090228

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, har även tänt lite ljus. Är hur mysigt som helst! De blir alltså en lugn kväll för mig. Ska nog ta och kolla på film snart, är väldigt sugen på att se något baserat på någon händelse från andra världskriget. Jag är ju totalt fast i allt som har det kriget att göra.

Annars så har min dag också varit lugn, vaknade hos Anna vid nio, halv tio. Vi gick upp och ät frukost, spelade lite spel. Sen åkte jag hem vid ett, väl hemma duschade jag och sedan åkte vi ner på stan en sväng. Hade egentligen ingen lust men jag följde med ändå, efter de åkte vi till mormor och morfar som det var väldigt längesedan jag träffade, så de var kul! De bjöd på fika =)

Efter det har jag bara varit hemma, lugnt och skönt!
Är så härligt att det äntligen är lov! =D

Nu blir det film!
Kramis!

Igår



Julia, Anna och Matilda! =)
Vi satt och pratade en massa medan jullisen sov ^^ hihi
 



<3<3<3

090228 (igår)

Sista dagen på årets kortaste månad är snart över, lika så första dagen på mitt sportlov! Ska bli så härligt med lov en vecka nu. Har bland annat planerat att åka till Sundsvall med tjejerna och shoppa, ska gå på en gyminstruktion, träffa Hannah och hitta på något. Blir mycket roligt =)

Jag hann tyvärr inte blogga igår, blev så otroligt stressigt!
Jag kom hem från skolan, plockade ihop lite saker som jag skulle ha med mig till Anna på kvällen till vår sleepover. Sen när de var klar så skulle jag till Anna för att fixa efterrätt som vi skulle ha senare, jappmoussen. Så god! Vi hade inte alls lång tid på oss, kom till Anna vid kvart i fyra och åkte därifrån vid halv fem. Då skulle jag stressa hem och duscha, göra mig iordning och allt sånt för att sedan åka och äta middag med familjen på Kina restaurangen i stan, var mycket mysigt och gott där!

Efter middagen åkte jag hem hämtade packningen och åkte vidare till Anna, hade även med mig Julia och Julia dit. Väl där fick vi vänta på Matilda ett tag eftersom hon alltid är sen.
Men kvällen var den bästa och mysigaste på länge, vi åt jappmoussen(som var mycket godare nu i morse), pratade en massa, kollade på tv med ljudet avstängt, spelade in Julia när hon snarkade osv. Det måste göras om snart igen ;)
Ser framemot tisdag nu när det blir en hel dag med er i Sundsvall :) <3

Aja, det var min går dag! Hinner inte skriva så mycket mer nu för det är mat uppe och pappa ropar på mig! Men jag skriver mer senare!
Kram Emma

Snabbis

Ska på stan med familjen nu!

Skriver mer om gårdagen senare! Hoppas alla har det bra!
Kram Emma

090226

Ojdå, blev en dag med dålig uppdatering idag. Men jag har helt enkelt nästan inte rört datorn, rätt skönt faktiskt!
Hade kunnat sovit hur länge som helst idag men vaknade så klart strax innan åtta imorse. Men jag låg kvar i sängen till efter tio någon gång, härligt.

På eftermiddagen åkte jag med mamma och pappa till Ica när de skulle handla, jag skulle nämligen inhandla lite ingredienser till efterrätten imorgon kväll då det är sleepover time med brudarna =)
Jag måste ha sett ut som värdens svull när jag skulle betala mina 8 dubbel japp, två stora kakor blockchoklad och åtta deciliter grädde. Haha, men mumsigt kommer de bli i alla fall!

Nu ikväll har jag bara tagit de lugnt, är inte helt okej med mitt huvud. Har haft jobbig huvudvärk!

Men nu är det nog dags att sova snart, skola imorgon. Sista dagen innan sportlovet som kommer bli sjukt härligt!
Godnatt!

Stolt

Jag kom faktiskt iväg och tränade nu på kvällen! Är lite stolt över mig själv.. Har faktiskt inte varit på friskis på cirka en månad nu tror jag, så nu är det verkligen dags att komma igång med träningen regelbundet igen!

Är sjukt trött nu, så blir sängen tidigt idag! Eller jag ska försöka stänga av datorn i lagom tid. Är ledig imorgon så får sova ut då =)

God natt, Kram Emma

Håret



Såhär blev det! Lite svårt att knäppa kort på det bara. =)

Dagens outfit



Jeans Crocker, Linne Hm, Spetströja Gina Tricot

090225

Vilket fint väder de är idag, man skulle nästan kunna tro att våren är på väg! Jag får väl hoppas i alla fall för jag vill verkligen de ska bli varmt ute nu igen! Idag hade jag bara skola mellan klockan 08:05 - 10:15. Lärarna skulle bort på något på eftermiddagen, inte mig emot när jag fick sluta tidigt idag. Så jag åkte in till stan och klippte mig istället. Var riktigt skönt att få de klippt nu, har inte klippt mig sen början på augusti förra året tror jag. Så de behövdes verkligen nu! Kan kanske fixa någon bild senare så får ni se hur det blev.

Nu är det dags för lunch!
Kram Emma

Två nya



Ny lite längre tröja, mycket snyggare IRL !



Stickad väst! Älskar färgen =)

Staden

Så nu är jag hemma igen! Blev en lång dag idag. Åkte ner på stan efter skolan och fikade med familjen. Jag han även med lite shopping! Men nu sitter jag här i hemma i soffan. Måste väl hjälpa pappa att komma på någon middag nu också för jag börjar faktiskt blir hungrig.

Så nu ska jag dra mig iväg till köket!
Kram Emma


090224

Tjeena, idag ska jag inte fråga hur ni mår eftersom Hannah tycker det är störande. Just nu sitter jag i en datorsal på skolan och har Internationell ekonomi. Sen blir det matte prov, måste plugga på rasten efter den här lektionen. Önska mig lycka till, så hörs vi senare!
Kram Emma

Förvånad

Mamma kom hem med en rullgardin till mitt rum idag, fatta hur förvånad jag blev! En svart sak som nu mera är upphängd vid mitt fönster. De blev väl sådär. Men fördelen är väl att jag äntligen kanske kommer kunna sova igen. Får väl hoppas de i alla fall.

Såhär blev det, de får helt enkelt duga.

Ny fixade naglar

Nu började förra veckans misslyckade franska manikyr se riktigt risig ut så bestämde mig för att ta bort de nu och måla en lite starkare färg.
Så här blev det:



Och jag använde depends minilack, Nr: 69 och ett topplack

Muffins!

Mamma ringde och frågade om jag kunde baka muffins för de ska tydligen komma hit nå folk i eftermiddag. Så de var väl bara till att göra de.

 


Smeten var i alla fall god, hihi =)

Saltkråkan



Jag har inte kommit igång med matte pluggandet än utan fastnade istället framför Tjorven och mysak som sändes på Tv1000 Family. Saltkråkan är nog enligt mig en av Astrid Lindgrens bästa filmer!
Ungen är ju så otroligt söt! :)

Dagens outfit


Jeans Crocker, Tröja Åhlens, Linne Hm, Halsband fått av Anna

090223

Hejsan! Allt bra med er? Själv är det bara bra. Har slutat skolan för idag, så nu sitter jag hemma i soffan. Har precis ätit frukost eftersom jag sällan hinner de innan jag åker till skolan. Idag händer det nog inte mycket, har prov i Matte C imorgon så bör väl plugga en del annars så ska jag nog bara ta det lugnt som vanligt. Ska kanske försöka ta mig iväg till friskis också och träna lite, de lär behövas kan jag lova. Men vi får se!

Kram Emma

090222

Hej!
Idag blir det en lugn söndag, ska bara lata mig. Fast jag måste nog plugga lite matte också, suck. Har prov på tisdag. Men de känns rätt bra ändå, jag kanske har fattat de vi håller på med den här gången, wiiho! Jag har inte så mycket att skriva om nu. Skriver något mer senare, ska ta och kolla på film nu.
Ha en härlig söndag!
Kram Emma

090221

Hej allihopa!
Ledsen för dålig uppdatering idag. Dagen har spenderats med Linus, mötte honom när han kom hit med bussen vid halv tolv sedan åkte han hem igen halv fem, tråkigt. Men men, vi ses snart igen hoppas jag.

Just nu har jag inte så mycket för mig, har precis duschat och funderar på om jag ska ta och kolla på ett nytt Lost avsnitt. Finns inte så mycket annat att göra, familjen kollar på melodifestivalen en trappa upp. Men jag tycker nog Lost låter mer lockande så det får bli de!

"Rullgardiner"



Måste ju visa hur de ser ut med mina fina "rullgardiner". De ger liksom en hel het i rummet, så snyggt. INTE!
Dock är bilderna sen i somras när jag just flyttat ner till källaren.

Tidig lördag

Det är helt otroligt, nu när det är helg och jag får sova så vaknar jag strax innan åtta. Jag som till och med ställde upp mina fina "rullgardiner" som vi kallar de, typ spånskivor i fönstren för att jag skulle kunna sova lite längre. Men nej, nu är jag vaken, känner mig nästan död.. Vad kan man göra så här tidigt en lördag? Jag fick nästan ett infall alldeles nyss att jag borde gå och träna klockan tio, men jag vet inte.. De får nog vänta till imorgon. Jag tror jag tar och kollar på High school musical 3 nu istället, har ju inte sett den än..

Hoppas alla får en fin lördag, de kommer nog min bli!
Kram Emma

:)


Statistiken går uppåt idag igen, kul! :D


Och de här var mitt 100:e inlägg på lite mer än en månad!

Let's Dance

Mamma blev jätteglad när hon såg att jag städat! Perfekt.

De blev en lugn fredagskväll för mig, sitter  i soffan nu med mamma och pappa. Vi kollar på Let's Dance, eller ja de kollar och jag små gluttar lite då och då, datorn är mycket mer intressant enligt mig.

Hoppas alla har en bra kväll!
Kram Emma

Duktigt

Nu har jag städat hela huset åt mamma, om hon inte blir glad nu vet jag inte vad jag ska göra. Så nu är det bara att vänta och se vad hon säger när hon kommer hem, vilket borde vara snart.

Bloglovin

Om du gillar min blogg, prenumerera då på den genom Bloglovin :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/496252/emmaaarosen?claim=pjzjgn7shmd">Följ min blogg med bloglovin</a>

090220

Kortdag i skolan idag, hade bara två lektioner. Skönt! Så nu är jag hemma och ska nog städa lite nu snart så mamma blir glad. För de värsta som finns är när hon kommer hem och bara skriker över att de är stökigt överallt, fast de händer varje dag så man är van nu.

Men vad ska alla göra ikväll, har ni några planer?

Kram Emma

Tack Mamma!


Mamma har varit på kurs i Gävle några dagar nu och idag kom hon hem med en ny Christina Aguilera parfym till mig! Tack så jättemycket!
Jag som har snålat på min gamla flaska i säkert några månader, så den här presenten var helt perfekt.
TACK! <3

090219

Hej bloggen!
Har inte så mycket att skriva nu, har precis kommit hem från skolan. Lärarna har friluftsdag i eftermiddag så jag gick kortdag idag. Skönt, min enda lektion var miljöprovet. De gick väl okej, drog till med en massa svar som skulle kunna stämma. Men jag pluggade ju inte så mycket till det heller, så får ju skylla mig själv. Så idag ska jag bara ta det lugnt, inget plugg.

För övrigt så mår jag inte så bra idag heller, vill verkligen inte bli sjuk till helgen.. Pappa har fått feber också, så hoppas inte att han smittar mig!

Hörs senare, Kram kram


Mår skit

Jävla virus som inte vill bryta ut någon gång. Känner mig hängig nu och har huvudvärk. Så nu ska jag lägga mig i soffan och vila i soffan och kolla på tv. Skönt!

Läsar rekord igår, jättekul! Hela 16 läsare, hehe! 

Kram Emma  

Dagens outfit



Jeans Crocker, Linne & Tröja Hm, Kofta Gina Tricot

090218

Hejsan! Är äntligen hemma från skolan nu. Imorse var vi på studiebesök på Dellenova, vi skulle få känna hur en jordbävning känns eftersom det är sådana saker vi läser om i miljön just nu. Men de fungerade tydligen inte så vi skulle få komma tillbaka någon annan gång. Efter de hade vi samhällskunskap/svenska, vi fick en vecka till på oss med uppgiften jag gjorde klar igår, surt! Nu ska jag äta nått, har inte blivit någon mat idag överhuvudtaget. Inte alls bra! Sen miljöplugg.

Kram Emma

Soft kväll!

Jag gav upp miljö plugget rätt tidigt, pallade verkligen inte. Tyckte jag hade varit så duktig ändå som gjort klar samhällskunskapen. Så jag slappade framför tv istället. Nya säsongen av NCIS började ju idag, så de kunde jag ju inte missa. Lillsyrran gjorde kesella glass till också, mums!

Men nu jag i alla fall precis duschat och sitter i sängen och lyssnar på musik! Ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Fast jag börjar klockan 10:30 imorgon så de är lugnt om de inte blir allt för tidigt eftersom jag kan sova till klockan nio.

Jag säger till er alla godnatt så hörs vi imorgon!
Kram Emma



Frusenmango mixat med vaniljkesella och äpple till, mumsigt!

Klar

Äntligen, nu är samhällskunskapen klar! Skönt, nu kan jag koncentrera mig ordentligt på miljön. Vilken jag ska göra nu, ska läsa klart kapitlet i boken vilket jag inte orkade igår. Så nu tillbaka till pluggandet. Jippie! 
 

Vill ha!



Bommulslinne och väska från Hm.
Kanske lite tråkigt med svart väska till våren, men den är ruggigt snygg!


Sött armband från bracy.se

Världens bästa



Hade inte så mycket för mig så gick in på www.picnik.com och fixade lite bilder.
Bland annat denna på världens bästa tjejer :) <3
Vad tycker ni ?

Angående nya mineralfoundationen



Provade denna imorse.
Var dock lite stressad så kan varit därför jag inte tyckte den var så bra.
Den täcker inte alls så bra, om man testar att ta mer puder kanske de blir med täckande. Men jag ska ge den en chans till lite senare. Men förhoppningsvis blir det bättre när man vant sig vid att lägga på foundationen med borste. Jag tror ändå att i.d mineralfoundation är mycket bättre, men den hade jag inte råd med just nu. Provar den nästa gång!

Dagens outfit


Jeans Crocker, Tröja och Linne Hm

090217

Hejsan, i morse när jag vaknade mådde jag inte alls bra. Men trots de tog jag mig iväg till skolan i hopp om att jag skulle känna mig bättre efter ett tag. Men nej då, känner mig fortfarande inte bra. Usch, jag vill inte vara sjuk! Eller så är det här bara på grund utav att jag ätit och sovit för lite på senaste tiden och stressat som en tok. Alltså ingen bra kombination.. Kan även vara därför jag blödde näsblod hur mycket som helst igår kväll..  Aja, nu ska jag vila lite framför tv sen plugga lite miljö.

Hörs senare!
Kram Emma

Näsblod

En lite läskig sak, när jag stod i duschen och kollade mig i spegeln (ja, vi har en liten spegel i duschen) rann det blod från näsan. Alltså blödde jag näsblod, så fick springa upp till toaletten och fixa papperstussar. Men innan jag han göra de bokstavligen rann det blod ur näsan, kändes som om att det forsade! Riktigt läskigt eftersom det inte vill sluta någon gång heller. Men nu tror jag i alla fall att det har lugnat ner sig, vågar inte riktigt ta ur papperstussen som sitter i näsan just nu.
Vi får väl se  vad som händer snart när jag tar bort den.
Aja, åter till miljöboken!
Sov gott, Kram Emma


Dags för en dusch

Nu har jag faktiskt tro det eller ej kommit igång med pluggandet till miljöprovet på torsdag. Har läst lite mer än hälften av allt i boken nu. Men upptäckte att klockan börjar bli mycket, så är dags för en dusch nu innan man ska gå och lägga sig igen! Ska i alla fall läsa klart allt i boken innan jag får sova.

Första lektionen imorgon är Internationell Ekonomi klockan 08:10, så blir väl till att ha klockan på 06:00 kanske. Jag kommer antagligen inte upp förrens vid sju ändå om jag känner mig själv rätt.

Men nu dags för duschen!
Ha en fin kväll, så hörs vi imorgon.
Godnatt, Kram Emma

Inte riktigt nöjd..

Blev inte riktigt nöjd igår när jag fixade ny header så blev ytterligare en ny idag!


Den jag fixade igår, inte så fin..


Men den här blev jag riktigt nöjd med!

Franskmanikyr!



Provade just mitt nya franskmanikyrset. De blev inte alls nå bra..
Måste köpa ett nytt vitt nagellack någon dag med bättre pensel!

Ny foundation



Här är bilden jag lovade lägga upp.
Min nya foundation från L'oréal Paris, true match minerals.
Någon som provat den och vet om den är bra?

Har lite tråkigt

Jag utmanar alla som läser detta inlägget.

Snusar du? 
Nej

Röker du?
Absolut inte!

Gör du frukosten själv?
Om jag hinner äta så, ja.

Har du suttit i rätten?
Nej

Har du slagit ner någon?
På skoj?

Har du pussat någon av samma kön?
Har jag nog, men ingen seriös puss.

Har du varit på strippklubb?
Nej, det har jag inte.

Vad gör du när du blöder näsblod?
Papperstuss i näsan

När grät du senast?
Kommer inte ihåg.

Vem kan du prata om allt med?
Vännerna <3

Har du solglasögon?
När de är soligt, ja!

Vem pussade du senast?
Linus

Vem kramade du senast?
Hmm, Lovisa tror jag

Vad är din högsta önskan just nu?  
Vinna mycket pengar kanske.

Vad heter din hårspray du använder?
Taft

Vem gillar du?
Skulle du vilja veta va?

Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
Vit med tryck

Känner du någon som heter Niklas?
Jorå, min pappa heter Niklas.

Har du bärbar data?
Ja, Hp Compaq 6720s

Är du blyg?
Oftast

Vad tänker du på just nu?
Att jag borde plugga och äta något

Vad ska du göra nu?
Äta något

Vart hittade du den här listan?
 http://dadas.blogg.se/


Virtaltrafik

Vill du ha fler besökare på din blogg eller hemsida, bli medlem på virtaltrafik. Om man tipsar tillräckligt många som sedan blir medlemmar kan man få upptill 1000000 nya besökare!

Ge det ett försöka vetja!
Klicka här

Dagens outfit



Långtröja Cubus, Väst Vero Moda, Stumpbyxor Kappahl

090216

Hejsan!
Slutade skolan för ungefär en timme sedan, så gick ner på stan en snabbis för att köpa en ny foundation. Min tog tvärslut i fredags när jag skulle göra mig iordning till festen, lite panik men de löste sig som tur var! Så nu tänkte jag prova på en miniralfoundation. Hoppas den jag köpte är bra, för billig var den inte för min plånbok just nu. Fixar bild på den senare idag.

Nu väl hemma efter den superlånga skoldagen ska jag äta frukost/lunch och plugga lite till miljöprovet tror jag. 

Hoppas ni får en bra dag!
Kram Emma

Ny design

Jag tröttnade på min gamla design så fixade en ny!


Nya


Gamla

Vad tycker ni?

Miljö och Samhällskunskap



Nu har jag plugg som väntar.
Ska läsa några sidor i miljöboken sen fixa klar samhällsuppgiften som antagligen inte är så svår!



Städat



Nystädat, härligt!
Dock tycker jag att det är lika dammigt nu som när jag började..


Städa



Julia ringde och väckte mig för ungefär en timme sedan. Lite tur för annars hade jag nog sovit förlänge. Hon ville ha en låt till sitt aerobicpass, hon ska visa upp det för någon ledare idag så jag önskar dig lycka till gumman! <3

Så nu har jag i alla fall ätit frukost och satt igång med storstädning av mitt rum!
Det är verkligen ett måste nu, mina vita möbler bli dammiga på engång, jobbigt. Så nu torkar jag rent riktigt med rengöringsmedel och allt. Sen blir de nytvättade sängkläder när jag är klar med allt dammande och har dammsugat.

Ska även försöka gå på en promenad i det fina vädret idag, dock inte så mycket sol men annars är de fint! Sen ska jag plugga också, har miljöprov nästa vecka. Förhoppningsvis blir det inte så svårt!

Nä, nu ska jag fortsätta!
Kram Emma

Alla <3 dag

Jag hoppas att alla har haft en bra alla hjärtansdag idag! Själv har jag inte gjort så mycket, var till farfar en sväng och fikade efter som han fyller år. Men de har varit skönt att ta det lugnt eftersom det blev lite sent i natt.

Struntade faktiskt i melodifestivalen ikväll, känner att de har gått lite för långt på något sätt. Kollade på tre avsnitt av Lost istället, fast de har ju gått minst lika långt som melodifestivalen. Man fattar verkligen inget av den serien längre. Undra om det är därför man fortsätter kolla på den?

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på lite musik, har blivit extremt beroende av musik på senaste tiden. Men vad skulle livet vara utan de? Inget! Har precis plockat undan tältsängen efter Hannah som sov här i natt. Ska fortsätta med städningen imorgon, men då blir det dammsugning och dammining. Ska även byta till rena sängkläder, de är verkligen på sin tid för de nu.

Aja, vi hörs nått imorgon.
Sov gott allihopa!
Kram Emma


Gårdagens partyoutfit


Ursäkta den dåliga bilden, men de var de ända jag hann åstadkomma innan jag skulle till bussen igår.

Spetströja Gina Tricot, Linne Hm, Fodralkjol, strumpbyxor och örhängen Åhléns, Halsband Kicks

090214

Fredag den 13:e följs av Alla hjärtansdag. Vad ska alla göra idag? Själv ska jag åka till farfar som fyller år idag, hela 78år tror jag han blir! Sen ska jag nog ladda upp med en massa godis till ikväll, får bli myskväll med film och kanske lite melodifestival så jag får vila lite efter partyt igår. Som förövrigt blev jättekul, tack för att jag fick komma Lovisa!

Nu måste jag springa och duscha, så jag känner mig lite fräschare när vi ska till farfar. Hörs något senare!


Paarty night!

Är taggad som tusan nu! Bussen går om en kvart, så måste skynda mig nu. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg! Hoppas alla får en grym fredagskväll, för jag tror min kommer bli de! :D

090213

Fredag den 13:e idag, men jag har faktiskt inte råkat ut för något än så länge. Skolan var segare än någonsin idag! Men nu är det äntligen helg! Ska bli så skönt att få sova ut.
Jag hinner inte skriva så mycket nu, ska gå och göra mig i ordning, blir fest i Vattrång ikväll hos Lovisa! Ska bli kul. Så nu måste jag fixa mig och äta middag. Bussen går klockan 19:15 så har fortfarande lite tid på mig.

Hörs kanske något ikväll när jag är hemma igen!
Ha det så bra!
Kram Emma


Så trött!

Body pumpen tog verkligen på krafterna idag! Nu ska jag komma igång med träningen igen, där med basta! Efter skolan frågade Lovisa om jag ville följa med till Sundsvall, och jag hade ju inget bättre för mig så åkte dit idag igen. Men idag var jag endast där i ca en och en halv timme. Men de var okej, gick runt lite på stan. Lovisa och Mathilda som också var med skulle köpa kläder till sitt party imorgon. Men jag vet aldrig om de hittade något för jag tog bussen hem innan dem! Får väl fråga de i morgon.

Nu ska jag snart sova! Klockan är 21:54 och jag är dödstrött!
Godnatt allihopa, sov gott!
Puss & Kram Emma

Skönhetssalong

Fick så mycket tid över efter frukosten så jag passade på att lägga en lermask, raka benen osv. Härligt, nu känner man sig riktigt fräsch och pigg till träningen i skolan om cirka en timme. Tagga! Så nu ska jag gå och klä på mig träningskläder och sen packa väskan!

Hörs när jag är hemma igen i eftermiddag, har lång dag idag. Slutar fyra enligt schemat, men vi brukar alltid få sluta vid halv tre, Hoppas!  

090212

God morgon! Jag ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig. Börjar klockan 11:15 idag, så har fortfarande gott om tid på mig för engångsskull. Då blir det body pump på idrotten. Nu ska jag verkligen komma igång med träningen igen!

Och snart är det ju helg igen, underbart! Har inte några speciella planer än, men ska nog till en kompis som ska ha fest och kolla läget en sväng på fredagkväll sen på lördag ska jag nog fira farfar. Vi får se om jag hinner planera något mer idag!

Nu ska jag upp och äta frukost så jag orkar köra riktigt hårt på body pumpen!

Hoppas ni får en bra dag!
Kram Emma

Va?



De här såg jag och Matilda när vi var i Sundsvall i lördags. Sen när är 4x5=10?

Håltimme = Shopping



Jag, Hannah och Lovisa drog ner en sväng på stan på håltimmen idag. Vi kollade runt lite och jag köpte den här spetströjan på Gina Tricot. Visst de är vårkläder som gäller nu, men när den bara kostade 29 kronor så är det ändå värt det. Kommer använde den flitigt nu innan våren är här!

090211

Tjena! Trodde jag skulle bli tokig i morse när jag var tvungen cykla till skolan, var lite sen så att gå skulle jag inte hinna om jag ville komma i tid. Så jag tog fram cykeln, de var 15 grader kallt. Var hur frusen som helst när jag äntligen var framme. Men i tid kom jag i alla fall! 

Men nu är jag hemma från skolan igen (cykelturen nu var inte lika vidrig som den i morse) och har just ätit lunch. Så nu är man mätt och belåten! Vad som händer nu vet jag inte riktigt, ska försöka komma iväg och träna ikväll. Följer med mamma på ett bas pass tror jag eftersom jag inte tränat på länge nu. Känner mig lite snuvig också, så borde väl ta det lugnt. Så det får bli en mjukstart ikväll, men de är ju alltid bra. 

Hmm, undra om det är dags för mig att gå ner till mitt rum och städa lite nu och bädda med rena sängkläder! Jo, jag tror det. 

Hörs något senare! 
Puss & Kram

 


090210

Hej bloggen!
Idag var det skolan som gällde mellan åtta och två. Vi gjorde inte så mycket, härligt eftersom jag fortfarande är hemskt trött. Efter skolan gick jag hem där och jag och pappa åkte och hämtade mamma, hon ville ha smakråd på en ny kökslampa. Måste säga att jag gillade den väl inte, men envis som hon var skulle hon ha den ändå! Men de blev väl rätt okej, fast jag tycker de finns mycket finare lampor. Så de är väl de jag har ägnat min eftermiddag till lite grand. Hjälpt mamma med nya kökslampan och har även fixat smet till pannbiffarna som pappa håller på att steka nu. Så de blir pannbiff, potatis och brunsås till middag idag. Och nu är de tydligen klart så ska gå och äta!

Vi hörs! Kram kram

090209

Dålig uppdatering idag. Men de har inte hänt något intressant att skriva om idag. Åkte till skolan vid nio i morse och slutade strax efter tio. Efter de åkte jag och Hannah på stan och var där i cirka 45 minuter sen åkte jag hem och har inte gjort ett skit sen dess. Nästan bara suttit i soffan hela dagen. Nördade lite Sims 2, haha. Helt värdelöst, men det är väl sånt man gör när man har tråkigt!

Nu sitter jag och kollar på Lipstick Jungle på 3:an, de äger! Fast jag har redan sett alla avsnitt som kommit ut. Men de är alltid kul att se gamla avsnitt igen.

Ska sova nu snart, hörs något imorgon. Förhoppnigsvis blir det bättre uppdatering då!
Kram Emma

090208

Hejsan allihopa!
Är otroligt trött idag, blev inte mycket vila den här helgen heller. Så de kan gå. Vaknade vid klockan nio i morse även fast jag lätt skulle kunnat sova några timmar till. Men de går inte när de blir ljust i rummet, ska vara mörkt om man ska kunna sova!
Men i alla fall, jag kollade lite på Dirty, Sexy, Money då, sen blev de frukost och en snabb dusch innan Julia kom och gjorde mig sällskap ett tag. Vi gjorde inte så mycket. Pratade lite och bara var typ, mysigt!

Nu ska jag tända lite ljus och mysa till det själv här, kolla vidare på dirty, sexy, money tror jag.
Kram Emma

090207

Så, nu är jag hemma igen!
Blev en lång men rolig dag i Sundsvall. Har gått runt där på stan hela dagen så har lite ont i fötterna nu. Men de gå ju över så småning om!

Får skriva något mer sen eller imorgon. Ska kolla vidare på melodifestivalen nu!
Kram

Nya lurar.



Nya lurarna till mobilen kom idag!
Perfekt till imorgon när jag åker hem från Sundsvall, eftersom jag då antagligen åker ensam blir det perfekt med lite musik i öronen!
Mamma tvättade ju mina gamla, så de lät som om att man lyssnade på radio med dålig täckning även fast de var låtar man lyssnade på.. Aja, perfekt att de kom idag i alla fall.

Nu ska jag sova, ska upp vid klockan 07:00 imorgon även fast det är lördag. Känns lite tungt, men jag har ju en rolig dag att se fram emot så det är lugnt.

Godnatt, Kram Emma

Valkyria



Valkyria var väl okej, som alla andra andra världskrigsfilmer.
Men inget klår Pearl Harbor än så länge!
De bästa är nog ändå att jag i princip har kvar allt godis, så nu har jag något att äta på bussen till och från Sundsvall imorgon!

090206

Äntligen hemma från en seg dag i skolan. Fysik provet gick skit, men de var ju väntat så.. Men nu är de helg, så härligt! Jag och Hannah bestämde oss för att gå på bio ikväll, vi ska se Valkyria. Hoppas den är bra! Sen imorgon bär det av till Sundsvall, ska bli kul. Matilda ska med, så vi ska shoppa och äta lunch tillsammans. Sen ska vi träffa lite folk. Jag längtar i alla fall!

Nu blir det vila framför tv med supergoda chokladmuffins som jag bakade igår!
Kram kram

Suck..

Jag har gett upp fysik pluggandet. Om jag inte kan det redan finns det inte en chans att jag ska kunna lära mig det nu. Och min lärare gör ju inte saken bättre när han ger oss fel facit till uppgifter vi ska träna på, sjukt. Så man kan nästan säga att det är hans fel om det går dåligt imorgon.
Jag bakade chokladmuffins istället för att plugga, kladdiga chokladmuffins. MUMS!

Nu ska jag nog ta och duscha och försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. Har så dåligt med ork i kroppen nu så om jag ska orka upp imorgon och försöka prestera bra på provet behöver jag sova bra i natt, och de händer ju sällan.

Hoppas alla har det bra!
Kram Emma


090205

Idag hade man lika gärna kunnat strunta i skolan, vi gjorde absolut ingenting. Fick gå en liten promenad på idrotten eftersom jag känner mig helt slut. Har ingen ork i kroppen, just därför vill jag inte utsätta mig själv för jobbiga saker. Som fysisk träning, för jag vill inte bli sjuk nu! De skulle vara riktigt tråkigt.

Aja, nu måste jag plugga till det dumma fysik provet imorgon. Har ju inte gått speciellt bra med pluggandet till det innan. Och de kommer antagligen inte att gå bättre nu heller. Finns så mycket andra saker man vill göra ist ..

Kram


090204

Blev en riktigt kort skoldag idag igen. Helt otroligt att de kan vara så här slappt. Idag fick vi en timmes sovmorgon på miljölektionen så vi började nio, fast jag och Hannah var på skolan till åtta för att fixa klart att inför redovisningen. Den gick väl okej, fast jag stod och läste de mesta jag sa från ett papper. Blir ofta så nervös när jag ska redovisa något att jag glömmer allt. Måste träna mer på det där med redovisningar.

Efter miljölektionen har jag två och en halv timmes hål, och eftersom jag har så otroligt ont i magen idag så pratade jag med min svenska lärare och fick uppgiften resten av klassen ska göra idag. Så ska sätta mig och skriva den nu och skicka den till henne. De är inte en svår uppgift så kommer gå fort att skriva den, skönt för nu behöver man väl all tid i världen till fysiken. Provet på fredag närmar sig, suck.

Nu ska jag skriva svenska uppgiften!
Ha det bra!

Kväll

Är totalt slut, måste vara texten jag skrev om människans evolution som tröttade ut mig helt och hållet. Känns bra att den är klar nu i alla fall, så nu kanske redovisningen imorgon går bra! Man får ju hoppas på de bästa.

Just nu ligger jag i sängen och dricker juice och väntar på att Hannah ska logga in på msn så jag kan skicka lite dokument till henne om redovisningen imorgon. Men hon är lite seg som vanligt, fast människan är ju duktig och tränar. Så jag får väl berömma henne lite.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, härligt!
Puss och Kram

090203

Den här dagen har bara varit underlig. Har känt mig så otroligt deppig även fast jag vet att jag inte har något att vara deppig över. Mitt liv flyter ju på ovanligt bra just nu!

Dagen började med att man vaknade i ett någorlunda kallt rum, ville verkligen inte kliva upp ur sängen. Men det var ju ändå ett måste, kollade på termometern som visade -20 grader celsius. Shit! Tur att jag fick skjuts till skolan imorse, annars hade jag nog frusit ihjäl.
Första lektionen var Internationell ekonomi idag, vi lyssnade bara när allihopa berättade om olika företag vi läst lite om, de gick inte alls bra för mig. Hatar redovisningar, även om den här var väldigt liten och överstökad på ett kick. Får en så obehaglig känsla när jag vet att folk lyssnar på mig, jag är nog en sådan person som gillar att hålla sig lite i bakgrunden och inte säga allt för mycket på lektioner i skolan och sådana saker.

Nu ska jag snart på stan och hämta min väska som för andra gången en oktober är inne på lagning! Så irriterande. Varför kan det inte bara vara bra kvallite på de saker man köper så de håller ett tag!?

Nu ska jag fixa lite med förberedelser till en redovisning imorgon.. usch!

Kram kram


Träning

Jag gav upp fysiken, pallade verkligen inte. Hur fan ska provet på fredag gå? Uh, vill inte ens tänka på de! Tog mig iväg till friskis istället och körde ett medelpass, väl behövligt måste jag säga. Har ju inte tränat sen förra fredagen. Får skylla på att jag inte känt mig helt frisk.

Nu sitter jag i sängen och myser för mig själv, har tänt lite levande ljus och lyssnar på musik. Härligt! Ska försöka glömma plugget jag har för ett ögonblick och göra nått annat som kolla runt lite på internet och chatta på msn!

Hörs nått
Kram Emma

Fysik



Nu blir det fysikplugg, inte alls lockande måste jag säga.
Men ska jag klara provet så måste jag plugga!!

Shopping

randig från HM

Ny tröja! Kommer bli grym i vår.

ankelbots

Skor! Gillas mycket.

Köpte även två par trosor, nya Venus embrace hyvel och raklödder.
Även fast jag köpte rätt mycket saker så har jag fortfarande nästan halva studiebidraget kvar!

Lunch dags!

Så, nu är jag hemma igen. Drog ner på stan en säng efter skolan. Blev lite shopping, visar bilder på de senare! Nu ska jag ta och laga till någon lunch sen skriva klart en grej till min lektion i internationell ekonomi imorgon och plugga fysik, har prov på kapitlet om energi på fredag. Känns inte alls bra!

Hörs senare
Kram Emma

090202

Mamma kom in till mig för kanske 45 minuter sen och väckte mig med det glada beskedet att de är -14 grader ute! De känns inom hus också, speciellt i källaren där jag bor, brr. Men jag har ändå tur idag, mamma skulle hem och hämta min lillasyster strax efter åtta så jag får skjuts till skolan. Skönt slipper jag gå och frysa. 

Jag som tänkte gå på stan idag efter skolan halv elva, får se hur de blir med det. Vet inte om jag klarar av att gå till stan om de är svinkallt ute. Jag är en liten klenis, jag vet!  

Men nu måste jag börja göra mig i ordning så jag är klar när mamma kommer hem igen. Vill ju för att i världen inte missa skjutsen för att jag inte är klar!

Kram Emma


Naww

Åhh, jag blir tokig!
Fast på ett bra sätt
<3<3

Snillen snackar

Just nu sitter jag i soffan och små kollar på snillen snackar. Måste säga att de verkar vara ett helt värdelöst program. Kändisar som sitter och ska försöka förklara ord som man inte ens visste fanns. Tv4 kanske har lite brist på programidéer?
Jaja, de blir nog Beck klockan nio i alla fall. Ska nog fixa några mackor också och ett glas oboy! Mums.

Imorgon är det skola igen, kort dag som vanligt på måndagar. Känns inte lockande, men man måste väl..

Kram Emma


090201

Vaknade runt halv elva imorse, har inte gjort så mycket. Härligt med en riktig slapp dag, men de är ju tillåtet eftersom det är söndag! Har kollat lite på tv, duschat, övningskört. Vilket faktiskt gick rätt bra idag även om jag inte riktigt är helt överens med kopplingen än. Nu sitter jag och kollar på Pippi på rymmen, minns att jag nästan jämt kollade på de när jag var liten.

Imorgon måste jag komma igång med träningen igen! Har inte tränat på en och en halv vecka snart, illa! Känner mig riktigt lat. Men jag får väl skylla på att jag inte känt mig helt frisk.