Höstpromenad.

 

Lördag.

Det har varit en lång dag, har hunnit med lite bakning, vaniljbullar och tekakor. Sedan en liten promenad och några avsnitt av Gossip Girl. Vet inte om jag någonsin kommer tröttna på den serien! Nu ska jag sätta igång med middagen, man behöver tydligen äta också, hade jag nästan glömt. 

Dagens Emma.


28 September

 
Ska kanske berätta varför jag var så nervös tidigare idag, jo det var nämligen så att jag skulle på en jobbintervju. Även fast jag varit på det flera gånger innan, så är det alltid lika nervöst! Men jag tog mig egenom den, och det kändes faktiskt bra idag. Så nu håller jag tummarna stenhårt för att jag faktiskt får det här jobbet. Hade varit otroligt roligt och samtidigt skönt att veta att man kan leva och att det trillar in pengar på kontot i slutet av varje månad! 
Efter intevjun så kikade jag runt lite på Nordby, shoppade ljusstaken på bilden. Så när jag kom hem så blev det en promenad då jag plockade divese saker i naturen och la i "ljusröret" som dekoration. Blev riktigt fint faktiskt! Ska försöka ta bättre bilder senare. Nu tänkte jag krypa ner i soffan och mysa framför tvn, är sugen på att börja kika på gossip girl från start igen. Får se hur jag gör med det! 
 

Nervös

Även fast det inte är första gången man gör det här, så är man ändå galet nervös! Önska mig lycka till!

Fotografi


Smurf

 
Idag bor jag i min onepiece. Känner mig helt död, jäkla skitvirus som aldrig vill bryta ut ordentligt! Hade hellre varit riktigt sjuk några dagar än att gå runt och känna sig hängig mest hela tiden. Men det är bara att gilla läget. Nu är jag ledig i fem dagar, så jag ska nog hinna vila upp mig. Nu ska jag försöka ta tag i lite saker här, disken behöver få sig en omgång innan det blir ett berg och sedan ta tag i lite andra hussysslor, dammsuga kanske. Tar ett tag innan man börjar, även fast man vet att det är över på ett litet kick när man väl sätter igång, konstigt det där! 

Dagens Emma.


24 September

Idag är jag så seg. Hade gärna krypit ner i den varma sängen igen, och fortsatt sovit, men istället så ska jag snart ge mig iväg till jobbet! Blir ett kort pass idag, kl 10-15 och imorn kl 10-17. Sedan är jag ledig veckan ut, så ska söka massor med nya jobb då! Hoppas jag hittar ett snart bara!
Nu måste jag göra mig iordning, kram på er!

Godmorgon!

Blev ett hastigt uppvaknande idag, men nu är tvättmaskinerna igång och jag ska äta frukost och börja fundera på vad som ska ner i väskan. Imorgon åker jag hem till Hudik i en vecka!

7 September


1 September

Blev lite träning idag, sedan njöt jag en del av solen. Har börjat försöka lära mig photoshop igen, och det går faktiskt framåt, sakta men säkert. Finns så mycket häftigt man kan göra med fotografierna! Ska öva och bli grym nu. Fast först behöver jag fylla på energiförådet, tröttare än tröttast nu och börjar ana en svag träningsvärk i magen. Fast det är bra, de betyder bara att jag körde på bra på passet imorse! Godnatt på er!