Första advent

Tillslut så fick jag min adventsljusstake i år också, och Daniel fick även vara med och bestämma lite så den fick bli svart. Men fint blev det ändå, blir att tända första ljuset imorgon när det blir mums frukost med nybakta tekakor :)

Hembakat är bäst!


Pepparkakor.


Till och med i Strömstad, vid norskagränsen så hittar man pepparkakor hemifrån. Inte dåligt!

Lördagmorgon.

Jag har knappt kunnat sova på hela natten, så gav upp när Daniels klocka väl ringde vid 5-tiden. Nu har han gett sig iväg till jobbet så jag sitter ensam kvar här och kikar på Landet för längesedan som går på tv3. Nostalig måste jag säga, som jag kollade på det här när jag var liten!

Fredagsmys!

Strax kommer Daniel hem, till en ren lägenhet och en färdig fredagsmiddag! Får hoppas att det uppskattas, måste ju vara lite snäll när jag får vara inneboende här. Jag har verkligen skurbbat var enda lite vrå här idag känns det som, men det var absolut värt det, för nu känns det så där härligt rent :)

Hoppas ni har en bra fredagskväll med mkt mys!

Höstljus.


Saknad.

Min lilla Xander som bara växer mer och mer, blir väl chockad när jag kommer hem till jul och ser hur stor han blivit då. Jag som bar runt på en liten valp när jag åkte! Galet :)

Onepiece!

Då har jag gjort halva arbetsveckan, och har nu imorn kvar på korvspecialisten och sedan helgen på Café Julia. Hoppas jag lyckas hålla mig frisk och någorlunda pigg.
Idag fick jag en försenad födelsedagspresent! Varit massa problem med leverans och sånt. Men fick iaf en OnePiece. Såååå sjukt mysiga, perfekt nu i höstrusket. Men måste verkligen säga att det inte alls är speciellt snyggt, men så mysigt, så det väger över :)
Nu ska jag snart sova, blir upp vid kl 7 imorn! Godnatt på er!

Jobbelijobb!

Nu drar jag iväg till Nordby och ger mig på ett nytt jobb! Ska bli roligt. Så ni får ha en fin dag :)

Eddie.


Foto.


Storhandlat!


Tvätta!

Ställde klockan på tio i sju imorse för att gå upp och tvätta mängden skittvätt två peroner kan åtstadkomma på väldigt kort tid. Pust, men nu är det iaf klart. Allt hänger på tork nu, och jag funderar på att gå och lägga mig igen. Är lite trist att vara vaken ensam, Daniel sover eftersom han jobbat natt. Funderar på att ta mig en promenad och kanske handla lite ingredienser till ett bullbak, hmm. Ska tänka på det lite till!
På tal om tvätt, så som lappen säger borde man alltid kunna göra!

Levandeljus.


Cafébiträde!

Jag har lyckats få ett jobb, som förtillfället ligger schemalagt varannan helg. Inte så mkt och inget man överlever på, men alltid något! Så det känns bra, och skulle kännas ännu bättre om jag kunder hitta ett till jobb som går att kombinera med det jag nu fått. Hoppas! Ska sätta igång och leta nu, håll tummarna för mig.