Måndag!

Å så trött jag har varit idag, låg och latade mig i sängen länge innan jag gick upp. Sedan drog jag till universitetet och blev kvar där till efter 17-tiden. Så var riktigt mörkt och kallt när det var dags för att vandra hemåt igen!
Så nu har jag tagit en lång upptinande dusch, skönt! Och för att orkar fortsätta plugga nu har jag laddat upp med massa mumsig smootihe, så ska fortsätta med tentaplugget nu.

Kladdkaka special.

Har just kommit fram till att havregryn är den hemliga ingrediensen att ha i en helt vanlig kladdkaka, gottigott! :)

Min alldeles egna adventsljusstake! :)


Dagens!


Some new!


Ny vecka.

Nu ska jag bara ta på mig jacka och skor å sedan springa iväg till universitetet, idag väntar två föreläsningar på två timmar var. Hoppas vi kommer ha bättre föreläsare nu, än vad vi haft de närmaste två veckorna!
Aja, bör rusa nu. Ser föresten att de snöar fint nu när jag kollar ut genom fönstret :)

Dagens!


Söndag!

Har haft en riktigt skön helg, rolig tentafest i fredags. Vilket slutade med en otrolig fylla.. opsi! Men hade en grymkväll med många sköna människor :)
Hela gårdagen latade jag mig bara, drogs med en ihållande huvudvärk, antagligen en släng av bakissymtom. Men idag mår jag prima, sov till strax innan 13-tiden. Sköönt! Så nu ska jag klä på mig och gå ut till köket och mixa ihop en supergod smoothie :)

Wiie!

Är riktigt taggad, dags för tentafest! Kommer bli superduper verkligen, skönt att allt allvarligt och seriöst är borta nu för ett tag å att man bara kan njuta av att inte ha något plugg! :D
Ha en finfin fredagkväll hörrni!

Vill inte..

Sitter här och tvekar, ska jag ge mig iväg till skolan och göra dåligt ifrån mig på debattgrejen. Jag har ingen röst dessutom, så kan ju lika gärna ta tiden till att plugga lite mer till tentan, de behöver jag mycket mer.. Fast kanske skulle vara skönt att ha de gjort ändå, och hoppas på att bli godkänd och slippa skrivuppgift i komplettering.. Äh, jag ska göra mig iordning nu så får jag se hur de känns sedan.
JOHNOSSI ikväll, kan inte blir annat än super! :D

Sista rycket.

Snart dags att sätta igång med tentaplugget igen, sista rycket! Förhoppningsvis så klarar jag iaf tentan. Annars så finns det ju alltid en andra chans, men jag slipper helst behöva nyttja den. Sitter även och letar efter en ny lägenhet, har verkligen tröttnat på korridor livet nu och är redo för min alldeles egna lägenhet :) Helst ska den ligga närmare stan, visst det innebär pendling till skolan, men det kommer det helt klart vara värt! Å det bästa med egen lägenhet är att få ett eget kök/kokvrå, det kommer bli så otroligt skönt :)

101117

Om två dygn sitter jag och skriver tenta just nu, och känner jag mig förberedd på det, NEJ! Så ska snart sätta mig och läsa ännu mera. Längtar såå till fredag eftermiddag när tentan är över och en grym tentafest står på schemat! :)
Idag har jag vandrat till Ica, och "storhandlat", trodde jag skulle förfrysa. Men nu har jag iaf mat hemma igen, och det känns bra. Är så jobbigt när man bara vill äta något lätt och alla mat ligger i frysen..
Nä, nu ska jag läsa. Snart kommer Hanna hit, då blir det ännu mera plugga och sedan avslutas kvällen med middag ute i stan, mys! :)

Effektiv.

Idag satt vi och räknade massor i ca 6 timmar i sträck. Hjärnan känns som en stor degklump nu, men vi fick mkt gjort och det känns riktigt bra. Blir till att fortsätta räkna imorgon, ska nog ta och läsa lite innan jag hoppar i säng. Tentan närmar sig verkligen med stormsteg... Å jag vill verkligen inte att det ska bli fredag :(
Blir till att kämpa på och se till att inte bli sjuk! Firandet av att tentan är över görs ifs på nöjes där Johnossi kommer spela live på fredag, lär bli grymt. Så de kan jag inte göra annat än att längta till! :)

En trött Emma.

Har i princip inte gjort något annat än att legat i sängen i två dagar nu. All energi är som bortblåst, det måste ha göra med att vintern är här och att det nästan är mörkt dygnet runt. De få timmar då de är ljust befinner man sig i skolan antingen på föreläsning elr lektion. Har dessutom lite ont i halsen, så bör gå på apoteket och införskaffa halstabletter imorgon och kanske några vitamintabletter för att få lite mer energi.
Nä, nu ska jag fortsätta äta nötter, pimpla vatten och läsa om olika naturresurser och ekosystem!

Plugglördag.

Sitter i sängen med MILJONER papper överallt, och på alla är det massa obegripliga räkneuppgifter. Härligthärligt! :) Men jag har löst några, så det är bara till att fortsätta kämpa, för att få lite energi fick de bli en nyttig och supermums smoothie till frukost/lunch! Föräldrarna tog med min blender hit när dom var och hälsade på för två veckor sedan, så nu ska jag försöka bli bättre på att hålla mig borta från godis och istället dricka massa smoothies :):)
Hoppas ni får en fin lördag utan massa plugg ;)

Tråkig kväll.

Sitter här i soffan och gör verkligen ingenting. Försöker läsa lite i energi- och miljöfakta boken. Men det går sådär, läste väldigt mkt igår, och det känns mest endast som massa jag läst hur många gånger som helst. Ska nöta imorn och hela helgen!
Imorgon har jag en lektion, mellan kl 10-12. Efter den ska jag åka in till stan och köpa en grafräknare så jag sedan kan plugga sönder med Sofia imorn eftermiddag så jag gör mig förtjänt den planerade utgången med några flickor i klassen, härligt! :)

Snö!

Mina ögon möttes av ett vitt landskap när jag vände mig om i sängen nyss :)

Kursliteratur.

Har just skrivit ut massor av kursliteratur, skönt nu när skrivaren inte låter så förbaskat mycket längre. Dock har jag inte ens skrivit ut hälften ännu, får nog bli till att läsa en del på datorn ändå. För kommer bli rätt dyrt att skriva ut allt har jag nog in sett nu!

Skola!

Dags att vandra till skolan snart, ska bara dra på mig lite varma kläder så jag inte fryser ihjäl på vägen. Har bara en lektion idag, så bör inte bli allt för jobbigt hoppas jag!

Mörkt

Färgade håret i lördags, det blev väldigt mörkt. Men jag trivs i det, fast som jag tvättar håret så är en del av det mörka snart urtvättat om mitt hår är lika mättat som vanligt, å det borde de vara!
Resultatet!

Säng.

Äntligen är den nya sängen på plats! Såå skönt med stor säng igen, lär dock kännas konstigt och stort att sova ensam i en 120cm bred säng när jag nu så gott som blivit van vid en endast 90cm bred säng. En dålig sak är att mina förvaringsboxar inte fick plats där bredvid sängen som nattduksbord, så nu måste jag ta mig till Ikea och köpa någon slags pall att ha där. Fast det kanske får vänta till nästa studielån, då jag känner att det är rätt dåligt med pengar efter inköpet av datorn!
Såhär blev det iaf :)

...

Jag kommer ingen vart med plugget, känns som att allt jag skriver bara blir fel.. Måste ta mig i kragen, kom igen nu Emma!

Plugg!

Energin infinner dig inte, ligger här och kämpar med plugget. Har iaf nästan skrivit klart skrivuppgift 2, som ska vara inne imorgon. Nu måste jag bara komma igång med hemtentan också, ge mig pluggenergi någon, snälla!!
Ligger i soffan ute i köket nu, tänkte att jag kanske kan plugga bättre här än inne på mitt rum. Hoppas!

New!

Har haft så mkt problem med min datorn nu senaste månaden, så idag inköptes en ny. Så skönt att ha en helt fungerande och snabb dator att plugga vid. Speciellt nu när det är hemtenta skrivning på gång. Visst, jag har skjutit på den i två dagar nu, så imorn måste jag verkligen råplugga! Bara jag kommer igång så flyter de säkert på och går snabbt att få de tre delarna nedskrivna. Nu ska jag snart hoppa i säng, dock samma gamla vanliga. Ikea har fortfarande inte hört av sig om när leveransen av min nya ska ske, så måste ringa till dom imorn och undersöka det!
Här kommer några bilder på min nya älskling! ;)