100228

Sista februari! Är riktigt förvånad över hur fort årets två första månader har gått. Nu vill jag att det ska bli vår, hoppas det kommer gå lika fort :)
Igår blev det utgång för min del, hade en riktigt rolig kväll ute med några brudar. Och eftersom det var löningshelg var det mycket annat folk ute också, väldigt roligt! Idag har det däremot bara varit massa plugg för min del, inte lika roligt. Men man måste ju, har dock inte alls lyckats få så mycket gjort.
Ska sätta mig och skriva uppsats om kristendomen nu, jippie!

Something new.

Tröja, Gina Tricot 149:- Shorts, Hm 99:-

100225

Då var man uppe 06:00 imorse, men ishockeyn gick verkligen inte alls bra. Synd!
Sitter här och äter frukost nu, men ska snart sätta igång med projektarbetet. Skicka iväg lite mail och arbeta med en powerpoint och massa annat som måste göras. Får hoppas att det kommer gå bra och att vi kommer igång ordentligt nu!

100224

Har blivit dålig uppdatering idag. Ska bättra mig!
Hade lång hål idag, så var på stan med Hannah. Vi hittade ett par sjukt snygga jeans shorts på HM, nyheter som kostade endast 99kr. Så vi hade ju inget annat val än att slå till, hur ofta hittar man liksom ett par snygga jeans shorts så billigt?
Imorgon är det projektdag som gäller, hoppas vi kommer någon vart med det nu. Men innan så ska man upp och se ishockeyn, klockan är ställd på 05:45. Heja Sverige, gick föresten riktigt bra för killarna i stafetten ikväll, Os-guld :)
Nu ska vi snart sova, visar kanske bild på shortsen imorgon :)

Behöver sova.

Äntligen fixat de som gick på svenska uppgiften. Nu, sooooova!

Bedtime soon.

Snart dags att bädda ner sig nu, onsdag imorgon. Snart är halva veckan förbi och jag har projektdag på torsdag, perfekt. Då ska jag och Hannah få massa gjort!!
Imorgon ser schemat ut såhär, megahål som vanligt :D Så jag och Hannah drar väl kanske till stan en sväng.
Sleep tight!

100223

Känns som att den här dagen aldrig ska ta slut, men nu snart så är den äntligen över! Hade en väldigt seg dag i skolan, hade kunnat börja klockan 13:50 istället för klockan 10:00 som jag var där. Kändes verkligen otroligt segt. Så blev ett megahål där, men jag börjar bli van så att säga.
Nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt, har precis mixat ihop en smoothie. MUMS! Ska snart plugga lite, wiii!
Imorgon blir det mysdag med Hannah heeela dagen lång, kommer bli galet! :D



Dagens.


OS.

Igen vidare uppvisning av herrarna i sprinten ikväll, får sitta och hålla tummarna för tjejerna ist! Både i skidor och hockey, mycket på gång just nu :)
Ska snart skriva en liten sammanfattning, eller rättare sagt stöd ord utifrån min samhällsrapport, som jag ska redovisa lite muntligt om imorgon på lektionen. Känner mig inte alls så taggad, tycker det räcker med en rapport. Gillar nämligen inte redovisningar, tur att de är en liten klass! Morgondagens schema ser ut såhär, lektioner nästan konstant mellan klockan 10-16. Emma gillar inte tisdagar!



Wiiho.

Blev en rätt bra måndag, dagens schema blev mycket bättre än det brukar vara. Min lärares senare tåg hem är inställt pga snön antar jag. Så därför fick vi ha lektion med parallelklassen och på köpet sluta två timmar tidigare = slippa det sista tvåtimmarshålet, känns super bra! :)
Så nu kom jag precis hem, efter dagens fjärde runda ute i den isande kylan. Fast frös inte så fruktansvärt mycket nu sista svängen eftersom solen värmer lite grand. Får hoppas våren är här nu snart!

Dagens.


100222

Är hemma en sväng nu efter första lektionen för dagen, orkar inte sitta på skolan i två timmar och bara vänta. Helt värdelöst. Så jag vandrade hem ist, faaan vad kallt det är ute alltså. Var -23 grader när jag gick till skolan imorse, är väl lite varmare nu, runt -19. Håret var fruset när jag kom hem, så jag tinade upp mig med en kopp varmchoklad och kollade på sista perioden av hockeymatchen som jag missade imorse, härlig vintst blev det med 3-0 :)
Nu ska jag passa på att plugga lite miljöpolitik innan det är dags att promenera tillbaka till skolan, jag längtar inte!



100221

Jaha, så var helgen över igen. Snälla ge mig lov nu, känner verkligen inte för att kliva upp imorgon och tvinga sig iväg till skolan. Jag har faktiskt ställt klockan på halv sex, måste ju hinna upp och duscha innan OS-hockeyn börjar klockan 06:05, Sverige-Finland. Hinner nog se de mesta av matchen innan skolan. Dock är morgondagens schema inge vidare. Nu är det snart dags för skidskytte, sedan blir det sängen om jag ska orka upp imorgon :)
Två st, två timmarshål imorgon :/

Utgång på g.

Ja, det är väldens oväder utanför fönstret. Men trots de taggar jag för utgång, undra om det är så klokt egentligen? Jag hoppas det kommer bli roligt iaf, kommer ha grymma brudar som sällskap ;)
Ikväll valde jag att klä mig så här, + converse när det är dags att dra!

Insnöad?

Nackdelen med att bo i källaren såhär års, speciellt i år när det har kommit så sjukt mycket snö, är att man inte ser ut längre. Nu ser jag ju ut iaf lite, det var värre för någon vecka sedan. Fast det ska ju tydligen snöa mer ikväll...

Dagens.


100220

Underbara Lördag! Fast jag lyckades så klart vakna runt nio när man väl får sova. Idag händer nog inte så mkt, blir en lugnt dag hemma. Jag har varit duktig och tagit tag i den enorma klädhögen i mitt rum. Känns bra, nu vet jag vad jag har för rena kläder till ikväll ifall det blir paaartey ;) Vi får se, annars är alternativet filmmys hemma!
Tror jag ska släpa ner dammsugaren nu.

100219

Men hallå där! Vilken hemskt väder det är idag, trodde helt klart jag skulle förfrysa när jag gick till och från skolan idag, hemskt. Jag lyckades även ha bokat en körlektion till idag, perfekt när det är snöstorm. Nollsikt och oskottade vägar, grymt (y). Aja, ska inte klaga! Utan istället ta och försöka tagga till lite, verkar som det blir party to night! Är inte så taggad just nu, men det kommer förhoppningsvis :)

100218

Blir hemma idag, mår inte alls bra. Så dagen kommer inte bli så spec händelserik, jag ska plugga i den mån jag orkar. Har fortfarande den där uppsatsen som inte är klar + att jag hel säkert måste räkna matte nu när jag missar en lektion idag. Vi har säkert prov i den kursen snart :(
Dags för uppsats skrivning.

Nytt.

Den fyra och en halv timmar långa håltimmen spenderades på stan med Lovisa. Vi träffade även två andra kompisar som vi fikade en sväng med, mysmys :)
Jag köpte även två nya saker på rean, ett skärp och örhängen. Det gick på totalt 40 kronor!





100217

Jag har smått ångest, har trott att det varit torsdag nästan hela dagen. Men det är ju bara onsdag som alla vet, suck. Dagen började med en grymt soft miljölektion, endast 4 st som kom på den. Sedan hade jag hål i 4 timmar och 30 minuter, inte lika roligt. Jobbigt med schema planerare som fixar massa hål här och där, och så är onsdagarna extrema!
Nu ska jag sätta mig och skriva på uppsatsen som ska in på fredag.

Fettistisdag.

Bakade semlor idag, måste säga att jag är rätt nöjd med resultatet eftersom det var första gången jag provat baka egna!

100216

Morgonen börjar med turismprov, det fixade jag på ca 20 minuter. Sedan väntade det roliga hålet från halv nio till halv ett, wiiiho! Så jag promenerade hem igen. Sitter i soffan nu och ska sätta igång och skriva på en uppsats som ska vara klar till på fredag. Har dragit ut på den hur länge som helst nu, så får skylla mig själv att jag får stressa lite med den nu. Förhoppningsvis blir det inte så svårt.

100215

Måndag igen, dock är dagen snart över. Känns bra! Bara fyra dagar till helgen nu :) Som vanligt sitter jag och försöker plugga. Men för ovanlighetens skull har jag fått lite gjort faktiskt, tro det eller ej! Ska sätta mig och läsa till ett prov i turism, det sista sedan är kursen över. Underbart!
Pluggpluggplugg.

Suck.

Verkar inte som om att headern går att se i alla webb-läsare. Fungerar endast i Google Chrome, men det får jag sätta mig och kolla på imorgon. Just nu har jag ingen aning om hur jag ska kunna lösa det. Men förhoppningsvis fixar det sig!
Snart dags att krypa ner under täcket nu, klockan ringer runt halv åtta imornbitti tror jag. De är ju måndag vilket betyder skola igen, känns inte alls så lockande. Men man måste ju!

Ny design.

Har slängt ihop en ny design nu, finns fortfarande lite saker att trixa och fixa. Men det får räcka för idag nu, tycker det ser rätt bra ut faktiskt. Känns lite mer så som jag tänkt mig utseendet på min blogg :)

Sooool!

Åh, vad härligt det är. Har varit ute i solen ett tag och även hunnit övningskört lite och pluggat turism. Just nu sitter jag och ska börja skriva på arkitekturhistoria. Något som vi ska göra i Svenska B. Får se hur det går, för uppgiften är lite smått luddig!

100214

Åh, härliga söndag! Eller inte, men det är soligt och fint ute. Så ska nog ta en promenad nu och sedan sätta mig på vår inglasade altan och plugga. Igår var det 35 grader varmt där inne, helt sjukt! Vill ha vår nu, fast har hört att det ska snöa i fyra dagar till veckan. Känns inte alls lockande, tycker det räcker med snö nu.
Nä, nu ska jag inte sitta här längre. Måste ut och njuta av solen! :)

100213

Vilket underbart härligt väder det har varit idag, jag passade på att sitta i solen och bara ta det lugnt ett tag :) Innan de så bakade jag och lillsyrran muffins, både vanlig och choklad som vi sedan silade florsocker över så det blev hjärtan på dem, perfekt nu till alla hjärtans dag som är imorgon. Inte för att jag brukar fira de, har ingen spec anledning eftersom jag är singel. Men farfar fyller år imorgon, så får se om det blir en tur upp till honom!
Nu ska jag nog ta och kika på en film och bara mysa för mig själv :)

Takskottning.

Lillsyrran och pappa var upp på taket idag och skottade medan jag satt i solen å latade mig, underbart!

Alla hjärtans dag present.

Mamma och pappa var snälla och köpte alla hjärtans dag present åt mig i år :)




100212

Hej alla glada :) Tänkte slänga in en rad nu innan jag drar iväg till skolan. Börjar kl 12:10 och slutar strax före kl 14:00, känner underbart för sedan är det helg. Äntligen!
Men jag måste springa, hoppas ni får en bra fredag i solen :)

Night

Vad säger ni, dags att sova? :)

Mer snö..


Snälla, ge mig sommar och sol nu!

100204

God morgon! Här mås det lite bättre idag, så imorn blir det nog skolan en sväng för att lyssna på information om ett 4:e året. Det är något man kan söka om man läser teknik eller natur här i stan. Det innebär att man får jobba på ett företag tre dagar i veckan och de resterande två dagarna pluggar man någon kurs. Man får en månadslön osv, så skulle kunna vara ett bra alternativ om man inte kommer iväg och börjar plugga på universitet :)
Nu ska jag nog bädda ner nysande mig under täcket och kolla på film, blir nog en gammal goding idag också!

Disney <3

Det här måste vara en av de bästa Disney filmerna sedan man var liten!
Jag bäddade ner febriga mig framför den idag, myys :)

100203

Hallå där! Har varit riktigt dött här ett tag. Jag har inte riktigt haft någon lust att blogga, men ska försöka skärpa mig lite! Idag ligger jag bara hemma i soffan, hade 39 graders feber igår kväll och det är inte mycket bättre idag. Näsan rinner och jag mår allmänt skit.. Riktigt opassande eftersom jag skulle färgat håret idag och åkt till Stockholm imorgon. Så det var bara till att skjuta upp allt!
Har precis ätit en skål med fil och sylt nu, så nu ska jag nog krypa ner under täcket och kolla på någon mysig och bra film.
Ha en super fin dag! :)