30 Maj

Solen skiner idag också, jag ska strax ta mig en promenad ner mot staden och kika runt lite! Är ledig i tre dagar nu innan jag går på jobb sju dagar i rad. Blir säkert kämpigt i slutet av veckan, men tiden kommer nog gå fort då jag trivs på jobbet.
Annars händer det inte så mycket, jag och Daniel åkte till Karlstad och tog in på hotell förra veckan. Blev en del shopping. Finns inget bättre ställe än Karlstad, någon gång ska jag flytta dit igen!

15 Maj

Då har jag gjort två dagar jobb igen! Idag var dagen lite kämpig, hade fuktansvärt huvudvärk och en låda med larmnålar ramlade ut över hela golvet i kassan. ROLIGT! Men det var bara att le och börja plocka upp. Haha, varför ska man ha sån otur när man känner att man inte har humör för att något ska gå snett? Nu är jag ledig imorgon och sedan ska jag jobba på torsdag en sväng och sedan är jag ledig på fredag! Då ska jag träffa mormor och morfar som är på besök i Halden. Kommer bli skoj! Nu ska jag hjälpa storhandlaren Daniel att bära in mat från bilen. God natt!

25års middag

Igår fyllde både min pappa och Daniel år. Pappa blev det ett telefonsamtal till, då det är lite svårt att fira honom eftersom det är ca 70mil hem! Men vi fick fira Daniel iaf, vi fick besök av hans föräldrar, så det blev mysmiddag med tacos och sedan tårta och kakor. Tror alla var mätta och belåtna efteråt! Men mycket disk vart de, så då förstår ni säkert vad jag gjort större delen av morgonen, spelat musik på högsta volym och diskat. Nu när det är gjort så ska jag bara ta det lugnt resten av dagen, är riktig pissväder så känns bara bra att inte behöva gå ut.

Trött!

Pust, vilken lång dag det blev. Men nu kan jag äntligen sätta mig och varva ner. Har endast en dag kvar att jobba innan lite ledighet, så underbart. Nu ska jag surfa runt lite på internet och äta rostmacka med ost!

8 Maj

Snart dags att ge sig iväg till jobbet igen, har bara två pass kvar att jobba nu innan det blir ledighet i fyra dagar. Känner att det kommer behövas nu, så jag får vila lite och fylla på med ny energi! Har känts lite trist att jobba de senaste dagarna då det varit rätt fint väder, så jag hoppas på solsken tills min ledighet börjar, så jag kanske kan jobba lite på brännan.
Nä, måste sticka nu! Ha en fin dag :)

5 Maj

Dags att åka iväg till jobbet, tur att det regnar så att man slipper ha ångest över att det är fint väder när man jobbar! Slutar klockan 19 ikväll, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Ha en härlig lördag!

Norge

Blev en tur till grannlandet nu på eftermiddagen, närmare bestämt till Sarpsborg. Vi vandrade runt i ett köpcentrum, hittade faktiskt en ny sjal som jag letat efter i evigheter, så den slog jag till på och sedan blev det lite fika å så, allmänt mysigt bara. Fick även med lite choklad hem, så nu är kvällen räddad! Blir filmmys och uppladdning inför fem dagars arbete, men sedan så har jag långhelg, hela fyra dagar. Längtar!

Body pump

Ska strax snöra på mig skorna och promenera till gymmet och köra body pump. Har lyckats dra med mig Daniel så det kommer bli skoj, han lider nog mer än mig nu såhär innan! Annars så är vädret rätt trist idag, så vi får se vad resten av dagen har att bjuda på. Tänkte säga att det ska bli härligt med helg, men insåg just att jag ska jobba, men det är inte helt fel att tjäna lite pengar heller!

3 Maj

Har varit en lång dag idag, men jag har hunnit med en del trots att jag känt att energin har varit frånvarande. Började morgonen med personalmöte, sedan köpte jag ett par nya skor innan jag åkte hem och tog en promenad i solen. Blev även sittande på berget i solen, med utsikt över hamnen å havet. Inte alls dåligt, så nu är jag lite röd i ansiketet och på axlarna. Hoppas det lägger sig fort och att jag blir lite brun! Efter det så har jag städat lägenheten lite mer ordentligt. Dammsugit, dammtorkat och allt sånt! Så nu för att jag varit så duktig så lyxar jag med att äta knäckebröd med röktsik på, så jäkla gott!

Värme

Vilken dag det har varit, har inte gjort så mkt annat än njutit av vädret. Sol, sol å sol! Är lite röd på kinderna efter all tid i solen. Nu skulle jag bara vilja hitta ett bra ställe där man kan sola utan att bli uttittad på. Saknar ju balkong till lägenheten, så det är riktigt trist nu när det är varmt ute. Men det är bara å gilla läget. Har suttit på berget å tittat ut över vattnet i två timmar idag, och fotograferat en del som ni såg i det förra inlägget. Det blev även årets första mjukglass med Daniel förut, mumsi. Nu ska jag rensa lite i lägenheten, som jag lovade Daniel att göra när han åkte till jobbet vid 14-tiden, och jag har inte börjat än. Och nu är klockan 22:43 vilket innebär att han hemma igen om typ 40 minuter. Så får skynda mig, godnatt!

2 Maj