Kallt rum = Levande ljus

Lillsyrran kom hem och tog tv:en. Hon började kolla på någon film som börjat en halvtimma innan, så jag tänkte att om jag ska se den här filmen vill jag se hela. Därför har jag nu gått ner till mitt rum. Här var det riktigt ruggigt kallt, brr! Lite sällskap hade inte alls varit fel nu. Men jag ska göra det bästa av situationen och kolla på film tror jag. Har även tänt lite ljus för att försöka få upp lite värme här då mamma och pappa tycker elräkningen blir för dyr när jag använder el elementet hela tiden! Ska ta och kolla om jag hittar någon bra film nu!
Och det här är nog dagens sista inlägg, så godnatt sötisar =)




Soffmys ensam!


Ny duschad! Känner mig så finnig och ful just nu så får bli en liten smygbild ^^

Sitter här i pyjamasbyxor som jag fick när jag kanske var 10år och en säkert två eller tre storlekar förstor huvtröja!
Myyys!! :)

090430

Helt otroligt så sjukt trött jag är! En upp piggande dusch skulle inte vara helt fel just nu, men antagligen så finns det inget varmvatten..

Jag vet fortfarande inte vad som händer ikväll, kunde tydligen inte vara med Anna och hennes kompisar. Tråkigt! Nu märks det verkligen vilken tråkig person jag är som inte ens klarar av att fixa något att göra på valborg! Jag känner verkligen inte för att sitta hemma med familjen, de är så grymt tråkigt!

Annars så skrev jag det där dumma provet idag, gick så där måste jag väl säga.. Men det är hur härligt som helst nu med extra lång helg! Imorgon ska vi fira Julia E som fyllde år den 26mars, ops! Men bättre sent än aldrig brukar man väl säga. På lördag blir det stan med Anna och sedan myskväll med henne :) Så jag har hela helgen planerad för engångskull. Det händer i princip aldrig.

Ska glo lite på tv nu!
Hoppas ni får en rolig kväll! =)

Klockan 21:49

Nu har jag läst igenom kapitlet om cellensgenetik i boken och får hoppas att det räcker för att provet ska gå bra imorgon. Det borde väl ändå inte vara så svårt nu när jag har repeterat allt så många gånger? Äh, jag får helt enkelt hoppas på det bästa.

Men vad händer imorgon kväll då? Har alla några planer? Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, så är öppen för en massa förslag :)

Snart är det dags för sängen, ska kolla lite mer på hockeyn bara. Så jag säger god natt nu. Sov sött!

Outfit tjugonionde april


Jeansleggings Vila(nya), Linnen Hm, Kofta Gina Tricot

Miljölektion


Vi ska undersöka hur träden mår, och Hannah gick verkligen inför det! ^^

Uh, ful men jag bjuder på den. Ny klippt lugg och allt ;)

Hannah, funderade du på att bada eller?

Helt underbart väder var det i alla fall :D

090429

Fint väder det är idag! Helt underbart. Har ätit årets första mjukglass i solskenet, mums.

Nu sitter jag hemma på altanen, ska snart plugga lite då jag inte gjorde genetikprovet idag utan ska istället göra det imorgon. Åh, härligt det är att det är sista dagen i skolan innan helgen är här igen, och den här gången hela en dag längre än annars, haha! Jag hoppas på fint, fint väder så jag kan sola mycket :)

Känner mig rätt tom på idéer nu så det får bli ett kort inlägg, vi hörs!


Snart Hell's kitchen

Sitter i soffan nu, har precis duschat och kan känna en svag huvudvärk. Men nu ska jag i alla fall försöka plugga intensivt till klockan 22 och sedan hoppas att provet går bra imorgon. Måste kolla på Hell's kitchen, är andra delen av nya säsongen ikväll, jag missade förra avsnittet. Men efter det blir de sängen för min del! Jag sover för lite nu förtiden så är jobbigt trött hela tiden..

Men nu ska jag plugga!
Så god natt.

Staden

Åkte iväg ner till stan vid kvart över tolv och blev kvar där till strax efter klockan fyra.. Det första jag gjorde när mamma skjutsat ner mig var att gå till min frisör som klippte lugg på mig, känns rätt bra nu. Var så extremt less på min långa lugg, om det ens var en lugg. Men nu är den borta :)
Sedan gick jag runt i cirka en timme själv och kollade på lite kläder och annat. Köpte att par gråa jeansleggings. Efter de kom pappa ner på stan och vi gick runt lite, sedan mötte vi upp Elin och hon ville ha pizza så då gick vi och käkade det! Sedan kom mamma och hämtade oss när hennes möte var slut strax efter fyra. Känner mig lite halv seg nu, blev på stan längre än vad jag hade räknat med..
Nu skulle jag väl egentligen behöva plugga, ska göra de snart! Jag vet att jag alltid säger de och trots allt blir det inte av, men ska sätta mig och kolla igenom ett bildspel och en massa frågor nu.

090428

Hej! Nu har jag en oplanerad dag framför mig igen. Slutade skolan vid 11:15 idag när jag var klar med uppsatsen. Så har kanske varit hemma i en halv timme nu! Visst det är skönt att sluta tidigt, men när alla åker hem på en gång blir det rätt tråkigt. Jag har genetikprov imorgon så bör väl plugga lite till det, senare! Annars så funderar jag på att åka ner till stan en sväng eftersom det inte går att sola i det dåliga vädret! Men tror det ska bli fint imorgon igen så det gör mig inget med en dag med dåligt väder ibland.

Ha det bra så länge! =)

Engelska B



Nu ska jag ge den här texten en sista chans innan det är dags att sova. Jag vet inte om den kommer vara till så stor hjälp imorgon eftersom det känns som om att jag inte förstår något av det jag läst idag. Men tänkte ändå att jag ska läsa igenom hela häftet nu och försöka fatta de mesta. Jag gillar verkligen inte uppsatser när de ska skrivas på engelska. Men man får väl hoppas på att huvudet fungerar och att man inte är alldeles för trött imorgon.
Sov gott, och lycka till alla ni andra som också har Nationella i Engelska B "uppsats" imorgon!

Läsvärt..

- Tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.

- Tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.

- Tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.

- Skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.

- När en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "desamma" elr "jag oxå".

- Tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne.

- Skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.

- Vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.

- Använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het, hon tar det mer seriöst då fast de kan bero från person till person.

- Tycker du om henne påminner du henne om det ofta.

- Påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.

- Tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säkert

- Krama henne hårt när du ser att hon ser orolig ut

- Om du vill göra något fråga då för tjejer kan vara ganska blyga

- Det är alltid bäst om du vågar ta det första steget till att göra något.

-  Om tjejen blir sur och vänder ryggen till och går, gå alltid efter!!

Man får hoppas att ni killar blev lite klokare nu!  


Misslyckade rulltårtor

Haha, jag fick lust att baka och ville prova på något jag aldrig gjort förut. Så bestämde mig för att prova på att göra en drömrulltårta. Oj, så misslyckad den blev. På tok för söt, vispade dessutom fyllningen fel och tog för lite mjöl i smeten eller något sådant. Får se om det är någon som tänker äta upp den eller om vi slänger den. För den blev inte alls nå god.
Sen provade jag att göra en vanlig rulltårta, de gick väl lite bättre. Nog för att jag misslyckades en aning men den blev mycket godare än drömrulltårtan.

Nu ska jag fortsätta läsa engelska grejen, sedan blir det nog en promenad. Det är hela 20 grader varmt ute även fast det är lite små mulet och ingen sol. Hur härligt är inte det? =)



Misslyckad drömrulltårta, platt med gul fyllning istället för vit. Haha ^^

Den här ser i alla fall god ut även fast den blev lite misslyckad =)

Outfit tjugosjunde april


Jeans Crocker, Linne Hm, Tröja Bikbok

090427

Tjena! Allt bra idag? Jag är super trött även fast jag har haft en lugn helg. Slutade skolan för cirka en timme sedan, hade en extra matematiklektion. Sen så var fysikläraren sjuk idag så blev ingen fysik imorse, surt att man liksom åkte dit för egentligen dagens ända lektion och så är läraren sjuk. Jag, Lovisa och Hannah spelade lite kort för att få tiden att gå. Och hör och häpna, Lovisa vann faktiskt en gång. Hon brukar alltid säga att hon inte vill spela eftersom hon alltid förlorar.

Nu är det väl dags för lunch snart, får se vad jag hittar på. Borde väl läsa den där engelska grejen till Nationella uppsatsen imorgon.

Skavsår

Då börjas det, nu när ballerinorna kommer fram igen efter vintern så klarar jag mig självklar inte ifrån skavsår. Spelar ingenroll även fast jag haft skorna sen jag slutade nian(två år sedan). Men vackrast är väl i alla fall plåstret mamma köpt hem. Undra om hon tror att jag och syrran är små fortfarande och vill ha små söta gubbar på dem, haha! Hon får ett + eftersom de passar perfekt till mina tå naglar som är rödmålade.





Nä, nu är det dags att sova. Imorgon är det skola som gäller igen.
 Har tydligen en extra matematiklektion så blir ingen kortis måndag imorgon, så slutar kanske 12. Segt, men får väl låta det gå för denna gång.
Sovgott allesammans! :)

Från Ystad till Haparanda


Robert Aschberg

Gert Fylking

Gert sålde bok till Anna, hihi

Niklas Strömstedt & Fredrik Granberg (Lillsnorre xD)

På väg hem såg jag årets första svan, vilket vårtecken! =)

Outfit tjugosjätte april


Jeansleggings Vila, Linnen Hm & Carlings, Kofta JC

Löv, en massa löv..

Finns det något mer irriterande än att det blåser när man håller på att kratta ihop löven på gården i massa högar. Det yr löv överallt och tillslut syns det knappt att man har krattat och försökt städa bort hösten. Jag och mamma har i alla fall fått ihop tre svarta säckar med löv och kvistar. Tror vi fortsätter med det någon annan dag. Nu sitter jag och väntar på att det ska bli lite varmvatten så jag kan gå ner och duscha, tror jag har gräs och löv innan för bh:n till och med sedan vi krattade!

Just ja, jag skulle ju läsa engelskan. Så blev det ju inte.. Får ta tag i det senare! Jag måste börja bli seriös..

090426

Nu har Hannah precis åkt hem, tror hon var lite sur på mig eftersom jag vaknade tidigt, hehe. Enligt henne i all fall. Jag tycker tio är en rätt bra tid att vakna. Snart ska jag nog duscha tror jag, om det finns varmvatten. Finns det något mer irriterande med att bo i hus, att det inte finns varmvatten när man vill duscha eller om man står i duschen med schampo i håret och varmvattnet helt plötsligt tar slut och det blir iskallt! Brr.. Får kolla med pappa om han har eldat idag!

Annars så måste jag väl plugga idag, har ett genetikprov att göra och sen så är det Nationella i Engelska B "uppsats" på tisdag, så måste läsa materialet till det. Senare ikväll blir det stan, då är Gert Fylking och Robert Aschberg här och filmar till programmet på TV8. Ystad-Haparanda ni vet.

Nu ska jag plocka fram engelskapapperen, höres senare!


Kväll med Hannah!

Just nu ligger jag i sängen med Hannah, vi lyssnar på soundtracken till High school musical. Hehe, jag kan fortfarande texterna. Fast jag kan ju inte sjunga, så Hannah blir väl tokig på mig snart. Annars så är det rätt lugnt, ligger här och väntar på att batteriet till kameran ska ladda klart så jag får börja inspektera den! LÄNGTAR!

Nu ska vi hitta på något!

Min!



En Casio Ex-Z1

090425

Hej härliga lördag! Vaknade vid tio idag, så känner mig lite seg. Men det blir nog bättre när jag får i mig lite sen frukost/lunch så småningom. Nu har jag och pappa precis varit på stan, jag fick min kamera! :D
Grymt, behövde bara betala 500kr själv, nu känner jag mig nästan lite bortskämd. Nu måste jag ut till pappa och hjälpa honom göra ren grillen, blir grillat ikväll. Mamma har bjudit hit mormor och morfar på middag! Blir nog trevligt. Men jag måste ut och hjälpa pappa nu sagt.

Ha en härlig lördag! =)


Trevlig kväll

Kom precis hem från Anna. Alla var så trötta så vi blev inte kvar så länge. Julia hängde också med dit förresten! Vi kollade på talang, inte min favoritprogram men ibland får man väl offra sig (eller jämt när det gäller mig), vi gjorde även någon blandning mellan glass och smoothie. Vi tog vaniljglass, hallon och vaniljyoghurt och mixa ihop det. Blev supergott! Sen blev det även lite popcorn. Har tyvärr inga bilder från ikväll, men snart har jag antagligen min nya kamera och då blir det lite fler. Jag lovar!

Nu ska jag snart sova, hoppas på fint väder imorgon!
Godnatt allihopa.

Fredagkväll!

Har precis duschat nu, kände mig en aning ofräsch efter att jag legat i solen förut. Det är fortfarande 23 grader varmt ute :)

Snart är det middag, kyckling i sojasås och ris blir det ikväll. Sedan cyklar jag till Anna när hon ringer och säger att hon är klar med mat och duschning eller vad det var hon skulle göra.

Hoppas alla får en fin kväll i det superfina vädret!


090424

Hejsan! Nu är skolan över för den här veckan, det är HELG! Hur grymt skönt är inte de?! Ikväll ska jag vara med Anna och hennes kille ett tag, tror Anna sa något om att spela spel eller kolla på film. Vad som händer får framtiden avgöra, hehe. Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen, bikinin är på! Det är hela 33 grader i solen!! Hur underbart är inte det?! Synd att vi inte har någonstans där det går att ligga och sola bara, altanen är ju inglasad och gräsmattan för blöt och lerig. Men nu ska jag ut i solen!

Hörs senare =)


God natt

Nu är det sängen som gäller för mig. Hoppas på att kunna sova bra i natt  så jag är pigg imorgon. Ska bli hur fint väder som helst! =)

Sov gott!

Soligt!


Har varit riktigt fint väder idag, var hela 28 grader varmt i solen ett tag! :D


Så jag passade på att sola lite
(Ignorera att benen ser feta och bleka ut :S)



Mammas blomsterhink på trappan, där jag såg många getingar och humlor idag.

ÄNTLIGEN ÄR DET VÅR!

090423

Åh, vilken härlig dag! Eller ja, bortsett från att jag vaknade med huvudvärk imorse så har blivit en lugn dag hemma för min del =) Sov lite extra länge mot för vad jag brukar göra på vardagar, sen har jag läst ut Män som hatar kvinnor. Vilken grym bok, läs den! Så nu sitter jag helt osysselsatt på altanen, funderar på att sätta mig i solen på trappen istället. Det är 25grader varmt här inne och ca 18 ute i solen, härligt!
Just ja, jag experimenterade just lite med vår sodastreamer. Jag kände för ett glas Loka Citron som självklart inte fanns hemma så kolsyrade vatten själv och pressade citroner, blev väl rätt okej men kanske lite för mycket kolsyra. Det blir bättre nästagång jag provar det!



090422

Nu har äntligen solen tittat fram, hoppas det blir fint väder imorgon! Idag har jag varit i skolan, sedan stan en sväng och nu sitter hemma på altanen. Är så härligt med vår!
Jag tror jag har hittat kameran jag vill ha nu, en casio ex-z1. Ska kolla runt lite mer innan jag köper någon, men annars så får det nog bli den! =)

Just nu är mormor och morfar här, så ska vara lite social nu. Sedan ska jag nog ta mig till Ica och köpa sallad till maten.
Hörs senare!

Hur orkar man?

Jag förstår inte hur alla kan vara så seriös när det gäller plugga hemma. Verkligen alla gör det och jag borde ju bli påverkad på ett positivt sätt. Men nej, jag orkar aldrig. Står kanske ut i en kvart sen är jag totalt körd, lär mig inget.. Jag kanske behöver någon som pushar på mig? Eller så är jag helt enkelt ingen plugg människa! Det är ingen bra kombination eftersom jag har på tok för höga krav som jag aldrig når..

Ska väl försöka plugga lite på instuderingsfrågorna till genetiken nu, men det blir nog inte länge.

090421

Idag var första riktiga dagen i skolan efter lovet kan man väl säga eftersom jag bara gick mellan åtta och nio igår. Och det har varit riktigt segt, tur att sommarlovet inte är allt för långt borta! Vi kollade på film sista lektionen, Billy Elliot. Inte just en film i min smak tror jag, men hellre film om man slipper plugga. Nu ska jag vila lite och sedan plugga till genetikprovet på torsdag. Det känns som om att man glömt allt över lovet.. Så det är råplugg för mig som gäller!


Promenad i blåsten

Vi åkte till mormor och morfar en sväng vid 18-tiden, sedan var det meningen att jag, mamma och lillsyrran skulle gå hem för vi skulle lämna bilen på pappas jobb för han slutar sent ikväll. Men syrran den lata typen tigger skjuts av min morbror som också var hos mormor och morfar så det blev bara jag och mamma som gick. Syrran gjorde kanske rätt som tiggde om skjuts, för det blev grymt kallt tillslut och det blåste hur mycket som helst. Men nu är jag i alla fall hemma och sitter i soffan och kollar på Inför eurovision song contest. Det är så dåliga låtar så det är pinsamt! Ska nog ta en frukt och kolla lite mer på det ändå, sen duscha och sist begrava mig i Män som hatar kvinnor igen för nu börjar den bli riktigt spännande.



 


Sockerkaka

Mamma ringde och frågade om jag kunde baka en sockerkaka, så jag släppte motvilligt boken och gjorde de! Och jag är faktiskt nöjd med resultatet, första gången jag gjort en sockerkaka faktiskt. Gör oftast muffins om jag bakar.




Mästerverket! ^^

Outfit tjugondeapril


Jeans leggings Vila, Tröja & sjal Åhlens

090420

Godmorgon! Det är fortfarande morgon, fast jag gick väl upp för två och en halvtimme sen tror jag. På den tiden har jag även hunnit med att klara av alla dagens lektioner. Eller ja, min enda lektion på måndagar. Fysik, det var totalt flum och jag orkade inte koncentrera mig på alla seriekopplingar och parallelkopplingar (heter det så?). Nu ska jag väl äta frukost antar jag, har varit dåligt på ätande fronten för min del i helgen, hmm... Sen ska jag fortsätta med läsa min bok, det blir nog på altanen ute i solen. Härligt! =)

Hemma

Har varit en blåsig men trevlig dag i Sundsvall. Och jag köpte inte en pryl! Duktigt Emma.

Nu sitter jag hemma i soffan, har precis ätit middag. Idag blev det kinamat och sedan lite daimglass direkt ur paketet. Nu ska jag nog ta och läsa lite, är faktiskt helt inne i boken nu. Jag trodde inte att den skulle vara så bra som den är, så jag kan rekommendera alla som inte läst Män som hatar kvinnor, gör det! =)

090419

Är sjukt trött idag, kändes riktigt tungt när klockan ringde. Även fast det inte var tidigt då. Men jag pallrade mig väl upp vid halv tio. Så jag har hunnit med att duscha, äta frukost och göra mig i ordning nu. Och jag har fortfarande tid över. Bussen till Sundsvall går om ca 30 minuter.

Förövrigt har jag nog lite skolångest, vill verkligen inte att det här är lovets sista dag. Men man får väl börja räkna ner till sommarlovet nu istället då. Det är nästan två månader kvar, lite mindre. Ska bli så underbart när avslutningsdagen väl kommer =)

Men jag ska dra nu, hoppas alla får en bra dag!

Sov sött

Nu har Julia dragit sig hemåt igen, hon var så trött + att min familj kom hem mycket tidigare än jag hade räknat med. Så nu ligger jag i sängen och ska väl snart försöka sova, tvekar på att det kommer bli mycket sömn. Imorgon åker jag upp till Sundsvall en sväng, så får se om jag hinner skriva något innan annars så skriver jag väl något när jag är hemma igen imorgon kväll.
Och imorgon är det sista dagen på lovet! Oj, fast jag tycker ändå att lovet gått rätt segt. Fast det hade gärna fått varit längre.

Nu ska jag kolla runt lite sen läsa Män som hatar kvinnor.
Godnatt!

Myskväll på G!

Snart kommer Julia hit, bara hennes mat blir klar (vilket den skulle varit för cirka en timme sen :P) så ikväll blir det bara vi två helt ensamma. Mysigt! Jag ska i alla fall kolla på Robinsson, det är ett måste. Sen vet jag inte vad som händer, fast vi har nog en del att prata om, hihi!
Kommer bli grymt ^^

Promenad i solen!

Härligt med en promenad, och att kunna tänka ordentligt. Fick även lite sällskap av Julia E över telefon. Du har alltid så bra råd =)

Just nu sitter jag på altanen och fikar, mamma har bakat någon kaka. Hyfsat god!
Ska snart ringa till Julia W och planera kvällen, kommer bli superkul!

090418

Lördag idag och soligt väder, dock lite blåsigt. Har precis varit på stan en sväng med mamma och pappa. Jag klarar inte av att sitta hemma. Blir nästan depp av det.. Så nu ska jag ut i det fina vädret!

...

Blir uppenbarligen inget Sundsvall, så är väl hemma hela dagen och snickrar med pappa istället. Kul! (inte)

Aja, får väl se fram emot imorgonkväll då det blir myskväll med Julia och Julia =) <3

090417

Godmorgon! Jag är uppe tidigt idag, ska hjälpa pappa på altanen. Och vi sa att vi skulle gå upp vid nio, så jag ställde klockan på halv för att hinna vakna. Senare idag åker jag kanske upp till Sundsvall, kommer nog bli kul =)

Hinner inte skriva något mer nu, ska upp och äta frukost och sedan börja snickra!

090416

Hej! Vaknade för kanske en timme sedan. Jag kollar ut genom fönstret och hoppas på fint soligt väder men vad ser jag, jo det snöar! Vad hände med vår vädret? Det som var så härligt i början av veckan. Aja, förhoppningsvis försvinner ju snön fort och det blir fint igen.
Annars så ska jag nog ta det lugnt idag, åker kanske in till stan och lämnar tillbaka klänningen. Har nog inte råd med den just nu. Måste försöka spara pengar. Jag har som mål att kunna köpa en ny kamera till min Englandsresa i sommar. Ska vara där i en månad på praktik, kommer bli grymt! Eller hur Hannah? Så jag vill kunna knäppa mycket kort, och min kamera jag har nu är inte nå bra.
Fast det kommer nog bli svårt att spara ihop pengar till en kamera nu, min ända chans är nog om jag får sommarjobbet jag sökt, annars är jag nog rätt körd.. En sommar utan pengar! Låter lovande.

Hoppas ni får en fin vinter dag! ...

090415

Hejsanhoppsan!

Idag känner jag mig lite seg, bara för att jag för engångsskull faktiskt sov rätt bra imorse så kommer Elin och väcker mig, sen ringer mamma och tycker att jag ska gå upp och steka plättar klockan halv elva för att Elin vill ha det.. Ingen verkade bry sig om att jag sov. Aja, tillslut fixade Elin plättarna själv och jag låg kvar i sängen. Mohaha! :P

Nu har jag precis kommit hem från stan, jag och Elin gick dit sedan fick det blir bussen hem. Jag hittade en väska och en supersöt klänning till i sommar. Ska prova klänningen hemma nu och bestämma mig för om jag ska ha kvar den eller lämna tillbaka. Jag har väl egentligen inte råd att köpa nya kläder, fast jag har faktiskt bara en klänning. Jag måste sätta ett shopping förbud på mig själv nu, börjar få för mycket saker..

Nu ska jag hitta på något skojigt, har ingen aning om vad!
Vi hörs =)

090414

Ojdå, har varit dålig uppdatering nu.

Igår så kom Linus hit så jag har varit med honom, han åkte hem idag vid två tiden. Alltså har jag inte haft tid för bloggande, men så är det ibland när det finns bättre saker att sysselsätta sig med. Igår kollade vi på film och var ute och gick lite. Och idag så var vi ute och gick med grannens hundar eftersom mamma och pappa jobbade.

Nu har jag precis varit ute och gått med Julia, härligt! Fast lite kallt blev det. Men det är alltid kul att träffa Jullisen =)

Ska försöka uppdatera bättre imorgon, hoppas alla har det bra!

Outfit trettondeapril


Jeansleggings Vila, Linne Hm, Tröja Stadium
Slappt och skönt :)

090413

Hej! Idag känns det om en seg dag, men jag ska försöka rycka upp mig. Jag och pappa hade tänkt fortsätta lite med altanen, men tyvärr öser regnet ner.. Tråkigt. Vi kanske fixar lite ändå, fast regnet hindrar oss lite från att kunna kapa alla bitar så de passar osv. Vi får se hur det blir, just nu är mamma och pappa i alla fall ute och går med grannens hundar, de har åkt bort så vi skulle vara hundvakt till imorgon tror jag. Förhoppningsvis behöver jag inte göra så mycket. Men men, de kom hem nu så måste väl kila.

Höres senare, kram!

090412

Hej bloggen! Har varit dålig uppdatering idag. Jag har varit ute hela dagen och hjälp pappa med in klädning av väggarna på altanen så har helt enkelt inte haft tid med datorn. Det har varit härligt väder, har sprungit runt med linne hela dagen, får säkert betala med en liten förkylning. Man ska ju inte klä av sig för mycket kläder innan det har hunnit blivit riktigt  varmt.

Nu ska jag se på Wipeout, hörs kanske senare annars imorgon.
Hoppas att ni har det bra =)


Påskmiddag

Vi blev kvar hos mormor och morfar i hela fyra timmar idag. Vi åt god mat, typ skinkstek, potatis och sås med massa tillbehör. Alltså inte påskbord som de flesta äter eller? Till efterrätt var det ostkaka, saftsås eller glass, frukt, grädde och rulltårta. Mums!

När vi väl var hemma sedan igen så blev det att jag kollade på Robinsson och sedan filmen som sändes på 4:an, The wedding date tror jag den hette, typisk romantisk film =)

Nu tänkte jag bjuda på lite ego pics och bilder på mig och syrran från middagen idag:





De var de, nu ska jag snart sova!
Sov gott =)

Outfit elfteapril


Jensleggings Vila, Lång t-shirt Hm, Kavaj Carlings, Sjal & väska Åhlens

090411

Hallå där!
Snart ska jag iväg till mormor och morfar på middag, så har inte så mycket tid på mig. Därför får det bli ett kort inlägg. Jag kom precis hem från stan, åkte in en sväng med mamma och pappa. Hittade ett svart diadem som jag köpte, kan visa bild senare. Det blir perfekt att ha hemma när håret bara är ivägen. Som det ofta är för mig!

Är det någon mer än jag som hatar hicka? Åh, jag fick det precis. Och just nu känns det riktigt outhärdligt.

Aja, nu måste jag skynda mig för snart ropar väl mamma att vi ska åka.
Hoppas ni får en fin påskafton =)

Singstar för hela slanten

Wiiho, har sjungit mig hes med mamma och Elin nu! Blev en blandning av Singstar Anthem och Singstar 80's idag. Men kul var det och nu vågar jag nästan inte yttra ett ord eftersom jag är lite skraj för hur min röst låter, hehe =)

Imorgon blir det påskmiddag hos mormor och morfar, det blir nog trevligt. Förhoppningsvis är det fortfarande bra väder då, i så fall kommer jag passa på att sola lite. Förutom min familj så kommer nog min moster med sambo, morbror, gammelfarmor och gammelfarfar tror jag.

Men vi hörs imorgon =)
Sleep Well!

På altanen

Sitter ute på vår inglasade altan just nu och äter vindruvor, väntar på att min toast ska bli klar. Jag och mamma har precis vårstädat bilen, så nu är den ren och fräsch.

Men nu ska jag äta!


Mums! =)

Outfit tiondeapril


Mjukisbyxor, Linnen Hm, Kofta Bikbok



Nu ska jag ut och sopa trottoaren åt pappsen. Älskar det fina vädret =)

090410

Godmorgon!
Idag hoppas jag att det är fint väder, hör fåglarna kvittra utanför mitt fönster just nu.
Nu är det äntligen vår!

Jag har precis vaknat men tänkter inte riktigt kliva upp än, ska ligga kvar i sängen och dra mig lite nu när det är lov. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, något kul hoppas jag på :) Blir nog i alla fall en härlig vår promenad i solen, förhoppningsvis om den tittar fram.

Nu ska jag göra annat, hörs!

Påsklov!

Nu är rummet fritt från alla dessa klädhögar jag skulle plocka undan. Så jag städade väl inte riktigt som jag skrev i förra inlägget. Skönt, så nu har jag tänt lite ljus och sitter i sängen med datorn och lyssnar på musik. Jag hittade en av mina gamla favoriter för ca två somrar sen kanske. Hellogoodbye-Here(in your arms), haha vilka minnen. Lite kul med gamla låtar ibland =)

Nu ska jag nog fortsätta lyssna på lite musik eller kolla på någon film. Ska bestämma mig snart!
Hoppas alla får en härlig kväll. Kram kram!


090409

Jag har påsklov, går inte att beskriva hur härligt det känns! :D

Vi slutade sent idag, senare än jag trodde. Men sista timmen så kollade vi på remember the titans, den var faktiskt bra. Men man var lite stel när filmen väl var slut efter att ha suttit på skolans osköna plaststolar en hel film. Så jag kom hem för kanske 45 minuter sen. Nu ska jag ta och städa mitt rum så det blir lite påsk fint, dock låter jag nog påsksakerna ligga ner packade i år. Annars kommer jag aldrig plocka undan dem sen.

Så nu ska jag tagga till, fixa någon bra musik och sedan sätta igång med städningen.
Vi hörs!

Allmänt seg

Är helt slut, beror antagligen på att jag inte är helt frisk och att jag sover dåligt. Får hoppas att mina sömnproblem inte är på väg tillbaka igen. Har varit bra med dem ett tag, men det går ju i perioder. Det är segast på morgonen när man ska upp, då tycker man att man precis har somnat. Eller som när man verkligen är på väg att somna och det är något som låter, usch jobbigt.

Nu ska jag i alla fall gå ner och ta en dusch, sen ska jag lägga mig och åtminstone vila.
Godnatt alla!

Ny kavaj

Blev att jag köpte kavajen idag, från början kostade den 899 kronor men var nedsatt till 299 kronor nu och det bästa med det hela är att mamma sa att hon kunde betala halva, så fyndade en kavaj för ca 150 kronor idag. Najs!


Inte så fin på bild, visar den i en outfit någon dag =)

Outfit åttondeapril


Jeans Crocker, Linne Adidas, Kofta JC

090408

Hejsan!
Hoppas det är bra med alla. Själv är jag lite seg idag, snuvig och så vidare men annars så är det bra! Nu ska jag snart iväg och handla med mamma, farmor, farfar och Astrid. Sedan så ska vi ner på stan, och då ska jag kanske köpa en kavaj på Carlings. Ska prova den igen och se om den verkligen passar, om så blir det ett riktigt fynd då den är nersatt från 800 kronor tror jag till 300kr :) 

  


Istället för skinnjackan? hmm..


Är lite sugen på att köpa dessa skor, skulle vara helt perfekt till sommaren!
11cm klack är ju inte helt fel :)



Dessa skulle också vara fina i sommar, billiga också endast 30 kronor. Gillar mycket!

Outfit sjundeapril


Jeans Crocker, t-shirt och linne Hm

090407

Tjena!
Jag är tillbaka i en period då jag sover väldigt dåligt. Det märks på morgnarna när man ska upp, speciellt om man börjar klockan 08:10 som jag gjorde imorse. Tror jag log och drog mig i sängen till kvart över sju, så blev lite stressigt där ett tag men jag hann i alla fall till skolan med goda marginal att inte komma sent, bra gjort!

Nu är jag precis hemkommen från skolan, var svinkallt att cykla hem. Blåste gjorde de också. Ge mig sommar nu, tack! Så jag ska väl ta fram samhällsböckerna och skriva klart lite sker som bör vara klara imorgon. Inte så ansträngande så de är gjort på ett kick. Sen ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen. Hade ont i halsen igen imorse så blir nog ingen träning.. Men vi får se.

Ha det bra så länge!

Klockan 22:53

Jag har just duschat så nu är det dags för att sova. Blev sen idag pga att pappa jobbade sent och vi andra i familjen inte riktigt vet hur man eldar med ved i pannan. Får ta och lära mig de, så jag kan duscha när jag vill! För man vill ju ha varmvatten, annars finns det ingen mening med att duscha. Eller jo, det gör de väl. Men helst med varmvatten :)

Så nu ska jag sova, blir skola mellan klockan 8-14 imorgon ungefär. Och efter den blir det ytterligare en dag mindre kvar till lovet, Längtar!

Godnatt! :)

Dyr historia



Årets första svenska jordgubbar är sålda. De kommer från Svenska odlarlaget i Helsingborg och var ingen billig bedrift för delikatessbutiken i Stockholm som köpte hela första partiet som bestod av 64 stycken askar med 250 gram jordgubbar. Totalt fick delikatessbutiken betala 10 000 kronor för partiet och då hamnar styck priset på 160 kronor.
Jag skulle aldrig kunna tänka mig att köpa 250 gram jordgubbar för 160 kronor, skulle du?

Outfit sjätteapril med Jacka och skor


Skor Converse, Jeans Crocker, Linnen Hm, Jacka Five, Palestinasjal JC
(den kortärmade koftan syns inte pga jackan)

Lunch på stan

Blev lunch på stan med Pappa idag, vi åt pizza. Sen väntade jag på att mamma skulle sluta och när hon väl gjort det gick vi runt lite på stan sedan gick vi till Dackås för att hon skulle beställa en tårta till påskfikat på jobbet, och då ville hon även fika så fick bli en chokladboll då. Uhh, nu resten av veckan är allt som är onyttigt strängt förbjudet för mig!
När vi sedan var på väg hem fick jag ett sms om att min skinnjacka hade kommit. Så vi hämtade den på Coop. Men tyvärr så var den konstigt nog förstor så den åker tillbaka, ska byta den mot en mindre storlek. Får förhoppningsvis den under påsklovet. Annars så hittade jag en supersöt blus på hm idag, funderar på om jag ska köpa den.. Hmm, det tål att tänkas på eftersom jag inte har så mycket pengar den här månaden.



Paketet med skinnjackan som ska skickas tillbaka..


Vår-sommriga blusen
Ska jag slå till eller leta efter något annat?

Outfit sjätteapril


Jeans Crocker, Linnen Hm, Kortärmadkofta Bikbok, Armband Six

090406

Hej!
Jag är otroligt trött idag, kunde inte sova i natt. Sen känner jag mig riktigt förkyld också, var hur hes som helst imorse.. Men skit samma, nu är det vår! Är så härligt med fint väder. Ska sätta mig ute på altanen snart med min dator (sitter vid pappas stationära just nu) och plugga lite samhällskunskap tror jag. Ska bara låta det bli lite varmare där, jag hinner nog äta lunch innan jag sätter igång.

Hoppas alla får en härligt vårig måndag, kram!


Godnatt

Ville bara önska er alla godnatt, nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och lyssna på musik. Skolan börjar klockan 09:05 imorgon. Bara fyra dagar kvar innan ett ljuvligt lov som kommer precis i tid =)

Sovgott!

Söndagens mysoutfit


Tjocka tights Gina Tricot, Lång t-shirt Cubus, Kofta Bikbok

Söndag eftermiddag

Är fortfarande lika tråkigt väder, jag som hade hoppats på strålande solsken idag. Mamma har börjat påskpynta nu vilket får mig att längta ännu mer till torsdag då påsklovet börjar. Ska bli härligt med 10 dagars ledighet =)

Just nu sitter jag hemma i soffan och kollar lite på Elin när hon spelar Harry Potter på hennes PS2 medan jag väntar på att Anna ska komma hem då vi ska ta en prommis i det mulna vädret.

Skriver ikväll, Ha det!

090405

Inget vidare fint väder idag får jag väl lov att säga. Nollgradigt och mulet, får hoppas att det spricker upp lite senare. Jag och Anna tänkte ta en promenad i det fina vädret som vi hade tänkt oss skulle infinna sig idag, fast vi går nog ändå. Men hade ju varit extra härligt om det varit soligt. Nu har jag precis vaknat och är sjukt snuvig men har inte alls ont i halsen vilket är bra! Nu kan jag träna imorgon igen. Ska ta och kolla på någon film nu, kanske Arn två.

Hoppas alla får en toppensöndag utan skolångest ;)

Snart söndag

Är vaken rätt sent nu, brukar faktiskt inte vara de nu mera. Eller vaken brukar jag väl vara men brukar inte blogga. Men just nu har jag inget bättre för mig när jag ligger här i sängen och lyssnar på musik. Eftersom jag inte blev riktigt nöjd med designen jag uppdaterade med förra veckan så provar jag på en ny nu. Tror den blev mycket bättre och lite mer vår, sommar inspirerad =)

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara ligga och filosofera!
Godnatt!

Lördag

Har inte hänt så mycket idag, har rensat lite i garderoben och det finns en del kläder jag skulle kunna sälja. Annars så har jag också sett första Arn filmen, och den var ju bra. Ser kanske den andra ikväll. Nu är det snart dags för middag, blir plankstek idag =)

Hoppas alla haft en bra lördag!

090404

Godmorgon bloggen!
Nu är det dags för ännu en ny dag, vet inte riktigt vad som händer idag. Mamma ska tydligen storstäda så man borde fly huset (hon blir alltid så arg och sur när hon städar). Förhoppningsvis är det fint väder så kanske blir en vårpromenad. Jag känner mig faktiskt bättre i halsen nu, fast är snuvig nu istället. Nu är det dags att gå upp och äta frukost!

Höres senare =)
Kram kram

Tv-kväll

Ikväll har det blivit en lugn kväll, har precis kollat på så ska det låta med mamma och pappa. Nu sitter jag här helt ensam och kollar på 2½ men, väntar på att Troja ska börja på ettan.


Bakade en kladdkaka till kvällens soffmys, kladdig och god blev den =)

Ingen dagens outfit

Jag glömde knäppa kort på dagens outfit, sitter i mjukis byxor nu! Men jag invigde i alla fall mina nya converse =)
Till dem hade jag Jeans Hm, t-shirt Vero moda, kofta Bikbok



Helg!

Vilken vidrig dag, precis allt har verkligen gått emot mig! Vill inte ens tänka på det. Så nu ska jag istället se fram emot en lugn helg. Ska försöka storstäda mitt rum och rensa ur garderoben och sälja iväg lite kläder, har en hel del som bara ligger och skräpar just nu som jag knappt använt.

Nu ska jag ta något lätt att äta, mamma och pappa bestämde sig tydligen för att laga mat sent idag..

090403

Godmorgon!

Har just vaknat och ska snart gå upp för att göra mig iordning och sedan dra till skolan. Jag har fortfarande jätteont i halsen, kan knappt svälja och är hur täppt som helst i näsan. Kul! Men vädret piggar i alla fall upp mig, det ser ut att vara soligt =)

Och nu är det ju äntligen fredag!  
Vad har ni för helgplaner? Jag har ingen aning om vad som händer än, om jag inte blir bättre i förkylningen får jag väl ligga hemma och kurera mig. Fast de är ju skönt att vila också.

Nu ska jag gå upp och försöka trycka i mig lite frukost!
Hörs i eftermiddag när jag slutat skolan.

Halsont!

Usch, är det min tur att bli förkyld nu? Jag tror det, har haft jätteont i halsen hela dagen. Perfekt till helgen och allt. Jag hoppas det går över snart. Annars så brukar jag alltid råka ut för halsfluss när jag väl börjar få ont, det är verkligen inte kul så hoppas jag slipper det den här gången!

Nu ska jag lyssna på lite musik och bara njuta av livet, typ. Sen är det sova som gäller, börjar klockan 10:40 imorgon så det blir sovmorgon för min del, härligt!

Sovgott!

Staden

Kom precis hem från stan, jag och pappa träffade mamma där som inte orkade sitta hos frisören med Elin när hon färgar håret. Så vi tre fikade(igen!), har blivit alldeles för mycket fika på stan nu senaste tiden. Har ätit för mycket onyttigt överhuvudtaget vilket märks, uhh!
Köpte i alla fall nya skor (converse som jag visade i inlägget innan) och en ny mascara. Och eftersom jag beställde en skinnjacka igår så har hela studiebidraget redan gått åt :S
Fast mamma var snäll och sa att jag slapp betala tillbaka henne 439kr för mina nya lurar till mobilen som jag var skyldig henne, hon sa: se det som om att jag betalar de på skorna. Eller ja, ni fattar! Så egentligen har jag väl 400kr kvar av studiebidraget. Äh, jag får leva snålt denna månad.

Nu ska jag kolla lite på tv tror jag, och vila huvudvärken håller fortfarande i sig...
Kram kram



Nya mascaran. 

Nya vårskor!


Ett par vita converse =)


Outfit andraapril


Jeansleggings Vila, T-shirt Gina Tricot, Kofta Bikbok

090402

Har fått tillbaka min spänningshuvudvärk, dock lite lindrigare den här gången så jag stod ut i skolan idag. Hade tur också, vi fick sluta eller ja plugga på egen ort sista timmen idag som är på hela tre timmar. Annars skulle jag egentligen vara kvar i skolan nu och sluta klockan 16:00 men nu har jag istället varit hemma sedan kvart i två. Har hunnit med att äta två mackor nu och en risifrutti. De åt man alltid när man var mindre, hehe.

Nu snart ska jag in till stan och köpa nya vår skor! Längtar. Beställde även en skinnjacka igår, skinnimitation så hoppas att den inte ser allt för fejk ut. Får den någon gång nästa vecka så hoppas får hoppas att den passar och ser bra ut!

Ska ta en huvudvärkstablett och vila lite nu, Hörs!

Läsa

Nu har jag duschat, härligt att känna sig fräsch igen! Var till forsa en sväng idag igen, gammelfarmor och gammelfarfar måsta ha hjälp att installera sin nya digitalbox till tv:en som alla är tvungna att ha nu. Gamlingarna fattar ju inget stackarna. Så det var ju klart att jag ställde upp och åkte dit. Fick 100 kronor för besväret, inget mig emot. Jag fixade de på typ 2 minuter. 

Nu ska jag läsa Män som hatar kvinnor innan det är dags att sova! 
Godnatt :)  

Har man tråkigt..

.. på samhällslektioner så ritar man gubbar tillsammans:


Av: Emma, Hannah och Lovisa

090401

Hej vår månad, hejdå vinter månad! Första april idag, jag har inte blivit lurad än, känns härligt. Men det kommer säkert något elakt så småningom. Vem kom egentligen på att man ska få luras på första april?

Skolan var seg idag, kände mig så otroligt trött när sista timmen väl skulle börja efter två och en halvtimmes hål. De är det segaste med hela onsdagen, det långa hålet mitt på dan. Tänk om den där sista lektionen skulle vara direkt, i så fall skulle jag sluta före tolv på onsdagar, de vore inte illa!

Nu har jag precis ätit lite ravioli, folk undrar hur jag kan tycka om det eftersom jag är rätt kräsen. Har inget bra svar på den frågan, de bara är så.

Ska plugga lite till ett prov imorgon nu, teoriprov i Idrott och hälsa A.