Tjugoåttonde

Se där, snart är det helg igen. Har fått jobbat lite extra den här veckan. Riktigt skönt att komma hemifrån lite, och så ger det ju lite mer pengar nästa månad!
Imorgon jobbar jag kl 12-20, sedan så är det Nattöppet på stan, med massa bra erbjudanden i butikerna. Skulle nog jämföra det med julskyltningen på första advent hemma i Hudik. I år så ska vi handla inredning till vår kommande badrumsrenovering, spännande. Ska bli skönt när badrummet äntligen är klart någon gång i mars nästa år!

Nu ska jag sova snart, så jag har massor med energi till jobbet imorgon!
Godnatt.

Tjugoandra

Har varit en riktigt lugn dag här, känner mig lite down. Är snart dags att ta tag i middagen och sedan blir det fredagsmys med Daniel så fort han kommer hem från sitt 12-timmars jobbpass. Igår fick jag faktiskt extraknäcka på Cassels, var skönt att få komma hemifrån och jobba lite. Helt galet att bara känna så efter sex dagar. Undra hur det då kommer kännas ifall det inte trillar in något annat jobb rätt snart...

Nittonde

Dagarna går på något sätt fort fast ändå väldigt sakta. Spenderade större delen av gårdagen på AF och idag har jag varit ut och fixat arbetsgivarintyg från mina olika jobb, de bör dimpa ned i brevlådan ifyllda här senast nästa vecka. Sedan får jag ta det därifrån.
Har fått ett napp på extra timmar som det är nu, hade en liten intervju imorse, får veta nästa vecka hur det gick.

Känner mig riktigt trött efter besöket hos min gamla arbetsgivare, tog emot att gå dit då de verkligen behandlat en som skit. Men jag behöver min ersättning från a-kassan, så det vara bara att bita i det sura äpplet. Skönt att ha det ordnat nu!

Ska strax börja förbereda dagens mat, något kan jag ju iallafall stå för nu när jag bara är hemma!

Bakat liten kaka

 
 

Fixfix

Lite julstämning i köket! 
 

Sextonde November

Känns som att det har varit en lång dag, trots att vi sov rätt länge imorse. Har i alla fall hunnit med lite träning, städning och handlat en del mat till kommande veckan. I morgon får det bli storkok, så det finns mat till Daniels 7dagars jobbvecka! För min del är det inte lika farligt, då jag nu är "mellan" två jobb, låter lite bättre att skriva de så.Rastlös

Tankarna snurrar, är en blandning mellan arg, ledsen, irriterad osv. Att saker och ting får göras på ett så fult sätt!
Men nu vänder vi på allt och försöker på nytt. Ikväll så har jag pysslat lite här hemma för att få tankarna på annat. Så har redan fått upp julgardinerna i två rum, blev riktigt mysigt. Nu får resten vänta till advent.
Ska krypa till kojs nu, natti!

Upp och ned

Vilken dag, att en grej kan vända helt upp och ned på allt. Nu ska jag bara vara ledig i helgen och sedan ta tag i allt på måndag igen!

Busfrö

Ännu en dag har sprungit förbi, trodde den här veckan skulle sega sig fram men nu har jag bara en dag kvar på jobbet innan jag går på min tredagars lediga helg! Ska tillbringa massor av kvalitetstid med Daniel, fixa i hemmet, träna och fotografera. Låter som riktigt bra göra på lediga dagar! 
 
Ikväll såg jag första avsnittet av Alla är fotografer på SVT 1. Skoj att se och lite roliga tips fick jag, så ska testa mig fram lite. Därför bjuder jag på en selfie, ett fotografist självporträtt som kvällens avsnitt handlade om. 
 
Så, där har ni mig just i detta ögonblick! 
Godnatt! 
 
 

Iittala

 
Lite fint från jobbet, Kivi ljuslyktor, Alvar alto vas och ett Sarpaneva steel fat.

Höstpromenad

 
 
 

Långa nätter

Vet inte riktigt varför jag vänder på dygnet, var trött innan ikväll. Men nu är klockan snart två och jag känner mig typ pigg. Konstigt! Ska nog ta och krypa ner under täcket ändå, Daniel jobbar natt så sover ensam den här veckan. Tomt som alltid.

Godnatt!

6 November

Äntligen är min killer week över, har jobbat sju dagar i följd nu. Så känner mig extra mycket värd min tre dagars ledighet! Ska försöka få tränat lite, och städat här hemma. Sånt som jag inte orkat ett hunnit göra på ett tag. Hoppas på lite fint höstväder också, så jag kan promenera lite med kameran, var längesedan jag fotade ordentligt. Saknar det nog lite.. 
 
Nu ska jag snart hoppa i säng, ska plocka i och ur diskmaskinen först. Får bli en lång sovmorgon imorn. Ska bli riktigt skönt! 
God natt