar inte! Tur att jag bara har en lektion. Fast de är väl en av de tråkigaste lektionerna på hela veckan också, nämligen fysik.. Man känner sig så himla osmart på de lektionerna eftersom man i princip fattar noll av allt man ska lära sig. Får ta och försöka tagga till lite och lära mig de i energi avsnittet som vi håller på med nu.

God natt allihopa, Kram Emma

Dags för träning

Så nu är jag hemma igen. Farmor hade lagat väldigt god mat som alltid, skinkstek med potatis och brunsås! Så nu är det dags för en work out på gymet. Ska bli härligt!



Här är en dålig bild på kläderna jag slängde på mig innan vi åkte till farmor.
Jeans Croker, Linnen Hm, Kofta utan armar Bikbok
 

Shiit!

Nu får jag höra att vi ska till farmor och äta middag kl 15 och jag som fortfarande ligger kvar i sängen klädd i nattlinne. Blir till att slänga på sig lite kläder nu alltså.
PANIK! 


090118

Då var ångest dagen här igen, alltså söndag vilket innebär skola imorgon.. Fast jag gillar mina måndagar! Börjar 09:05 och slutar 10:30 så jag lär klara min grymt långa skoldag.

Nu ska jag inte göra ett skit, bara slappa i sängen. Kanske kollar på någon film. Sen om ca 6 timmar drar jag och Anna till gymet. Ska bli skönt att träna igen, känns som om att det var ett tag sen sist även fast jag senast tränade i onsdags tror jag de var. Måste se till att komma igång riktigt med träningen nu!

Vi hörs!

Rekord

Wiihoo, fyra läsare idag! hahaha ^^

Pearl Harbor

Har haft en riktig slapp dag idag, var endast iväg och hämtade pappa en sväng när han slutade jobba. Annars har jag typ bara suttit i soffan och glott på helt värdelösa program hela dagen! Men nu tänkte jag ta och kolla på film, tror de blir Pearl Harbor ikväll. Älskar den filmen! Så himla bra.

090117

God morgon! Sovit bra i natt? De har jag gjort, fast jag skulle ha kunnat sovit mycket längre om jag hade haft rullgardiner till mina fönster. Just nu är det sjuk ljust i mitt rum och det gör de helt omöjligt att sova, åtminstone för mig som vill ha beck svart om jag ska kunna sova.

Nu ska jag kliva upp och äta lite frukost, sen får vi se vad som händer idag. Blir kanske lite träning och en sväng in till stan.

Kram Emma

Marabou



Kvällen är räddad!

Tråkigt!

Jag som hade sett fram emot den här kvällen, kunde ju ha blivit kul med g-fest och lite annat. Men nu sitter jag istället hemma ensam, mamma och pappa åkte just för att hämta min lillasyster hos en kompis. De blir nog borta i ca en timme. Visserligen väldigt skönt att slippa dem, men ändå..

Får hoppas på att nästa helg blir bättre då vi ska fira Matilda! Kommer bli grymt roligt att träffa mina favorit brudar igen, var ett tag sen sist! <3

Kram Emma

090116

Hejsan allihopa!
Nu har jag fixat lite ny design här på min blogg, härlig med en nystart! Bestämde mig för att ta bort alla gamla inlägg och börja om nu. Dock är de inte världens snyggaste design än, men jag jobbar på det!
Hur mår ni? Själv är jag lite små snuvig men annars så är de prima!  

Ska alla hitta på ikväll då?
Själv blir jag nog bara hemma, blir väl lite mys i soffan med lite godis och en bra film. Inte alls fel!

Ha det bra!