Nya jobbskor


Saltö


Trötter

Gjorde min andra dag på Cassels idag, det är riktigt roligt å de verkar vara nöjda med mina insatser. Så imorgon ska jag hoppa in och jobba extra, för några är sjuka. Inget mig emot, bara kul att ha något att göra! Därför ska jag strax släcka lampan här, så jag är pigg imorgon. Natti!

20 mars

Äntligen tisdag å dags att strax ge sig iväg till första dagen på mitt nya jobb. Ska bli roligt och spännande! :) Annars så känner jag mig lite halvhängig, nått virus som inte vill bryta ut. As segt!
Nu ska jag fixa de sista och sedan ge mig iväg, ha en tipptopp dag alla!
Ska även passa på att säga grattis till gammelfarmor som fyller hela 90år idag, Grattis! :)

Jobbeliiijobb!

Jag fick tjänsten jag var på intervju för igår, ett halvtidsvikariat till 1:a september med chans att få jobba mkt mer i sommar. Såå sjukt glad och nöjd jag känner mig! Wiiiiiee! Gladaste tjejen någonsin nu :)

13 mars

Kan inte ens beskriva hur jobbigt det är att gå och vänta på ett besked som skulle betyda så mkt om det var positivt. Hoppas de ringer och säger hur det blir snart! Strax ska jag röra mig mot Prästängen och lämna bilen för att få några stenskott på framrutan fixade, vuxenpoäng liksom, haha. Sedan ska jag nog hem och röja i lägenheten, fy hur det ser ut alltså. Är en aning irriterande att det blir stökigt på engång på så liten yta.
Ska slänga i mig lite frukost nu innan jag ska ge mig iväg!
Så ha en toppen dag hörrni!

12 mars

Dags för en morgonpromenad, sedan när jag är hemma igen så blir det dusch och fixingtime inför intervjun. Spänd till tusen, hoppas verkligen att det kommer gå bra! Skulle vara så skönt att få ett jobb, som jag känner att jag verkligen kan brina för till 100%. Men nu först var det promenad som gällde!
Hade gärna haft med mig lillen ut på promis nu :)

Ny vecka på ingång

Har en förkylning på gång, hoppas verkligen att den inte bryter ut nu. Vill inte bli sjuk! Imorgon ska jag på jobbintervju, så då vill jag verkligen inte sitta och snörvla. Så jag ska snart hoppa i säng och försöka sova ordentligt så jag känner mig pigg imorn. Vill verkligen göra ett bra intryck, när jag har en chans på en halvtid i en klädaffär. Vill verkligen lyckas och få detta! Håller ni tummarna för mig? Jag hoppas det!

Helg

Nu ikväll så är jag ensam hemma, Daniel jobbar natt så jag har passat på att ha lite ta hand om mig själv kväll. Skönt att känna sig riktigt fräsch, tror jag behövde de. Nu hoppas jag bara på fint väder och sol imorgon så hade allt varit perfekt. Ska föresten på jobbintervju på måndag, ska bli spännande. Hoppas det blir något denna gång, var även för ca två veckor sedan kallad på intervju på det här stället, men det blev inställt för att alla tjänser var tillsatta, men nu finns det tydligen en lucka igen. Åååh, vill verkligen göra bra ifrån mig och får det här jobbet. Allt skulle kännas så mkt bättre. Håll tummarna!

Jaaa, så såhär har jag typ sett ut hela kvällen. Dock är detta en gammal bild sedan Karlstad tiden.

Tulpaner

Var och köpte lite färg till lägenheten idag, i form av våriga tulpaner!
Vår i Strömstad

Bilder som togs under en två timmar lång promenad i solen igår förmiddag. Nu ska jag strax ge mig iväg till jobbet, blir 12 långa timmar idag. Åtta timmar plus fyra timmar extra. Men det betyder bara lite mer pengar i slutet av månaden, vilket inte alls är dåligt!