091130

Sista november. Helt sjukt, om en månad är det nyår! Känner på mig att det kommer bli grym i år :)

Idag var det redovisning i kursen hållbartsamhälls bygge. Det gick hyfsat efter noll förberedelser. Men ingen grupp var speciellt förbereda tror jag. Så var ju lite tur. Så slutade vid 13.00 som vanligt idag, och har sedan dess varit hemma. Har hunnit med att plugga lite, är tydligen biologi b prov på onsdag. Känns så där måste jag säga. Men det är värre med matte d provet på fredag och fysik b provet på tisdag nästa vecka. Det kommer skita sig totalt har jag en känsla av.

Nu funderar jag på att ta en uppfriskande dusch och sedan nöta in biologin så jag fixar provet på onsdag!


091125

Måste börja dagen med att säga grattis till min kompis Anna som fyller 18 år idag, Grattis! :D

Annars så mår jag ungefär som igår, så blir vilodag hemma idag igen. Fast jag borde försöka ta mig iväg till skolan för att hämta miniräknaren så jag kan plugga matte. Upptäckte att jag inte har den hemma igår när jag äntligen komigång med de dumma intergralerna eller vad de heter.

Nu ska jag nog försöka äta något, sedan promenad till skolan kanske.


091124

Mådde hemskt dåligt när jag vaknade imorse. Hade dessutom sovit vädligt dåligt under natten. Vaknat flera gånger av att jag inte kunde andas osv. En gång var det riktigt läskigt.. fy!

Så jag har bara varit hemma idag, legat i soffan och kollat på film. Ska ta och kolla över matten lite nu snart. Har prov nästa vecka tror jag och känns som om att jag inte kan något av kapitlet. Not good.


091123

Jag har haft en grym helg, så har varken tänkt på eller orkat blogga. Torsdag var det plugg som gällde och sedan på kvällen midnattsbio med Lovisa och Nino. Mys, vi såg New Moon. Den var väl sådär!
Sedan var det skola på fredag och på kvällen g-fest. Blev en långkväll, kom hem vid halvfyra tror jag. Och sedan var det bara att ladda om till på lördagen. Då var det utgång som gällde på kvällen. Kom nog hem vid fyra då tror jag. Så var väldigt utslagen igår om man säger så, men nu är jag pigg igen :)

Nu kommer snart Lovisa hit, så vi ska bara ha myskväll och även plugga lite tror jag.
Hoppas att det är bra med er! :)


091118

Jag var duktig och drog iväg till gymmet direkt efter nationella uppsatsen idag. Så härligt! Var helt slut när jag cyklade hem efteråt, men nu har jag tagit igen mig lite. Har fixat klart tre frågor i miljön som ska vara klart till imorn. Så nu har jag en lugn kväll framför mig. Känns underbart. Dock borde jag helt klart plugga till mitt matteprov på måndag. Känns inget vidare alltså. Men men, har inte böckerna hemma så kan inte göra så mycket åt det.

Nu ska jag till donken och äta, sådär lagomt nyttigt.


091116

Haha, jag hade total kortslutning i hjärnan imorse tror jag. Stog och plattade håret vid klockan 08:55 och fick för mig att min lektion började klockan 09:05. Fick panik och slängde på mig skor, jacka osv och tog cykeln till skolan. Var där på 3 minuter! Sedan visade de sig att jag inte började förens halv tio.. Ingen vet vad jag tänkte på. Har haft ett och samma schema sedan i augusti nu och aldrig börjat klockan 09:05. Sjukt! Inte den bästa starten på den här veckan. Men det lär bli bättre hoppas jag :)

Ska snart ner och duscha nu tror jag. Är verkligen helt slut, så blir bara mys nu ikväll när jag inte har något plugg att göra. Extremt härligt!


Natti natti.

Ligger här i sängen, ny duschad. Underbart, blev hårinpackning idag. Så nu luktar håret ljuvligt och känns otroligt lent :)
Jag har precis nästan skrivit klart en grej som ska lämnas in på tisdag. Sista frågan måste jag tänka så mycket själv på innan jag svarar eftersom svaret inte står i boken. Så jag fixar det imorgon.
Nu är det dags för att sova, ska bara blåsa ut lite ljus osv.

Godnatt


Shoppat


Ljusslingan runt spegeln, visst blev de rätt okej?



091115

Snart är den här helgen över, men förhoppningsvis går nästa vecka lika fort som alla andra :)

Igår var jag till Sundsvall med familjen. Jag hittade faktiskt lite nya saker. En kläning, ett linne, två bh:ar, trosor, örhängen och ljusslinga till min spegel. Visar kanske bilder senare!
Sedan på kvällen blev det filmmys med Hannah, vi såg 2012. Riktigt bra, jag rekomenderar er att se den om ni inte redan gjort de.
Efter bion myste jag själv hemma med tända ljus i mitt rum, var sjukt trött och frös som en tok. Sov under ett duntäcke, ett vanligt täcke, en filt och ett dubbelvikt överkast i natt. Sjukt kallt vare alltså med andra ord!
Och idag har det bara varit en lugn dag, har skrivit lite på en grej som ska lämnas in på tisdag. Något simpelt. Men nu ska jag ta en dusch tror jag, snart kommer farmor hit och ska äta söndagsmiddag.


091113

Oh, fredag den 13:e idag. Är ni skorkfulla? De är nog inte jag, men tycker nog att jag kan säga att mitt prov gick dåligt pga av det idag :P

Nu har jag precis ätit middag, och nu sitter jag nere i mitt nystädade rum och tar det lugnt. Har tänt en massa ljus, å snart kommer flickorna. Kommer bli en supermysig kväll :) 

Imorgon blir det shopping i Birsta med familjen, så vet inte om jag hinner skriva något innan de. 
Ha en super bra början på helgen. 
Freeedags mys! <3 


091111

Blir ett sent första inlägg idag. Kom hem från skolan vid kvart över fyra efter mössprovning. Så nu är studentmössa kirrad :)
När jag hade varit hemma i en kvart så försvann all ström. Och så var det i en och en halv timme framöver. Fick tillbaka strömen för ca 30 minuter sedan. Sjukt mysigt det var när det var totalt bäcksvart överallt, men lite dålig tajming var det.

Nu ska jag plugga, som jag alltid skriver att jag ska göra. Sen kommer det alltid massa andra saker ivägen ändå. Hmm..


091110

8-16 är verkligen inte en okej skoldag. Att man orkar med det egentligen, sjukt trött är jag nu iaf. Dumma vinter och mörker som gör att man verkligen inte orkar ett skit.
Nu ska jag laga mat så jag får lite energi och sedan plugga svenska. Måste skriva ett PM som ska in imorn till nationella i Svenska B.


Klar.

Så, äntligen. Nu har jag skickat in turism uppgiften och de tänker jag fira med att få sova :) Behöver de nu, är så ruggigt trött.

Godnatt!


Tränat.

Nu är jag ny duschad och fräsch. Var iväg och körde ett medelpass på friskis, härligt! Två träningspass på fyra dagar, de får räknas som en okej början. Ska försöka dra iväg och köra ett pass imorgon igen. Nu borde jag plugga, orkar inte egentligen. Men ska få klart den där dumma turism grejen, sedan ska jag bara softa framför teven tror jag :)


Dagens.


091109

Hemma från skolan nu, försov mig imorse och missade fysik lektionen. Men tydligen hade den varit värdelös så det gjorde inte så mycket. Men cyklade iaf dit till hållbart samhälls lektionen. Växlarna hade frusit fast på min cykel eftersom jag inte ställt in den i garaget. Så fick cykla på värdens lättaste växel till och från skolan idag. Måste sett otroligt roligt ut, haha. Nu är jag hemma igen och sitter vid köksbordet och äter brunch. Ska snart fixa klart turism uppgiften helt så den är ur världen och sedan om typ två timmar ska jag dra iväg till träningen! Heja Emma, nu jävlar ska här köras håååårt!


Natti natti.




Mys med levande ljus :)


Segt.

Att plugga är segt, riktigt segt! Men har väl nästan knåpat ihop hela turism uppgiften nu. Har bara lite kvar på slutet att skriva. Så nu återstår bara föreberedelserna inför nationella i svenska b. Ska ta och läsa igenom häftet med alla texter snart och sedan välja vad jag ska skriva om. Årets ämne är iaf relationer, så jättesvårt borde det inte vara.


091108

Godmorgon på er! :) Jag har precis vaknat, ska väl snart springa upp och äta lite frukost och sedan bör jag sätta igång med pluggandet. Har ett PM som ska skrivas i Svenska B till nationella och en historia om vad någon slags grupp av turister skulle sysselsätta sig med om de kom på semester till lilla Hudiksvall.. Jag hoppas inte att det blir allt för svårt. Bara jag kommer igång så är det säkert gjort i ett nafs! Får jag hoppas iaf :)

Annars blir det en lugn söndag, måste väl ta en promenad och köpa något till pappsen, har tyvärr inte hunnit med det än. Sedan funderar jag på att kolla på ytterligare en julkalender ^^


Dagens.


091107

Härligt med helg och lördag, synd bara att de redan är över och det är söndag snart. Söndag innebär plugg för mig, känns inte allt för lockande..

Idag har jag varit på farsdag middag hos mormor och morfar, trevligt trevligt. Och nu sedan jag kom hem har jag bara latat mig. Har tänt en massa ljus i mitt rum och kollat på Mysteriet på Greveholm :) hihi, älskar den julkalendern. Måste vara den bästa genom tiderna. Den och Sunes Jul!



Bästa julkalendern?


<3<3



Itchy Daze


091106

Idag har jag varit på riskettan kurs, vilket betyder ett steg närmare körkortet. Fast tror nog inte att jag ska plugga så seriöst till det just nu, har inte riktigt bestämt mig än. Direkt efter kursen drog jag till gymmet och körde ett pass, känns super skönt nu efteråt. Måste verkligen sätt igång med träningen seriöst igen. Jag har iaf köpt ett månadskort, så jag måste ;)

Ikväll blir jag nog bara hemma, glor kanske på Idol :)


Ny design.

Vad tycker ni? :)


Jag ser det snöar!





Eftersom det snöar så passar jag på att mysa till det extra mycket med varm choklad och mackor innan jag ska sätta igång med plugget :)


091105

Här har man för engångs skull varit rätt seriös med plugg inför ett prov, men ändå blev det totalt misslyckat. Jag valde att inte plugga på de uppgifter som inte stog med på planeringen vi fått utan istället koncentrera mig på de övningar som stog uppskirvna. Men vad tror ni hela provet handlade om? Jo, självklart de andra uppgifter som jag och Hannah inte råpluggat på... Blir så irriterad ibland. Just därför ska jag sätta mig och skriva lite annat plugg nu snart.

Annars så är det väl bra idag, lite trött. Men så är det nu när det är den mörka årstiden. Föresten, det snöar här :)


091104

Åhhh, jag dööööör! Jävla fysik skit..

Jaja, nu har jag pluggat tillräckligt för idag. Känns som om att jag skulle kunna somna när som helst. Får hoppas att det jag kan räcker till ett godkänt imorgon! Hoppas, hoppas.

Nu ska jag ta mig ner till mitt rum, Godnatt!

Och måste säga grattis till mamma som fyller 40år idag :)


091103

Vilken seg dag det har varit, jag hade min första lektion klockan halv ett idag. Tror det gör att dagen känns lite bakvänd på något sätt. Nu är jag i alla fall hemma igen, slutade vid fyra tiden.
Just nu sitter jag och pluggar fysik b, har prov på torsdag. Vilket inte alls känns bra. Så blir hårdplugg idag och imorn. Jippie!


091102

Va, redan november!? Sjukt. Snart är julen här.

Idag var första dagen i skolan efter höstlovet, lite små segt som vanligt. Men hade bara två lektioner vilket var skönt, en mjukstart är aldrig fel efter en veckas lov. Och det fortsätter imorgon. Båda mina I-vals lektioner är inställda så börjar klockan 12:25, härligt med sovmorgon. Fast egentligen borde jag gå upp i tid och plugga. Vi får se :)

Nu ska jag lägga mig och lyssna på musik och bara vila.
Godnatt!


I lördags på mammas kalas/fest.