Sista Augusti!

Då är snart alla sommarmånaderna över och hösten kommer med stormsteg! Vart tog denna sommar vägen egentligen? Det är de nog ingen som vet. I morgon går mitt kontrakt på jobbet ut, och jag är tekniskt sett arberslös, känns ju sådär faktiskt. Men hoppas det droppar in ett positivt svar från något av de andra jobben som jag sökt snart. I väntan på det så åker jag hem till Hudik en vecka den 11 september, känns som ett superdatum att resa på. Men vi får hoppas att allt går bra ändå. Nu ska jag starx hoppa i säng, ska upp och träna imorgon! Kommer bli skönt, har varit allt för slapp när det kommer till träningen på sista tiden, men nu ska jag verkligen ta tag i det ordentligt! 

21 augusti

Har helt glömt bort bloggen efter veckan på Kreta. Jobbar mest hela tiden och hinner inte med så mycket annat. Men ska försöka komma igång med bloggandet igen, från och med 1 september är det väldigt ovisst med jobb, så då kommer jag säker ha all tid i världen.
Ni får ha det bra så länge, så hörs vi!

Semester

Ett pass kvar på jobbet, sedan bär det av mot Grekland. Kan inte ens beskriva hur underbart det kommer bli! Här är en bild på hotellet där vi ska bo, så är det dåligt med internetuppkoppling där borta så hörs vi om ca en vecka.
Ha det bäst!

Hotell for voksne.