100830

Godmorgon! Här är man uppe tidigt trots att jag inte börjar förens kl 12:00. Orsaken är att jag måsta ringa besiktningsmannen, och han hade endast telefontid mellan kl 07:00-08:00, så det var bara att kliva upp!
Så idag är det alltså min första dag på universitetet, och sedan drar nollningen igång. Spännande! :)

Min lilla studentbostad :)


Karlstad!

Mitt första blogginlägg från mitt nuvarande hem, ett studentrum i korridor i Karlstad! Det känns lite konstigt och kalla det hem, men snart så har jag fått ordning här och imorn börjar skola och nollning vilket verkar betyd att det inte blir en lugn stund på nästan två veckor :) Kommer bli skoj!
Nu ska jag snart iväg ut till Ikea, IGEN! Ett bord om jag köpte igår saknade en skurv. Så nu blir det tredje besöket på ikea, på tre dagar. Är typ stammisar där nu.
Ska ta lite bilder och visa på rummet lite senare, hoppas ni har det bra :)

Outfit


Avskedsfest nr1

Ska snart dra iväg till en kompis nu, han drar till Australien till veckan. Så ikväll blir de lite fest hos honom! Men för min del blir det lugnt ändå ikväll, jag sparar mig till imorn och drar en all in då ist. För då ska jag ha avskedsfest, blir förfest hos mig med några grymma brudar och sedan så drar vi vidare ut. Kommer bli en galet rolig kväll! :)
Ska cykla iväg nu! Ha en fin fredagkväll :)

Middags outfit.


Onsdag!

Ikväll är det dags för avskedsmiddag med mina underbara tjejer! Kommer sakna dom otroligt mkt nu när jag flyttar 50 mil ifrån dom nästa fredag <3 Men jag hoppas ni kommer och hälsar på! :)
Så nu sitter jag här och väljer kläder till middagen och ska snart börja göra mig i ordning. Annars har jag bara haft en lugn dag, tackat ja till ett rum med loft i korridor i Karlstad. Blir nog ett perfekt boende till att börja med :) Sedan när man fått lite vänner kan man ju börja leta efter något eget! Kommer bli otroligt kul, och vilken upplevelse att flytta hemifrån och få bo ensam. Spännande!

De perfekta höstskorna!

Och dom är MINA! :D

100816

Min första lediga måndag på sex veckor, härligt! :)
Så sov till 12, sedan gick jag upp. Duschade, fixade mig och cyklade till stan där jag uträttade några ärenden. Hämtade bland annat ut mitt nya leg, haha, fan hur man ser ut! Sedan fixade jag även klipptid och grejs, så jag får de gjort innan flytten till Karlstad.
Nu ska jag och syrran baka, mums!

Dagens.


Kalasdags!

Nu ska jag dra till mormor och morfar på kalas, tror de vankas middag och grejer :)
Härligt första dag på en två veckors ledighet!

100812

Kallt och regnit, men det är min näst sista dag på jobbet. Så jag ska absolut inte klaga :) Dock är jag extremt trött som vanligt, skulle vara otroligt skönt att åka hem och krypa ner i sängen igen. Men de går ju inte, fast har jag fixat alla andra dagar som jag frusit på och varit trött. Då fixar jag dom här två sista också! 

Fika dags här, idag får det bli yoghurt. Dagens frukost :) 


Hallonmuffinsar, namnam! :)


*Gäsp*

Är sååå trött, vill helst bara krypa ner i min varma sköna säng igen! Men nejnej, jobb som gäller så taggatill för tusan!!


100809

Sista måndagen på sommarjobbet, känns skönt att kunna lägga de här veckorna bakom sig snart. Och ännu bättre kommer det kännas när lönen trillar in på kontot om ca 2 veckor :)

Men än så har jag ju fortfarande nästan 5 arbetsdagar kvar. Just idag har jag inget emot att sitta här och guida folk eftersom det är riktigt ruskigt väder ute. Så vilken tur man har som får sitta inne, dock är det lite kyligt här.. Men men, man kan inte vara nöjd med allt jämt!


Mm, härliga söndag.

Vilken skön latdag jag har haft idag, har inte gjort ett skit. Bara legat i soffan elr sängen och kollar på tv. Så ska det vara ibland! Så nu borde jag vara ordentligt uppladdad inför min sista arbetsvecka :)
Å efter den veckan är det bara att fixa och dona inför flytten till Karlstad, spännande! Borde får besked om lägenhet och studielån snart.
Men nu ska jag gå ner och fräscha till mig med en dusch, och sedan kika på Die Hard 4.0 .
Hoppas ni har haft en bra helg :)

Dagens.


Snart helg.

Så skönt, fast måste säga att den här veckan faktiskt har gått riktigt snabbt. Skulle lika gärna kunna ta och jobba nästa vecka på engång så har jag det överstökat, haha. Har bara en vecka kvar här sedan, sen är det ännu mer planering som gäller och så flyttar jag ca 50 mil söder ut! Skojskoj :)

Snart ska det firas att det snart är helg med en glass här på jobbet, sedan så laddar jag upp för myskväll med flickorna :) Vilken perfekt början på helgen!


Yes!

Idag fick jag antagningsbeskedet från studera.nu. Jag har blivit antagen i Karlstad på energi- och miljöingenjörs utbildningen. Ingen kan vara lyckligare än jag just nu, snart så bär det äntligen av från Hudik :)

Godmorgon!

Själv har man snart varit vaken i tre timmar, men känner mig faktiskt riktigt pigg ändå idag. Trots den tidiga morgonen. Den lilla ansträngningen kallad träning igår kväll kanske gjorde lite resultat ändå, så pass att jag sov lite bättre iaf verkar det som :) 
Alltså måste jag försöka dra ett pass i eftermiddag också, ett lite mer krävande kanske. Motiviationen kanske infinner sig tillslut ändå!

Men först så ska det jobbas, slutar som vanligt  vid 16-tiden. Hoppas det blir lite mer att göra idag så tiden går fort!


!!!

Ge mig massor av motivation till att börja träna ordentligt igen, snälla!

Trött morgon!

Jag fryser som en liten skit och regnet bara öser ner, vilken trevlig onsdagsmorgon. Borde vara förbjudet att ha det såhär kallt på en arbetsplats, men jag försöker röra på mig för att bli lite varmare. Men längtar verkligen till dagen är över och jag får åka hem och krypa ner i soffan å bara mysa :) Jag har nog blivit en ordentlig mysmänniska på senaste tiden. Kanske bara för att man inte orkar göra så mkt annat efter jobbet, även om jag har ett slappt jobb. Men de kombinerat med dåligsömn och tidiga mornar är ingen höjdare kan jag säga.

Nä, nu ska jag glädja mig åt att jag sitter här inne och är torr, medan det trillar in patienter lite då och då som ser mer eller mindre dyngsura ut :)


100803

Då sitter man här igen på jobbet, två timmar av dagen har paserat och har bara sju kvar. Var av en timme är lunch. Hoppas tiden går fort, är hyfsat trött idag och fryser. Så skulle inte ha något emot att kura ihop mig i soffan framför en bra film med en stormugg varmchoklad :) Får blir de i eftermiddag och förhoppningsvis lite träning, måste försöka komma igång med det igen. Om inte så rullar jag nog fram snart..


Mörkläggning

Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem och fixa mitt hår. Ska tona det mörkare för att dels få bort det solblekta och för att den otroligt vackra utväxten på snart 3 cm ska försvinna. Härligt, mitt hår behöver en uppfräschning :)

100801

Redan första augusti, snart är sommaren över. Men det väntar förhoppningsvis nya äventyr då, så de blir nog bra ändå :)
Idag har jag en riktig latdag, å försöker ladda upp batterierna till en ny arbetsvecka. Vaknade strax efter tolv, låg kvar i sängen ett tag. Sedan gick jag upp, åt två mackor och nu sitter jag och glor på tv. Blev så otroligt sugen på att se Pearl Harbor, så de fick bli så. Den är såååå bra! :)
Ska koncentrera mig på filmen nu!