26 Juli

Vilken härlig dag det har varit! Har solat på en ö hela dagen, premiär badat för i år och bara njutit. Nu hettar det rejält i ansiktet och lite på ryggen, så sitter här med lotion för att återfukta huden. Älskar svensk sommar när dagarna är som den idag, har dock varit dåligt med dem i år! Och för min del spelar det ingen roll om det är pissväder i en vecka  nu, för från och med imorgon kommer jag jobba sju dagar i sträck, och sedan bär det iväg till Grekland! Så får hoppas veckan kommer rusa förbi, fast det gör den väl inte när man längtar. 
 
Lite bilder från idag.
 
 
 

23 Juli

Har börjat morgonen med ett träningspass, känns riktigt bra nu efteråt! Dock har jag sovit skit dåligt i natt, så känner mig rätt slö i övrigt. Får försöka hitta lite ny energi genom en kalldusch och sedan lite mellanmål innan jag ger mig iväg till jobbet. 
 
Föresten, roligt att någon kommer ihåg min namnsdag! haha. Vet inte senast jag handlade något på CDON, men Tack! 

21 Juli

Hoppas ni har en härlig lördag i det fina vädret! Jag ska strax ge mig iväg till jobbet, blir ett pass mellan kl 13-20 idag. Helt okej! Fast hade gärna varit ledig och haft chansen att njuta av solen. Får hoppas det är lika fint väder imorgon när jag är ledig. 
 
Såhär ser jag ut idag! Hoppas ni får en fortsatt fin dag, och njut lite av solen åt mig också. 
 
 
 
 
 

18 Juli

Börjar inte jobbets förns kl 15 idag, så jag passade på att ta en välbehövlig sovmorgon. Men hade trots de svårt att ta mig upp ur sängen, fast mest pga en otrolig träningsvärk sedan body pump passet igår! Helt galet, hoppas de släpper lite snart så jag kan gå ordentligt, kan nämligen tänka mig att det ser rätt så roligt ur. Men nog om det, dags att få i sig frukosten och sedan göra sig redo för jobb!

17 Juli

Uppe med tuppen idag, eftersom jag tänkte hinna träna lite innan jobbet. Får hoppas att det kommer ge mig lite mer energi, annars kommer denna dag bli olidligt tung. Hade helst bara gått tillbaka till sängen och lagt mig.. Har dessutom tappat bort plastkortet till träningen, har letat igenom lägenheten två gånger nu, fattar inte vart det kan ha tagit vägen. Så får väl ta och lösa ut ett nytt idag, kostar väl en 30kr tror jag, inte så farligt. 
Ska käka upp frukosten nu, sedan ge mig iväg. 
Jobbar klockan 12-21 idag, så vi får se om jag skriver något ikväll när jag kommer hem! 

16 Juli

Hinner verkligen inte med bloggen när jag jobba, får försöka ta tag i det. Igår bokades det en resa till Kreta den 2 augusti, ska bli härligt att komma iväg till värmen! 
Så dags att fixa sig, plocka undan lite och sedan ge sig iväg till jobbet om en timme, ha en fin dag! 

Stan

Blir en kvällstur på staden. Någon cider slinker nog ner, grymt med sommar! Har nya jeans på mig, som anlände i paketet jag hämtade på Konsum förut idag. Nä, nu väntar Angelica! 
Ha en trevlig kväll! 
 

Tränat

Var riktigt skönt att få kört ett träningspass nu efter allt för många sjukdagar! Är väldigt fint väder ikväll, säger de igen. Otroligt synd att man inte har någon balkong att avnjuta dagens sista solstrålar på. Har just mixat ihop en hallon och blåbärs smoothie som jag nu ska mumsa i mig. Helt perfekt mellanmål efter lite träning. 
 

Antagningen

Nepp, blev inga fotokurser för mig i höst. Inte inom högskoleverksamheten iaf! Hamnade på reservplats 184 och 362. Måste varit populära kurser, så jag får väl söka på nytt till nästa termin eller något och hoppas på bättre tur då.
Ska strax ta på mig skorna och promenera ner till Konsum och hämta ett paket, har shoppat nya byxor. Så får hoppas att de passar. Sedan så blir det lite träning ikväll, ett CX-Worx pass. Riktigt effektivt och endast 30 minuter långt!

12 Juli

Undra vad man ska hitta på idag? Ledig även idag, men imorgon bär det av mot jobbet igen. Ska bli skönt att komma tillbaka, börjar bli på tok för rastlös nu. Först ledig två dagar, var av en jag låg sjuk, plus två dagar till i sängen, då jag egentligen skulle jobbat, och nu har jag varit ledig i ytterligare två dagar. Men tror det behövdes för att ta igen lite energi efter sjukdomen.
Är spänd nu, sitter och väntar på antagningsbeskedet till höstens kurser. Hade varit så kul att komma in på de fotokurser jag sökt, så jag kan utveckla fotograferandet ännu mera! Håll tummarna!

Kvällspromenad

Blev så rastlös nyss, så tog med kameran ut på en liten promenad. Kände mig väldigt oinspirerad och kunde inte hitta några bra motiv, trist. Får hoppas på bättre fotolycka en annan dag. Idag har jag plockat en del här hemma, och dammtorkat. Det behövdes verkligen!! Var även iväg och köpte lite blommor, så nu känns det genast mycket mer hemtrevligt och ombonat. Ska krypa ner i soffan under en filt och läsa lite nu. Väldigt avslappnande, synd bara att man inte hade en balkong att sätta sig på, hade varit ultimat nu när det inte är kallt ute. Får satsa på en lägenhet med balkong när jag skaffar eget. 
 

11 Juli

God morgon! Blev en hyfsat lång sovmorgon här idag. Ska se till att få i mig något i frukost väg nu och sedan gå ner till polisen och hämta mitt pass. Så nu är jag redo att ge mig ut på äventyr, så fort det bli aktuellt!

Universeum



10 Juli

Känner mig aningen bättre idag, men magen värker fortfarande. Ska försöka få i mig ordentlig mat nu, å inte bara fil. Så får vi hoppas att det blir bättre, för det är inte de roligaste när magen gör ont. Står en hel kyckling i ugnen nu, så innan den är klar hinner jag nog glo lite på en ny serie som jag börjat kolla på, Necessary roughness. Helt okej faktiskt!

Sjukling

Har haft magont nu i två dagar, börjar smått känna mig bättre. Så hoppas jag känner mig helt kry snart! När man är sjuk så får man en del tid över till att pilla på lite saker. Så har fixat lite med designen, kändes som att det var på tiden!
Men nu ska jag hoppa i säng, Nattis!

7 Juli

Leeeeedig! Wiiho! Känns hur gött som helst, dock blev jag uppriven ur sängen tidigt för Daniel skulle tvätta sängkläderna.. Men ska bli skönt att krypa ner i en renbäddad säng ikväll. Nu ska vi ta hand om den sista tvätten och sedan ge oss iväg någonstans. Bara åka och se vart vägen leder typ. Blir säkert skoj!
Ha en bra lördag nu.
 

6 Juli

Ett pass på jobbet kvar, sedan ska jag vara ledig och inte göra ett piss i två dagar. Det behöver jag nu! Hoppas på bättre väder än vad vi har idag, så jag kanske kan ta en fotopromenad. Hade varit mysigt! Nu ska jag packa ner något att äta och sedan åka iväg till jobbet, tog en extra timme idag pga att en kollega är sjuk, så slutar jobba kl 21 ikväll.
 
En bild jag tog på en fågelunge förra veckan!

5 Juni

God morgon! Tänkte bjuda på lite bilder så här på morgonen för jag har lite tid över innan jag ska iväg till jobbet. Men uppladdningsfunktionen vill inte samarbeta, så får ta det en annan gång. Dags att slänga på sig skorna och hoppa in i bilen, är redan supervarmt ute, så längtar verkligen till jag slutar vid 15-tiden, för då ska det solas! 

4 Juli

Jobb, jobb och jobb. Hinner inte med något annat om dagarna nu för tiden! Nu ska jag strax hoppa i säng, kom hem för knappt en timme sedan och imorgon börjar jag jobba kl 10. Men då blir det iallafall en ledig eftermiddag, jobbar bara till kl 15. Så då tänker jag njuta av solen, såg nämligen att det skulle bli riktigt härligt väder imorgon! Annars längtar jag till helgen, då jag äntligen får vara ledig i två dagar.
Sov sött hörrni!