Gammelfarfar

Tog denna bild på gammelfarmor och gammelfarfar när jag var hemma under julen, sista fotot på dem tillsammans. För någon timme sedan fick jag veta att gammelfarfar tidigt imorse gått bort.
Vila i frid!

Tränat

Fattar inte hur jag lyckades, men jag gjorde det. Klev upp ur den varma sköna sängen strax efter kl 06 imorse, åt en lätt frukost, drog igång med tvätten och sedan åkte jag till gymmet! Tidigt på morgonen, helt obegripligt att jag faktiskt inte somnade om när klockan ringde! Men nu så har jag den där härliga, "nytränade" känslan i kroppen. Gött! Strax blir det lunch här och sedan fixa det sista med tvätten, sen ska jag bara chilla resten av kvällen. Imornbitti ska jag upp vid halv fem, kill me. Men jag kommer fixa det, för har jag tur så kommer jag få spendera dagen i Göteborg, inget fel med det faktiskt, det ger lite pepp liksom.

Hängig

Jag har nästan glömt bort bloggen, var väldigt längesedan jag kikade in här. Nu efter jul och nyår så är jag tillbaka och jobbar på nere i Strömstad! Det var skönt att komma hem en sväng och träffa alla, men sedan lika skönt att få åka iväg igen. Räcker gott och väl med endast en vecka i sträck hemma!
Idag känner jag mig hängig, ska bara ligga i soffan resten av kvällen och kika på tvn. Snart börjar Sveriges mästerkock, gillar det starkt. Sedan blir det lite gameing på PS3't, skojigt värre.