Dagens.


Lacktights och T-shirt, Gina Tricot


091031

Lördag, och näst sista dagen på höstlovet. De känns mycket segt, skulle inte tacka nej till ytterligare en veckas lov. Idag vankas det 40-års kalas i huset. Mamma fyller år till veckan, så idag blir det full rullning här hemma. Det ska bjudas på mat osv. Jag har väl lovat att jag ska hjälpa till med servering och sånt, så får väl ta och göra de. Annars vet jag inte vad som händer, utgång ikväll kanske? Hmm. Det tål att tänkas på :)

Snart är det dags för frukost och efter det en uppfriskande varm dusch.


Dagens.




091030

God morgon gott folk!
Är såååå taggad för en ordentlig shopping dag nu, är så passande att studiebidraget kommer idag och allt. Men jag hinner inte skriva något mer.
Ha en super dag.


Nyfixade naglar.


Matt Nathanson



Angel
I Saw


Mys outfit.




Helt ärligt känns det lite konstigt att vara brunett.
Det var någon impuls förändring jag slog till på igår eftermiddag!
Vad tycker ni? :)


Shopping tur till Sundsvall imorgon?.




Ny plånbok.



Helt perfekt plånbok/partyväska.
149 kr, Lindex


091029

Blev åter igen en lugn partykväll igår. Det var liksom inget drag på folket, lite små tråkigt måste jag säga. Men det blir väl fler gånger, och förhoppningsvis är folket mer taggade då ;)

Idag mår jag rätt bra faktiskt, är lite hostig men annars så. Funderar på att bara lata mig i sägen idag, men borde väl ta mig i kragen och göra något nyttigt antar jag, som att städa rummet kanske. Börjar bli en väldigt röra här..


091027

Nu är snart ännu en dag över på detta tråkiga lov, varför ska man vara sjuk nu? :(

Så för att pigga upp mig själv lite sitter jag nere i mitt rum nu och myser med levande ljus och tänker glo på gossip girl :)




091026

Åhh, har mått skit i två dagar nu. Och idag har jag även fått feber, fast verkar som den har börjat ge med sig. Man får väl hoppas i alla fall, för det är otroligt dålig tajming att bli sjuk nu när det äntligen är höstlov. Hoppas att det är bättre imorgon. Jag måste till banken och fixa lite nu, är ju 18. Och sedan måste jag till körskolan :)

Aja, nu ska jag och lillsyrran kolla på Casper. En gammal goding sedan vi var små!


091024

Har varit sjukt trött idag, de senaste kvällarnas dåliga sömn har satt sina spår..

Igår var det fest, var verkligen hur mycker folk som helst. Säkert över 100 pers, inte min typ av fest om man säger så. Därför åkte jag hem rätt tidigt, vid halv tolv. Lagomt tycker jag, sedan kom en kompis och gjorde mig sällskap, trevligt :)

Så eftersom jag varit så sjukt trött har jag bara tagit det lugnt idag. Var till mormor och morfar en sväng mitt på dagen. Och nu ikväll har jag varit ut och ätit med familjen, vi firade min 18-års dag lite sent och mammas 40-års dag lite i förväg. Mysigt :)

Men ny tror jag att det får bli film och lugn hemmakväll!


Sent.

Är det nu de är dags att sova eller?

091022

Tror jag håller på att bli sjuk, inte alls roligt. Nu när det är lov snart och allt. Måste hålla mig frisk :)
Idag har det inte hänt mycket, har bara tagit det lugnt. Vaknade och kände mig totalt dåsig så har varit hemma. Men jag borde väl plugga matte nu, har tänkt göra det hela dagen. Men som vanligt när det gäller mig så blir det inte av.. Men ska väl ta mig i kragen nu (säger vi iaf).

Imorn är det som sagt matte prov och efter det liten redovisning om Rysslands statskick. Och på kvällen blir det party! Taggad :D


091020

Måste börja med att skriva grattis till mina super tjejer, Lovisa och Mathilda som fyllde 18 år igår! :D

Annars har det blivit en hemma dag för mig, mådde inget vidare när jag vaknade imorse. Fruktansvärd huvudvärk och ingen ork. Men nu är det bättre, så imorn blir det skola igen. Just nu sitter jag och försöker skriva på en uppsats om Rysslands statsskick, till äment Samhälle B. Men det går inget vidare, är svårt att hitta konkret fakta och sedan komma på vad man ska skriva på analys delen, fast det fixar sig. Har till på fredag på mig! Har prov i matte d på fredag också, det känns inte så lockande får jag väl lova att säga. Men jag hoppas att jag fixar det, även om det känns som om att jag inte jobbat något med det nya kapitlet som har varit otroligt kort, tyckte just det var matte prov.

Aja, nu ska jag fan fixa den där dumma Rysslands uppsatsen.
Hare! :)


091018

Söndag igen, det är tråkigt hur fort helgerna går! Men nu är det bara en vecka kvar till höstlovet, det känns extremt bra. Jag är verkligen i behov av lite ledighet. Igår blev det bara en lååång mysdag, var till mormor och morfar en sväng på dagen sedan åkte jag till Vattrång på kvällen. Där blev det godis och filmmys med Lovisa och Mathilda :)

Nu sitter jag i mitt rum, ska snart ut och fortsätta rensa i garaget. Det har typ blivit ett lager av massa gammalt skit där som måste slängas. Sedan ska jag fortsätta i mitt rum, för här behövs verkligen dammas och dammsugas. Efter det blir det nog lite plugg.

Hoppas ni har en härlig söndag! :)


091017

Oj, jag har inte bloggat på en hel vecka. Inte likt mig, fast har ändå inte haft så mycket att skriva om. Idag mår man som man förtjänar, är det inte så man brukar säga? Det var g-fest igår kväll, och det var verkligen sjukt kul! Men man fick väl i sig lite för mycket.. Men har man just fyllt 18 år så får det bli så. Men ikväll blir det lugnt, är så otroligt sliten. Fast ska till Lovisa och Matilda och bara mysa, vi har väl en del att prata om och sedan ska bli planera! Nästa helg kommer nog också bli grym :)

Nu ska jag laga middag, kyckling och något! Mums.


Mys.

Har fått nya flanellpyjamasbyxor och ett par sjukt mjuka tofflor :)


091010

Har precis vaknat, så nu ligger jag i sängen och är 18 år. Jag borde springa upp på toa för är sjukt kissnödig, men har inte orkat kliva upp än. Idag blir det kalas här hemma, släkten kommer. Och sedan blir det utgång ikväll med några av brudarna :D

Nä, det här går inte längre. Måste spirnga till toan nu..


00:00

Vad säger man, klockan är efter midnatt. JAG ÄR 18!! :D Haha, vilken känsla! Eller inte, men äntligen är den här dagen här. Den som man har väntat på så länge.

Nu kommer bilder från kvällen :)







18-års middag!



Nu fattas bara folket!

Ha en fin kväll allihopa! :)


091009

Jag hade en stressig dag igår, därför hann jag inte blogga något. Tror nog inte att det kommer bli mindre stressigt idag heller, men det är de värt! :)

Idag vaknade jag innan klockan ringde, den har faktiskt inte ringt än. Så passar på att skriva lite nu när jag har tid. Ikväll blir det middag här hemma, ska bli supermysigt! Och imorn så är den stora dagen faktiskt här, 10 oktober och jag fyller 18! :D

Men nu ska jag upp och äta frukost, skolan börjar 9:30 idag och slutar 11:05, nice! ^^


...

Pluggandet går inget vidare. Informationen går in och ut på engång, inget fastnar.. Är så trött på allt i skolan nu. Längtar hur mycket som helst till höstlovet nu. För det är rätt mycket i skolan varje vecka fram till dess nu. Men jag har ju först helgen att se framemot, det kommer förhoppningsvis att bli kul! :)


Dags för miljöplugg.

Är hemma från skolan nu, fick sluta en timme tidigare. Härligt! Fast ska ändå fortsätta plugga nu, det är liksom det ända man hinner med nu för tiden. Fast ska även skriva inköpslista idag, för vi ska nog handla ikväll till 18-års middagen på fredag och sedan tårtorna till helgen osv. Kommer bli hur kul som helst! :)

Men nu först blir det miljöplugg.


091007

Mamma ringde just hem för att väcka lillsyrran, men hon var uppenbarligen nere och duschade och hade lämnat dörren uppen, så det ringde som tusan i mitt rum. Därför är jag vaken en timme innan jag egentligen behöver.. Surt, jag som sov så jäkla bra för en gångs skull.

Idag är det skolan mellan 9:30 och 15:00 tror jag, fast sista lektionen är inte riktigt säkert att den håller på till klockan tre, hoppas inte! Efter skolan funderar jag på att träna om jag hinner, för dels så ska jag handla massa saker till helgen och sedan måste jag plugga till ett miljöprov som är imorgon. Har inte ens kollat på skiten, känns inte bra. Jag är helt slut på eftermiddagarna, orkar inte plugga..

Aja, ska läsa lite miljö nu när jag ändå har tid över.


Bio.

Hemma från bion nu, tycket faktiskt att filmen var bra. Dock var slutet inte alls som jag hade tänkt mig efter att ha läst boken, hade varit så mycket bättre om dom gjort slutet som i boken. Men men, film är ju alltid annorlunda. Nu ska jag göra lite svenska, sedan sova. Är sjuktigt trött... *gäsp*


091006

Det här har varit segaste dagen någonsin, skola mellan 8-16 är verkligen ingen höjdare. Och tanken var att jag skulle fortsätta plugga nu när jag kom hem, men det har jag inte orkat ännu. Så får se hur det blir med det, för klockan 19:00 är det bio med Hannah som gäller. Äntligen ska jag få se Flickan som lekte med elden! Boken är verkligen sjukt bra, så jag hoppas att filmen är det också. Nu ska jag lata mig lite här hemma innan det är dags att dra till stan.

Ha en fin kväll! :)


Kvällens enkla outfit




091005

Har inte haft någon tid för bloggen idag.
Imorse bokstavligen hoppade jag upp ur sängen, annars hade jag inte klarat av att ta mig upp. Var så sjukt trött! Sedan gjorde jag mig i ordning och cyklade till skolan, väl där så jobbade jag och Lovisa lite på redovisningen vi skulle göra senare idag. Blev inte mycket gjort, sedan var det dags för en seg fysik lektion. Efter den kort lunch, vilket följdes av redovisningen. Och den gick väl sådär får jag väl säga, hade kunnat förberett mig mycket mer! 

Efter skolan hängde Hannah på mig hem, blev lite svenska plugg. Litteraturhistoria.. När vi var klara, drog hon hem och jag iväg till friskis för att köra ett puls/medel pass. Mycket härligt, fast var lite kämpigt ibland. Mina knän pallade inte riktigt alla hopp osv idag.. 

När träningen var över, cyklade jag hem. Slängde mig i duschen och fixade mig lite. Hade nämligen lovat mamma att följa med på sminkparty. Det var rätt kul faktiskt, om inte annat var alla produkter väldigt bra. Får se om jag införskaffar mig något, för det var väldigt dyrt.

Men nu ska jag sova, natti natti!  


Natti natti.



Ligger i sängen och vilar just nu, lyssnar på lite musik. Har även tänt lite ljus, mysigt! :)
Så tänkte passa på att säga natti natti nu!


Övningskörning



Går rätt bra nu faktiskt! :D


Dags för plugg..



Vi har gjort en Livscykelanalys på kaffe, och det här är första sidan i PowerPointen. Så nu är det dags för mig att fixa klart de resterande sidorna. Booooring!


Höstdis

Nu blir det en promenad i höstrusket!

Bullbak





091004

Godmorgon! Som vanligt när det är helg kan jag inte sova.. Vaknade strax före halv tio idag, fast det är väl rätt bra tid ändå antar jag. Idag blir det nog inte annat än massa plugg.. Har redovisning imorgon och vi är inte alls klara med den, sedan är det miljöprov på torsdag och inlämning i svenska på onsdag.  Jag som trodde att det här skulle bli en lugnt vecka, men icke sa Nicke. Fast jag ska nog försöka klämma in ett bio besök och lite träning idag också. Behöver verkligen trääääna!
Nu ska jag nog upp och äta frukost.


Bumbibjörnarna


Åh, de är Bumbibjörnarna på disneydags på ettan!
Älskade de när jag var mindre, hihi :)


091003

Jag har äntligen fått tillbaka min mobil. Har haft en superdålig stenålders mobil i två veckor nu. Idag har jag varit på stan en sväng, hade tänkt inhandla en ny bh som jag spanat på när jag inte hade några pengar. Och nu när jag väl fått studiebidraget så finns inte rätt storlek kvar, surt! Men jag får spana vidare.

Efter stan åkte vi upp till farmor en sväng och fikade, mumsigt. Mamma hade köpt med sig stora bullar dig, eftersom det är bullensdag imorgon. Sedan blev det mycket övningskörning. Måste börja plugga och fixa de nu snart. Undra om jag ska ha som mål att ta det strax efter jullovet?

Nu ska jag springa och hjälpa mamma.


Bullar!


Miljöpolitik.

Är lite less på lärare som inte ger en någon tid överhuvudtaget att plugga till prov. Visst, man ska svara på två stycken g-frågor, så det borde inte vara så svårt. Men just nu går verkligen inget in i mitt huvud. Tur att det är helg snart, ska vila ordentligt och tömma huvudet så jag kan ta in allt nytt plugg som är nästa vecka.

Nu ska jag fortsätta med miljöpolitiken, måste läsa 30 sidor i boken.. Tungt, får hoppas att jag inte somnar.


091001

Ny månad! Härligt, hösten är nog riktigt här nu :) Och snart fyller jag 18 år, är nog det bästa med hösten!

Nu sitter jag och Hannah i biblioteket på skolan och arbetar med vårt projekt 100, vi ska göra en miljöcertifiering. Lika bra, vi måste väl visa vilja miljönördar vi är ;)

Men nu ska vi göra klart de sista för idag, sedan blir det hemfärd!