Håret

 
Nyklippt! Riktigt skönt, längtar till det växer till sig lite. Luggen är snäppet för kort, men den växer å andra sidan som smör. Idag jobbar jag kl 11-19, mer än så har jag inte planerat. Hoppas på fint väder imorgon när jag och Daniel är lediga tillsammans, så vi kan fixa lite på altanen, skura och plantera vårblommor! 
 
Nä, dags att packa ner matlådan i väskan och åka mot mitt älskade Nordby! 
Ha en toppen dag! 
 
 

Seg

Har varit två långsamma dagar på extra jobbet nu. Inga kunder och inget att göra! Men man får ju se det positivt, få betalt för att bara gå runt och små pyssla. Imorgon är jag ledig och ska äntligen få ordning på mitt kråkbo till hår. Det är på tok för långt och slitet nu, så det går inte att fixa det alls. Skit trist! Så nu ska det bli kortare igen. 
 
Ska försöka knåpa ihop en bra låtlista till träningen imorgon innan jag somnar. 
Natti! 

Torsdag!

Ingen superduper dag idag. Men alla har sånna dagar! Kikade på deklarationen, minus 7000kr kändes inte bra för en arbetslös Emma. Det blir en utgift mina älskade sparpengar får betala. 
Annars så har jag jobbat och plockat lite. Det ska tydligen styras förfest här hemma imorgon kväll! Blir säkert trevligt. 
Ska nog stänga av datorn nu och sätta mig i soffan med min andra halva och bara mysa! Man kan ju kanske hoppas på att det är något bra på tvn för engångskull! Haha
 
Ha det bra! 

Badrum före/efter

Här har ni det gräsliga gula vs. det nya frächa vita.
Vi är så nöjda! 
 

Kärt återseende

Hej bloggen! 
Det var länge sedan sist, har inte hittat någon insperation till att skriva. Men det kanske blir bättre nu när solen och våren är på ingång! 
Mitt jobbsökande står nästan helt stilla, eller jag söker som en galning allt som kommer ut. Men det är dåligt med gehör från arbetsgivarna. Så jag jobbar för tillfället bara extra vid behov på Cassels. 
 
Annars så har vi fått badrummet renoverat nu, så underbart. Vitt, rent och fint istället för gult, gammalt och äckligt! Så nu har vi nästan fixat klart att i lägenheten, lite målning kvar i hallen bara. Det ska förhoppningsvis bli gjort innan sommaren. 
 
Tiden flyger när man sätter sig vid datorn, nu måste jag upp och göra matlåda innan det är dags för ett extrapass på jobbet. 
 
Ha en fin dag i solen! 
Kram