De har konstiga namn på restaurangerna här.


Måndag!

Leker lite med kameran i väntan på att Daniel ska ringa och säga att han är klar på gymmet så vi kan åka och handla någon gång.
Annars så tycker jag att det gick bra att provjobba i lördags, får hoppas att de är nöjda med mig så jag kanske får en anställning! Om inte så har jag fått napp på ett ställe till kanske, ett café. Ska dit och prata lite imorn, så får vi se vad det innebär. Spännande och skönt att det äntligen händer lite på jobbfronten, har lessnat på att inte ha något att göra.
Bjuder på någora spegelbilder så här på kvällskvisten. Imorgon ska jag försöka ta med mig kameran ut på en promenad, så hoppas på solsken.

Provjobba!

Ska bara få i mig resterande av min lilla frukost, sedan ska jag ge mig iväg och provjobba. Är lite nervös, men hoppas ändå att det ska gå bra. Så önska mig lycka till! :)

Gårdagens.


Skogspromenad!


Wordfeud


12 oktober.


Redo!

Ska snart ge mig ut på en promenad i mörkret med Lovisa, de ska bli trevligt! Synd att det ska vara så förbaskat kallt bara. Om jag fick, skulle jag gärna ta tillbaka sommaren bums. Å justde, på måndag åker jag ner till Strömstad. Ska leta lite jobb och hälsa på bästa Daniel! Kommer blir hur bra som helst.

Jobbcoach

Snart ska jag dra iväg till en av mina jobbcoacher. Vet inte riktigt vad som ska hjälpa mig med egentligen, men låt gå. Det är ju något att sysselsätta sig med, eftersom det inte händer så mycket annat i mitt liv för tillfället!
Så här ser jag ut idag, håret uppsatt som vanligt eftersom jag blivit så lat och inte orkar fixa det på senaste tiden..

Sötnos.


Tårtfrukost.


Happy birthday to me!

Ja, så var man 20år! Vilken grej, som man har längtat till den här dagen. Men nu när den är här, så känns det faktiskt inget speciellt. Hade kalas för släkten i lördags, så det är också gjort. Så den här dagen blir nog som vilken måndag som helst skulle jag gissa. Får kanske ta och lyxa till det med en födelsedagsfika på stan bara för att.

För mysiga höstdagar.

Fick en stor mugg av min lillasyster och till den ett paket med supermumsigt chokladpulver att göra varmchoklad av.

20års present!